merak ettim ne olduğunu acaba nedir???
Ciddimi ya ben hamileligimden bu yana ilkkez 3 haftadir girmiyorum ultrasana hep bi bahaneyle kosa kosa gittim her haftamerakimdan hep ayy dogana kadar gitmem ama dorumu bu ya yavrum icerde korkuyosa yani uzuldum
ya bilmiyorum canım sancı gbi arada geliyor geri geçiyor. cumartesi randevum var. çevremdekiler normal diyor. doktor da eger düzenli değilse normal düzenliyse mesala aynı saatlerdeyse gel diyor. ben de biraz fazla evhamlanıyorum herhalde
Canim evham yapma bende gebelik haftalar ini okuyordum az önce bu haftalarda normalmis ciddi rahatsızlık vermiyorsa ve düzenli değilse onemsemeyin yaziyor
arkadaşlar ne zaman 15 günde bir falan gtcez drumuza.ne zaman sıklaşacak yani?
bende bilmiyorudum.kamu mu acaba ozel sektor mu? çok sevinirim.bugun isteyken cok zorlandim ve kara kara isyerindeki son gunlerimi dusundumAA oda iyimiş ben bilmiyordum onu bak
bende bilmiyorudum.kamu mu acaba ozel sektor mu? çok sevinirim.bugun isteyken cok zorlandim ve kara kara isyerindeki son gunlerimi dusundum
cok ilgimi cekti.ozel sektormu kamu mu?ben hic bizim bankada bunu yapani gormedim.yarin ilk is insan kaynaklarina soracagim bunu.bugun bile artik calismanin zor oldugunu anladim.kızlar 32.haftada çalışabilir raporu alsak bile başka bir hastalığımız olduğunda, grip vs yine de rapor alabiliyoruz. hamilelik dışında başka bir rahatsızlığımız olduğunda doğum izninden gitmesi gerekmiyor. iş yerinde bir çok arkadaşım son haftaları o şekilde kullandı.
cnm alinti yapmak istedim metinler karismis, bende acibademe gidiyorum 15 gunde bir gormek istedi doktorumuz .canım ben özel e gidiyorum bu zamana kadar ayda bir gidiyordum bundan 36. haftaya kadar 15 günde bir son 4 haftada haftada bir çağıracağını söyledi doktorum
cnm alinti yapmak istedim metinler karismis, bende acibademe gidiyorum 15 gunde bir gormek istedi doktorumuz .
Kızlar şu adını söyleyememem gereken bahar meyvesi tezgahları gelmeye başlamış tanesi 10 tl 😮
kızlar size bir konuda fikir danışmak istiyorum. ben eşimden ve ailemden ayrı yaşıyorum memur olarak atandım ve bu zamana kadar hep yanlız yaşadım 6 ay kadar. bu cuma eğitim çıktı çoruma gidiyorum ve eğitim 1.5 ay sürüyor 28 martta bitecek 1 nisan iş başı yapacağım. arkadaşlarım diyorki 32. haftan 12 nisan da bitiyor 10 gün var bu arada rapor al sonra da doğum iznine çık diyorlar
nedenlerine gelince onlara göre
1. yanlız yaşamam
2. işim çok stresli ve yorucu üstelik (şimdiden ağırlaşmaya başladım)
3. apartta kalıyorum ve kirası 600 milyon bu ay evden çıkarsam 1200 tl kira ödemeyeceğim (bu parayla bebeğine birseyler alırsın diyor 4. plesantam aşağıda konumlanmış kendimi yormamam yukarı çıkmazsa sezeryan olacağım. büyük ihtimal 32. haftadan sonra dr çalışma raporu vermeyecek bu durumda buraya sadece 11 gün için geri gelmiş olacağım.
5. ücretsiz izne çıkacağım(eşimin yanına gidersem en az 6 ay. burda kalırsam en az 1 yıl) bu sebeple 4 hafta yani bir ay çok sey farketmez diyorlar. dinlenirsin acil birsey olsa burda kimsen yok ne yapacaksın diyorlar
6. çok şükür maddi açıdan ihtiyacımız yok üstelik bu şekilde hem eşim kira veriyor hem ben hem o fatura ödüyor hem ben ayrı ayrı para harcıyoruz.
biraz uzun oldu kusura bakmayınşimdi yorumlarınızı bekliyorum ne diyorsunuz
Hani böyle yeşil küçük tuzla yenir falan bak yazarken bile fena oldum
canım çok teşekkür ederim bu çok iyi bi fikir oldu bana hatta diğerlerinden vazgeçtim diyebilirim buna bayıldım :)hem de çok hafif zaten ağırlığı benim için çok önemliydii 5.7 kg olması benim baktığım 15 kg'ların yanında tüy gibi hafif kalır :) tekrar teşekkür ederimpeg prego- pliko mini çok çok iyi bir baston puset fiyatı da çok iyi. kesinlikle bak.
Bende yerimde sayiyorum valla esim durduruyor beni anakucagi bebek arabasi ve kiyafetleri disinda hicbirye almadik
yatagi nevresimi bakim urunlerimiz sut sagma makinesi ve ihtiyaclari saymakla bitmeez varda var daha
arabaya gelince ABC design viper 4s aldik ama siftahi acmadik sekil olarakta cok guzel vaktin varsa bi gun bebek magazasina gir ve sor saticilarin önerdikleride önemli onlarin hepsinin dedigini kafanda toplarsan istedigin modeli rahatca bulabilirsin...
en önemlisi ön tekerlekleri dönebilen al hem surmesi rahat hem sirtini agritmaz.
kızlar size bir konuda fikir danışmak istiyorum. ben eşimden ve ailemden ayrı yaşıyorum memur olarak atandım ve bu zamana kadar hep yanlız yaşadım 6 ay kadar. bu cuma eğitim çıktı çoruma gidiyorum ve eğitim 1.5 ay sürüyor 28 martta bitecek 1 nisan iş başı yapacağım. arkadaşlarım diyorki 32. haftan 12 nisan da bitiyor 10 gün var bu arada rapor al sonra da doğum iznine çık diyorlar
1. yanlız yaşamam
3. apartta kalıyorum ve kirası 600 milyon bu ay evden çıkarsam 1200 tl kira ödemeyeceğim (bu parayla bebeğine birseyler alırsın diyor 4. plesantam aşağıda konumlanmış kendimi yormamam yukarı çıkmazsa sezeryan olacağım. büyük ihtimal 32. haftadan sonra dr çalışma raporu vermeyecek bu durumda buraya sadece 11 gün için geri gelmiş olacağım.
5. ücretsiz izne çıkacağım(eşimin yanına gidersem en az 6 ay. burda kalırsam en az 1 yıl) bu sebeple 4 hafta yani bir ay çok sey farketmez diyorlar. dinlenirsin acil birsey olsa burda kimsen yok ne yapacaksın diyorlar
6. çok şükür maddi açıdan ihtiyacımız yok üstelik bu şekilde hem eşim kira veriyor hem ben hem o fatura ödüyor hem ben ayrı ayrı para harcıyoruz.
canım çok teşekkür ederim bu çok iyi bi fikir oldu bana hatta diğerlerinden vazgeçtim diyebilirim buna bayıldım :)hem de çok hafif zaten ağırlığı benim için çok önemliydii 5.7 kg olması benim baktığım 15 kg'ların yanında tüy gibi hafif kalır :) tekrar teşekkür ederim
Ama yazık aklınızda yoksa gelsin istemedim eğer varsa da çıktığını haber vermek istedim😌
1. yanlız yaşamam
slm kızlar,geçmişi okuyamadım inş herkes iyidir..cuma gününden beri annemlerdeyim,bugün kontrole gittim prensesim 1109 gram 37 cm olmuş,bundan sonra bebegin hareketlerini sayıcakmışız..kontrollerde 3 haftada 1 e düştü,alışverişimizide tamamladık çok şükür,yatakodası içinde portatif beşik aldım bugün,ben burdayken eşim boyasınıda yapmış odanın,tülümüz dikiliyor,halı ve avize kaldı birtek,onlarıda begendik gidip alınması kaldı,Allah izin verirse bu hafta odasını temizleyip,haftaya kıyafetlerini yıkayıp yerleştircem,hastane çantamızıda hazırladıkmı biz tamamız demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?