2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Ciddimi ya ben hamileligimden bu yana ilkkez 3 haftadir girmiyorum ultrasana hep bi bahaneyle kosa kosa gittim her hafta merakimdan hep ayy dogana kadar gitmem ama dorumu bu ya yavrum icerde korkuyosa yani uzuldum

4 5 haftada bir gtmek en iisi bnce ve bnm dr uma göre son aylarda sıklaştırırız 15 günde bir falan artık

Canim evham yapma bende gebelik haftalar ini okuyordum az önce bu haftalarda normalmis ciddi rahatsızlık vermiyorsa ve düzenli değilse onemsemeyin yaziyor

Canim evham yapma bende gebelik haftalar ini okuyordum az önce bu haftalarda normalmis ciddi rahatsızlık vermiyorsa ve düzenli değilse onemsemeyin yaziyor

çok sağol canım ilgilendiğin için. inşallah herşey yolundadır. sağlıkla alırız kucağımıza inşallah.

bende bilmiyorudum.kamu mu acaba ozel sektor mu? çok sevinirim.bugun isteyken cok zorlandim ve kara kara isyerindeki son gunlerimi dusundum

canım ben özel e gidiyorum bu zamana kadar ayda bir gidiyordum bundan 36. haftaya kadar 15 günde bir son 4 haftada haftada bir çağıracağını söyledi doktorum

cok ilgimi cekti.ozel sektormu kamu mu?ben hic bizim bankada bunu yapani gormedim.yarin ilk is insan kaynaklarina soracagim bunu.bugun bile artik calismanin zor oldugunu anladim.

Maddi durumunuzda müsaitse bence hiç kendini sıkıntıya sokma rahat edeceğin gibi yap

Son düzenleme:
slm kızlar,geçmişi okuyamadım inş herkes iyidir..cuma gününden beri annemlerdeyim,bugün kontrole gittim prensesim 1109 gram 37 cm olmuş,bundan sonra bebegin hareketlerini sayıcakmışız..kontrollerde 3 haftada 1 e düştü,alışverişimizide tamamladık çok şükür,yatakodası içinde portatif beşik aldım bugün,ben burdayken eşim boyasınıda yapmış odanın,tülümüz dikiliyor,halı ve avize kaldı birtek,onlarıda begendik gidip alınması kaldı,Allah izin verirse bu hafta odasını temizleyip,haftaya kıyafetlerini yıkayıp yerleştircem,hastane çantamızıda hazırladıkmı biz tamamız demektir

peg prego- pliko mini çok çok iyi bir baston puset fiyatı da çok iyi. kesinlikle bak.
canım çok teşekkür ederim bu çok iyi bi fikir oldu bana hatta diğerlerinden vazgeçtim diyebilirim buna bayıldım :)hem de çok hafif zaten ağırlığı benim için çok önemliydii 5.7 kg olması benim baktığım 15 kg'ların yanında tüy gibi hafif kalır :) tekrar teşekkür ederim

Canım haklısın bi de dediğin gibi güneşli zamanlarda bebeğin gözüne gelmemesi için çift taraflı kullanılabilirliği de önemli senin aldığın araba da çok çokk güzel güle güle kullansın bebeğin inşallah. Bu markaya baktım netten ama sanırım Türkiye'de yok maalesef

çok anlamıyorum ama seni ve bebeğini en sağlıklı tutacak çözüm doğru olan, o yuzden rapor alarak dinlenme sureni arttırabilirsen en guzeli...

canım tek sorun su olabilir ben o arabayı 10 aydan itibaren kullandım. tam bilemiyorum kaç aydan sonra kullanımı. ama şu da var sling, ve ana kucağı-oto koltuğu gibi seyler ile 6 ay dayanırsan direk bu puset iş görür ama doğumdan itibaren kullanılıyorsa hiçççç başka araba dusunme ben 3 sene kullandım şimdi 2. de kullanıcam. çok sağlam ve konforlu bir araba.

Ama yazık aklınızda yoksa gelsin istemedim eğer varsa da çıktığını haber vermek istedim😌

güzel söylemişsin sağol :) 2 ay kadar önce eşim bulmuştu canım çekince :) Dondurulmuştu ama işime yaradı :)

Kendini ve miniği tehlikeye atmana değmez..Artık sıkıntılar faklılaştı daha çok zorlanabilirsin..Azcıkta tadını çıkar :)

slm arkadaşlar.. uzun zamandır bakamadım konular baya ilerlemiş.. hepsini okuycm sormak istediğim bişey var kızlar karnımda henüz hiç çatlak yok ama göğüslerimde çatlamalar oldu sizdede varmı böyle bişey

Masallah herseyi tamamladin tatlim.gule gule kullanin insallah.darisi basima daha oglusun biseyi yok valla.bu arada isim icin son karari verdinmi.degismisti ismi yanlis hatirlamiyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…