kokosluk tam bana gore bayilirim))) bu arada acaba net harici elle bakip alacagimiz yer warmidir ki...nasil dicem boynu halkali bebegi gosteren gibi mi
[SUB][/SUB]
Görür görmez ilk tepki; eyvah baban beni öldürecek" demişim. Sonra temizliğe giriştim hemen, şurayı da sil bak orda kaldı, babam seni kovacak diyor:) Ben kızmayınca da bu sefer geldi yanıma "söz bi daaaa yapmıcam annecim yardım edim mi annecimmm?"
bebek magazalarinda olabilir emzirme önlugu diye geciyor görup almanda cok fayda var malesef ben yurtdisindayim ve burda pek alternatif yok annem turkiyeden yolluycak ben aliyorum kargo ona gidiyor simdilik
birde googlede anlatimlari resimli olarak vardi sanirim dikilmeside cok kolay biraz tecrubeli bir terziciye gidersen kumasini alip rahatca dikabilir sana ama halkayi unutmasin mutlaka emzirirken bebegi görmen ve onun skilip memeyi birakmamasi icin halkali olmasi sart
cogu zaten elde dikiyor istedigin pamuk kumastan dikebilirsin bu satilanlarin cogu naylon var icinde terletme durumuda olabilir bilemiyorum
super bi aciklama ama benim kafam biraz anlamio iste :)))) halka kismi nerde kaliorrr merak ettimmmm
ya işte ben onu nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum.
Halka kismi bogazina kurdaleyi bagladiktan sonra alt tarafa dusuyor nasil anlatsam bogazin altinda memislerinde ustunde duruyorbu googlede yazarsan emzirme önlugu diye cikiyor halkali kisimdan anne bebege bakiyor rahatca eger anlamadiysan sana resim ekliyim isaretliyerek o kismi bende dun siparis verdim kokos olani aldim
Nasilsiniz guzel anneler okuyorum ama yazamiyorum telden zor oluyor 15tatil diye anneme gelelim dedik hasta olduk kizim ben ve cok agir atlatiyorum ates halsizlik faranjit oksuruk hepsi var butun evde yaptiklarimiza rahmen hic bir iylesme olmadi kbb dr gittik cok ilerlemis antibiyotik sart dedi korka korka iciyorum o bile 3gun fayda etti dr kullanabilirsin ilk 3ay tehlikeli donem dedi bebege zarar verecek diye cok korkuyorum hamilelikte hastalik cok fenaymis aman dikkat edin bu arada seker yuklemesi yaptirdim ilk 76 seker yuklemedi sonrasi 98 cikti normal sanirim haftaya knt gidecegim bakalim buyumusmu yavrum biseyde yiyemiyorum zorla bu arada cevreden gelen hic kilo almamissin bebek almis yorumlari cok mutlu etti 28haftada 5kilo iyi mi sizce kizlar
Bugün başıma geleni anlatayım size kızlar kV nin yanına gityim bugün uzaktan akrabası eski komşusu olan bir kadın vardı ben kapıdan girer girmez kadın ne dese beğenirsiniz Ayy sen şimdiden böyleysen ne olacaksın sonra. .. güya çok şişmişim. Insaf yaa 25 haftalık hamileyim 6. Ayım bitmiş ben 2.5 kg almışım kendisini gorseniz homili gırtlak yemiş bir de bana ne diyor yaa yok yani kilo almış dahi olsa öyle denilir mi insana.insanlar bi tuhaf
Bunlardan hangisini önerirsiniz bana esimle zitlastik resmen yatak icin bakalim esimmi kazanicak ben mi
Hangisini almaliyim sekil olarak hangisi guzel ?
ben bunu istiyorum sade diye
Eki Görüntüle 966598
esimde bunu istiyor
Eki Görüntüle 966599
zevkli olan kazansin
merhaba ben 2012 mayıs annesiyim ama? :)
eşinizin beğendiğinin yan tarafı hariç çok benziyorlar gibi geldi.. işlevsel olarak farkları var mı? yatak çok önemli çünkü..
Merhaba tecrubeli olmaniz daha guzel :)
ikisininde farki sekli oluyor sanirim esime sordum ilk zamanlar icin yatagima yapistirip yan tarafindaki parmakliklari cikarmak istiyorum ki bebek kalktigi gibi sirtini sivazliyim yada rahatca yataktan kalkmadan elime aliyim diye
öyle olup olmadigindan emin degil ama heralde öyle oluyordur sormamiz lazim öncelikle o oluyor diyor ama emin degil
sordurtmadan almam sekil olarak hangisi guzel kizkardesim enistemmm senden zevkli diyip gidiyor
Cok teşekkür ederim izlicem ins hepsini..ben hamile kalmadan önce muayene olmuştum alttan bakıyo doktor ozaman söylemişti.İnternette bulabilirsin canım
Anne karnında ikiz üçüz dördüz bölüm diye geçiyor.
http://www.youtube.com/watch?v=nTDLFF1vPRw
1,2,3,4,5 part diye gidiyor.
eşinizin beğendiği daha hoş değişik duruyor evet:) sizinki sade ve çok alışıldık olduğu için eşinizinki diyecektir etrafınız maalesef:)
yatağa yanaştırmak çok gerekli mi bilemedim.. her halükarda kalkacaksınız.. gazı çıkacak bir turluyacaksınız.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?