2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bugün kontrolüm vardı kızım 1280olmuş1 haftadır inanılmaz hareketliydi meğersem yavrum doğum pozisyonunu almışbaşı aşağıdaydı bugün

arkadaşlar ben limonlu çay veya limonlu su içtiğimde bebeğim resmen taklalar atıyor...az hareketten şikayet edenler bir deneyin derim yoksa sadece benim kızımmı9 böyle

O kadar güzel yorumlamışsın ki, çok teşekkür ederim. Yazdıklarını eşime de okutacağım, artık karar verebiliriz sanırım:)
Tekrar çok teşekkür ederim.

Günaydın kızlar,
işgününü başlattık biz karnımdaki yaramazla, sabah 5 buçukta uyanıp 6da yola çıktık, ancak geldik.
cumartesi kontrolümüz vardı, 787 gr olmuş kızım, çok hareketli, doktor yine kız dedi, akşam kayınvalideme gittim yine erkek kıyafetleri almış, çıldırmış olmalı :))))
bebeğimin hareketleri de aşağıdaydı cuma günü, dediğiniz gibi bir aşağıda bir yukarıda olmaya başladı, hareketleri o kadar tatlı geliyor ki hamilelik gerçekten muhteşemmiş onu anlıyorum:))

Kızlar, sizce Destan nasıl bir kız ismi?

Buarada biz hala kesin isim bulamadık. Bekledikçe bulduğumuz isimlerden de soğuduk, ne olacak böyle Var mı halen isim bulamayan, yoksa herkes artık son kararını verdi mi?

günaydın kızlar hafta sonu hep okudum ama yazmaya fırsatım olmadı.oğlumun odasını bitirdik çok mutlu oldu çok sevindi iki gecedir yatıyor içinde eve her gelene gösteriyor.benimde büyük işim böylece bitti şimdi bebek odası hazırlıklarına başlayacağım.zaten oğlumdan kalan park yatağımız var bebeğe bir beşik aldıkmı oğlumun eski bebek odasının dolabı da var herşey hazır olacak şimdilik.bu arada bu isim olayına ben çok kızıyorum niye insanlar karışıyorlarki.benimde kayınpederim sırf bunun için beni özel aradı bak kızım bu güne kadar işinize hiç karışmadım ama biz bebeğin ismini iç beğenmedik annenle dedi.eee dedim ben sana bir kaç alternatif isim yazıp yollayacağım dedi.yok baba dedim gerek yok kararımız kesin değişmiyecek dedim biraz sert oldu ama ne yapayım başka türlü anlamayacaktı.bu arada beğenmedikleri isimde AYAZ.çok mu kötü kızlar.oğlumun adıda KUZEY.onada çok tepki gelmişti ama şimdi oğluma bakınca adı ne çokta yakışmış diyor herkes.

günaydın canım kayınvaliden gerçekten çıldırmış olmalı bu nasıl bir inattır.doktora beraber gittinizmi birde doktor söylese.

günaydın canım bu duruma eşin bir yorum yapmıyor mu?

boşveriyorum artık kızlar onu:) moralimi bozmayacağım. beraber doktora da gittik, dün de doktordan sonra aradık. inat işte. eşim hiç umursamıyor yorum da yapmıyor. ben de umursamayacağım artık. fakat farkettim ki ben ne zaman gerilsem bebeğim içerde deliriyor, resmen annemi üzmeyin diyor. ee tabi bu da bana güç veriyor:))) çok iyi anlaşıyoruz kızımla. eminim sizinkiler de mesaj veriyordur size zaman zaman:))))

güle güle kullansın oğlunda bebişinde canım odalarını su isim konusuna bende cok kızıyorum kv kp derdi yok görüşmüyoruz karışamazlarda ama bende ada koycam gecen annem arıyo yanına bişey koyun diyor yok tek olcak diyorum annem bile yorum yapıyor Allahın yarattığı bişey sonuçta adada ada ismi ne kadar kötü olabilirki kızımdada öyle oldu ela koyduk dyoruz hastanede yanına nur koyun diye tutturdular Allahtan eşim sert çıktıda kimse bidaha bişey diyemedi kim ne derse desin ada koyacağız eşim o konularda kararlıdır göbek adıda Zeynep istiyorum bakalım

günaydın kızlar son 1 haftadır ara ara kasık ağrım oluyor kabızlıkta başladı bide basur var bende dayanılmaz oluyor bide parmak ucuma kadar kramp giriyor magnezyumu kesmiştim ama demekki cok önemli hemen başladım kabızlık yasayıp kasık ağrısı olan varmı yoksa sancımı bunlar çünkü ilkindi hiç böyle kasık ağrısı olmamıştı her gece rüyamda doğurur oldum gece 3 kere wcye kalktım idrar torbasıda sıkışmaya başladı ve kızım deli gibi tekmeliyor şiddetli canım bile acıyor 30 haftaya giriyrum yarın aynı seyleri yaşayan varmı dr arasam mı bilemedim

canım ne güzel yazmışın gözlerim doldu hepimiz hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda bugünleri hatırlamayacağız bile.

Kızlar hissetiklerimi yazdım ama inanın yazarken benim bile gözlerim doldu, vay arkadaş dedim anne olmuşum :)

İşleri sen de kolaylamaya başladın, hatta büyük bir kısmını halletin oğluşun gülücüklerle büyüsün içinde inşallah. Ayaz ismi çok güzel belki sert olduğu için demişlerdir babanlar. Ben anneme Eyşan koyacağız dedim, kızım bu adı koyacağınıza hiç koymayın daha iyi dedi, haklısın anne dedim :44:

canım bence artık ağrılar normal bende yaşıyorum regl ağrısı gibi oluyo bazen bazende kramp gibi giiyo karnıma taş gibi oluyor sonra geri gevşiyor o daha çok acıtıyo ama. böyle böyle bitecek inşallah. dediğin gibi tekmeler artık okadar yumuşak değil otururken yerimden hoplatabiiliyor beni bazen razıyım ama ondan gelen herşeye

maşşalah cnm büyüyorlar bu arada kv sinir oldum ne o ya kac aylık oldun hala neyin değişmesini bekliyor bence ciddi bir sekilde kızım olcak anne kızım de bunları hediye mi götürmeyi düşünüyorsun de yoksa tepene çıkıyorlar ben cok saftı banada 6 aylık hamileyim bende kalıyolardı konu nerden açıldı bilmiyorum eltimin oğlu var görümceminde oğlu olcaktı bizde belki 2. erkek olur demiştik kp ne dese inanırsın ilkini erkek doğuramadın 2. doğursan kaç yazar dedi odaya gidip kaç saat ağlamıştım benim kocamda duyduda bişey diyemediydi bak 2.de kız allah ona kızlarımı muhtaç etmesin diğerleri hep erkek oldu hala içimde acıdır ne bu kız erkek ayrımı töbe töbe seni doğuran kim annen kurban olun siz kızlara ay sabah sabah sinirlendim ba yine

bugün kontrolüm vardı kızım 1280olmuş1 haftadır inanılmaz hareketliydi meğersem yavrum doğum pozisyonunu almışbaşı aşağıdaydı bugün
maşşallah cnm büyümüş annesi artık bol bol tekmeler olacak

gerilme cm takma bişeye hamilelikte ne yasarsan bebeğe geçiyor inan cok huzursuz oluyolar doğunca çevremden gördüğümde yasadıklarımıda katarsam kendine edersin bide bebeğine takma üzme tatlı canını

Son düzenleme:
günaydın sevgili anne adayları.nasıl gidiyor hayat? benim biraz karışık.bazen çok iyiyim bazende yorgunluktan kıpırdayamıyorum.ama bebeğimi kollarıma alışımı düşündükçe bi başka oluyorum.ayyy sabah sabah kanım kaynadı yine

Kayınvalidene sayfa açacam yakında facebookta o derecede bir antipati duydum yani kendisine, biraz hasta sanırsam idare et bence. Eşin gibi takmamaya çalış ve hamileliğinin tadını çıkar, güzel kızını da üzme

Kızlar, sizce Destan nasıl bir kız ismi?

Buarada biz hala kesin isim bulamadık. Bekledikçe bulduğumuz isimlerden de soğuduk, ne olacak böyle Var mı halen isim bulamayan, yoksa herkes artık son kararını verdi mi?
Canım Destanı çok beğenmedim bence İpek ve Arya çok güzel. Biz her hafta isim değiştiriyoruz bu hafta Rengin oldu kızımın adı, hiç sıkılmaya fırsatım kalmıyor. Eşim her hafta bir isimle çağırıyor kızımızı

Canım ben de öyle ben de illa ki bir besleme isteği var içimde durduramadığım, geçen gece yarısı buralarda deprem oldu. Uyandım eşime diyorum ki "yaaaa neden deprem oldu ki yaaa ben kızıma mama yediriyordum"

Canım ikeadakinin modelinin fotosunu atabilir misin acaba?

haklısın canım olan bize oluyor, bir de başka bir muhabbet vardır hani kayınvalideler hep söyler, ben hamileyken sırtımda çuval taşırdım derler:))) hani bize de yatma kalk çalış demek bu. neyse ki bu lafları erken bitti. baktı ki eşim de benim nazımla çok oynuyor başedemeyecek hemen vazgeçti bu sözlerden. işi bebeğimin cinsiyetine getirdi. ama sonunda kendi kaybedecek haberi yok. bebeğim benim ve annemin aldığı kıyafetleri giyerken onun aldıklarına kimse el sürmeyecek.

günaydinn.......iyii haftalar diliyorum..............cumartesiii günüüü şeker yüklemem yapıldı.soonucuu birazdan alcam.....kelebegimi gördüm....870 gr olmus masalahh...doktor hareketlerinii cdye cektiii ve tam o sırada oglum güldüü

Aynı şeyleri yaşıyoruz ve birde bnm böbreğimde taş var hepsi birden oluncs dayanılmaz oluyor özellikle karnımın sağ tarafı ve sağ kasığım sağ bacağım çok ağrıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…