kızlar oğluşum bugün okulda geyet iyi vakit geçirmiş çok şükür mutlu gelmiş okuldan içim rahatladı.
köseden canım üzülme ne olur inşallah sorun olmayacak.
ah ben kocamı alıyımda başımın üstünde gezdireyim :)
oda biyerden duymuş doğumdan sonra süt yapıyo diye 2 hafta önce umredeydik bütün alma diye yaptığım ısrarlara rağmen gitti bana 20 kilo hurma aldı
koy buzdolabında dursun yemezsende eşe dosta dağıtırız dedi.. kimseye vermeyimde hepsini ben yiyim
http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=23017045&Productid=ailemndwsg-01
kızlar şu park yatak hakkında ne düşünüyosunuz.. çok kararsız kaldım.. çok pahalı süper kaliteli bişey almama gerek yok kızımın yaz sonuna kadar odası olmıcak kendi evimize geçicez inşallah ozaman oda yapıcaz.. yatak odasına yanıma bi beşik alıcam ahşap ufak beşik alıcam.. ne olur ne olmaz diyede bu park yatağı almayı düşünüyorum.. az büyüyünce bunda yatar geçici süre sonra odasını alırız hendi yatağında yatar bende bu park yatağı tatilde kv gittiğimde filan kullanırım diye düşündüm.. sizce nasıl olur ?
Allah kabul etsin umrenizi :) bizlerede nasip etsin rabbim. Vallahi yiyin bol bol yarasin bebislerimizede bizede :))
kızlar dr geldi mutlu mutlu musmutlu ay ne güzel bir duygudur görmek büyümüş miniğim 1.250 gram olmuş 38 cm olmuş bize pozlar verdi dr renkli ultrosan kağıdı yokmuş ama cok gösterdi bize gülüyomu ne dedi resmimizde oldu profil herşey normalmiş antibiyotikte sorun yaratmamış bebişin keyfi iyi dedi şimdilik normal doğum gözüküyor plesantam iyi durumdaymış kordonlar suyum mide yanmam için gavisgon verdi günde 5 kere kadar içebilirsin dedi 1 ay sonra tekar görüşürüz dedi bu arada kilo almamışın iyi dikkat et alma bundan sonrada yürüyüş ve egzersizler iyi gelir dedi
kızlar dr geldi mutlu mutlu musmutlu ay ne güzel bir duygudur görmek büyümüş miniğim 1.250 gram olmuş 38 cm olmuş bize pozlar verdi dr renkli ultrosan kağıdı yokmuş ama cok gösterdi bize gülüyomu ne dedi resmimizde oldu profil herşey normalmiş antibiyotikte sorun yaratmamış bebişin keyfi iyi dedi şimdilik normal doğum gözüküyor plesantam iyi durumdaymış kordonlar suyum mide yanmam için gavisgon verdi günde 5 kere kadar içebilirsin dedi 1 ay sonra tekar görüşürüz dedi bu arada kilo almamışın iyi dikkat et alma bundan sonrada yürüyüş ve egzersizler iyi gelir dedi
Kızlar, size bir şey danışacağım... Mobilyayı aldıgımız yer, nevresim takımını 1000 TL istiyor...dolayısıyla biz de oradan almak istemiyoruz. Delilik yani... 3 yandan korumalı bebek yatağı uyku seti almak istiyorum. Fikir verebileceğiniz yer var mı?
amin cnm hepimiz hayırlısıylaNe güzel Allah bizlere hep iyi haberler almayı nasip etsin inşallah
antibiyotik kullandim diye korkuyodum bebişe zarar verdim diye sükür iyimişçok sevindim canım. inşallah hep böyle güler yüzümüz
cnm benim haftam 28+0 bugün büyümüş maşşallah iyi dedi drumuzdaAy maşallah süphanallah neguzel canim merak ettim kacinci haftandasin acaba benim bebik zayifmi acep 24 teyim ben 580 gram dedi doktor
ne güzel bebişlerimiz iyi sağlıklı olsunlar inşallah nerdeyse 30. haftalara gireceğiz hala 1 ay sonra görüşürüz mü diyoar ayda bir mi gideceğiz
.Iyi haftalar kizlar. Kosedan cok gecmis olsun insallah bebegin saglikla vaktinde gelir.
Bu arada aranizda karni davul gibi gerilen var mi. Bazen oyle oluyor ki nefes alamiyorum. Genelde aksamlari ve yorulunca oluyor. Oyle ki sirtustu uzanamiyorum hemen beynim zonklamaya basliyor. Iki yastik koyuyorum basimin altina artik.
Bir de hareketlerden bahsetmissiniz. Oglumun hareketlerini bariz bir sekilde disaridan gorebiliyoruz artik. Gecen hafta uc gun hic hareket etmedi. Misafirim vardi fazla yoruldum meraktan oldum tabii. Bu hafta hicbir sey yapmadim. Sipa costu :) Fazla yormayin kendinizi artik agirlastik. Alisverisi nisana birakmistim ama bu ay halledecegim ben de cok cabuk yoruluyorum artik. Kizimda dokuz ay gezdim birsey olmdai. Bu degisik valla. Her hamilelik farkliymis gercekten de.
http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=23017045&Productid=ailemndwsg-01
kızlar şu park yatak hakkında ne düşünüyosunuz.. çok kararsız kaldım.. çok pahalı süper kaliteli bişey almama gerek yok kızımın yaz sonuna kadar odası olmıcak kendi evimize geçicez inşallah ozaman oda yapıcaz.. yatak odasına yanıma bi beşik alıcam ahşap ufak beşik alıcam.. ne olur ne olmaz diyede bu park yatağı almayı düşünüyorum.. az büyüyünce bunda yatar geçici süre sonra odasını alırız hendi yatağında yatar bende bu park yatağı tatilde kv gittiğimde filan kullanırım diye düşündüm.. sizce nasıl olur ?
GEÇENDE SORDUM KİMSE CEVAP VERMEDİhamileyken göz muaynesine girebilirmiyim..aslında muayneden sıkıntım yokta doktorun yanına girmeden ölçüm yapılıyo ve makine ilaç fışkırtıyoya o zararlı olurmu acaba
Haklısın canım konuşmamak lazımYa yapmayın erik kiraz falan konuşulur mu burdaaaaCok canım istiyo her duydugumuuu...
Evet evet evet ben de 😋
Valla bu çok farklı bi istek. Öyle canım istiyorki. Kilosu 25 tl de olsa alacağım. Tuza banıp banıp kuşana kadar yiyeceğim
Hayal gücümüz ve iştahımiz birleşince neler çıkıyor ortaya😊Canım handrake kıyamam ben de şimdi bakınca kirazlı kurabiye gibi gördüm. Sanki hayatımda kirazlı kurabiye görmüşlüğüm var:)
24 saat ayrı kaldık çok zor geldi valla özledim hemen😌Üzülme canım çok iyi yapmıssın. Gidip dinlenince inan daha anlayıslı ve sabırlı döner. Bizim şuan kayaga, dalısa vs gitme sansımız yok. onlar ıstıyorlarsa gıdebılırler ne olacak kı. Ben de kayağa git diyorum eşime, üzülmem gitse. Sağ salim dönsünler de önemli olan o.
3 idiots diyecektim ama yazmışlar dizi seversin how i met your mother var benim favorimdirönerebileceğiniz güzel bi film varmı? bari film izleyerek zaman geçireyim
kızlar ben şimdi de sling istiyorum. kanguru vardı hep aklımda şimdi bunu gördüm doğumdan itibaren kullanılabiliyormuş çok istiyorumm :)
GEÇENDE SORDUM KİMSE CEVAP VERMEDİhamileyken göz muaynesine girebilirmiyim..aslında muayneden sıkıntım yokta doktorun yanına girmeden ölçüm yapılıyo ve makine ilaç fışkırtıyoya o zararlı olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?