Ben halkali olandan kullanmistim cok isimi gormustu. Kizim 20 ay emdi, ben de gezmeyi cok sevdigim icin vazgecilmezim olmustu. Tavsiye ederim. Bir sure sonra bebek hareeketleniyor buyuyor saga sola cekiyor ortuyu o zaman zorlaniliyor ama yine de kullanisli.
çok önemli değil bu tur seyler ben tulbent eşarp bişiler aldım 1-2 renk desen onlarla emzirdim. zamanla onları da attım memişlere bebişlere özgürlük...
o kadar güzel anlatmışsın ki ağzına sağlık aynen bende öyleyim alışveriş merkezlerindeki bebek mağazalarına bakıyorum bir sürü şeye alamadan çıkıyorum neler kullanıcam neler yapıcam hiç kestiremiyorum.. annelik konusunda bile şüphelerim var ona yetebilecekmiyim bakabilecekmiyim uykusuz kalabilirmiyim her ihtiyacını karşılayabilirmiyim diye :18: annemin küçük kızı olarak hep nazlı büyüdüm eşimde sağolsun hep nazlıyor çocuğum için daha güçlü durabilecekmiyim diye korkuyorum ama dururum herhalde annelik çipi bana da takılacak ve süperkahraman olucam inşallah
İnşallah öyle olur canım, alışveriş merkezine bile gidince kendimi hiç çalışmadığım bir sınava girmiş gibi hissediyorum. Bakıyorum anneler babalar birşeyler alıyorlar sepetleri dolduruyorlar bebek mağazalarında ben halen bakıp bakıp geri dönüyorum. İnşallah bebeğime yetecek bir anne olabilirim, hem doğum konusunda hem bakım konusunda.
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız. şimdi alışverişten geldim.ya neredeyse mazayı alacaktım. her gördüğüm hoşuma gidiyor. ne olacak böyle bilmiyorum. maya tuzlu para ödedik çıktık daha alınmayan da var tabi.
ayyy ne güzel an itibariyle 2li rakama düştük ( tahmini doğum tarihi)
buda büyü kbir mutluluk
ikinizinde ve cok iyi bir anne olucagina eminim alisveriste esyalari doldurup almamaniz daha guzel bazilarimiz bende dahil bazen alisverisin dozunu kacirip evi dolduruyoruz ama malesef bebek 2 kez giymeden kuculen esyalari oluyor en iyisi ilk 1 ay icin almak sonrasini bebekle beraber cikip almak en guzeli hem irimi zayifmi bir bebek olucak bilemeyiz....ben söyle birseyi anlatim öncelikle.
eltim henuz 18 yasindaydi evlendiginde ve evlendigi gibi hamile kaldi cok iyi saf biriydi ama cokta tecrubesizdi her yönden konusma temizlik yemek bulasik yaptigi iside batiriyor bir misafir gelince eli ayagina dolaniyordu hamile olmasina hepimiz uzuluyorduk nasil bakicak diye ama masallah kizi oldugunda yasitlarindan bile tombik ve saglikliydi ogluda oldu simdi hem 2 cocuk bakiyor biri öteki 5 yasinda arti okuyor cocukta bakiyor kariyerde yapiyorannelik bambaska birsey bana anlatiyor uykucuydum cok severdim uykuyu 2 den önce kalkmazdim diyor ama bebegim olunca en ufak seste kipirdayisinda bile sicrayarak uyaniyordum diyor insanin elinde olmayan duygular bunlar istemeseniz bile caninizi korumak icin herseyi yapicaksiniz ve cook iyi bir anne olucaksiniz simdilik bol bol uyuyun cok özluyceksiniz bugunleri o minik tekmelerini cok tecrubeli konustum cocugumda yok ayiptir söylemesi ama eltilerim var ve en kucukleri benim herkesten edindigim bilgi bunlar masallah konu bebek konusuysa aklima girer dahada cikmaz zaten
MErhabalar..sizinki en azindan biseyler almak istemisler benimki gecen aksam diyoki ne gerek var bu kadar cok sey almaya ben bi zibinla buyuttum cocuklarimi uyuz oldum ona oysaki 6 sene sonunda geliyo torunu bizden daha cok heveslenmeliydi.bazen diyorumki iyikide ayni evde oturmuyoruz yoksa neler yasanirdi aramizd bilemiyorum
Aynen canım hiçbirşey almıyor geçen eşofman takımı aldım bebişe Yelek alt badi 20 tl çok uygundu aldık dedim. AA o uygun mu diyor. Bebek şeylerinin fiyatını bilmediği için. Bide ben çalışmaya başlayınca kayınvalidem bakacak bebişe. Geçen ana kucağı aldım onu görünce diyor ozaman hamağı bize götürürüm bende. Artık götürmez bişeyler diyor. Bende sanıyordumki bizim eve gelip bakar. Kendi evinde bakacak. Geçen diyor kıyafetlerini yıkayalım çantayı hazırlayalım ben daha 10 lu hastane çıkışı falan almadım dedim. Demiyorlar onuda biz alalım. 50-60 lira halbuki. Bi pike diktiriyormuş
wooww cok yaratici bir oglusun warrr hanimis hanimos :)))Ben mutfakta yemek yaparken, minik oğlum 15 dk. içinde kırmızı ve yeşil iki parmak boyası ile tum evı boyamaya karar vermiş. Misafir odasına girmiş ve olanlar olmuş....
En son diş fırçası ile halıları yıkıyor, yere kapaklanmış yerleri siliyordum.... Bebek te gelince ne yapacağım ben?????
Bende gezmeyi seviyorum aynen özellikle yaz aylarinda hep disardayim acaba su örtulerin hepsinde halka varmi bilemiyorum bilsem mavilide halka var onu alicam digeri fazla desenli geldi seninki nasildi rengi kokos duruyormuydu acaba
Ha ha çok iyi ya. Aynen katılıyorum ha bide bana geceliğin üstüne şal örmüş. Hastanede takacakmışız. Sanki ben doğumdan sonra hele bide sezeryan olursa o ağırlarla fellik fellik gezeceğim de tek eksiğimiz hastanede geceliğin üstüne şaldı haha ilahi bu insanlar.
Valla canim ne desem bilmiyorum dedim bunu bana soylemesi hic iyi olmadi ben cok dinliyorum kendimi çünkü. :S
Ben mutfakta yemek yaparken, minik oğlum 15 dk. içinde kırmızı ve yeşil iki parmak boyası ile tum evı boyamaya karar vermiş. Misafir odasına girmiş ve olanlar olmuş....
En son diş fırçası ile halıları yıkıyor, yere kapaklanmış yerleri siliyordum.... Bebek te gelince ne yapacağım ben?????
2. bebegını bekleyen deneyimli anneler,
bebek bakım urunlerınden( bebe şampuanı, yağı,kremı ,pişik kremi, emzık bıberon) hangı marka ıyı..sebamed çok kurutuyor dedı bebegı olan arkadaslar. hangısınden alayım.
emzık ve bıberonda avent mı chıcho mu..
süt pompası manuel mı elektrıklı mı olsun hangısı daha kullanışlı...ben bır yıl yatmış olacagım gelecek yıl eylülde calışmaya full tıme baslıcam süt pompası çok önemlı olacak benım ıçın
bebek arabalarında satış elemanları puset alın dıyor anneler bır yıldan sonra baston alıyor arabalar boşa gıdıyor dıyor....bebek arabasında hangısı daha kullanışlı......peg perego çok pahalı graco evo yada graco fussıo kullanan oldu mu..chıconun duo todayı begendım ama ana kucagı ıcıne kondugu için tek dezavantajı bu.. şaseye konananlar daha guzel
daha önce dogum yapan anneler ıkı tane hastane cıkışı yeter mı?
bebek bezınde neyle baslayalım..pahalıya alıştırma dıyolar bebek neyle baslarsa onla devam edıyomuş doğrumu
benımkı sezaryan olacak hep gecelık mı alayım pijamada gıyebılıyor muyuz....bızdede alttan kanama olcakmı normal doğum yapanlar gıbı
anne gogus bakım yumusatıcı kremden ne önerırsınız
çok soru sordum kusura bakmayın... bebegıme korkudan bırsey alamadım ama artık aıleler kızım hadı karar ver basla dıyor...annem kayınvalıdem zevklerıne göre bır dunya kıyafet battanıye alt acma tumum zıbın hastane cıkışı aldılar ben de begendım...ama dıger bakım şeylerınden anlamadıkları ıcın benım kararıma bıraktılar..yardımcı olursanız sevınırım
Ben mutfakta yemek yaparken, minik oğlum 15 dk. içinde kırmızı ve yeşil iki parmak boyası ile tum evı boyamaya karar vermiş. Misafir odasına girmiş ve olanlar olmuş....
bebek bakım urunlerınden( bebe şampuanı, yağı,kremı ,pişik kremi, emzık bıberon) hangı marka ıyı..sebamed çok kurutuyor dedı bebegı olan arkadaslar. hangısınden alayım.
süt pompası manuel mı elektrıklı mı olsun hangısı daha kullanışlı...ben bır yıl yatmış olacagım gelecek yıl eylülde calışmaya full tıme baslıcam süt pompası çok önemlı olacak benım ıçın
bebek arabalarında satış elemanları puset alın dıyor anneler bır yıldan sonra baston alıyor arabalar boşa gıdıyor dıyor....bebek arabasında hangısı daha kullanışlı......peg perego çok pahalı graco evo yada graco fussıo kullanan oldu mu..chıconun duo todayı begendım ama ana kucagı ıcıne kondugu için tek dezavantajı bu.. şaseye konananlar daha guzel
bebek bezınde neyle baslayalım..pahalıya alıştırma dıyolar bebek neyle baslarsa onla devam edıyomuş doğrumu
benımkı sezaryan olacak hep gecelık mı alayım pijamada gıyebılıyor muyuz....bızdede alttan kanama olcakmı normal doğum yapanlar gıbı
çok soru sordum kusura bakmayın... bebegıme korkudan bırsey alamadım ama artık aıleler kızım hadı karar ver basla dıyor...annem kayınvalıdem zevklerıne göre bır dunya kıyafet battanıye alt acma tumum zıbın hastane cıkışı aldılar ben de begendım...ama dıger bakım şeylerınden anlamadıkları ıcın benım kararıma bıraktılar..yardımcı olursanız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?