canım güzel bu bende bakıyorum hep butik bebe diye internet sitesi var şuan yok ama oraya sürekli geliyo fiyatıda 59 tl oluyo istersen bekle biraz takip et gelmezse alırsınhttp://www.hepsiburada.com/Liste/pr...criteo.active.kategori-genel.product#Yorumlar
kızlar bu ürün nasıl yorum yapar mısnız
canım sakin ol korkma. bak benimde çıktı karıştırdım ortalığı benimki dikkat et bile demedi haftaya bidaha yapalım dedi:) bende kafama göre diyet yapcam diyet dediğim şekerli şeyleri az tüketicem daha çok yemek meyve süt.. yani çikolata reçel yaşpastaaaaaaaaaaa en dayanamadığımdoktoruma acayip sinir oldum.şekerim çıkmış 215 lere adam gayet normal yemeklerden sonra takip edlim bir iki hafta diyet yap bu arada sen dedi.iyide ben ne bileyim nasıl diyet yapacağımı ne yiyeceğimi ne yemeyeceğimi.diyetisyene yada endokrolojiye gideyimmi dedim şimdilik gitme bir takip edelim önce dedi.sonra gerekirse dahiliyeciye yollarmış insülün başlanırmış.adam beni deli etti bu nasıl yorum ya sinir oldum.yarın hemen endokrolojiye gideceğim.oğlumdada çıkmıştı şekerim o zaman doktorum o kadar ciddiye almıştıki nerdeyse iki saatte bir şeker ölçüyordum bebek hareketlerini çok iyi takip et demişti sırf o yüzden fetal dopler alıp bebek kalp seslerini dinliyorduk zırt pırt.eee şimdi ben bu iki doktor arasındaki farkı anlamadım.biri çok rahat diğeride çok tedbirci.akşam akşam sinirimi bozdu benim.bide üstüne feci bir grip olmuşum ağzım burnum gözlerim heryerim akıyor desem yeridir.sinirden onu bile sormadım doktora.
canım sakin ol korkma. bak benimde çıktı karıştırdım ortalığı benimki dikkat et bile demedi haftaya bidaha yapalım dedi:) bende kafama göre diyet yapcam diyet dediğim şekerli şeyleri az tüketicem daha çok yemek meyve süt.. yani çikolata reçel yaşpastaaaaaaaaaaa en dayanamadığımbunları yemicem. 1 hafta sonraki normal çıkarsa bişey demicek muhtemel ama yine yüksek çıkarsa ozman müdahale edecektirler senide tedirginetmek istememiş olabilir. sende benm gibi yap istersen. kendi dr muz kendimiz olalım ozman daha az zorlanırız bence
canım benim 151 çıktı 50 ml içtim ama sen sanırım daha çok içmiştin. onun etkisi vardır elbette.evet bende senin dediğin gibi yapıyorum dikkat ediyorum.çukulata pasta hamur işi pilav makarna uzak duruyorum artık.zaten şekeri sevmem oda sorun değilde be doktorun tavrına kızdım sanki hiç önemsemedi beni.bugün şu parmaktan ölçen cihazlardan alacaktı eşim bakalım kendi kendiize bakıcaz bir süre.
senin kaç çıkmıştı canım şeker benim birinci saatte 215 çıktı çok yüksek.
canım benim 151 çıktı 50 ml içtim ama sen sanırım daha çok içmiştin. onun etkisi vardır elbette.
Canım, adam ya yanlış görüp yorumladı ya da ilgisiz bir anına denk geldi. Sıkma canını hemen başka bir doktora görün sonuçta hastalığı daha önce yaşamışsın ve tecrübelisin. Ben kaç çıkarsa tehlikeli onu bile bilmiyorum. Bu cumartesi 11'de randevum var 8.30'da özel bir laboratuvar var oraya gidip yaptır dedi kaçlık yaptıracağım hakkında en ufak bir bilgim yok. Benim doktor da nedense ilgisizleşti (4lü testten sonra ).doktoruma acayip sinir oldum.şekerim çıkmış 215 lere adam gayet normal yemeklerden sonra takip edlim bir iki hafta diyet yap bu arada sen dedi.iyide ben ne bileyim nasıl diyet yapacağımı ne yiyeceğimi ne yemeyeceğimi.diyetisyene yada endokrolojiye gideyimmi dedim şimdilik gitme bir takip edelim önce dedi.sonra gerekirse dahiliyeciye yollarmış insülün başlanırmış.adam beni deli etti bu nasıl yorum ya sinir oldum.yarın hemen endokrolojiye gideceğim.oğlumdada çıkmıştı şekerim o zaman doktorum o kadar ciddiye almıştıki nerdeyse iki saatte bir şeker ölçüyordum bebek hareketlerini çok iyi takip et demişti sırf o yüzden fetal dopler alıp bebek kalp seslerini dinliyorduk zırt pırt.eee şimdi ben bu iki doktor arasındaki farkı anlamadım.biri çok rahat diğeride çok tedbirci.akşam akşam sinirimi bozdu benim.bide üstüne feci bir grip olmuşum ağzım burnum gözlerim heryerim akıyor desem yeridir.sinirden onu bile sormadım doktora.
evet o yönden güzl olur bende 6 kilo aldımben 75 lik içtim canım.aslında senin çok yüksek değilmiş hafif bir diyetle kontrol altına alınır.bakalım ben ne yapacağım.en azından iyi tarafından bakıyorum bundan sonra az kilo alırım belki.zaten 9 kilo almışım
Bu çok iyiymiş dostum ya stokta yok diyor hemen alasım gelmişti halbukihttp://www.e-bebek.com/okiedog-viva-sumo-bebek-bakim-cantasi_OKI-26116-K
kızlar bakın bu çantada hep yan takılıyo hemde sırt çantası oluyomuş. fiyatı biraz pahali ama oldukçada büyük
ben de de 3 dikiş oldu çok kızmıştım kesik ataydı diye ama aslında yırtılma daha iyiymiş. en iyisi masaj da bazı dr lar hiç zarar görmeden doğurtuyormuş onu bilemiyom ama. benimde çok çabuk geçti. sezeryanla kıyaslanamaz kesinlikle.
Canım bebek şekerlerini havuzlu hana gidip mi aldın. Yoksa internet sitesi fln varmı. Bende internetten bakıyorum da internetten aldıysan hangi siteden aldığını söylermisin..
[
Canım benimde yaklaşık 4 ay sürdü bulanttı ve kusmalarım. hiç geçmekımseye veryecek zannediyordum yediklerimi 20 dk sonra çıkarıyordm.
en iyi dostum patates ve ayva olmuştu. sadece onları yiyince çıkarmıyordum (gerçi bazan onları da çıkarıyordum) ama sonra geçti.
hatta yemeğe bir başladım şuan 8 kilo aldım. sende emin ol geçecek.
kızlar bakın ne buldum. ama biraz pahallı.
20 adeti 24 TL. Pelit badem şekeri.[
canım benım çok güzel şekerler ama pahalı benım oğlum ekimseye vermez kendi yer hepsini :)
bende mayı renk kanatlı sabun kese bebek şekeri kapu susu lohusa terliği tacı birde beşik süsü yaptırıyorum çok güzeller ya birazda bundan almak isterim bir bakayım bize yakın pelit var birde bizim bi şekercimiz var ordan sorayım bakalım çok tatlı uygun verırse sizede söylerim.
cokk guzellll nerden bunlar hangi site bide yemek icin demi sus degil[/QUOTE .!.:Dediklerini nerede yaptırıyorsun arkadaşım kaça mal olacak? Bende istiyorum da
ayyyy bunlaaa çokkk şiirinnnn amaaaaa
Arkadaşlar bunları "pelit pastaneleri" varya onun sitesinde buldum. anladığım kadarı ile bunlar bildiğimiz badem şekeri.
ben bebek şekeri için çok kararsızım şöyle uygun fiyatlı silikonla falan uğraşmayacağım şeyler araştırıyorum dum ki sadece şık kutulardan alıp bunlardan içine 3 er adet koymak olabilir diye düşündüm. ama böylede çok pahallı olacak. çümkü şekerin tanesi 1,20 kuruşa geliyor. 3 tane koyarsak 3,60 tl oluyor bir tane kutu. ebirde kutuya paraya vercez. edecek en az 4 lira.
pahallı oluyor yani.
uma acayip sinir oldum.şekerim çıkmış 215 lere adam gayet normal yemeklerden sonra takip edlim bir iki hafta diyet yap bu arada sen dedi.iyide ben ne bileyim nasıl diyet yapacağımı ne yiyeceğimi ne yemeyeceğimi.diyetisyene yada endokrolojiye gideyimmi dedim şimdilik gitme bir takip edelim önce dedi.sonra gerekirse dahiliyeciye yollarmış insülün başlanırmış.adam beni deli etti bu nasıl yorum ya sinir oldum.yarın hemen endokrolojiye gideceğim.oğlumdada çıkmıştı şekerim o zaman doktorum o kadar ciddiye almıştıki nerdeyse iki saatte bir şeker ölçüyordum bebek hareketlerini çok iyi takip et demişti sırf o yüzden fetal dopler alıp bebek kalp seslerini dinliyorduk zırt pırt.eee şimdi ben bu iki doktor arasındaki farkı anlamadım.biri çok rahat diğeride çok tedbirci.akşam akşam sinirimi bozdu benim.bide üstüne feci bir grip olmuşum ağzım burnum gözlerim heryerim akıyor desem yeridir.sinirden onu bile sormadım doktora.
Canım, üzme sıkma kendini. başka bir DRa git bence.
grip içinde aslında en iyi çözüm evde dinlenmek ama sen daha yeni işe girdin izin alamıyorsun galiba.
bende gribim. dediğin gibi her yandan su akıyor.
günaydın... bugün hava çoookk soğuk. işe gelirken burnumdan nefes bile almadım. o kadar soğukki burun deliklerim kesildi sandım.o kadar rahatsızımki bugün.hiç keyfim yok.keşke evde olup sıcak yorganın altında uyuyabilsem.sabah yüzüm gözüm şiş ve çok bitkin kalktım yataktan.güne hiç iyi başlayamadım.bi an evvel akşam olsun nee oolluuurrr...
bu arada ofertacım çok geçmiş olsun.:2:
Çok geçmiş olsun. Aklına getirme hiç öyle şeyleri iyi düşün iyi olur. Dediğin gibi kabızlık sorunudur hele hamilelikte mahfeder insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?