2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Allah kabul etsin umrenizi :) bizlerede nasip etsin rabbim. Vallahi yiyin bol bol yarasin bebislerimizede bizede :))

kızlar dr geldi mutlu mutlu musmutlu ay ne güzel bir duygudur görmek büyümüş miniğim 1.250 gram olmuş 38 cm olmuş bize pozlar verdi dr renkli ultrosan kağıdı yokmuş ama cok gösterdi bize gülüyomu ne dedi resmimizde oldu profil herşey normalmiş antibiyotikte sorun yaratmamış bebişin keyfi iyi dedi şimdilik normal doğum gözüküyor plesantam iyi durumdaymış kordonlar suyum mide yanmam için gavisgon verdi günde 5 kere kadar içebilirsin dedi 1 ay sonra tekar görüşürüz dedi bu arada kilo almamışın iyi dikkat et alma bundan sonrada yürüyüş ve egzersizler iyi gelir dedi

Güzelmiş ama kalitesinde önemli bazı park yataklar iki güne çöküyormuş yırtılıyormuş falan kullanan yorumlarından bak bence

Ne güzel Allah bizlere hep iyi haberler almayı nasip etsin inşallah

çok sevindim canım. inşallah hep böyle güler yüzümüz

Ay maşallah süphanallah neguzel canim merak ettim kacinci haftandasin acaba benim bebik zayifmi acep 24 teyim ben 580 gram dedi doktor

heryerde var mothercare de vardı 250 ye baya seker, daha bile uygunu bulursun. zaten 2 tane almak lazım. biri kirlenince diğerini koyup yıkamak için. ikea da da var.

ne güzel bebişlerimiz iyi sağlıklı olsunlar inşallah nerdeyse 30. haftalara gireceğiz hala 1 ay sonra görüşürüz mü diyorlar ayda bir mi gideceğiz

Ne güzel Allah bizlere hep iyi haberler almayı nasip etsin inşallah
amin cnm hepimiz hayırlısıyla
çok sevindim canım. inşallah hep böyle güler yüzümüz
antibiyotik kullandim diye korkuyodum bebişe zarar verdim diye sükür iyimiş
Ay maşallah süphanallah neguzel canim merak ettim kacinci haftandasin acaba benim bebik zayifmi acep 24 teyim ben 580 gram dedi doktor
cnm benim haftam 28+0 bugün büyümüş maşşallah iyi dedi drumuzda
ne güzel bebişlerimiz iyi sağlıklı olsunlar inşallah nerdeyse 30. haftalara gireceğiz hala 1 ay sonra görüşürüz mü diyoar ayda bir mi gideceğiz

1 ay dedi valla 8. aydan sonra nts başlıyor özlicem ama sorun olmasında erken doğum felan napalım bekliceğiz 49:

.

Aynen senin gibiyim cnm bende. Karnım davul gibi şişiyor nefes alamıyorum ve artık ayakta duramıyorum malesef cok ağırlastım

GEÇENDE SORDUM KİMSE CEVAP VERMEDİ hamileyken göz muaynesine girebilirmiyim..aslında muayneden sıkıntım yokta doktorun yanına girmeden ölçüm yapılıyo ve makine ilaç fışkırtıyoya o zararlı olurmu acaba

olur bence hepsi aynı mekanizması falan ben 3 sene evvel 80 aldım memnun kaldım.

Ya yapmayın erik kiraz falan konuşulur mu burdaaaa Cok canım istiyo her duydugumuuu...
Haklısın canım konuşmamak lazım

Valla bu çok farklı bi istek. Öyle canım istiyorki. Kilosu 25 tl de olsa alacağım. Tuza banıp banıp kuşana kadar yiyeceğim
Evet evet evet ben de 😋
Canım handrake kıyamam ben de şimdi bakınca kirazlı kurabiye gibi gördüm. Sanki hayatımda kirazlı kurabiye görmüşlüğüm var:)
Hayal gücümüz ve iştahımiz birleşince neler çıkıyor ortaya😊
24 saat ayrı kaldık çok zor geldi valla özledim hemen😌
önerebileceğiniz güzel bi film varmı? bari film izleyerek zaman geçireyim
3 idiots diyecektim ama yazmışlar dizi seversin how i met your mother var benim favorimdir
kızlar ben şimdi de sling istiyorum. kanguru vardı hep aklımda şimdi bunu gördüm doğumdan itibaren kullanılabiliyormuş çok istiyorumm :)

Kanguru zararlı zaten 6 aydan sonra kullanılabiliyor bebisler hem ağır olacak hem de kış gelecek sing en mantiklisi ben alacağım inşallah

Kızlar geçen hafta 2 gün su kesintisi oldu çok zorlandık bugün için tekrar olacak çarşambaya kadar gelmeyecek dediler eve nasıl gelip temizlik yaptığımı su doldurdugumu çamaşır islerini halletmeye çalıştığını anlatamam sonuç olarak suan yürüyemeyecek haldeyim çok fena oldum kalçam dan giren bir ağrı var beni öldürüyor hemen kalsiyum aldım inşallah iyi gelir

Bilmiyorum ama doktorun fikri vardır sanırım hastalardan dolayı..Ya da gittiğin yer özel muayenehane değilse kadın doğum doktoru varsa 2 dklığına sorabilirsin belki :26: Bilemedim aklıma gelenler bunlar:101:

Canlar nevresim takımı konusunda fikir veren herkese çook teşekkürler... Hepinizinkini alıntı yapamadım teker teker... Mothercare, funnay baby ve bir de english home onermissiniz. Hepsine tek tek bakacagım, çok sagolun!

Bizim mobilyacının nevresim takımı altın işlemeli degil de, kayınvalidemin mobilyayı burdan alacağım diye tutturdugu yerin fiyatı...Mobilyayı siz düşünün... Offf neyse gene sinirimi oynatmıyım hamile hamile :)

merhaba arkadaslar bende 2013 ekım annesıyım suankı heyecanlı bekleyısınızı cok ıyı tahmın edıyorum Allah hepınıze saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ıns https://www.facebook.com/rapunzlinmutfagi?ref=settings sayfamda bebek sekerı kurabıyelerı ve cupcakeler hazırlıyorum sızıde sayfama beklerımm dogumda ve dogumdan sonra mevlutte sunumlarınız ıcın yardımcı olmak ısterım

Kızlar şu adını söyleyememem gereken bahar meyvesi tezgahları gelmeye başlamış tanesi 10 tl 😮

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…