2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Canım süperler ellerine sağlık bayıldım valla, el emeğine yatkınlığı olan herkese gıpta ediyorum, bir de mimar olacağım.
Geçmiş olsun dolgu düşmesi çok kötü zaten, ben de bir muayene olmak istiyorum her hafta 20lik dişimden dolayı kulağım bile fena halde.

Canım bende astım yok ama ben de çok nefessiz kalıyorum özellikle yemek yerken ve işteyken eve gidip uzanınca rahatlıyorum fakat işteyken telefonla bile konuşamıyorum

Valla şekerden hiç anlamıyorum lakin, biraz daha dikkatli yemeye çalış lütfen canım...

En sonunda gidiyorum ailemin yanına hayırlısı ile :) Eşim burda yalnız ne yapacak aklım hep onda kalacak ama gitmek zorundayım artık Bir kaç gün giremeyebilirim hakkınızı helal edin..
Helal olsun kaseker, git ve bir an önce gel inşallah sağ salim :)

Canım ben de yatağını odamıza koyacağımız beşiğimizi ve uyku setini aldık. Dün babası İstanbul'a gitti, bir koli eşya göndertiyorum dedi bakalım neler almış

Canım ben en fazla duş için ayaktayım, onda bile sağ ayağımın üstüne hiç bir şekilde basamıyorum. özellikle sağ kasığıma acayip bir baskı oluyor pijama giymek için tek sağ ayağımın üstünde bile duramıyorum malesef...

yemin ederim aklimin ucuna vile gelmedi dogum yaptiran hastane bole bisi nasil olmaz.....nasil gidiceksin baska yere son anda ben simdi baska hastaneye gitsem kabul edermi sanki zubeyde ve sewket yilmaz e buyuk die biliom

yemin ederim aklimin ucuna vile gelmedi dogum yaptiran hastane bole bisi nasil olmaz.....nasil gidiceksin baska yere son anda ben simdi baska hastaneye gitsem kabul edermi sanki zubeyde ve sewket yilmaz e buyuk die biliom
Canim benim esim bir ilac sirketinde yonetici o yuzden her hastahanede illa bir tanidik doktor var o araci olucak bizede . Benim mecburi sezeryan oldugu icin rahatim her yerde yapilan uygulama ayni sonucta ve ilk dogumumda sevket yilmazda oldu hemde ek bina falan yapilmamisti daha cok memnun kalmisdim. Bakalim simdide orayi istiyorum.Sen yinede ibrahim beyle bir konus bakalim sana ne diyecek...

en sonunda bugün bebeğime birkaç parça bişeyler alabildim çok mutluyum özlemişim bu duyguyu daha elime ulaşmadılar ama ben şimdiden içinde hayal etmeye başladım bebeğimi resimlerini ciciler bölümüne ekledim

nasil dayancam 1 ay sonra kontrolum napicam kafam allak bullak oldu

1 aymi ? Ben 3 haftada bir gidiyorum sen ayda bir mi gidiyorsun ? Sende 2 hafta sonra git dayanamazsan.

ben bi esimle konusum da bi sanirim ii ce bi ceki duzen wermem gerekicek bu olaya dr u mu dedi 3 hafta da bir die bana bisi demedi ii ce daraldim inan ki ii ki denk geldiniz tesekkur ederim bide benim akintim dan dolayi erken dogum riskim wardi ha hay

Allah Allah erken dogum riskin var ve sana yogun bakim unitesinden bahsetmedimi doktor bu nasil isdir anlamadim... Evet canim simdi 3 haftada bir gel dedi doktor 32 den sonra sanirim iki haftada bir gidicekmisiz. Allah yardimcimiz olsun ne diyim .

çalışan arkadaşlara bir sorum var.şimdi 32.haftada doktora gidip 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alacağız değilmi.37.haftadan sonra ise çalışmayacağız.bu sürede işveren iş çıkşımızımı yapacak.doğum sonrası 16 hafta sonraki benim için bu süreyi kullanmam malesef mümkün değil yendidenmi işe giriş yapacak.yani doğum izninde işe giriş çıkışmı olacak.bugün muhasebedeki arkadaşım böyle bişey söyledi ama bende konuyu tam bilmediğim için tamam dedim.zaten ben 40 gündensonra çalışmaya başlayacağım işe girerken öyle anlaşmıştım patronla.durumu bilen varmı açıklayabilecek bana.

Oferta doğum iznine çıkan birini kimse işten çıkaramaz, çünkü paranı zaten sigorta yatıracak onlar para yatırmayacaklar. Sigortan asgariden yatıyorsa asgari, kendi maaşın üzerinden yatıyorsa kendi maaşın üzerinden maaşın sigorta tarafından yatırılıyor. Eğer seni işten çıkarırlarsa sigortaya şikayet edebilirsin diye biliyorum ben yine de sormak lazım iyi bilen birine.

Evet canim giris cikis olacak diye biliyorum bende ama net bilgiyi esimden ogrenir yazarim sana.kendisi bu islerle ilgileniyor

normal doğum yaptım ben, bağıran çağıran hatta yerinde zıplayan kadın tipindeğdim. yani böyle guzel bir koku loş bir ortam sakinlik falan da olsa o an yalnızca hareket etmek isterdim diye dusunuyorum. ne damarımı açabildiler ne nst ye bağlayabildiler beni yerimde duramadım. yani zor. ama belirli bir sure, olağanüstü bir durum yoksa ortalama 5-8 saatte bebeğiniz kucağında. benim daha kısa oldu. ben 5 dk da 1 hissettim ağrıları o an anladım o yuzden sureç kısa geldi. ağrıya hazırlıklı olmak gerekiyor ama. dayanılmayacak bir ağrı değil elbette, özellikle doğumhane de çok kısa bulunuyorsun. korkmak yerine benim kendimce telkinin şu dalgaları kucaklamak gibi birşey bu ağrılar doruğa ulaştığında bebeğim gelecek ve bitecek tum sıkıntım. o yuzden bilgisayar oyunu gibi gelene hazırlıklı level ları geçicez merdivenleri çıkıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…