bugün çok hastayım bu nasıl hastalıksa kafamın içi su dolu sanki.sabah yaptım bir demlik ıhlamur limonlu koydum termosa getirdim iş yerine.artık parolla ıhlamurla atlatmaya çalışacağım.gecede oğlum işeyden korktu sanırım yanıma geldi beraber uyuyalımı diye babayı onun odasına yollayıp oğluşla sarıldık uyuduk.hastayım diye endişeliyim ama yanımda olmasınada baylıyorum.bugün işlerimde çok yoğun allah yardımcım olsun bugün çabuk bitsin.
ben 75 lik içtim canım.aslında senin çok yüksek değilmiş hafif bir diyetle kontrol altına alınır.bakalım ben ne yapacağım.en azından iyi tarafından bakıyorum bundan sonra az kilo alırım belki.zaten 9 kilo almışım
Az kilo alırım kısmını pek düşünme bende şeker çıktığında iki hafta dikkat ettim en azından abur cubur yemedim. Kilo almamışımdır diyordum Dr gidince baktı iki haftada bi buçuk kilo almışsın çok dedi
Bune ya herkes çok mutsuz bugün depresif. Daha salı günündeyiz arkadaşlar yapmayın böyle. Geçmez bu hafta siz böyle yaparsanız. Gidin sıcak bi kahveyle yanında biryer çikolata yiyinde az mutlu olun. Ben ne yapayım çikolata bile yiyemiyorum. Kötününde kötüsü var. Öyle düşünün.
canım seninle haftalarımız aynı. senin şeker kaç çıktı bide kaç kilo aldın. bebeğin kilosu nasıl.
canım ya şekerizlerden yesen olur muymuş acaba diyabetik çikolatalar var ya:44: üzülmesin bebişin ağlama
Şekerim 50 gr yüklemede 207 çıktı 1 saatte diyet verdi işte. 10 kilo aldım.bebeğim iki hafta önce 840 gr dı. Dr iyi dedi. Hatta aynı haftada olduğunuz şekeri olmayan arkadaşımın bebeği 920 gr dı. Benimki daha küçüktü yani.
Onlardada tatlandırıcı var. Tatlandırıcı da beyne falan zararlı diye duydum
Evet arkadaşlar diyabetik şeylerden uzak durmakta fayda var. Tatlandırıcılar zararlıymış.
Ben henüz şeker testi yaptırmadım perşembe günü yaptıracağım inşallah fazla çıkmaz.
Bu arada kimse soruma cevap vermemiş ne yazık kiBen henüz tetanoz aşısı yaptırmadım. Hamilelikte en az iki kez yaptırılıyormuş. Siz ne zaman yaptırmıştınız? Ben çok mu geç kaldım
Evet arkadaşlar diyabetik şeylerden uzak durmakta fayda var. Tatlandırıcılar zararlıymış.
Ben henüz şeker testi yaptırmadım perşembe günü yaptıracağım inşallah fazla çıkmaz.
Bu arada kimse soruma cevap vermemiş ne yazık kiBen henüz tetanoz aşısı yaptırmadım. Hamilelikte en az iki kez yaptırılıyormuş. Siz ne zaman yaptırmıştınız? Ben çok mu geç kaldım
bende çok beğendim. e bebekte şubat inrimi olcakmış bazı ürünlerde o zamanı beklicem bi bakalım belki gelir stoğa yenidenBu çok iyiymiş dostum ya stokta yok diyor hemen alasım gelmişti halbuki
Hayırlı günler arkadaşlar sizin mesajları okuyunca şeker yüklemesi sonucum için doktoru aradım ama ameliyattaymış. Ya ben 10 kilo aldım ve hep yemrk isityorum 65tim 75 oldum
ben 4 gün önce yaptırdım canım, 20.haftadan sonra yapılıyor. şu haftaya kadar yapılacak diye bir şey yok bildiğim kadarıyla ama en az 1 ay aradan sonra 2. doz yapılıyor. bu durumda doğumdan önce iki doz yaptıracağın için çok geçe bırakmamak gerek kanımca.
masallah size yaaaaa allahim cumartesi bana da bole haberler wermek nasip etsin.....biraz dikkat etcen ozman bnde bu hafta biraz dikkat edim diorum aama nerde
gecmis olsun canim yaaaa en azindan sen tecrubeli ve deneyimlisin buyuk bi ayricalik bu sikinti etmeadem gidicen dr a yine sorun yok wer len dersin bnm dietimigribe gelince de bol zencefil tarcin ihlamur kaynat ve greyfurt limon portakql mandalin nar sik butun icini temizler iki karisimda bn cok faydasini gordum
Keşke aşıyı bugün olmasa mıydın acaba, eğer rahatsızsan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?