sagol canım ya cvp için.her gidişimizde unutuyoruz.bide 1.30 saatlik yol yani.ayrıntılı ultrason var salı gunu.eşimin de gelmesini cok istiyorum.onunda toplantısı varmış insallah ayarlarda oda kızını görur.daha elini karnıma koyup harekeini bile hissetmedi.bi garip oluyorum tuhaf oluyorum diyo.umarım doğuncada böle yapmaz :))
Ya yapmayın erik kiraz falan konuşulur mu burdaaaaCok canım istiyo her duydugumuuu...
yaz meyveleri çıkar yakında biraz sabretmek gerek ..alışverişlerimizi paylaşalım neler alsak fikrimiz olur belki..ben hastane çıkışı aldım sadece :)
Herşeyin yolunda olmasına sevindim hep gülsün yüzün
Bu arada ballı süt biraz demişsin ya biraz i kiraz diye gördüm yav😋aklım fikrim boğaz da😊
Eşim de beni ilkkez bıraktı inat ettim gitmem hıc biryere diye o gittikten sonra çok agladim ama iyi oldu hem rahatlatmaya ihtiyacım varmış hem de aklı bende kalsın bu dan sonra planlarını ona göre yapar saksı değilim ben 😂
Valla çok değil 1 1 bucuk ay sonra erik de kiraz da çıkar diye umuyorum zaten havalar bahar havası dogurmadan yeriz çatır cutur Ayy ağzımın suyu akti😊😋😁
Günaydın Kızlar,
Minik kızım benim yorgunluğumdan dolayı çok hareketsizdi. Son zamanlardaki koşturmacalarımdan doğru düzgün ne yemek yiyebildim, ne de dinlenebildim. Dün gece yarısı çok aç uandım hemen ballı süt ile biraz kurabiye yedim, sonra yattım. Kızım sabaha dek kıpır kıpırdı çok sevindim. Bir taraftan da üzüldüm bebeğimi iyi besleyip dinlendiremiyorum diye
Neyse pzt. yuvalar açılıyor. Bugun yardıma annem geldi, yarın sabah dönecekmiş ama dayanamadı demek bana geldi yine de, çok sevindim. Akşam da biri yatılı, üç kişiyle görüştüm yardımcı için. Birinden biri olacak inşallah çok umutluyum.
Boya da yapılıyor bugun. Çok yorgunum ama neşelendim herşey yoluna giriyor inşallah artık... Hepinizi öpüyorum.
50 gr şeker yuklemem 83-118 çıktı. Yırttık bundan da galiba))
sevindim şekerin çıkmamasına ben kaç gündür zor günler yaşıyorum bu şekerle ...
çok şekerim çok
Aramıza hoşgeldin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunuKızlar merhaba hepinize.KK hep diğer sayflarda yazıyordum ama burayı yeni keşfettim eski bir konu zannediyordum...27.Haftamdayım.Kızımı kucağıma almak için sabırsızlanıyorum.Hepimiz sağ salim sağlıklı şekilde alırız inşallah.Ufak tefek bişeyler aldık bizde kıyafet konusunda.Ana kucağı bebek arabası falan araştırıyoruz.KAfamızda netleştiremedik daha eşimle.
arkadaşlar oyun parkını hangi marka aldınız
Ben chicco aldim canim
ya açıkcası bende onu veya kraft düşünüyorum ama chicco nun sallama aparatı yokmuş ondan çok kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?