2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bi okuyim dedim ama okuyamadim annemler rahat wermio o yuzden sayfalari okumayi geceye birakip meraklari gidereyim....berbat bir gun gecirdimmmm....ve napicam ben dr ma olan guvenim azaldi.....
..sabah 7 de basladi hayat ac ac 45 dk yol gittim ...kan vermeye oturdum ilk acligi ama 3 kez delinmeme rahmen kan alamadilar biraz bekledik bi daha 3tarafin dan delinip 6. Da aldilar 75 yuklememi ictim ilk bi saat toklugumu alsinlar die girdim siraya yine 15 dk bulamadilar sonunda aldilar yarim saat gecti 2. Toklugu beklerken bi anda tansionum dustu fenalastim hastanenin ortasina istifra ettim bayildim....,ve hersey iptal dusenbiliomusunuz dayanamadim yaa allah bni kahretsinnnn nasil beceriksizim o kadar cektigim aciya degsedi bari.....sonra iptal pazartesie birakti dr ......girdik muayneye kizimda bi problem yok o kadar akintim oluo bebekten degil su yu normal dedi kg 990 yani 1 kg olmusssss .....burda da sorun yok....dr muz o kadar agresifik ti ki bu gun anlatamam,....esime aman insanin bisaati bi saatine uymaz yogun bi gundur falan die uustunde durmadim.....ama icim icimi yiyorrr kizlar butun bi beden surat hani bakabilcegimiz bi goruntu werirmisinz dedim vesikalik vermioz dedi tersledi kiiii bacak kafa gobek werio bunu da werebilir gobegine bakiom suan kizimin........seker iptal dedim hic ilgilenmedi bile pazartesi tekrar dedi sustu....witamini iptal etti 10 almissin tam dedi diyetisyenemi yollimmm amacin ne dedi azarladi ......aglamak istiorum.......sekerin nasil cikcak bakalim dedi......cok agrim war kasigima dogru kasilio falan anlatirken kanaman yoksa hersey normal dedi......basi asada akintim war kokulu oluraa ara dedi hep basindan sawdi........noe bole oldu napicam bn zaten ayda 1 goruom dr hersei agzima kapadiiiiiii.......bebegim saglikli ama allaha emanet suan dr hic ilgilenmedi die dusunuorum pazartesi kan werip hatrini sormaya cikicam insaalh yine ayni suratla karsilasmam..onu da anlamaya calisiorummmm ....sonuc olarak cogu ii az kotu haberlerle geri dondum....

güle güle kullan canım, ben daha bakım ürünlerine girmedim. dur bir oraya da dalıyım
çok sevindim senin adına, mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah : )

Ne güzel kayınvalideler hiç bir şey almadı annemler aldı. Bizde chiocco lulbaby park yatak aldık çok kaliteli duruyor gerçekten

Çok saçma nasıl böyle devlet hastanesi gibi davranabilir ben olsam hemen değiltirirdim doktorumu. Şikayette ederdim

Grip oldum üstelik bir buçuk ay önce grip aşısı olduğum halde neden böyle oldu yaa ne yapacam ben şimdi :2:

Bi okuyim dedim ama okuyamadim annemler rahat wermio o yuzden sayfalari okumayi geceye birakip meraklari gidereyim....berbat bir gun gecirdimmmm....ve napicam ben dr ma olan guvenim azaldi.....
..sabah 7 de basladi hayat ac ac 45 dk yol gittim ...kan vermeye oturdum ilk acligi ama 3 kez delinmeme rahmen kan alamadilar biraz bekledik bi daha 3tarafin dan delinip 6. Da aldilar 75 yuklememi ictim ilk bi saat toklugumu alsinlar die girdim siraya yine 15 dk bulamadilar sonunda aldilar yarim saat gecti 2. Toklugu beklerken bi anda tansionum dustu fenalastim hastanenin ortasina istifra ettim bayildim....,ve hersey iptal dusenbiliomusunuz dayanamadim yaa allah bni kahretsinnnn nasil beceriksizim o kadar cektigim aciya degsedi bari.....sonra iptal pazartesie birakti dr ......girdik muayneye kizimda bi problem yok o kadar akintim oluo bebekten degil su yu normal dedi kg 990 yani 1 kg olmusssss .....burda da sorun yok....dr muz o kadar agresifik ti ki bu gun anlatamam,....esime aman insanin bisaati bi saatine uymaz yogun bi gundur falan die uustunde durmadim.....ama icim icimi yiyorrr kizlar butun bi beden surat hani bakabilcegimiz bi goruntu werirmisinz dedim vesikalik vermioz dedi tersledi kiiii bacak kafa gobek werio bunu da werebilir gobegine bakiom suan kizimin........seker iptal dedim hic ilgilenmedi bile pazartesi tekrar dedi sustu....witamini iptal etti 10 almissin tam dedi diyetisyenemi yollimmm amacin ne dedi azarladi ......aglamak istiorum.......sekerin nasil cikcak bakalim dedi......cok agrim war kasigima dogru kasilio falan anlatirken kanaman yoksa hersey normal dedi......basi asada akintim war kokulu oluraa ara dedi hep basindan sawdi........noe bole oldu napicam bn zaten ayda 1 goruom dr hersei agzima kapadiiiiiii.......bebegim saglikli ama allaha emanet suan dr hic ilgilenmedi die dusunuorum pazartesi kan werip hatrini sormaya cikicam insaalh yine ayni suratla karsilasmam..onu da anlamaya calisiorummmm ....sonuc olarak cogu ii az kotu haberlerle geri dondum....

ben beğendim canım, hayırlı olsun şimdiden : ) bence de indirim bekle, daha zamanımız var nasılsa

inşallah bunda da fikrim değişmez, yoruldum bu kararsızlıktan :) çok teşekkür ederimm.

Sende hep orjinal değişik şeyleri buluyorsun canım :)

sorma kaç saatimi bunun için harcadığımı bilmiyorum : )

geçmiş olsun gerçekten dikkatli olmak gerekiyo, öyle diyolarda ne kadar doğru bilmiyorum

oh oh maşallah ne güzel baya kolayladın, ah ah benim daha hiç bişey aldığım yok kimseninde gel alalım dediğide yok ağlayasım geldi birden çok yanlız hissettim kendimi

kızlar detaylıdıan geldim çok şükür hersey yolunda hiçbir sorunumuz yok dr çok çok iyiydi herseyi bir bir anlattı gösterdi. çok memnun kaldım kızım büyümüş 600 gr 28 cm boyunda.

maşallah gözün aydın çok sevindim

tahlil işi çok sıkıntılı geçiyo gerçekten bide dr hareketleri tuz biber olmuş takma kafana inş pazartesi güzel sonuçlar alırsın dr da daha iyi bi durumda olur

Grip oldum üstelik bir buçuk ay önce grip aşısı olduğum halde neden böyle oldu yaa ne yapacam ben şimdi :2:

yatıp dinlenecen tatlım inş çok cabuk geçer gerçi bu grip birz zor geçiyo ama hamileyken daha sıkıntılı herşey

bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda kızım 1000 gr olmuş

maşallah ne güzel büyümüş baya gözün aydın

mothercare iyi marka bebek ve anne için üretim yapıyor. pahalı biraz ama kalitelidir. kampanya yakalayınca tadından yenmez...

bhen mothercare ile büyüttüm kızımı kızımdan sonra kaç bebek büyüdü o kıyafetlerle. bu bebişim içinde ordan alışveriş yaptım şuan indirimde seneye kışın giyeceği tüm kıyafetleri aldım hatta montlarını bile aldım. tavsiye edilir.

kaç gündür kasık ağılarım artmıştı karnımda aşırı şişkinlik oluyordu. korrkumdan gece 2 kez acile gittik farklı doktorlara ama nöbetci olduğu için ilgilenmedi bile. biri alttan muayene etmemiz lazım dedi kabul etmedim tabiki. bugün avatarımın altınd akasık ağrılarınız artmış olabilir yazısını görünce içim rahatladı.
kızlar hamileliğin başına geri döndüm resmen acayip uyuyorum sizde de böyle bir durum var mı?

kızlar benim kzıım prematüre doğmuştu 4 ay sütümü sağdım biberonla verdim emmesini bilmiyordu bu süre zafında aventinden tutunda aklınıza gelen tüm markaları denedim. ama en güzeli ameda çift başlıklı olan ısrarla onu taviye ediyorum. ben 6 sene önce 275 tlye almıştım şuan bile aynıo fiyat. diğerleriyle 100 ml süt çekiyorsam onla 180 ml çekiyordum bu sayede sütüm hiç azalmadı tam 2 yaşına kadar sağarak süt vermiş oldum kızıma. sabah 7 akşam 8 çalışıyorudm çünkü hep sağarak süt verdim kızıma

ben de çok uyuyorum 10-12 saat

Onu anlamaya çalışmak ne demek arkadaşım :) Sen ayda 1 gidiyorsun ve en fazla 20 dk içerdesin desek,kesinlikle böyle davranmaya hakkı yok..Aksine seni teşvikle,iyi niyetle uyarmalı kötü birşey bile olsa..Şahsen böyle düşünüyorum..Etrafımızda abuk sabuk konusan nsanlardan bile şikayet edip uzak kalmaktan bahsederken böyle doktora bağlı kalmaman gerektiğini düşünüyorum..Şimdiden değiştirmeni tavsiye ederim..Zaman ilerledikçe doğumdan bahsetmeye başlandığında seni kötü etkilemesini istemem açıkcası..Diğer aksilikler içinde çok üzüldüm,inşallah sonraki kolay geçer..

Güzel günlerde kullanın inşallah :) Şanslı minik,dedesi döktürmüş :) Rabbim miniklerinde,büyüklerinde eksikliğini göstermesin..

Son düzenleme:

canım ben aldım ancak önce gidip fabrikasında gördüm sonrada internet sitelerinden sipariş verdim çok ta iyi yapmışım çok güzel mobilyalar geldi.

Oferta umarım senın degerlerın duser , benım yaşadıklarım yaşamazsın.
Sevgıler

bakalım 3-4 gündür dikkat ediyorum.hala yüksek gidiyor.ilk bebeğimdede çıkmıştı.son üç ay biraz zor geçiyor ne yapalım.

bende seni merak etmiştim.üzüldüm yaşadıklarına doktorunada çok kızdım.değiştirme şansın varsa şimdiden değiştir derim ben. inşallah pazartesi güzel haberlerle gelirsin canım.

çok geçmiş olsun canım.ben bir haftadır resmen sürünüyorum gripten çok fenayım.

Ah kızlar eşim yok bu aksam evde aglamaktan içim şişti ne kadar zor geliyor onsuz evde olmak...😭😢😢

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…