Canım hepsi de güzel ama hepsini ayrı ayrı yorumlamak gerekirse İpek ismini biz çok beğeniyoruz çok zarif kulağa hoş gelen birisim bence hem de kimsenin yadırgamayacağı herkesin hoşlanacağı bir isim listende benim favorim İpek, Eylül ismi birz hüzünlü gelir bana nedense hele de doğanın canladığı neşenin mutluluğun ayı olan mayıs ayında doğacak bir çocuk için Eylül çok karamsar ama güzel mi güzel , Arya gerçekten orijinal bence hem de içinde a harfi bol miktarda var ve sonu da a harfiyle bitiyor dediklerine göre bu tarz isimler karaktere çok olumlu yansıyormuş ve başarılı çocuklar oluyorlarmış, Rana ismi bence Arya ve İpek yanında sönük kalıyor eğer zarif asil yumuşak huylu bir kız istiyorsanız İpek çok yakışır, eğer atılgan başarılı kendi ayakları üstünde duran bir kız istiyorsanız Arya çok yakışır :)
Kızlar, sizce Destan nasıl bir kız ismi?
Buarada biz hala kesin isim bulamadık. Bekledikçe bulduğumuz isimlerden de soğuduk, ne olacak böyleVar mı halen isim bulamayan, yoksa herkes artık son kararını verdi mi?
Günaydın kızlar,
işgününü başlattık biz karnımdaki yaramazla, sabah 5 buçukta uyanıp 6da yola çıktık, ancak geldik.
cumartesi kontrolümüz vardı, 787 gr olmuş kızım, çok hareketli, doktor yine kız dedi, akşam kayınvalideme gittim yine erkek kıyafetleri almış, çıldırmış olmalı :))))
bebeğimin hareketleri de aşağıdaydı cuma günü, dediğiniz gibi bir aşağıda bir yukarıda olmaya başladı, hareketleri o kadar tatlı geliyor ki hamilelik gerçekten muhteşemmiş onu anlıyorum:))
günaydın canım bu duruma eşin bir yorum yapmıyor mu?Günaydın kızlar,
işgününü başlattık biz karnımdaki yaramazla, sabah 5 buçukta uyanıp 6da yola çıktık, ancak geldik.
cumartesi kontrolümüz vardı, 787 gr olmuş kızım, çok hareketli, doktor yine kız dedi, akşam kayınvalideme gittim yine erkek kıyafetleri almış, çıldırmış olmalı :))))
bebeğimin hareketleri de aşağıdaydı cuma günü, dediğiniz gibi bir aşağıda bir yukarıda olmaya başladı, hareketleri o kadar tatlı geliyor ki hamilelik gerçekten muhteşemmiş onu anlıyorum:))
günaydın kızlar hafta sonu hep okudum ama yazmaya fırsatım olmadı.oğlumun odasını bitirdik çok mutlu oldu çok sevindi iki gecedir yatıyor içinde eve her gelene gösteriyor.benimde büyük işim böylece bitti şimdi bebek odası hazırlıklarına başlayacağım.zaten oğlumdan kalan park yatağımız var bebeğe bir beşik aldıkmı oğlumun eski bebek odasının dolabı da var herşey hazır olacak şimdilik.bu arada bu isim olayına ben çok kızıyorum niye insanlar karışıyorlarki.benimde kayınpederim sırf bunun için beni özel aradı bak kızım bu güne kadar işinize hiç karışmadım ama biz bebeğin ismini iç beğenmedik annenle dedi.eee dedim ben sana bir kaç alternatif isim yazıp yollayacağım dedi.yok baba dedim gerek yok kararımız kesin değişmiyecek dedim biraz sert oldu ama ne yapayım başka türlü anlamayacaktı.bu arada beğenmedikleri isimde AYAZ.çok mu kötü kızlar.oğlumun adıda KUZEY.onada çok tepki gelmişti ama şimdi oğluma bakınca adı ne çokta yakışmış diyor herkes.
canım ne güzel yazmışın gözlerim dolduhepimiz hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda bugünleri hatırlamayacağız bile.
Kızlar hissetiklerimi yazdım ama inanın yazarken benim bile gözlerim doldu, vay arkadaş dedim anne olmuşum :)köseden arkadasımın yazdıklarını okuyunca agladım.benzer seyler yasadık. canım bak benımkıde tup bebek zor kavustum. 5 haftadan 22 haftaya kadar şakır sakır kanama yasadım. put gıbı 4,5 ay yattım sadece wcye gıttım. ıkılı testımız ıyı cıktı.3 dra gıdıyordum. bırı ılla4 lu test dedı. sonuç 1:100 cıktı herkes amınosentez dedı. zaten kanamalarım devam edıyordu amıno yaptıramazdım. 4 lu test 3 farklı hastanede ve labaratuarda yenıledık. ve sonucların ucude cok ıyı ve aynı cıktı. meger salak dr olçumu yanlış yapmış..hıc bebegını uzme boyle seylerde tek dra ınanmayın..ben o zamanlar cok kotuydum ama ben moralı bozdukca kanamam artıyordu. hıcbırsey bebegınden önemlı degıl asla uzme onu...ben sabırsız tez canlı ınatcı ve de yerınde duramayan bırıydım. bak hala 10dkdan fazla ayakta kalmam yasak. allahım yavrum ıcın sabrını verdı. kaç aydır bebek gıbı annem kvdem bana bakıyor. ne yemek ne ev ısı yapabılıyorum. bugunler gececek.bebegınle konuş oksa onu muzık dınlet bırlıkte yapacaklarınızı anlat.anne mutluysa bebek daha cok hareket edermıi dr dedi..asla sınırlenmıyorum.bu bebegı gercekten ıstıyorsan bebegıne sarıl ve alışverısın tadını cıkar..o testlerde yuzde 100 dogru degıl..
İşleri sen de kolaylamaya başladın, hatta büyük bir kısmını halletin oğluşun gülücüklerle büyüsün içinde inşallah. Ayaz ismi çok güzel belki sert olduğu için demişlerdir babanlar. Ben anneme Eyşan koyacağız dedim, kızım bu adı koyacağınıza hiç koymayın daha iyi dedi, haklısın anne dedim :44:günaydın kızlar hafta sonu hep okudum ama yazmaya fırsatım olmadı.oğlumun odasını bitirdik çok mutlu oldu çok sevindi iki gecedir yatıyor içinde eve her gelene gösteriyor.benimde büyük işim böylece bitti şimdi bebek odası hazırlıklarına başlayacağım.zaten oğlumdan kalan park yatağımız var bebeğe bir beşik aldıkmı oğlumun eski bebek odasının dolabı da var herşey hazır olacak şimdilik.bu arada bu isim olayına ben çok kızıyorum niye insanlar karışıyorlarki.benimde kayınpederim sırf bunun için beni özel aradı bak kızım bu güne kadar işinize hiç karışmadım ama biz bebeğin ismini iç beğenmedik annenle dedi.eee dedim ben sana bir kaç alternatif isim yazıp yollayacağım dedi.yok baba dedim gerek yok kararımız kesin değişmiyecek dedim biraz sert oldu ama ne yapayım başka türlü anlamayacaktı.bu arada beğenmedikleri isimde AYAZ.çok mu kötü kızlar.oğlumun adıda KUZEY.onada çok tepki gelmişti ama şimdi oğluma bakınca adı ne çokta yakışmış diyor herkes.
canım bence artık ağrılar normal bende yaşıyorum regl ağrısı gibi oluyo bazen bazende kramp gibi giiyo karnıma taş gibi oluyor sonra geri gevşiyor o daha çok acıtıyo ama. böyle böyle bitecek inşallah. dediğin gibi tekmeler artık okadar yumuşak değil otururken yerimden hoplatabiiliyor beni bazengünaydın kızlar son 1 haftadır ara ara kasık ağrım oluyor kabızlıkta başladı bide basur var bende dayanılmaz oluyor bide parmak ucuma kadar kramp giriyor magnezyumu kesmiştim ama demekki cok önemli hemen başladım kabızlık yasayıp kasık ağrısı olan varmı yoksa sancımı bunlar çünkü ilkindi hiç böyle kasık ağrısı olmamıştı her gece rüyamda doğurur oldum gece 3 kere wcye kalktım idrar torbasıda sıkışmaya başladı ve kızım deli gibi tekmeliyor şiddetli canım bile acıyor 30 haftaya giriyrum yarın aynı seyleri yaşayan varmı dr arasam mı bilemedim
maşşalah cnm büyüyorlar bu arada kv sinir oldum ne o ya kac aylık oldun hala neyin değişmesini bekliyor bence ciddi bir sekilde kızım olcak anne kızım de bunları hediye mi götürmeyi düşünüyorsun de yoksa tepene çıkıyorlar ben cok saftı banada 6 aylık hamileyim bende kalıyolardı konu nerden açıldı bilmiyorum eltimin oğlu var görümceminde oğlu olcaktı bizde belki 2. erkek olur demiştik kp ne dese inanırsın ilkini erkek doğuramadın 2. doğursan kaç yazar dedi odaya gidip kaç saat ağlamıştım benim kocamda duyduda bişey diyemediydi bak 2.de kız allah ona kızlarımı muhtaç etmesin diğerleri hep erkek oldu hala içimde acıdır ne bu kız erkek ayrımı töbe töbe seni doğuran kim annen kurban olun siz kızlara ay sabah sabah sinirlendim ba yineGünaydın kızlar,
maşşallah cnm büyümüş annesi artık bol bol tekmeler olacakbugün kontrolüm vardı kızım 1280olmuş1 haftadır inanılmaz hareketliydi meğersem yavrum doğum pozisyonunu almış başı aşağıdaydı bugün
boşveriyorum artık kızlar onu:) moralimi bozmayacağım. beraber doktora da gittik, dün de doktordan sonra aradık. inat işte. eşim hiç umursamıyor yorum da yapmıyor. ben de umursamayacağım artık. fakat farkettim ki ben ne zaman gerilsem bebeğim içerde deliriyor, resmen annemi üzmeyin diyor. ee tabi bu da bana güç veriyor:))) çok iyi anlaşıyoruz kızımla. eminim sizinkiler de mesaj veriyordur size zaman zaman:))))
Kayınvalidene sayfa açacam yakında facebookta o derecede bir antipati duydum yani kendisine, biraz hasta sanırsam idare et bence. Eşin gibi takmamaya çalış ve hamileliğinin tadını çıkar, güzel kızını da üzmeGünaydın kızlar,
Canım Destanı çok beğenmedim bence İpek ve Arya çok güzel. Biz her hafta isim değiştiriyoruz bu hafta Rengin oldu kızımın adı, hiç sıkılmaya fırsatım kalmıyor. Eşim her hafta bir isimle çağırıyor kızımızıKızlar, sizce Destan nasıl bir kız ismi?
Buarada biz hala kesin isim bulamadık. Bekledikçe bulduğumuz isimlerden de soğuduk, ne olacak böyleVar mı halen isim bulamayan, yoksa herkes artık son kararını verdi mi?
Canım ben de öyle ben de illa ki bir besleme isteği var içimde durduramadığım, geçen gece yarısı buralarda deprem oldu. Uyandım eşime diyorum ki "yaaaa neden deprem oldu ki yaaa ben kızıma mama yediriyordum"Sorma 3-4 gündür bebeğimi görüyorum rüyamda hep bir besleme derdindeyim bilinç altımda öyle bileyim var ki. En son rüyamda yeni doğmuş bebeğe çoban salata yedirmeye uğraşıyordum ne salak rüyalar ya
Canım ikeadakinin modelinin fotosunu atabilir misin acaba?Merhaba ben 2 yıl önce salonuma almıştım bu sallanan koltuktan, rahat olmasına rahat, görsel olarak da çok hoş ama mekanizması çok iyi değil. O açıdan tavsiye etmiyorum, Hemen bozuldu, şimdi sallanırken tutukluk yapıyor.
Ben beşiğin yanına ikeadakilerden alacağım şimdi.
maşşalah cnm büyüyorlar bu arada kv sinir oldum ne o ya kac aylık oldun hala neyin değişmesini bekliyor bence ciddi bir sekilde kızım olcak anne kızım de bunları hediye mi götürmeyi düşünüyorsun de yoksa tepene çıkıyorlar ben cok saftı banada 6 aylık hamileyim bende kalıyolardı konu nerden açıldı bilmiyorum eltimin oğlu var görümceminde oğlu olcaktı bizde belki 2. erkek olur demiştik kp ne dese inanırsın ilkini erkek doğuramadın 2. doğursan kaç yazar dedi odaya gidip kaç saat ağlamıştım benim kocamda duyduda bişey diyemediydi bak 2.de kız allah ona kızlarımı muhtaç etmesin diğerleri hep erkek oldu hala içimde acıdır ne bu kız erkek ayrımı töbe töbe seni doğuran kim annen kurban olun siz kızlara ay sabah sabah sinirlendim ba yine
gerilme cm takma bişeye hamilelikte ne yasarsan bebeğe geçiyor inan cok huzursuz oluyolar doğunca çevremden gördüğümde yasadıklarımıda katarsam kendine edersin bide bebeğine takma üzme tatlı canını
Kayınvalidene sayfa açacam yakında facebookta o derecede bir antipati duydum yani kendisine, biraz hasta sanırsam idare et bence. Eşin gibi takmamaya çalış ve hamileliğinin tadını çıkar, güzel kızını da üzme
:)))))) iyi fikir aslında. ohoooo daha neleri var da bunlar bebekle ilgili olanlar. bazen evimize dönünce eşimle gülme krizlerine giriyoruz bazen de ben sinir krizlerine giriyorum eşim beni sakinleştiriyor bazen de tam tersi. eşimin annesi işte. idare ediyoruz saygıda kusur etmiyoruz. kimi zaman üzülüyorum bu hallerine. yine de herşeye rağmen eşimin annesi baştacı ediyorum sırf eşimi doğurdu diye:))))
günaydın kızlar son 1 haftadır ara ara kasık ağrım oluyor kabızlıkta başladı bide basur var bende dayanılmaz oluyor bide parmak ucuma kadar kramp giriyor magnezyumu kesmiştim ama demekki cok önemli hemen başladım kabızlık yasayıp kasık ağrısı olan varmı yoksa sancımı bunlar çünkü ilkindi hiç böyle kasık ağrısı olmamıştı her gece rüyamda doğurur oldum gece 3 kere wcye kalktım idrar torbasıda sıkışmaya başladı ve kızım deli gibi tekmeliyor şiddetli canım bile acıyor 30 haftaya giriyrum yarın aynı seyleri yaşayan varmı dr arasam mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?