Ah kızlar eşim yok bu aksam evde aglamaktan içim şişti ne kadar zor geliyor onsuz evde olmak...😭😢😢
Maşallah bebisinekızlar detaylıdıan geldim çok şükür hersey yolunda hiçbir sorunumuz yokdr çok çok iyiydi herseyi bir bir anlattı gösterdi. çok memnun kaldım kızım büyümüş 600 gr 28 cm boyunda.
Canim dr da insan sonuçta ama sen hamilesin nasıl davranış orda öyle bence başka dr araştır böyle bir dengesizliği doğuma yakın yapsa ne kadar kötü oluruz düşün. .. alternatifi olsunBi okuyim dedim ama okuyamadim annemler rahat wermio o yuzden sayfalari okumayi geceye birakip meraklari gidereyim....berbat bir gun gecirdimmmm....ve napicam ben dr ma olan guvenim azaldi.....
..sabah 7 de basladi hayat ac ac 45 dk yol gittim ...kan vermeye oturdum ilk acligi ama 3 kez delinmeme rahmen kan alamadilar biraz bekledik bi daha 3tarafin dan delinip 6. Da aldilar 75 yuklememi ictim ilk bi saat toklugumu alsinlar die girdim siraya yine 15 dk bulamadilar sonunda aldilar yarim saat gecti 2. Toklugu beklerken bi anda tansionum dustu fenalastim hastanenin ortasina istifra ettim bayildim....,ve hersey iptal dusenbiliomusunuz dayanamadim yaa allah bni kahretsinnnn nasil beceriksizim o kadar cektigim aciya degsedi bari.....sonra iptal pazartesie birakti dr ......girdik muayneye kizimda bi problem yok o kadar akintim oluo bebekten degil su yu normal dedi kg 990 yani 1 kg olmusssss .....burda da sorun yok....dr muz o kadar agresifik ti ki bu gun anlatamam,....esime aman insanin bisaati bi saatine uymaz yogun bi gundur falan die uustunde durmadim.....ama icim icimi yiyorrr kizlar butun bi beden surat hani bakabilcegimiz bi goruntu werirmisinz dedim vesikalik vermioz dedi tersledi kiiii bacak kafa gobek werio bunu da werebilir gobegine bakiom suan kizimin........seker iptal dedim hic ilgilenmedi bile pazartesi tekrar dedi sustu....witamini iptal etti 10 almissin tam dedi diyetisyenemi yollimmm amacin ne dedi azarladi ......aglamak istiorum.......sekerin nasil cikcak bakalim dedi......cok agrim war kasigima dogru kasilio falan anlatirken kanaman yoksa hersey normal dedi......basi asada akintim war kokulu oluraa ara dedi hep basindan sawdi........noe bole oldu napicam bn zaten ayda 1 goruom dr hersei agzima kapadiiiiiii.......bebegim saglikli ama allaha emanet suan dr hic ilgilenmedi die dusunuorum pazartesi kan werip hatrini sormaya cikicam insaalh yine ayni suratla karsilasmam..onu da anlamaya calisiorummmm ....sonuc olarak cogu ii az kotu haberlerle geri dondum....
Geçmiş olsun grip aşısı çok da fayda saglamayabiliyor ki sen hastanedesin farklı virüs mikrobun içindesiniz çok normal yani dikkat et dinlenmeye çalis zencefil limon bal karışımı iç iyi gelirGrip oldum üstelik bir buçuk ay önce grip aşısı olduğum halde neden böyle oldu yaa ne yapacam ben şimdi :2:
Maşallah fistigabugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda kızım 1000 gr olmuş
inşallah bunda da fikrim değişmez, yoruldum bu kararsızlıktan :) çok teşekkür ederimm.
sorma kaç saatimi bunun için harcadığımı bilmiyorum : )
banada dokunsalar ağlayacak vaziyetteyim
çok sıkıldım bunaldım
Kursa gidebilmen cok guzel bende emzirme kursu anne babalik kursuna gidicem ayin 13 unde basliyor 8 defalik...kızlar aklıma gelmişken ümraniye yakınlarında oturan varsa ataşehir memorial hastanesinde doğum öncesi hazırlık kursu başlamış ben önümüzdeki perşembe ordayım inşallah :) her perşembe aksam 6 8 arası eşlerinizle katılabilirsiniz bi internet sitesine girip inceleyebilirsiniz hastaneyi arayıp randevu almanız gerekiyomuş ayrıca şişlideki memorial hastanesindede var sanırım hem ücrette almıyolar bizim için çok faydalı olur eminim
Sen neyden sıkıldım arkadaşım anlat için açılsın aglasalim dertleselim😢😢
Selam KIZLAR bizde bugün yine e bebekteydik. Sağolsun annem babam nerdeyse tüm ihtiyaçlarımızı aldılar. 1800 liraya patladı babacığıma. Joie aire travel sistem, chiocco park yatak, avent yeni doğan biberon seti, iki emzik, baby me deterjan ve yumuşatırım, chiocco pudra, anne bakım çantası,10 lu hastane çıkışı, emzik kutusu, ilaç kaşığı, ateş ölçer, lansinoh anne seti( elektrikli göğüs pompası), ağız mendili, 12 li unibaby yeni doğan ıslak pamuk, avent göğüs kalkanı bunların hepsi aldıklarımızın içinde. Bizi büyük yükten kurtardı babacığım Allah razı olsun..:2:
Bu erkekler çok fena hiç dusunmuyorlar bizim halimizi onları da anlıyorum arada kafa dağıtmalari lazım ama biz hassas ve özel bir donemdeyizbenimkide evde yok gezmede arkadaşlarıyla telefondada çok kırdı kalbimi içim doldu
güle güle kullansın kuzun :) herseyı halletmişsin ne güzel:) bıze de kayınvalıdem chıcco lullaby lx element park yatak ve graco evo travel sıstem aldı:)arkadaslar joker hellobaby gıbı yerlerde pazarlık sansı olmuyor. kayınvalıdem normal bebek magazasından pazarlık yaparak bayagı uyguna aldı hem de 9 a karta boldurdü. bebek odasını da benım annem pazartesı alıyor.bız sadece bakım urunu ıvır zıvır seylerı alacagız.kayınvalıdem 0-3 ay arası kıyafetlerı aldı kendı annem 3-6...ben hep yattıgım ıcın ıkısı lıste yapmışlar ona göre almışlar:)hala gereksız şeylerde alıyorlar yok dedem benı sevıyo yok babaannem yok teyzem halam benı cok sevıyoo:) bizi seven kalmadı artık:)eskıden bana hedıye alırdı kayınvalıdem şimdi hersey bebişeee.
Bi okuyim dedim ama okuyamadim annemler rahat wermio o yuzden sayfalari okumayi geceye birakip meraklari gidereyim....berbat bir gun gecirdimmmm....ve napicam ben dr ma olan guvenim azaldi.....
..sabah 7 de basladi hayat ac ac 45 dk yol gittim ...kan vermeye oturdum ilk acligi ama 3 kez delinmeme rahmen kan alamadilar biraz bekledik bi daha 3tarafin dan delinip 6. Da aldilar 75 yuklememi ictim ilk bi saat toklugumu alsinlar die girdim siraya yine 15 dk bulamadilar sonunda aldilar yarim saat gecti 2. Toklugu beklerken bi anda tansionum dustu fenalastim hastanenin ortasina istifra ettim bayildim....,ve hersey iptal dusenbiliomusunuz dayanamadim yaa allah bni kahretsinnnn nasil beceriksizim o kadar cektigim aciya degsedi bari.....sonra iptal pazartesie birakti dr ......girdik muayneye kizimda bi problem yok o kadar akintim oluo bebekten degil su yu normal dedi kg 990 yani 1 kg olmusssss .....burda da sorun yok....dr muz o kadar agresifik ti ki bu gun anlatamam,....esime aman insanin bisaati bi saatine uymaz yogun bi gundur falan die uustunde durmadim.....ama icim icimi yiyorrr kizlar butun bi beden surat hani bakabilcegimiz bi goruntu werirmisinz dedim vesikalik vermioz dedi tersledi kiiii bacak kafa gobek werio bunu da werebilir gobegine bakiom suan kizimin........seker iptal dedim hic ilgilenmedi bile pazartesi tekrar dedi sustu....witamini iptal etti 10 almissin tam dedi diyetisyenemi yollimmm amacin ne dedi azarladi ......aglamak istiorum.......sekerin nasil cikcak bakalim dedi......cok agrim war kasigima dogru kasilio falan anlatirken kanaman yoksa hersey normal dedi......basi asada akintim war kokulu oluraa ara dedi hep basindan sawdi........noe bole oldu napicam bn zaten ayda 1 goruom dr hersei agzima kapadiiiiiii.......bebegim saglikli ama allaha emanet suan dr hic ilgilenmedi die dusunuorum pazartesi kan werip hatrini sormaya cikicam insaalh yine ayni suratla karsilasmam..onu da anlamaya calisiorummmm ....sonuc olarak cogu ii az kotu haberlerle geri dondum....
bhen mothercare ile büyüttüm kızımı kızımdan sonra kaç bebek büyüdü o kıyafetlerle. bu bebişim içinde ordan alışveriş yaptım şuan indirimde seneye kışın giyeceği tüm kıyafetleri aldım hatta montlarını bile aldım. tavsiye edilir.
Ne güzel kayınvalideler hiç bir şey almadı annemler aldı. Bizde chiocco lulbaby park yatak aldık çok kaliteli duruyor gerçekten
Bu erkekler çok fena hiç dusunmuyorlar bizim halimizi onları da anlıyorum arada kafa dağıtmalari lazım ama biz hassas ve özel bir donemdeyiz
bizimki de dalış a gitti sehirdişina beni de kV ye veya gorumceme bırakacaktı kabul etmedim aklı bende kalsın çünkü benim aklım onda 😣
O da kendine hiç vakit ayıramıyor buna ihtiyacı var ama napim dayanamıyorum tişört elimde hem kokluyor hem Ağlıyorum zaten hormonluyum elimde değil öf hersey çok zor bebeğim de üzülüyor mu acaba
Benimde 3-4 gundur her ayaga kalkisimda özellikle sag kasigima agri giriyor normal heralde korktum bi an
canım ben aldım ancak önce gidip fabrikasında gördüm sonrada internet sitelerinden sipariş verdim çok ta iyi yapmışım çok güzel mobilyalar geldi.
cnm ben belis çapa denızcı modelıne bayıldım.hello babyde canlısını gördum. yalnız mdf lake olanlar pahalı, suntalam olan uygun...tanıdık marangoz asla suntalam olanı almayın dedi..helloda baktıgımızın besıgı mdf ama dıger parcalar suntalam gıbı geldı renk farkı vardıartık ılla denızcı dıye tutturmayacagım hoşuma gıden kalıtelı mdf lake beyaz takımda uyar.
masallah prensese gelisimi guzelkızlar detaylıdıan geldim çok şükür hersey yolunda hiçbir sorunumuz yokdr çok çok iyiydi herseyi bir bir anlattı gösterdi. çok memnun kaldım kızım büyümüş 600 gr 28 cm boyunda.
canım druna magnezyum ılacı yazdır benım eskıden cok kasık agrım olurdu. gunde ıkı tane ıcerdım magnormu.suya atılan portakal suyu gıbı keyıfle ıcıyorum. su an hergun bır tane ıcıyorum. işe yarıyor druna bır danış ıstersen
kızlar anketi ne zamandır takip edemiyorum. okumaya başlasam 2 günümü alırben bu aya kadar bebeğimin kilosunu takip ediyordum bu sefer doktorum 7. aydan itibaren kilosunu söyleyebiliriz şimdi belli olmaz dedi halbuki daha önceki kontrollerimde kaç gram olduğunu söylerdi. bu sefer boyunu kilosunu öğrenemedim artı ultrason resminide vermedi bebişimin en kötüsü 50 gr şeker yüklemesini tekrar olucakmışım neyseki bebeğim gayet sağlıklıymış.
buarada artık bende bebeğime ciciler almaya başladım. battaniye ve bere şapkasını da ördümşimdi boşdayım kolay örnekler bulabilirsem yenisine başlıcam.
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım. Bir pazarim var uyuyacak ondada uykum kaçtı
Bebiste sabah sabah kıpır kıpır ac karnina nerden buluyo bu enerjiyi anlamadım.
Bu arada hala oluyorum:)) daha anne olamadim:)) 5 ay olacak aralari kizimla:) gelinimiz 4 haftalik test yaptim falan deyince bi an eskiye döndüm ogunleri hatırladım. Zaman gecmiyo diyoruz ama gayette cok geçmiş
Herkese mutlu pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?