2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Mesela onceki günkü hareketleriyle kiyas yapicakmisiz hareketleri bir gün onceye nazaran farkliysa plesantada bir problem olabiliyormus.

Rabbim bebişini korusun bende 27. haftalık hamileyim oğluşumun hareketleri eskiye nazaran çok azaldı gelecek hafta kontrolüm var biraz da pimpirikli tipim inşallah bir sorun yoktur

Rabbim bebişini korusun bende 27. haftalık hamileyim oğluşumun hareketleri eskiye nazaran çok azaldı gelecek hafta kontrolüm var biraz da pimpirikli tipim inşallah bir sorun yoktur
Benim hic hissetmedigim gunler oldu gecen haftalarda canım. Aslinda doktorun bana bunu soylemesi hic iyi olmadi bende cok pimpirikliyim daha 10 hafta var doguma ,yandim ben . Allah hepimizin bebeklerini korusun canim .

Aman saolsun pike diktiriyomus diktirmeseydi sen diktiremezdin vah yavrucak pikesiz kalirdi ya inanki canim benim bisey almasinda deiim yeterki laf sokmasin...sans iste kimisinide pamuklara sarar kaynanasi aman torunum geliyo diye

Son düzenleme:

amin canım tekrar sağol.

Geçmiş olsun. Bende az önce KBB doktorundan geldim,antibiyotik verdi banada 500mg günde 2 tane toplam 20 tane.Kullaanmasam olurmu dedim daha kötü olabilirsin dedi kendi doktorumda kullan dedi ama içim rahat değil.Antibiyotik olduğu için hepsini kullanmam mı gerekiyor 10 gün çok uzun geliyor bu arada benimde şekerim normal çıktı.

sorma yaaaa bende ayni sei dusunuorum kizlar sessiz sakin otururmus sozde nerde bizimkinde cok fena cikaricaklar canimizi yaaaaaa

aman da aman yerim kiz ben onu...sewinmis demekki yaaaa yawrum bnm allahim bana da nasip etsin su odayi kurmayi artik...iim die yorma kendini o zaman aaa is dolu jep dolar biter hoopp yine olar stres yok....

Cok gecmis olsun cnm banada amoklovin bid 1000 lik verdi ben 3. Gunum anca fayda etmeye basladi su zor geciyordu o kadar kotutydu banada kullanman gerek ilerleyen asamada bebek hastaliktan zarar gorur dedi zaten kendi drmda kullan dedi zarari olsa kullaa derdi bence bitenebkadar kullan tekrarlarsa daha kotu

günaydinnnnnnnnnnn güzellll bi okadarde pimpirikliii anne adaylarii bisi soram..şekerr yüklemesinden sonra başla bi test bekliyomuu bizii......yada sadece artıkk dogumami gidecegizz
pimpirikli kismina cewap werimmm gunaydin seker ))) digerine de yok diolar ama bakalim...

selam canim walla sastim kaldim isterse altin kaplama olsun ben ucuzu begendisem ucuzu alirim.....ne alaka bu boleee yaaaa hic mi icine sinmedi canim be... okadar mi kotu......almasin madem ki sanki kendi mi kullancak ya hu......ahaaa fikrim uyandi annecim bunu senin ewde bi odaya koyalim sende kapdiginda en pahali odasinda yatar de ))

Umarim zamanında gelir kuzun dualarımiz seninle

Insanlar ne kadar kaba saba bir de bayan anne olacak bunlar yazık hiç dusunmuyorlar kas yaparken göz çıkartmak bu

Ay ben hiç kızmayayım ozaman kayınvalidem bişey almıyor diye. Almıyorsa karışmıyorda. Karışmasın.gerçi benim kocam annesini bana bağırttırmaz zaten cevabını verir sanırım

Ya kızlar inanın hiç takmıyorum onu, benim için iyi de söylese kötü de söylese gülüp geçiyorum. Eşim de her zaman bana destek, annemi babamı kırma ben sen ne istersen ne dersen onu zaten yaparım diyor. O yüzden onlara hep gülüp geçiyorum, kötü bile söyleseler hiç bir şekilde cevap vermiyorum, daha bu söyledikleri ne ki ben nelerini nelerini duydum onun, ama eşimle aramı kesinlikle onun lafları için bozmam. He diyip geçiyorum işte, lohusalıkta da çok geleceğini zannetmem zaten bizlerle ilgili bir insan değil ki, eşim ameliyat olduğunda bile yarım saat uğradı yanımıza böylesi daha iyi aslında söylensin söylensin dursun.

Canım sıkma canını Allah sana bir kız evlat veriyor, artık senden daha güçlüsü olamaz. O senin hem annen olur, hem baban olur, hem evladın olur, hem yoldaşın olur inşallah.

Aman saolsun pike diktiriyomus diktirmeseydi sen diktiremezdin vah yavrucak pikesiz kalirdi ya inanki canim benim bisey almasinda deiim yeterki laf sokmasin...sans iste kimisinide pamuklara sarar kaynanasi aman torunum geliyo diye

Ha ha çok iyi ya. Aynen katılıyorum ha bide bana geceliğin üstüne şal örmüş. Hastanede takacakmışız. Sanki ben doğumdan sonra hele bide sezeryan olursa o ağırlarla fellik fellik gezeceğim de tek eksiğimiz hastanede geceliğin üstüne şaldı haha ilahi bu insanlar.

allah ii ligini wersin bakiom bakiiomm cikamiom isin icinden simdi anlastik ))

aynen canim bi laf insan atamayinca icnden gelmemesi daha ii

Çok geçmiş olsun canım Allahım sabır versin dinen bol bol...

Acımasız kayınvalideİnsanın hevesini kursağında bırakıyorlar ya şöyle sinir oluyorum .Almasan bin türlü dert alsan bin türlü neyse sende bikaç sene sonra gönlüne göre alırsın canım boşver üzme tatlı canını değmez

Nevzat Tarhan'ın - sen ben cocuklarımız ve Son sığınak aile kitabı var

Doğan Cüceloğlu'nun - Yetişkin cocuklar

Adem Güneş - Doğal ebeveynlik,Annelik Sanatı,Cocukluk sırrı,Çocuk terbiyesinde doğru bilinen yanlışlar

Ali Çankırılı - Cocuklara söz geçirme sanatı...

Adem Güneşin tüm kitablarını okudum nevzat tarhanında bir tanesini okudum.Bakış açımı inanılmaz değiştirdi diyebilirim.Canım işin biraz zor ama ben evlendikten sonra sunu anladım.Bazen gerektiği yerde gerektiği cevabı verebilmelisin yoksa başka türlü işin içinden cıkamazsın belki tam uygulayamayız zaman ne gösterir bilemem ama en azından bilinçli olmakta yarar var :)Hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize

Oy maşallah bebişine hayırlısıyla gelsin

garibim sana ne yapsa yaranamıyor kaynanan küçük bi espiri. umarım kırıcı olmamışımdır:26:

herkese şimdiden hayırlı akşamlar diliyorum.artık eve kaçma vakti.yarın görüşürüz.bebeğimde sizin miniklere el sallıyo

sevgili eski topic arkadaşım dalokaysmom. senin oğluş büyüdü de şimdi hamilesin demek. çok sevindim umarım sağlıcakla kucağına alırsın. benim oğlan da 2012 mayıs bebişi, 20 aylık oldu bile, kendine ve bebeğine iyi bak tatlım, hamileliğin tadını çıkarın, nedense ben çok özledim sonra sonra hamilelik günlerimi... hatta o kadar özlüyorum ki ara ara sizi okuyup, hamilelik günlerimi hatırlıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…