2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar ben ankara yüzüncüyıl hastanesinin fiyatını sordum epidural sezaryan olarak benim ikinci çocuğum. 1550 dediler bence iyi

canım benim doktorum 20 haftada ilk doz yapılıyor bundan 1 ay sonra da ikinci doz yapılıyor dedi. salıkocağında da doğruladılar

ben ilkini 23.haftada oldum, tatil olmasını bekledim, kolun tutulabiliyor, ateş yapabiliyor falan denince. öğretmenim ben, rahatsızlanırsam çocukların dersleri boş geçmesin diye düşündüm. doktora söyledim olur farketmez dedi. sağlık ocağında da geç olmaz denince öyle yaptırdım. bir dahakini de 27-28.haftada falan yaptırcam inşallah. yani çok ertelemedikten sonra geç kalmak diye bir durum yok sanırım.

Kızlar ben ankara yüzüncüyıl hastanesinin fiyatını sordum epidural sezaryan olarak benim ikinci çocuğum. 1550 dediler bence iyi

bence de çok iyi. daha yüksek fiyatlar duymuştum ben hep sağdan soldan. ben de ankarada akay hastanesine gidiyorum, doğumu da orda yapıcam inşallah. bu perşembe randevum var, o zaman fiyatları sorcam. size de haber veririm. belki ankarada olup düşünen olur. ben akay hastanesi için iyi şeyler duydum. umarım fiyatı da abartı değildir ve memnun kalırız.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=689154&p=33841601#post33841601
keçeden yaptığımız ürünlerimizi görmek isterseniz linki tıklayın lütfen
keçe bebek şekeri, lohusa tacı , kapı süsü, diş buğdayı magnetleri tütü etek setlerimz mevcuttur buyrun bir göz atın bebeğinizin 1 yaş doğum günü içinde ürünlerimiz vardır isteğe göre de yapılır

hımm bilmiyorum canım olabilir. benim doktorum öyle dedi.

ben yaptırmadım dr gerek yok dedi. 1. de de drım yok demişti. özel hastane de doğum yaptım. bilmiyorum. grip aşısına ki1. de (domuz gribi varken hastanede çalışıyotdum) ikisi de hayır dedi. ama hamilelik bitince hepatit yaptırıcam fena salgın olduğunu duydum Allah hepimizi korusun.

Merhaba arkadaşlar,

Dün bir gebenin doğumunda bulundum doğum psikoloğu olarak... ve bir kez daha nasıl bir mucize olduğuna şahitlik etmiş oldum... Gebemiz gelen dalgaları, bebeğime kavuşuyorum, hadi bebeğim diyerek karşıladı...ve eşi de tüm süreç boyunca kendisine her anlamda destek oldu...

Önce sancı odasında ortamı loş bir hale getirdik ve odaya kimseyi almadık...gebe kendi mahremiyetinde istediği gibi bir dogum yaptı... Gebe farklı rahat ettiği pozisyonları denedi ve bir ara doğum sandalyesinde oturdugunda, bana yaslanmıstı, ben de arkasında bel masajı yapıyordum..ve dedi ki şu an burada 4 kişiyiz ne güzel (kendisi, bebeği, ben ve bebeğim) :)...Çok duygulandığım bir andı benim için..Bebek doğar doğmaz, anneye verildi ve kordonunu da baba kesti... Anne ile bebek hiç ayrılmadı... Doğum sonrasında bana ve bebeğime teşekkür etti... :)

Öyle etkilendim ki, bugün sizlerle de paylaşmak istedim..İnşallah herkes istediği gibi doğumlar yapar, bebişlerine kavuşur...

cok uzuldu cokkkkk suan bicok sey yazabilirim ama allahima isyan etmek istemiorum basi sagolsunnnn dayanilmasi cokkk guccc cokkk allah yardimcisi olsun....

Amiin inşallah
Ne güzel bir anı olmuş..Anne içinde hep güzel hatırlayacağı bir doğum..

merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum. herkesin bebeği hayırlı olsun ve sağlıkla doğsun inşallah.
kaseker listeye beni de eklersen sevinirim. bilgiler aşağıda.
23.08.2013 - 30.05.2014, yaş 27, ankara

Hoşgeldinizz miniğinle :) Amin cümlemizin

Tamamen doktorunuza danışabileceğiniz birşey..İlki 5. ayda 2. bir ay sonra yapılıyor diye biliyorum..Yaptırmayan arkadaşlarımızda var tabii,tamamen kaçırdım diye üzülmeyin..

cok uzuldu cokkkkk suan bicok sey yazabilirim ama allahima isyan etmek istemiorum basi sagolsunnnn dayanilmasi cokkk guccc cokkk allah yardimcisi olsun....canim kanamasida mi warmis kiamam yaaaa sonucu bizede yaz tamam mi

epidural sezeryani secmen de ki sebep ne tatlim yani nie normal anestesi sezaryen degil bel agrisi cok oluo diar ama

keşke bende öyle huzur içinde bebeğimi kucağıma alsam.özele muayeneye gidiyorum ama doğumevinde doğum yapmayı düşünüyorum tabi bi aksilik çıkmazsa.bilmiyorum doğrumu düşünüyorum ama normal doğum başlama belirtilerini görür görmez hastaneye koşmayacam.evde ağrılarımı eşim yanımdayken sıcak su banyosuna ara ara oturup çekecem.zaten ikimizde sağlıkçıyız.evde bebeğimin kalp atışlarını sürekli kontrol ederiz.inş hiç bir aksilik olmaz.ablamın ilk doğumunda yanındaydım.evde ağrılarını çekti ama bilinçliydim en ufak bi aksiliği bile gözardı etmeden masajla ve sıcak suyla hastaneye gittiğimizde açıklık8 cm olmuştu.eğer hastanede korkutmasalardı gittiğimiz gibi doğuracaktı ama malesef anlayışsız bazı ebeler yüzünden korkup sancısı kesilmişti ablamın ve bi 4 saat daha bekleyip zorla doğum yaptırabildiler.umarım bende anlayışsız ebelere denk gelmem.ALLAHIM herkese hayırlı,sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin banada inş.

bende boyle biliorum ilk asim 17. haftamda digerini 1 ay sonra oldummm...ama diger asilar hakkinda bi bilgim yok dr mda bisi demedi ....bu arada en aon seker yuklemesinden sonra baska bisi kalior mu

Çok duygulandım salya sümük oldum şu anda ne güzel yapmış doğumunu herşeyi istediği gibi olmuş keşke benim de böyle bir imkanım olsa da ben de bu deneyimi tadabilsem :)

hayırlı günler güzel anneler..

15 gün süren hayırlı bi ayrılıktan sonra tekrar siteye girdim.. eşimle 15 günlük umre ye gittik 2 gün önce döndük.. misafirler.. temizlik derken ancak fırsat buldum..
hepinize ayrı ayrı dua edemesemde genel olarak bebek bekleyen ve bebek isteyen herkese bol bol dua ettim.. en çokta doğumumun kolay olması için dua ettim..
zorlu ve yorucu bi süreç oldu ama çok güzel oldu.. bebeğimle ilgili hiç bi sıkıntım olmadı çok şükür.. hatta hareketleri iyice gözle görüülür hale geldi..
önceden ben ve eşim hissediyodu artık karnıma yakından bakan herkes tekmeleri görebiliyo :)
bide mekkeden bi ot aldım fatma anamızın eli.. kafiledeki tek hamile ben olunca bütün kadınlar benim için seferber oldular :) normal doğumu kolaylaştırıyomuş diye anlattılar bende aldım
daha önce duyan gören oldumu acaba ?

kızlar ben bir tane askı almak istiyorum ama sling denenlerden deneğimi fikri olan varsa yazabilir mi?
Yaw bu nedir yerim ben bunun içindeki bebişleri, çok tatlı birşeymiş. Yalnız sizler böyle değişik şeyler yazdıkça kendimi uzaylı görmüş masum köylü gibi hissediyorum

Melekim19 kim bebeğini kaybetmiş anlamadım, bir arkadaşımız da aramıza yeni katılmış bebeğinizle hoşgeldiniz :)

aynı durumdayım hiç çalışasım yok eve gitmek istiyorum

oferta yeni gördüm geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım

çok sağolun kızlar.bu nasıl griptir nasıl hastalıktır mahvoldum diyebilirim.kendiniz koruyun hava dışarda çok soğuk gerçektende.

Çok duygulandım salya sümük oldum şu anda ne güzel yapmış doğumunu herşeyi istediği gibi olmuş keşke benim de böyle bir imkanım olsa da ben de bu deneyimi tadabilsem :)

ahh canım imkan olsa demen ne kdr ironik geldi bir bilsen..aslında bu eskiden ebelerle evde yapılan dogumlar gibi... dogal dogum yani... sonra ne olmuş da bu kdr tıbbi müdahale, bu kadar prosedür girmiş bilemedim... ama doğala olabildiğince yaklaşabiliriz yine de..

Bak hypnobirthing diye bir kitap var, onu oku mutlaka alıp... Sonra doktorundan rica edebilirsin, bebeğim kendi hazır olduğunda gelsin diye, sonra bir aile üyeni görevlendirebilirsin ister sana destek olmak, ister kapıda gereksiz kişileri sokmamak için...Drna da söyleyebilirsin, doğunca kucağıma verin lütfen hemen diye ve kordonu baba kessin diye...bunlar küçük ama önemli detaylar...Eşine de biraz bel masajı öğretirsen oldu bitti :))

Moraller hep yüksek olacak kısslarrr, şimdi de doğumda da bebeklerimizle işbirliği içinde çalışıyoruz :))

:) canım teşekkür ederim, yeni olan benim, hoşbuldum.
bu arada askı denen şey nedir ben de hiç anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…