2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Sağolsun kızlar ya cevaplarınız beni çok rahatlattı.
inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza:)

Âmin canım inşallah sende alırsın miniğini sağlıkla kucağına. Fasulye şimdilik seninki :) büyüdükçe korkularında büyüyecek sevginde..

Evet canım eyvah eyvaha gittik ama beklentilerimi karşılamadı çokta gülemedim keşke sağ salim 2 ye gitseydik

sağsalim1 çok güzeldi ama 2si çok küfür içeriyor ya daha bizde gitmedik bakalım recep ivedik 4üde bekleyebiliriz yada patron mutlu son istiyor olabilir.

Evet ama bulgur pilavını yasaklamadı Dr bana. Gerçi ben arada kekler poğaçalar yiyom dayanamıyom. Bende 9 kilo aldım nasıl olacak bilmem yasaklı şeyler yediğinizde tavsiyem hemen yürüyüşe çıkın yarım saat te olsa şekeri düşürüyor biraz iyi oluyor :)

boşver kafana takma böyle kötü rüyalar anlatılmaz sabah kalktığında sure okuyup dua etmesi yeterliydi. yengene bana böyle kötü şeyler söylemeyin kötü oluyorum diye uyar bence. zaten benzer haberle karşılaşmışsın. ne biçim insanlar var ya yengen münecccim mi sor bakalım ay sinir oldum şimdii

Hımm birinci çok komikti gerçekten. Ivedik ta 21 Şubat'ta. Düğün dernek nasılki.

biz gitmedik canım bende merak ediyorum ama en çok merak ettiğim ivedik var eşim çok sever onun filmlerini. sinema işi rüyalarıma girdi ya dün gece bilet almış veriyordu bana hamilelikte kafana bişey takıldı mı rüyalarına girermiş vala öyle

Sorma 3-4 gündür bebeğimi görüyorum rüyamda hep bir besleme derdindeyim bilinç altımda öyle bileyim var ki. En son rüyamda yeni doğmuş bebeğe çoban salata yedirmeye uğraşıyordum ne salak rüyalar ya

vücut kütle indeksi die bişe varmış eğer sen zayıfsan ilk başta 15 kiloya kadar normal diyor sana da 5 kilo kalmış:44:

10 kilo aldım ama göbüş harici belli tarafım yok bende anlamadım bu 10 kilo nerde ya ben hala aynıyım hatta 36 beden pantolonum yeni yeni sıkmaya başladı hala hamilelik reyonundan s bedeni bile bol geliyor bana

ahahaha o ne bende emzirmeyi unutuyorum sürekli uyutuyorum ter içinde pişmiş oluyo bebek. sürekli böyle rüyalar alıştım artık rüya tabirlerine bakmıyorum bile insanın psikolojisini bozuyolar

Konuştukça öğrendikçe rahatlıyor insan :)
Epidural normaldede buara hep duyduğum,ağrı için uyarıyı azalttığından ıkınma hissindeki geç kalmışlık..Sonuç olarak hepsi bir dengede ilerlediğinden,vücudun talebine cevap vermek gerekiyor..Ama tabi ki ağrı eşiği çok düşük ya da korkan bi anneye bu da yapılmadığında daha vahim bir durumda yaşanabilir..Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyelim..İnsanın hiç unutmayacağı birşey,hep iyi hatırlayalım..

Âmin canım inşallah sende alırsın miniğini sağlıkla kucağına. Fasulye şimdilik seninki :) büyüdükçe korkularında büyüyecek sevginde..
Evet... Ama şükürler olsun ki doktorumdan hep güzel haberler alıyorum. Allahım ömür biçtiyse yavrularımız bizimle olacak. İnşallah Allahım kucağımıza almayı yazmıştır alnımıza:)

Ben de siZin gibi minik tekmelerini hissetmek istiyorum yavrumun:)

Amin..Allah gönlünüze göre versin..Hep iyi haberler duyun inşallah,keyifli geçen bir süreç olsun

10 kilo aldım ama göbüş harici belli tarafım yok bende anlamadım bu 10 kilo nerde ya ben hala aynıyım hatta 36 beden pantolonum yeni yeni sıkmaya başladı hala hamilelik reyonundan s bedeni bile bol geliyor bana

bende 50 kiloyla hamile kaldım, şimdiye kadar 11 kilo aldım ama kolum bacagım aynı incelikte,birtek göbüş çıktı oda fazla degil küçük:) ha bide totom büyüdü hala 38 beden giyiniyorum tek fark hamile reyonu

arkadaşlar benim şeker yükleme sonucum çok garip.
ilk testte açlık 80, 50 gr yukleme ile de 167 çıkmıştı dr tekrarlayalım dedi.
100 gr la tekrarladık
aclık 88
1 saat 216
2 saat 140
3 saat 204 çıktı. dahiliyeye yönlendirdi oda tatlıyı kes dedi 6 öğün yemek yemeliymişim...
ee şimdi nolcak tekrar bakılcakmı acaba? 50 gr neysede 100 gr olan perişan etti beni bayılcaktım nerdeyse..

Kızlar 10 kilodan falan bahsediyosunuz gülümsedim yaw son aylar ayda 3-5 kilo alınıyo nasıl oluyo bilmem bi bakmışın 20-25 kilo olmuş toplamda hamilelikte kilo almak çok da zor değil ben ilkinde 25 almıştım şimdi çok problem yapmıyorum aldığım kiloları ama insanın hareketleri çok zorlaşıyo

Canım, için rahat etmediğinde her seferinde doktoruna kalk git kendini kötü hissetme. Kalp atışlarına, suyuna, rahime, herseye iyice bakıp bebeğin bir sıkıntısı olup olmadığını anlayabiliyorlar nasılsa.

Çoğu kez bebek uyuyor ya da herşeye rağmen biz hissemiyor oluyoruz. Oğluma hamile iken çok yaşadım. Ne yaparsam yapayım kımıldamıyordu. Soluma yatarım, şekerli yerim, karnıma sertçe dokunurum, ses çıkarırım vs... kalkar hastaneye giderim, daha nts cihazını bağladıkları an cihaza küt! diye tekme atardı:) utanırdım hemşirelerden, inanmazlar 2-3 gün zor durdum kımıldamadı bile derdim, yemn edesim gelirdi.

Senin de öyledir umarım. İyi bir doktor annenin huzursuzluklarını önemser asla gereksiz geldin demez. Huzursuz oluyorsan muhakkak git, sonraki zamanlar için de rahat etmeni sağlayacaktır gitmen...

Yok cnm birdaha bakılmayacak en son 100 lük bakılıyor. Bundan sonra doğuma kadar diyet yapacaksın. Kan şeker ölçüm cihazı alıp takip edeceksin kan şekerini. Doktor bunları söylemedi mi sana ?:44:

Doğru canım haklısın neyseki bugün hareketlendi miniğim rahatladım cidden :)

herkes iyidir inşallah bizde bugün kızımın park yetağını aldık yani siparişini verdik internetten en gec salı gelir sanırım zaten 2 yıl yada daha az kullanacağız diye pek pahalı bişey almadım ablamızın odasına geçecek baza alınacak sadece ebebekte indirim varmış bizde yatak bakıyorduk içine visco 85den 61 inmiş gittik baktık hemen aldık bide göğüs pedine ihtiyacım vardı oda indirimdeydi hemen aldım artık tek bana iç çamaşırı ve pijama gecelik kaldı zaten abladan kalanlarla büyüyecek yavrum park yatak için nevresim takımı tavsiye edeceğiniz yer varmı yada marka cok baktım ama içime sinen olmadı uyku setleride cok uc fiyatlar tavsiyelerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…