2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Geçmiş olsun canım

Az kilo alırım kısmını pek düşünme bende şeker çıktığında iki hafta dikkat ettim en azından abur cubur yemedim. Kilo almamışımdır diyordum Dr gidince baktı iki haftada bi buçuk kilo almışsın çok dedi

Bune ya herkes çok mutsuz bugün depresif. Daha salı günündeyiz arkadaşlar yapmayın böyle. Geçmez bu hafta siz böyle yaparsanız. Gidin sıcak bi kahveyle yanında biryer çikolata yiyinde az mutlu olun. Ben ne yapayım çikolata bile yiyemiyorum. Kötününde kötüsü var. Öyle düşünün.

canım seninle haftalarımız aynı. senin şeker kaç çıktı bide kaç kilo aldın. bebeğin kilosu nasıl.

canım ya şekerizlerden yesen olur muymuş acaba diyabetik çikolatalar var ya:44: üzülmesin bebişin ağlama

canım seninle haftalarımız aynı. senin şeker kaç çıktı bide kaç kilo aldın. bebeğin kilosu nasıl.

Şekerim 50 gr yüklemede 207 çıktı 1 saatte diyet verdi işte. 10 kilo aldım.bebeğim iki hafta önce 840 gr dı. Dr iyi dedi. Hatta aynı haftada olduğunuz şekeri olmayan arkadaşımın bebeği 920 gr dı. Benimki daha küçüktü yani.

hımm anladım canım. kusura bakma böyle şeyleri merak ediyorum. doktor iyi diyor da benimle aynı olanlarla karşılaştırıp iyi mi diye meraklanıyorum. allah yardımcın olsun canım yaa. kolay geçirsin rabbim.

Onlardada tatlandırıcı var. Tatlandırıcı da beyne falan zararlı diye duydum

Evet arkadaşlar diyabetik şeylerden uzak durmakta fayda var. Tatlandırıcılar zararlıymış.

Ben henüz şeker testi yaptırmadım perşembe günü yaptıracağım inşallah fazla çıkmaz.

Bu arada kimse soruma cevap vermemiş ne yazık ki Ben henüz tetanoz aşısı yaptırmadım. Hamilelikte en az iki kez yaptırılıyormuş. Siz ne zaman yaptırmıştınız? Ben çok mu geç kaldım

20 ve 24. haftalarda yaptırdım ben canım

ben 4 gün önce yaptırdım canım, 20.haftadan sonra yapılıyor. şu haftaya kadar yapılacak diye bir şey yok bildiğim kadarıyla ama en az 1 ay aradan sonra 2. doz yapılıyor. bu durumda doğumdan önce iki doz yaptıracağın için çok geçe bırakmamak gerek kanımca.

Hayırlı günler arkadaşlar sizin mesajları okuyunca şeker yüklemesi sonucum için doktoru aradım ama ameliyattaymış. Ya ben 10 kilo aldım ve hep yemrk isityorum 65tim 75 oldum

slm canım yazını yeni gördüm. sen geç kalmışsın yaa. doktorun söylemedi mi sana. benim birincisi 20 hafta da ikincisi 24. haftada yapıldı

Hayırlı günler arkadaşlar sizin mesajları okuyunca şeker yüklemesi sonucum için doktoru aradım ama ameliyattaymış. Ya ben 10 kilo aldım ve hep yemrk isityorum 65tim 75 oldum

canım bildiğim kadarıyla 24 ve 28 haftalar arasında yapılıyor.

ben 20. Haftaya kadar yaptırmıştım ama kaça kadar yapıldığını bilmiyorum. Ama biraz geç kalmışsın.

canım benim doktorum 20 haftada ilk doz yapılıyor bundan 1 ay sonra da ikinci doz yapılıyor dedi. salıkocağında da doğruladılar

sağol amin inş, bende dikkat etmeye çalışıyorum bu haldeyim bide etmesem halimi düşüne miyorum

kızlar çalışanlar için özel hastanelerde dogum kaça mal oluyor bilen yada duyan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…