aynen canım hepsi bendede oluyormerhaba kızlar.. herkesler iyidir inş..
sizlere birşey sormak istiyorum. benim karnım çok şişiyor hatta davul gibi olyor. belim çok ağrıyor aqrada kasıklarıma vuruyor.
sizlerde de oluyormu? hareketlerim çok ağırlaştı 2 adım atsam belim kopuyor
biz guınny maxi cosi aldık. evde kullanıyorum çok rahatdaha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama ben bulamadım. takip de edemiyorum pek. bebek arabası, puset almayı düşünüyoruz. travel set olsun dedik. ama o kadar çok çeşit var ki başım döndü allah aşkına siz ne aldınız bir de fiyatlarını yazar mısınız? 1000 tlyi geçmesin istiyorum.wollex, quinny, kanz, craft derken yine kararsız kaldık.
Ben mutfakta yemek yaparken, minik oğlum 15 dk. içinde kırmızı ve yeşil iki parmak boyası ile tum evı boyamaya karar vermiş. Misafir odasına girmiş ve olanlar olmuş....
En son diş fırçası ile halıları yıkıyor, yere kapaklanmış yerleri siliyordum.... Bebek te gelince ne yapacağım ben?????
Ileride bizimde gelinlerimiz kizlarimiz böyle seyler diycek bizler icin dusunemiyorum bile bunlarieski kafalilar nerden bilicekler haberlerimi yok vs diye biz simdi neler diyorsak onlarda aynisini derler mutlaka
Bunları Mayıs annelerinin aldığı cicilere ekledim ama burayada eklemek istiyorum. Az önce unnadodan aldım çok kokoşlar yaEki Görüntüle 966173 Eki Görüntüle 966174 Eki Görüntüle 966175 Eki Görüntüle 966176
Bugün başıma geleni anlatayım size kızlar kV nin yanına gityim bugün uzaktan akrabası eski komşusu olan bir kadın vardı ben kapıdan girer girmez kadın ne dese beğenirsiniz Ayy sen şimdiden böyleysen ne olacaksın sonra. .. güya çok şişmişim. Insaf yaa 25 haftalık hamileyim 6. Ayım bitmiş ben 2.5 kg almışım kendisini gorseniz homili gırtlak yemiş bir de bana ne diyor yaa yok yani kilo almış dahi olsa öyle denilir mi insana.insanlar bi tuhaf
kizlar deneyimli anneler olarak paylastiklariniz cok guzelll bes asa bes yukari ayni seleri hazirlamaktayim bende ....amma zizozumu atlamisim bulaim hurclardan))) lakin kafama takildi bu sezaryen neden 3 gun yatilio ki yaaaaa ben 3 gun kafai yerim hastanede gaz cikarinca ewe yollamiolar mi yaaaaaa su kismin ustunden bi daha mi gecsekkk
Ben bu pujdan buldum ve siparis vermek istiyorum ama cok kararsiz kaldim bebegin altindaki su azicik ustunde cok su kalmiyor gibi bebekk bununla usumezmi acaba ? birde surekli yikanma halinde oluyor gibi cesmenin altinda yikaniyor bebek ama dedigim gibi su dolu olan bir kuvet daha iyi degilmi sizce?
Eki Görüntüle 966586
Eki Görüntüle 966587
daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama ben bulamadım. takip de edemiyorum pek. bebek arabası, puset almayı düşünüyoruz. travel set olsun dedik. ama o kadar çok çeşit var ki başım döndü allah aşkına siz ne aldınız bir de fiyatlarını yazar mısınız? 1000 tlyi geçmesin istiyorum.wollex, quinny, kanz, craft derken yine kararsız kaldık.
Bugün başıma geleni anlatayım size kızlar kV nin yanına gityim bugün uzaktan akrabası eski komşusu olan bir kadın vardı ben kapıdan girer girmez kadın ne dese beğenirsiniz Ayy sen şimdiden böyleysen ne olacaksın sonra. .. güya çok şişmişim. Insaf yaa 25 haftalık hamileyim 6. Ayım bitmiş ben 2.5 kg almışım kendisini gorseniz homili gırtlak yemiş bir de bana ne diyor yaa yok yani kilo almış dahi olsa öyle denilir mi insana.insanlar bi tuhaf
ALLAH aşkına şu etrafı duymayın.ha duydunuz takmayın.boşverin gitsin.hamilelik muhteşem bişey.o kadar özelki. kıskançlıktan ne diyeceklerini bilmiyorlar.benim kızım olacak hayırlısıyla.herkes senin erkek erkek dedi durdu.halada inanmıyorlar ya kız olduğuna neyse.bi kaç bizden haz etmeyen kişiler var.kız olduğunu duyunca öyle sevindilerki.hımm kızmış seninki.halbuki oğlan anası gibi duruyon.inançsız ve evlat ayrımı yapan kişiler bunlar.baktım rahatsız oluyorum bi daha görüşmedim onlarla.tavsiyem seni mutsuz edecek herşeyden ve herkesten uzak dur.
youtubede videosu var puj baby tub diye bu sitedekilerin cogu bunu ariyordu ve turkiyede yokmus ben yasadigim ulkede buldum ama banada kullanisli gelmedi bebek cok usur bununla cunki su ustune geliyor birazcik ici suyla dolmuyor ki benceYoo 3 gun sart degıl kı.2. Gunde cıkıyorsun sorun yoksa.
Suaralar cok goruyorum bu aletı ama ben hıc kullanıslı oldugunu sanmıyorum kızlar. Icı kendınden yataklı kuvetler var tesmını bulursam cekerım
Ya da benımkı depoda cıkarınca cekerım. Cok tavssıye ederım. Uzun zaman kullanılıyor ustelık.
aynı durum iki gün önce benim de başıma geldi. aynen bana da daha şimdiden böyleysen doğuma kadar ne olcaksın, ekmeği kes dediler
2 gündür kafama takıyorum ya aynen bende sinir oldum. ayrıca bana göre çok aşırı bi kilom yok gibi geliyo... gerçi ben 7 kilo aldım ama...
boşver kiloları hem çok almamışsınki..bebeğinin sağlıklı olması yeterli.gerisinden kime ne.ha ben hiç kilo almadım gören hiç almamışsın yada son aylarda görürüz seni diyolar.gülüp geçiyorum.diyorum ya kıskanıyolar bence
youtubede videosu var puj baby tub diye bu sitedekilerin cogu bunu ariyordu ve turkiyede yokmus ben yasadigim ulkede buldum ama banada kullanisli gelmedi bebek cok usur bununla cunki su ustune geliyor birazcik ici suyla dolmuyor ki bence
cogu al diyo ama icime sinmedi usumesin minik
kızlar ev tipi ana kucağı için ne düşünüyorsunuz? şart mıdır sizce almak? lk 6 ay kullanılıyor sadece bildiğim kadarıyla. boşa masraf yapmak istemiyorm.
mama sandalyesi olarak chicco polly almaya karar verdim, araba chicco trio living, park yatak graco contour prestige.
park yatak için nasıl bir yatak aldınız. içine yani içi yün, sünger yada visco oluyormuş. dışı da pamuk. siz nasıl bir tercih yaptınız?
bebek bakım ürünü olarak neler aldınız ve hangi marka?
Canım bu kullanma olayı biraz bebekten bebeğe de değişiyor açıkçası benim yeğenim ana kucağını o kadar çok kullandı ki abimler sürekli yaptığımız en iyi şey şu ana kucağını almak dediler onlarda fischerprice yağmur ormanları vardı ama mesela bizim ufaklık da hiç puset kullanmak istemedi 3 kere bile pusetini kullanmamıştır. Biraz da balkabaklarımızın durumuna bağlı yani :) ben mama sandalyesi almayacağım hemen zaten ilk etapta gerekmiyor ya evde fazlalık olmasın diye düşündüm azcık büyüsün tosunum öyle alıcam aslında park yataklar iyi ama ben ahşap sallanan beşiklerden istiyorum içinin yatağı da viscon olacak daha araba almadık ama araba işi çok zor ya ilk bebeklikte kullanılacak bir şey alsk sonrasında baston arabalr daha çok iş görüo çok para veresi gelmiyor insanın açıkçası ucuzuna kaçsan o değil ne bileyim öyle işte
youtubede videosu var puj baby tub diye bu sitedekilerin cogu bunu ariyordu ve turkiyede yokmus ben yasadigim ulkede buldum ama banada kullanisli gelmedi bebek cok usur bununla cunki su ustune geliyor birazcik ici suyla dolmuyor ki bence
cogu al diyo ama icime sinmedi usumesin minik
ikinizinde ve cok iyi bir anne olucagina eminim alisveriste esyalari doldurup almamaniz daha guzel bazilarimiz bende dahil bazen alisverisin dozunu kacirip evi dolduruyoruz ama malesef bebek 2 kez giymeden kuculen esyalari oluyor en iyisi ilk 1 ay icin almak sonrasini bebekle beraber cikip almak en guzeli hem irimi zayifmi bir bebek olucak bilemeyiz....ben söyle birseyi anlatim öncelikle.
eltim henuz 18 yasindaydi evlendiginde ve evlendigi gibi hamile kaldi cok iyi saf biriydi ama cokta tecrubesizdi her yönden konusma temizlik yemek bulasik yaptigi iside batiriyor bir misafir gelince eli ayagina dolaniyordu hamile olmasina hepimiz uzuluyorduk nasil bakicak diye ama masallah kizi oldugunda yasitlarindan bile tombik ve saglikliydi ogluda oldu simdi hem 2 cocuk bakiyor biri öteki 5 yasinda arti okuyor cocukta bakiyor kariyerde yapiyorannelik bambaska birsey bana anlatiyor uykucuydum cok severdim uykuyu 2 den önce kalkmazdim diyor ama bebegim olunca en ufak seste kipirdayisinda bile sicrayarak uyaniyordum diyor insanin elinde olmayan duygular bunlar istemeseniz bile caninizi korumak icin herseyi yapicaksiniz ve cook iyi bir anne olucaksiniz simdilik bol bol uyuyun cok özluyceksiniz bugunleri o minik tekmelerini cok tecrubeli konustum cocugumda yok ayiptir söylemesi ama eltilerim var ve en kucukleri benim herkesten edindigim bilgi bunlar masallah konu bebek konusuysa aklima girer dahada cikmaz zaten
Kız ben bu yavrucağı yerim canım benim yaaaa, küçük kuzu kurban olurum :)[SUB][/SUB]
Görür görmez ilk tepki; eyvah baban beni öldürecek" demişim. Sonra temizliğe giriştim hemen, şurayı da sil bak orda kaldı, babam seni kovacak diyor:) Ben kızmayınca da bu sefer geldi yanıma "söz bi daaaa yapmıcam annecim yardım edim mi annecimmm?"
Aman zaten ona da sinir olurum ben de diyorum kızımın adını Eyşan koyacağım aaaa, onun anlamı neymiş ki diyorlar güzelliği ile ünlü olan dedim. Sizin kız mı dedi kadının biri ayyyyy sinir geldi yaaa.dalokay oğlumun adı, ortalık kalktı çok zor söylemesi falan filan. anlamı, dal gibi uzun, ok gibi doğru, ay gibi guzel. oğlan erken doğunca kucucuk, kapkara, tuylu, buruş buruş bir bebekle müşerref olduk. şakası yapıldı ne oldu dalokay a diye. 6 aydan sonra teni açıldı tuyler dökuldu guzelleşmeye başladı. ben adının hakkını vereceğine çok eminim annesi olarak
Canım kilo alsan bir dert almasan bir dert işte, ben de 10 kilo aldım ama önceden çok zayıf olduğum için belli bile olmuyor bu nasıl bebek diyorlar, bebek nerde biyorlar. Eeeeeeehhhh diyesim var vallaBugün başıma geleni anlatayım size kızlar kV nin yanına gityim bugün uzaktan akrabası eski komşusu olan bir kadın vardı ben kapıdan girer girmez kadın ne dese beğenirsiniz Ayy sen şimdiden böyleysen ne olacaksın sonra. .. güya çok şişmişim. Insaf yaa 25 haftalık hamileyim 6. Ayım bitmiş ben 2.5 kg almışım kendisini gorseniz homili gırtlak yemiş bir de bana ne diyor yaa yok yani kilo almış dahi olsa öyle denilir mi insana.insanlar bi tuhaf
Ben eşinizin beğendiğini beğendimBunlardan hangisini önerirsiniz bana esimle zitlastik resmen yatak icin bakalim esimmi kazanicak ben mi
Hangisini almaliyim sekil olarak hangisi guzel ?
ben bunu istiyorum sade diye
Eki Görüntüle 966598
esimde bunu istiyor
Eki Görüntüle 966599
zevkli olan kazansin
puj yada bebek için küvet.hiçbirini düşünmüyorum.zaten ilk 20 gün annem kayınvalidem ablam görümcelerim yanımda olacaklar.onlar el birliğiyle leğende yıkasınlar.sonra ben ayaklanır ayaklanmaz bebeğimle banyoda birlikte yıkanmayı düşünüyorum.eşim çok büyük destekçi.daha öncede yazmıştım.ben kızımı önce yıkayacam teninin tenime değmesini istiyorum.kucağımda olsunki güven duysun yıkanmaktan korkmasın diye.zaten eşim hazırda bekler durular eşime veririm.gerisini o halleder ben banyodan çıkana kadar
ha dersinizki bedeni sabit duramayan bebeği nasıl kucağında yıkayacan benim ablamda hep bebeklerini öyle yıkadı.önce alıştırma olsun diye biraz suyla oynatıyosakin tavırlarla tenine dokunduruyo ve bebeğe masaj yapıyo.sonra dizine yatırıp yüz üstü çevirip önce bedenini yıkıyo.ardından başını köpürtüp suyunu döküyo.durulayıpkaldırıyo.bebeklerin gıkı bile çıkmıyo.
bizde eşimle hep öyle düşünüyoruz banyoda onu yıkarız diye eşim ben onu yıkarım diyo ten teması bebekle çok önemli inşallah görürüz o günleri
inşallah canım.az kaldı hayırlısıyla.ama bebeği ben yıkayacam.ben ıslakken o kuru olmalıki alıp giydirebilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?