2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Maaşallah canım nazar değmesin. Biz de eşimle başbaşa bir yemek yiyelim dedik. Avrupa Yakasına geçtim. Geçerken takside Muhteşem Yüzyıl muhabbeti açıldı. Klasik olarak, millet Şehzade Mustafa'nın helvasını kavurmuş, bu milletin işi gücü yok diye söylendim. 3-5 dk içinde taksici ile bir Osmanlı dönemi muhabbetine girdik ki anlatamam. Taht kavgaları, dedikodular, harem, hürrem derken muhabbete hasret kalmışım sanki:) Zincirlikuyu'ya gideceğimize taaa GS stadının oraya gitmişiz konuşa konuşa gaza gelip... Sen misin milletle dalga geçen:) kendin böyle daha komik duruma düşersin... Utandım resmen.9

Miracle 'a katılıyorum canım bu konuda. İhtyaç olmaz olmaz, bir kere olur onda da Allah korusun sn.lerin bile önemi olur. İnşallah hiçbirimizin ihtiyacı olmasın ama olumsuz durumları da düşünüp karar vermemiz gerek bence.

Kızlar ben de bugun eşime el yapımı kurabiyeler gönderdim. Çok hoşuna gitmiş. O da bana çok güzel bir mesaj ile güller göndermiş. Allah evimizdeki huzuru, ağız tadını hiç bozmasın. Hele şimdi minikler gelirken eskisinden de önemli ailemizin huzuru bizim için.

arkadaşlar bebek taşıma çantası konusunda ne düşünüyorsunuz? biz aldık ama gerekli olmadığını düşünüyorum, kayınvalidem mutlaka olsun dedi, hastaneden çıkarken aşıya fln giderken lazım olur diyor

canım geçmiş olsun, dişin ağrıyormuş.
geçen hafta dolgulu dişim ağrıdı apse yaptı ve bu pazartesi kanal tedavisi yaptırdım,
doktorum ve diş doktoru hiçbir zararı olmayacağını söyledi.
sadece röntgen çekmediler, birde apse için antibiyotik uygun değil dediler.

2 gün sonra kontrole gittim bebeğim için,
maşaallah çok sağlıklı sağlam bir bebekmiş ama
şimdilik ters duruyormuş fln, yani bunun dışında kanal tedavisinin zararını görmedik inş. böyle devam eder.

inşaallah seninde en kısa zamanda geçer ağrıların

kullanırsın canım. çok aşırı gerekli değil ama kullanılır. bol gözlü malzemelerini guzel organize edersin. bayaaa bir ıvır zıvır taşınıyor. o yuzden kullanışlı olur.

Arkadaşlar ben cep telefondan giriyorum kaçıncı haftada olduğunuzu göremiyorum benim haftamda olanların bebişleri ne durumda boy kilo vb ...
26 bitti bugün en son 24+6 da 786 gr 32.cm idi 900 civarı olmuştur Minnoşum
Aynen ya bizimki de bildiğin kayık getirecek eve bırakmam bir de bizim kızımız olacak yani

Evde olduğum zamanlar 2 öğün tam gün çalıştığım zamanlar 3 öğün yiyorum arada alıştırmalar oluyor tabi

Bugünden beri geçmişi okuyorum ancak bitirdim kızlar aslında birçok alıntı yapmıştım ama çoğu çıkmadı maalesef haftaiçi costuruyorsunuz valla hasta olanlara geçmiş olsun bebişlerini görenlere imreniyorum halbuki ben de geçen hafta gitmiştim hemen özlüyorum 2 hafta sonra kendi Dr uma gideceğim insallah bir daha da 32 de çağırır sanırım bir sıkıntı yasamazsam 37. Haftaya kadar çalışmayı planlıyorum malum özel sektör

kesinlikle lazım olur canım...hele sağlık ocağına aşılara giderken

canım kendini riske atma bence değiştir ama neden doktorlara yalvaracaksınki bazı doktorlar alem valla niye daha önce gelmedin neden doktorunu değiştiriyorsun gibi abuk sorularla karşılaşabiliyorsun sana ne yahu diyesin geliyor umarım bunları yaşamazsın daha geç kalmış sayılmazsın tedbirli olmakta fayda var

Yağmurlu da olsa mutlu haftasonlari herkese :) Günler geçtikçe heyecan sariyor Allahima şükürler olsun verdiği bu mucize için. Çok sansliyiz hanimlar az kaldi kiymetini bilelim bugunlerimizin onlari bir daha icimizde hissedemicez.... Ben ilk bebeğim dogdukran sonra tekrar içime sokmak istemistim. :) Bol kipirtili bir haftasonu olsun inşallah. Bende kahvalti hazirladim ,baba oğul klasikdir bizde ben kahvaltiyi hazitlarken onlar firina giderler.Onlari bekliyorum daha sonra oglusumun veli toplantisi var oraya gidicez. Bizden bu kadar grsmek uzere

Gunaydin guzel annisler mutlu bebisler
Bugünü kendime tatil ilan ettim evdeyim. Biraz dinlencem biraz evle ugrascam. Sbugun sanki karnim küçülmus gibi bebisim hareket etmediginde cok korkuyorum. Hemen konusmaya başlıyorum ozman kipirdaniyo. Doguma kadar bu vesveseyle yasicam sanirimkendime kızıyorum

kızlarrr günaydınn.iyi hafta sonlar

benim gibi gece terleyen varmı aranızda? özellikle göğüs altı.bi uyanıyorum kan ter içinde kalmışım.nedenki acaba?:44:

Kızlar yaşasın bugün sonunda bebişime araba alabildim çok mutluyum e bebekten oto koltuğuyla birlikte nuna pepp aldım umarım memnun kalıırm. Anne olmak garip bişeymiş yaaaa son dönemde herşeyimi kızıma aldım kendime birşey almadım ama ona aldığım herşeyde kendime almış gibi seviniyorum çok garip yaaaaa anlatılmaz yaşanır dedikleri bu olsa gerek

kızlarrr günaydınn.iyi hafta sonlar

benim gibi gece terleyen varmı aranızda? özellikle göğüs altı.bi uyanıyorum kan ter içinde kalmışım.nedenki acaba?:44:

Ben de öyleyim canım resmen yatakla boğuşuyorum ordan oraya atıyorum kendimi hatta geçen sabah bi kalktım yatakta hareket etmekten saçımın bir tarafı keçeleşmiş çok güldüm sanırım doğurana kadar bunu yaşayacağız allahtan mayıs annesiyiz, allah ağustos eylül annelerine sabır versin

Ne güzel bir süpriz olmuş :) Allah mutluluğunuzu,huzurunuzu daim etsin :)

Minik oynadıkça enerji doluyorum sanki :) Nasıl bir güzellik..Artık iyice özledim,görmüş gb..Ellerine dokunmak ayaklarını öpmek öpmek öpmek istiyorum
Herkeese iyi haftasonlarııı

Slm kizlar dun drdaydim bebisimi gördüm seker yukleme yapildi ictiklerimi cikarmamak icin zor tutdum kendimi valla zor geldi acda beklemek cok yorucuydu birde tetenoz asimi oldum. Digerinde kolum agrimiyordu ama bunda cok agridi sizladi resmen.

Neyseki sonuclar guzel artik dr test kalmadigini soyledi hayirlisiyla dogumu bekleyecegiz.

ayy evet çok güzel bi zamana denk gelmiş hamileliğimiz.yazın sıcağında bayılırdım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…