Kızlar valla anlamanız öyle iyi geldi ki, teşekkür ederim yorumlarınız için...
Biz alırız desem, deve kini var, bir küser kii, aylarca konuşmaz..Öncesinde benzer bir tecrübemiz var çünkü...Ben öyle bir durumda daha çok yıpratıyorum kendimi...Eşime gelince daha ılımlı bir şekilde konuşmaya çalıştı, ona da bağırdı...Çok dominant hatta accık canavarımsı bi anne :)))) Ben teşhisini de koydum ama neyse hehehe
Artık mobilyayı bugün sipariş vercekmiş telefonda, en son öyle dedi...Ben de teperek kullanırım ömrü kısa olurp
Şaka bir yana muhtemelen terbiyesiz, nankör gelin fln ilan edildim... Salon takımı fiyatına bebek odamız olmasına itiraz ettim diye... :)
Canım bizimki de bir çöp almadı halen diyor ki, önce ben alacağım sen benden sonra gelirsin ancak o zaman alabilirsin. İlk başlarda ne dediğini anlamamıştım da şimdi anlıyorum. Beni anneliğe bile layık göremiyor sen bilemezsin diyor kadın ben de mal gibi yüzüne sırıtıyordum aman ne güzel birşeyler alacak kızıma diye.
Değil mi :) tekli rakamlara düşenlerimizde olacak düşmemeyip acele eden bebişlerimizde zaman neler gösterecek bakalım bize :)
canım çok geçmiş olsun.dualarımız seninle tabiki.. inşallah sağlıkla zamanında alırsın yavrunu kucağınaGünaydın Canlar...
Biz bugün kızımla 26+1olduk inşAllah. Rahim ağzında kısalma gibi bir sıkıntımız var. Doktorum Erken doğum riskin olabilir dedi. Düşük iğnesi oluyoruz ve 1 aydır evde yatıyoruz. Bebeğim biraz daha gelişip büyüyene kadar da yatmaya devam edeceğiz. Belli kiloya ve gelişime ulaştıktan sonra da doğumumuz ne zaman olur henüz belli değil. İnşAllah bebeğimi gelişimini tamamlamış olarak sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olur. Dualarınızı bekliyoruz.
MErhabalar..sizinki en azindan biseyler almak istemisler benimki gecen aksam diyoki ne gerek var bu kadar cok sey almaya ben bi zibinla buyuttum cocuklarimi uyuz oldum ona oysaki 6 sene sonunda geliyo torunu bizden daha cok heveslenmeliydi.bazen diyorumki iyikide ayni evde oturmuyoruz yoksa neler yasanirdi aramizd bilemiyorum
Günaydın Canlar...
Biz bugün kızımla 26+1olduk inşAllah. Rahim ağzında kısalma gibi bir sıkıntımız var. Doktorum Erken doğum riskin olabilir dedi. Düşük iğnesi oluyoruz ve 1 aydır evde yatıyoruz. Bebeğim biraz daha gelişip büyüyene kadar da yatmaya devam edeceğiz. Belli kiloya ve gelişime ulaştıktan sonra da doğumumuz ne zaman olur henüz belli değil. İnşAllah bebeğimi gelişimini tamamlamış olarak sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olur. Dualarınızı bekliyoruz.
Canım bizimki de bir çöp almadı halen diyor ki, önce ben alacağım sen benden sonra gelirsin ancak o zaman alabilirsin. İlk başlarda ne dediğini anlamamıştım da şimdi anlıyorum. Beni anneliğe bile layık göremiyor sen bilemezsin diyor kadın ben de mal gibi yüzüne sırıtıyordum aman ne güzel birşeyler alacak kızıma diye.
çok teşekkür ederim güle güle kullanın sevgiyle mutlulukla dolu anılarla eskisin... bakarım çatalcaya mimarobadaydık 6 ay öncesine kadar.
Nasilsiniz guzel anneler okuyorum ama yazamiyorum telden zor oluyor 15tatil diye anneme gelelim dedik hasta olduk kizim ben ve cok agir atlatiyorum ates halsizlik faranjit oksuruk hepsi var butun evde yaptiklarimiza rahmen hic bir iylesme olmadi kbb dr gittik cok ilerlemis antibiyotik sart dedi korka korka iciyorum o bile 3gun fayda etti dr kullanabilirsin ilk 3ay tehlikeli donem dedi bebege zarar verecek diye cok korkuyorum hamilelikte hastalik cok fenaymis aman dikkat edin bu arada seker yuklemesi yaptirdim ilk 76 seker yuklemedi sonrasi 98 cikti normal sanirim haftaya knt gidecegim bakalim buyumusmu yavrum biseyde yiyemiyorum zorla bu arada cevreden gelen hic kilo almamissin bebek almis yorumlari cok mutlu etti 28haftada 5kilo iyi mi sizce kizlar
Günaydın Canlar...
Kızlar sabah uyandım ve sizinle dertleşeyim dedim... Dün kayınvalidem ile bebek odası bakmaya gittik. Onunla gitmemizin sebebi, illa ki ben alıcam torunuma odasını dediği için..Ama öncesinde bizi maskoya modokoya yolladı bakın orada da diye. Biz maskoda cok güzel bir takım begendik. ama dün Bagdat cad.sinde gözüne kestirdiği abuk subuk pahalı fiyatları olan magazaya götürdü. Ben modelleri hiç begenmedim, zaten bence dandik mobilyalara yeri itibariyle öle fiyatlara insanlara kakalıyorlar...Gerçi ben mobilya kalitesinden anlamam ama yine de gereksiz pahalı...Neyse magazada kendi kendine begendi, pazarlıgını yaptı, cıkınca da "Eee ne düşünüyosunuz?" dedi..Ben de acıkcası hem cok pahalı hem de begenmedim dedim. Ve o anda agzına geleni söylemeye ve bagırmaya basladı. Ben de seçme şansımız oldgunu düşünerek fikrimi söylemiştim, maskoya modokoya siz gidin diye söylediniz fln dedim ama nafile... Yemediğim laf kalmadı...Asla diğer begendigimiz magazaya gitmeyeceğini ve bunu alacagını söyledi. Böylece oglumun mobilyasını bile keyifle, zevkle seçememiş oldum...
Nasilsiniz guzel anneler okuyorum ama yazamiyorum telden zor oluyor 15tatil diye anneme gelelim dedik hasta olduk kizim ben ve cok agir atlatiyorum ates halsizlik faranjit oksuruk hepsi var butun evde yaptiklarimiza rahmen hic bir iylesme olmadi kbb dr gittik cok ilerlemis antibiyotik sart dedi korka korka iciyorum o bile 3gun fayda etti dr kullanabilirsin ilk 3ay tehlikeli donem dedi bebege zarar verecek diye cok korkuyorum hamilelikte hastalik cok fenaymis aman dikkat edin bu arada seker yuklemesi yaptirdim ilk 76 seker yuklemedi sonrasi 98 cikti normal sanirim haftaya knt gidecegim bakalim buyumusmu yavrum biseyde yiyemiyorum zorla bu arada cevreden gelen hic kilo almamissin bebek almis yorumlari cok mutlu etti 28haftada 5kilo iyi mi sizce kizlar
Gecmis olsun.ben 25 hafta 4 kilo aldim.herkes cok sismanladin diyor sanslisin valla
Okuyanlar bilir durumumu. Oğlan okula gitmiyor. Ben hastalıktan yeni kalktım. Oğlan da oyle keza...Yardımcım hepatit olayından berıdır yok. Pazar günü odaların boyası var.
Kendi annem, birkaç gun önceden haber ver ben gelirim kızım yardıma demişti. O kadar memnun oldum ki. Herseyimize kayınvalidem kosuyor, durumu biliyor ama mahçup oluyordum. Az önce aradım haber verdım. Esının oğlu İstanbul'da yaşamıyor. Çocugun evınde boru patlamıs tadilat varmıs. Esın basında duruyordur ustaların, ıkı gun kacsan sorun olmaz dedım, cay yapıyorum ama onlara dedı.Ay cok fena oldu, bu hafta yapmayın. Mutfaga örtü aldım onları kesip yerlestırıyorum dedı. Cok arada kalmıs sımdı boyle olunca ne yapıcam dedı.
Cok kotu oldum. Insan bılıyor ama konduramıyor ıste. Artık gelse bıle yıne ıcımde bugunku sozlerı yankılanacak her zaman. Aslında böyle dusunurken gelmemesı daha ıyı benım yapımdakı bırıne gore... Anne olmak konularını konusuyorduk, burdan burdan yakın.
Günaydın Canlar...
Okuyanlar bilir durumumu. Oğlan okula gitmiyor. Ben hastalıktan yeni kalktım. Oğlan da oyle keza...Yardımcım hepatit olayından berıdır yok. Pazar günü odaların boyası var.
Kendi annem, birkaç gun önceden haber ver ben gelirim kızım yardıma demişti. O kadar memnun oldum ki. Herseyimize kayınvalidem kosuyor, durumu biliyor ama mahçup oluyordum. Az önce aradım haber verdım. Esının oğlu İstanbul'da yaşamıyor. Çocugun evınde boru patlamıs tadilat varmıs. Esın basında duruyordur ustaların, ıkı gun kacsan sorun olmaz dedım, cay yapıyorum ama onlara dedı.Ay cok fena oldu, bu hafta yapmayın. Mutfaga örtü aldım onları kesip yerlestırıyorum dedı. Cok arada kalmıs sımdı boyle olunca ne yapıcam dedı.
Cok kotu oldum. Insan bılıyor ama konduramıyor ıste. Artık gelse bıle yıne ıcımde bugunku sozlerı yankılanacak her zaman. Aslında böyle dusunurken gelmemesı daha ıyı benım yapımdakı bırıne gore... Anne olmak konularını konusuyorduk, burdan burdan yakın.
Merhaba kizlar uzun zamandir giriyorum ama yazmiyordum.Bizde bugün doktoeumuzdan geldik 28 haftalik olduk.1 kilo 187 gram olmusuz .Boyjmuz 39 cm.Doktor haftasiyla uyimlu dedi.Ne eksik ne fazlaymis. Hersey yolundaymis cok sukur. Ben 1 haftadir hareketlerini hep asagida hissediyordum nerdeyse kol bacak cikarticak diye korkumdan kipirdayamiyordumki doktorum bakti ayaklari asagidaymis gercekten.Dogim tarihi 1 mayisdi ama sezeryan oldugu icin 20 Nisan dedi.Bundan sonra bebegin hareketleri cok onemliymis. Gece bile olsa gel hastahaneye nstye baglar ebeler dedi. Bizden bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?