canım benim doktorum 20 haftada ilk doz yapılıyor bundan 1 ay sonra da ikinci doz yapılıyor dedi. salıkocağında da doğruladılar
Kızlar ben ankara yüzüncüyıl hastanesinin fiyatını sordum epidural sezaryan olarak benim ikinci çocuğum. 1550 dediler bence iyi
ben ilkini 23.haftada oldum, tatil olmasını bekledim, kolun tutulabiliyor, ateş yapabiliyor falan denince. öğretmenim ben, rahatsızlanırsam çocukların dersleri boş geçmesin diye düşündüm. doktora söyledim olur farketmez dedi. sağlık ocağında da geç olmaz denince öyle yaptırdım. bir dahakini de 27-28.haftada falan yaptırcam inşallah. yani çok ertelemedikten sonra geç kalmak diye bir durum yok sanırım.
Evet arkadaşlar diyabetik şeylerden uzak durmakta fayda var. Tatlandırıcılar zararlıymış.
Ben henüz şeker testi yaptırmadım perşembe günü yaptıracağım inşallah fazla çıkmaz.
Bu arada kimse soruma cevap vermemiş ne yazık kiBen henüz tetanoz aşısı yaptırmadım. Hamilelikte en az iki kez yaptırılıyormuş. Siz ne zaman yaptırmıştınız? Ben çok mu geç kaldım
canım enfeksiyondan olabilir demiş ti dru ama sonra tahlil sonuçları falan temiz çıkmış rahim içi enfeksiyonuda şuan anlayamayız demiş. oda hiç bi şikayetim yoktu kanamam dışında diyo. yani akıntı gibi. bebek öldü tabiki gömdük hattaöldüm kahroldum üzüntüden bebeğin eşini araştırmak için ankaraya göndermişler ozman neden olduğu çıkcak ortaya şuan enfeksiyon diyemiyo dr. rabbim kimsenin başına vermesin kimseyi kucağı boş bırakmasın..
Merhaba arkadaşlar,
Dün bir gebenin doğumunda bulundum doğum psikoloğu olarak... ve bir kez daha nasıl bir mucize olduğuna şahitlik etmiş oldum... Gebemiz gelen dalgaları, bebeğime kavuşuyorum, hadi bebeğim diyerek karşıladı...ve eşi de tüm süreç boyunca kendisine her anlamda destek oldu...
Önce sancı odasında ortamı loş bir hale getirdik ve odaya kimseyi almadık...gebe kendi mahremiyetinde istediği gibi bir dogum yaptı... Gebe farklı rahat ettiği pozisyonları denedi ve bir ara doğum sandalyesinde oturdugunda, bana yaslanmıstı, ben de arkasında bel masajı yapıyordum..ve dedi ki şu an burada 4 kişiyiz ne güzel (kendisi, bebeği, ben ve bebeğim) :)...Çok duygulandığım bir andı benim için..Bebek doğar doğmaz, anneye verildi ve kordonunu da baba kesti... Anne ile bebek hiç ayrılmadı... Doğum sonrasında bana ve bebeğime teşekkür etti... :)
Öyle etkilendim ki, bugün sizlerle de paylaşmak istedim..İnşallah herkes istediği gibi doğumlar yapar, bebişlerine kavuşur...
merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum. herkesin bebeği hayırlı olsun ve sağlıkla doğsun inşallah.
kaseker listeye beni de eklersen sevinirim. bilgiler aşağıda.
23.08.2013 - 30.05.2014, yaş 27, ankara
Evet arkadaşlar diyabetik şeylerden uzak durmakta fayda var. Tatlandırıcılar zararlıymış.
Ben henüz şeker testi yaptırmadım perşembe günü yaptıracağım inşallah fazla çıkmaz.
Bu arada kimse soruma cevap vermemiş ne yazık kiBen henüz tetanoz aşısı yaptırmadım. Hamilelikte en az iki kez yaptırılıyormuş. Siz ne zaman yaptırmıştınız? Ben çok mu geç kaldım
canım enfeksiyondan olabilir demiş ti dru ama sonra tahlil sonuçları falan temiz çıkmış rahim içi enfeksiyonuda şuan anlayamayız demiş. oda hiç bi şikayetim yoktu kanamam dışında diyo. yani akıntı gibi. bebek öldü tabiki gömdük hattaöldüm kahroldum üzüntüden bebeğin eşini araştırmak için ankaraya göndermişler ozman neden olduğu çıkcak ortaya şuan enfeksiyon diyemiyo dr. rabbim kimsenin başına vermesin kimseyi kucağı boş bırakmasın..
Kızlar ben ankara yüzüncüyıl hastanesinin fiyatını sordum epidural sezaryan olarak benim ikinci çocuğum. 1550 dediler bence iyi
Merhaba arkadaşlar,
Dün bir gebenin doğumunda bulundum doğum psikoloğu olarak... ve bir kez daha nasıl bir mucize olduğuna şahitlik etmiş oldum... Gebemiz gelen dalgaları, bebeğime kavuşuyorum, hadi bebeğim diyerek karşıladı...ve eşi de tüm süreç boyunca kendisine her anlamda destek oldu...
Önce sancı odasında ortamı loş bir hale getirdik ve odaya kimseyi almadık...gebe kendi mahremiyetinde istediği gibi bir dogum yaptı... Gebe farklı rahat ettiği pozisyonları denedi ve bir ara doğum sandalyesinde oturdugunda, bana yaslanmıstı, ben de arkasında bel masajı yapıyordum..ve dedi ki şu an burada 4 kişiyiz ne güzel (kendisi, bebeği, ben ve bebeğim) :)...Çok duygulandığım bir andı benim için..Bebek doğar doğmaz, anneye verildi ve kordonunu da baba kesti... Anne ile bebek hiç ayrılmadı... Doğum sonrasında bana ve bebeğime teşekkür etti... :)
Öyle etkilendim ki, bugün sizlerle de paylaşmak istedim..İnşallah herkes istediği gibi doğumlar yapar, bebişlerine kavuşur...
Amiin inşallah
Ne güzel bir anı olmuş..Anne içinde hep güzel hatırlayacağı bir doğum..
Hoşgeldinizz miniğinle :) Amin cümlemizin
Tamamen doktorunuza danışabileceğiniz birşey..İlki 5. ayda 2. bir ay sonra yapılıyor diye biliyorum..Yaptırmayan arkadaşlarımızda var tabii,tamamen kaçırdım diye üzülmeyin..
Çok duygulandım salya sümük oldum şu anda ne güzel yapmış doğumunu herşeyi istediği gibi olmuş keşke benim de böyle bir imkanım olsa da ben de bu deneyimi tadabilsem :)Merhaba arkadaşlar,
Yaw bu nedir yerim ben bunun içindeki bebişleri, çok tatlı birşeymiş. Yalnız sizler böyle değişik şeyler yazdıkça kendimi uzaylı görmüş masum köylü gibi hissediyorumkızlar ben bir tane askı almak istiyorum ama sling denenlerden deneğimi fikri olan varsa yazabilir mi?
günaydın... bugün hava çoookk soğuk. işe gelirken burnumdan nefes bile almadım. o kadar soğukki burun deliklerim kesildi sandım.o kadar rahatsızımki bugün.hiç keyfim yok.keşke evde olup sıcak yorganın altında uyuyabilsem.sabah yüzüm gözüm şiş ve çok bitkin kalktım yataktan.güne hiç iyi başlayamadım.bi an evvel akşam olsun nee oolluuurrr...
bu arada ofertacım çok geçmiş olsun.:2:
Günaydın Arkadaşlar,
cumartesi günü şeker yükleme testini yaptırdım 75ml açlık 91, 60dk.186, 120dk 148 çıktı. Doktor çikolata, şeker, hamurişi,pilav yasak dedi yani diyetteyim8,5 kilo almıştım. Bebeğim gayet iyiydi:) benim burun kanamalarım başladı ve dün başım çok ağrıyordu. bugün daha iyiyim. Hafta sonu izmir e gidicez eşimin ailesinin yanına araba ile ama dün aklıma takıldı 8 saatlik yolculuk yapıcaz sıkıntı olur mu?
ofertacım cok geçmiş olsun dikkat et kendine, acil şifalar diliyorum.
aynı durumdayımhiç çalışasım yok eve gitmek istiyorum
oferta yeni gördüm geçmiş olsun
oferta geçmiş olsun doktorunla tekrar görüş istersen benimde annemde falan şeker var doktorum çıkarsa şekerin dahiliyeye yönlendiricem demişti çıkmadı çok şükür ki sen en azından ilkinden tecrübelisin takip altına alınır şekerin canım...
Geçmiş olsun canım
Çok duygulandım salya sümük oldum şu anda ne güzel yapmış doğumunu herşeyi istediği gibi olmuş keşke benim de böyle bir imkanım olsa da ben de bu deneyimi tadabilsem :)
Yaw bu nedir yerim ben bunun içindeki bebişleri, çok tatlı birşeymiş. Yalnız sizler böyle değişik şeyler yazdıkça kendimi uzaylı görmüş masum köylü gibi hissediyorum
Eki Görüntüle 962880
Melekim19 kim bebeğini kaybetmiş anlamadım, bir arkadaşımız da aramıza yeni katılmış bebeğinizle hoşgeldiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?