2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Eee biliyor minik bey nede olsa babam aliyor bunlari bana babam kuruyor esyalarimi kendimi ona sevdireyim en iyisi deyip yag cekiyor kendince
Ama dogunca ilgilendigi sevdigi en cok siz olucaksiniz erkek bebislerin ilk asik oldugu annesi kiz bebeklerinde ilk asik oldugu babalaridir diye bosa dememisler

Siyah rengi pek sevmem ama bu gayet sade ve guzel görunuyor hem bebek yataklari rengarenk olmuycakmis daha cok sade renkler bebegin uyku odasi veya yatagi icin idealmis...cibinliginin ustteki siyahta yataga uygun rengi mavide olabilirdi ama siyahida kötu durmuyor ki gayet degisik bir model

Kizlar kararsiz kaldigim 1 konu var bebegim dokduktan 1 sene boyunca evde kalicam ve buna ragmen sut pompasi almam gerekiyor mu kesin lazim olur mu dokgduktan sonrada duruma göre bakip alabilirim ama simdi nette bakip siparis versem
(ki sipariles 2 hafta aliyor gelmesi) marketten alicagim fiyatin yarisina da geliyor kararsizim

Kursa gidebilmen cok guzel bende emzirme kursu anne babalik kursuna gidicem ayin 13 unde basliyor 8 defalik...
kursta anlatilanlari zahmet olmazsa burdada paylasabilir misin? hepimizin bilgiye ihtiyaci var nede olsa

tabii paylaşırım bende çok heyecanlıyım acaba neler anlatıcaklar :)

bende doğumdan sonra hep evdeyim ama ben alıcam çünkü ilk zamanlardaki süt çok değerli. en vitamini bol zamanlarda bebek tek göğüsten emip doyuyo ve diğer göğsün şiş kalıyo sütten dolayı o göğsünü sağıp saklama poşetlerinde buzluğa atabilirsin çünkü zaman ilerledikçe o kıymetli süt biticek ama senin dolabında biirrsürüü harika sütlerin olucak.. arkadaşım sağmadığı için süt göğsünde kalmıştı ve 1 hafta boyunca antibiyotik iğne yapmak zorunda kalmıştık.. ayrıca acil bi duruma sen yokken yada uyuyoken yakınların yada babası seni uyandırmadan hazır sağılmış sütünü bebişine verip seni uğraştırmayabilir.. bence çok pahalı harika bişey olmasına gerek yok.. işini görücek uygun bişey almalısın ben öyle yapıcam..

Haklisin aslinda ben uyurken babasi versin diye dusunmustum daha cok uykuyu cok severimde
ama isin bu yönunu dusunmemistim bebek ilk zamanlarda az emer ve geride kalani göguste sislik yapar ve hatta bozulabiliyormus bile göguste vermeye vermeye

bende emzirme kursuna gidicem ve baska seylerde anlatilicak tabi orada marka olarak sorup alirim heralde...

aynen uyku denince akan sular durur bende de :)

bizede doğum öncesi ve doğum sonrası hakkında bilgi vericeklermiş.. rahat bi doğum .. doğum anestezisi.. doğumdan sonra bebeğin bakımı yemesi içmesi yıkanması.. az çok görüyoruz ama işin ehlinden bilgi almak çok başka olur heralde sabırsızlanıyorum :)

Hersey hakkinda bilgi verilicek ne guzel bebek dogunca elimiz ayagimiz birbirimize dolasmaz bu sayede napicam simdi gene agliyor diye kara kara dusunmemizede gerek kalmaz heralde
Bebekte buyuten biri degilim coook acemiyim ama sadece altlarini degsitirmeyi biliyorum durum böyle oluncada bize fazlasiyla sart :)) burdada paylasirsak birbirimize destek vermis olucaz insallah

kızlar dr um henuz seker testi yapmadı bana.belki bu ay yapar diye dusunuyorum.ac olarakmı gidicez hastaneye.

hastanede 2li 3lu test sonucları saklanıyormu.baska hastanede dogum dusunuyorum isterlerse test sonuclarını elimde olsun diye cıktısını almak istiyorum.saklanıyormu acaba.

bide 2 gundur sag tarafıma bıcak gibi bişey batıyor.acıtıyor yani.yerini tam anlayamıyorum ama hep aynı yere batıyor.niye olabilir

ilk sorduklarinin cevabini bilmiyorum malesef bizim burada sistem farkli diye...
Sag tarafindaki agri kasik agrisi sanirim ki bu haftalarda normal bendede bu aralar s1klasti hemsireye soruncada ani kalkis ani hareketlerden kacin dedi bende dikkat ettim ve gercektende kalkip oturdugumda yavas ve de dikkatli olursam agrim olmuyor ama bazen yemeklerim özellikle ocakta olunca unutuyorum ve aniden kalkiyorum agriyor hemencik dikkat etmende fayda var eger dikkat etmene ragmen agriyorsa doktoruna sorabilirsin gecmis olsun

Günaydın Kızlar,

Minik kızım benim yorgunluğumdan dolayı çok hareketsizdi. Son zamanlardaki koşturmacalarımdan doğru düzgün ne yemek yiyebildim, ne de dinlenebildim. Dün gece yarısı çok aç uandım hemen ballı süt ile biraz kurabiye yedim, sonra yattım. Kızım sabaha dek kıpır kıpırdı çok sevindim. Bir taraftan da üzüldüm bebeğimi iyi besleyip dinlendiremiyorum diye

Neyse pzt. yuvalar açılıyor. Bugun yardıma annem geldi, yarın sabah dönecekmiş ama dayanamadı demek bana geldi yine de, çok sevindim. Akşam da biri yatılı, üç kişiyle görüştüm yardımcı için. Birinden biri olacak inşallah çok umutluyum.

Boya da yapılıyor bugun. Çok yorgunum ama neşelendim herşey yoluna giriyor inşallah artık... Hepinizi öpüyorum.

50 gr şeker yuklemem 83-118 çıktı. Yırttık bundan da galiba))

Herşeyin yolunda olmasına sevindim hep gülsün yüzün
Bu arada ballı süt biraz demişsin ya biraz i kiraz diye gördüm yav😋aklım fikrim boğaz da😊

Allah babanizdan razi olsun cok dusunceliymis almadik sey birakmamis gule gule kullanin insallah prensesinizle

Sorma canım ya âmin inşallah. Hala bide soruyor annem içinde bişey kalmasın kızım başka istediğin varmıydı diye. Çok duygulandım. Garibim bide diyorki annem doğumda sana bişey takamayız heralde. Anne dedim daha ne takacaksın siz almasaydınız ben onları alamayacaktım çok sağolun dedim.

Son düzenleme:

Duygusal dönemlerdeyiz tabiki çok zor. Benim eşimde kendine hiç vakit ayırmıyor gece beni asla bırakmaz yalnız ama her akşam 8 de geliyor eve zaten 11 dede ben uyuyorum uff

Canım test sonuçlarımı istiyorum dersen vermeleri lazım ben aldım hepsini

Herşeyin yolunda olmasına sevindim hep gülsün yüzün
Bu arada ballı süt biraz demişsin ya biraz i kiraz diye gördüm yav😋aklım fikrim boğaz da😊

Haha geçen bende alışveriş kağıdındaki yeşil elmaları erik sanmıştım:2:içimizde kaldı demekki

Duygusal dönemlerdeyiz tabiki çok zor. Benim eşimde kendine hiç vakit ayırmıyor gece beni asla bırakmaz yalnız ama her akşam 8 de geliyor eve zaten 11 dede ben uyuyorum uff

Haha geçen bende alışveriş kağıdındaki yeşil elmaları erik sanmıştım:2:içimizde kaldı demekki

Eşim de beni ilkkez bıraktı inat ettim gitmem hıc biryere diye o gittikten sonra çok agladim ama iyi oldu hem rahatlatmaya ihtiyacım varmış hem de aklı bende kalsın bu dan sonra planlarını ona göre yapar saksı değilim ben 😂
Valla çok değil 1 1 bucuk ay sonra erik de kiraz da çıkar diye umuyorum zaten havalar bahar havası dogurmadan yeriz çatır cutur Ayy ağzımın suyu akti😊😋😁

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım test sonuçlarımı istiyorum dersen vermeleri lazım ben aldım hepsini

sagol canım ya cvp için.her gidişimizde unutuyoruz.bide 1.30 saatlik yol yani.ayrıntılı ultrason var salı gunu.eşimin de gelmesini cok istiyorum.onunda toplantısı varmış insallah ayarlarda oda kızını görur.daha elini karnıma koyup harekeini bile hissetmedi.bi garip oluyorum tuhaf oluyorum diyo.umarım doğuncada böle yapmaz :))

Ya yapmayın erik kiraz falan konuşulur mu burdaaaa Cok canım istiyo her duydugumuuu...

Valla bu çok farklı bi istek. Öyle canım istiyorki. Kilosu 25 tl de olsa alacağım. Tuza banıp banıp kuşana kadar yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…