2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ben canım ben sabah yakındım hatta uyanınca geçer diyom ama sanki sabahlrı daha çok ağrıyo. üstümü giyinemiyorum

1. de benim de öyleydi çalışıyordum o zaman o yuzden yoruluyordum diye dusunuyorum. ama ciddi bacak ağrım vardı özellikle dızden asası... eşim hergece ovuyordu. ayaklarını yukarda tutmaya çalış iş yerinde belki faydası olur.

kızlar forumda gördüğüm kadarı ile maksimum kilo alan benim sanırım. şuan 25. hafta bitti 26+0 dayım ve şimdiden 12 kilo aldım. :) yaptığım araştırmalar sonucunda alkali diyet diye birşey buldum çok katı olmadan onu uygulamaya çalışıcam. yaptığım egzersiz ve yürüyüşler hiçbir işe yaramıyor. tatlıya aşırı düşkün oldum sürekli çikolata,kek olmadı kuru üzüm filan yiyorum doğuma 20 yi geçicem heralde

Fazla bile almışsın güle güle kullansın.

tek sendeğilsin canım bende aynı derten müzdaribim 26 haftanın içindeyim ve 13 kilo almış bende nasıl yapsamda daha fazla almasam diyorum dikkat ediyim dediğimden beri sanki hiç doymuyomuşum gibi geliyo tatlıda canım çok çekiyo şekerim biraz yüksek çıkmış onada dikkat etmem gerek nasıl kilo almadan yada dengeli beslenecem bilmiyorum, bi çözüm bulursan banada haber verirsen sevinirim

bizde eşimle hep öyle düşünüyoruz banyoda onu yıkarız diye eşim ben onu yıkarım diyo ten teması bebekle çok önemli inşallah görürüz o günleri
ben onu denedim beceremedim. göbekte ciddi cir kg gidince denge sorunu yaşadım sanırım, korkuyordum yalnız bile dusa girsem ki bebekle zor. hatta 1 kere çok cıddı düştüm bir de bebekler ilk 1-1.5 ay kaynamış soğumuş içme suyu ile yıkanıyor(biz öyle yaptık-hatta daha uzun bile olabilir) o yuzden direk şebeke suyuna geçene kadar zaman var . ama denersiniz ahmet yahya gibi önce leğende falan sonra bakarsınız benim gibi olmuyor bir kuvet alırsınız çok pahali urunler değil. ben puj bbulursam alıcam çok yattı benim kafama filimlerde eviyede bebek yıkayan anneler görmüştüm onun gibi... 6 ay ancak kullanılır sonra zaten bebek oturmya başlayınca ben kuvet içi aparata geçtim onla çok rahat ettim...

benimde ayak ağrım vardı doktor kalsiyum desteği ilaç verdi
şimdi daha iyiyim.
doktoruna sor bence.

sanırım bizim sorunumuz tatlı çünkü hem kahvaltıda hem öğlen yemeklerinde öğünlerim gayet normal arada götürdüğüm çikolata ve kekler olmasa belki bu kadar almazdım bende bu hafta çikolata ve kek sınırlaması yapıcam. birde şu alkali beslenmeyi becerebilirsem hiç değilse biraz yavaşlatabilriim belki:)

benim de ilk gebeliğim. ben de kuzenimden aldığım bilgilere göre biberonda avent,nuk ve brown's öneriyor. mermerşahı bana da önerdi. özellikle banyodan sonrası için. göğüs kremi için lansinoh ve emzirdikten sonra bir damla sütü göğüs ucuna sür dedi. o da iyi geliyormuş. pompa için elektrikli yine lansinoh aldım. e-bebekte kampanya vardı 200 TL ye pompa, süt şişesi, süt poşeti, göğüs ucu kremi, ıslak mendil ve göğüs pedi vardı.

inş bende tatlıyı kesemesemde tam elşmden geldiği kadar en aza indiricem, alkalı beslenme nasıl bişey?

aaa kızlar lütfen canınızı sıkmayın beni geçmeniz mümkün değil :))her sabah 3 km yürüyorum kapıdan servis geçiyor ama ben yürüyüp ileriki duraktan biniyorum şimidiye kadar hep yediklerime dikkat ettim ve 4. aydan itibaren hep yürüdüm ama 13 kilo aldım ve 10 gündür şeker yüzünden diyetteyim yine de 500 gr. almışım 10 günde. takmayayım diyorum ama benim durum daha vahim ((((((

bazen takmıyorum bazende çok gözüme batıyolar, ne kadar dikkat etsekte asıl kiloları bundan sonra alıcaz bebeğimiz dahada büyüyecek inş ona alırız kendimize değil

kızlar benim idrar kultur sonuçlarımda bol pnl çıkmış ne demek bilen varmı? böbrekler ilgili bişeyse ağrım falan yok acaba tahlillermi karıştı
öğle arası geçsin doktoru arayacağım ayy çok merak ettim:18:

canım kaç kiloyla başladın hamileliğe. çok almışsın yaa. kontrol altında tutumaya bak doğumda zor olur yoksa.

canım benım de karnım akşamları 9 aylık gıbı olurdu. druma sordum. ben akşam yemegınde bulgur pılavı ıkı kaşık yerdım sarmalara bayılırdım. drum akşam yemeklerınde ve sonrasında gaz yapan bulgur lahana kerevız portakal süt gıbı şeyler tüketme dedi. ben akşam 6-7den sonra hıcbırsey yıyemıyorum. eşim hep kızardı bebek aç kalıyor dıye ama dr bebek alacagını alır merak etmeyın dedı.boylece akşamları agzıma zorla tıkılan seylerden kurtuldum. ben az yememe ragmen siserdım ve uyuyamazdım. şimdi akşamları bunları yemıyorum cok rahatım bırde akşam yedıden sonra yemıyorum. dr akşam yemekten ıkı uc saat sonra cevız tuket dedı. ben sabahları yerdım. meyvelerı gunduz tuket akşam yemekten sonra yersen şekerın yukselır bu da senı rahatsız eder dedı.ayrıca 18. haftadan berı magnezyum hapı kullanıyorum o zaman kasılmalarım coktu ılacın cok faydası oldu.

selam herkeze

50li lik şeker yüklememdee 163 çıktı doktorum 100 lüğü istedi ve dün onu yaptırdım.aranızda yaptıran varmı bilmiyorum ama nasıl dayandınız merak ettim çünki ben bayılıyordum nerdeyse.2.kan alındı sonra soğuk soğuk terlemeye başladım,çarpıntım oldu,gözüm karardı artı baş dönmesi ve en sonunda mide bulantısı.hastanede wc ye zor yetiştim.doktorun yaınıa gittim hemen anlattım şikayetlerimi şekerin var insülin depon boşalıyo falan bişeyler dedi ama ben anlamıyorum bile dediklerini.servise gönderdi beni yatmam için.3.kan alım saatine kadar yattım zor dayandım yani.

şükürki bitti kazasız belasız.

şekeri yüksek çıkan arkadaşlarım sonuçlarınızı dahiliye doktorunamı götürdünüz?yoksa kadın doğumcunuzamı? büyük ihtimal diyete başlıcam takiplerimi kime yaptırcam onu öğrenmek istiyorum.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…