2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

herkese günaydın,
sağlıklı,mutlu bol tepikli bir hafta diliyorum hepimize

günaydın canım kasık-bel ağrıları bende de başladı. bikaç gün katı gıdalar yediğim de yada biraz ekmek yediğim de kabızlık başlıyor beslenmeye çok dikkat etmemiz lazım. Bebeğim doğum pozisyonunda, geçende işyerinde otururken bi yumruk attı çığlıkla yerimden fırladım:) doktorum son aylarda olabileceğini, idrar da yanma ve zorlanma olursa bilgi vermemi istedi. Kasık ağrısı için rahim ve bebek büyüyüp gerildiğinden olabileceğini söyledi. Ama sende şiddetlenirse yada farklılık hissettiğinde doktoruna danışabilirsin hepimizin durumu farklı olabiliyor hem için rahat olur. Kramplar için sadece 2 kez magnezyum kullandım ama peynir ve eskikaşar tükettiğimden beri hiç kramp sorunu yaşamıyorum.

biraz geç oldu ama söylediğin her cümlede tek tek sana katılıyorum canım. Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun.
benimki de kız ve boşver hayırlısı olsun diye teselli edenler çok. inanamıyorum insanlara çok garip. ben hep kızım olsun istemiştim. halimden memnunum çok şükür. sağlıkla tamamlarız ve sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah hepimiz, gerisi boş...

merhaba arkadaşlar:)
öncelikle hepinize güzel bi hafta diliyorum. Cumartesi doktora gittik kızım kocam olmuştu 1150gr 38cm, doktor herşey yolunda dedi. Tabiki şeker durumu haricinde tatlı, hamurişi yasak dün dayanamadım portakal suyu ile muhallebi yaptım (şeker eklemeden) onu da sütlaç, kazandibi, veya profiterol yer gibi hayal ederek yedim:) izmir den gelirken patates almıştım meğersem böcekliymiş evin heryerini böcek bastı kıyafetlere varana kadar, tum haftasonum böcek temizlemekle geçti çok yoruldum. Eminönüne yine gidemedim ben deki son durumlar...

amin canım tekrar sağol.

kızlar galiba bu sefer doktorumu buldum. ben ankaradayım, demetevlerde fatma reşide önalan muayenehanesine gittim en son.
doktordan memnun kaldım. ama tanıyan bilen ya da giden varsa bana yardımcı olabilir mi?
özellikle doğum konusunda nasıl olduğunu çok merak ediyorum...

Selam güzel anneler,

Biz de haftasonu rutin kontrolümüze gittik...bızdığım 1530 gr-38,5 cm olmuş herşey de yolunda dedi doktor çok şükür...

Bolca seyrettik gül yüzünü, yok böyle bir mutluluk... Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...zaten hep aklımda bebişim var, çok hareketli, göbeğim dalga dalga oluyor sürekli:))) öyle olunca da başka bir şeye uzun uzun odaklanmam mümkün olmuyor:)

İsim mevzuuna gelince...bizim delikanlının adı belli 2 aydır, Teoman olacak benim kuzumun adı:)

geldi mi eline ürünler.
çok uygun ve güzel gözküyor.eline geçtiyse memnuniyetin nasıl.

Merhaba,
topic i sürekli takip etmeye çalışıyorum (hafta sonu hariç) ama bu kolonyaları falan göremedim. merak ediyorum, bebek şekeri niyetine kolonya mı dağıtacaksınız yoksa kolonya şişelerine badem şekeri mi koyacaksınız?

Bugün oğlumun odası geliyor, yerleşme, temizlik bir sürü heyecan var evimizde. Kızımın odası boyanmak için gitti, haftasonundan çnce gelmezmiş. Odalarda hersey çekmecelerde, denklerde, ortalarda, savaş alanı gibi. Şubat bitene dek inşallah yola koymuş olacağız herşeyi.
Geçen hafta yatılı bir yardımcı başladı, çok iyi çıktı maaşallah diyeyim şimdilik. Temiz, titiz, kibar, akıllı:) İnşallah Allah bozmasın böyle gider. Eski yardımcımızın, daha hafif ya da daha iyi maaşlı bir iş için, resmen yalan söylediği anlaşıldı. Doğuma üç ay kala ortada bırakmaya çalışmış oldu beni yani. Oysa ben karnı bunumda halimle, karda ayağında bot yok diye, ona bot almaya gitmiştim. Neyse böyle şeyler çok söylenmez ama sürekli helallik istedi telefonda benden. Ben de vermedim, herkes yapma etme Allah'ından bulsun dedi ama oğlumun 5 tüp kan verdiğini, testlerde hata olunca neler yaşadığımı asla unutmayacağım... Sokaklarda ağlama krizleri geçirmiştim, düşüp kalıyordum az daha nasıl unutayım!

Kayınvalidesi, kayınpederi cinsiyete-isme takanlara sözüm; eşiniz sizi ezdirmiyorsa ya da söylenenlerin etkisinde kalmıyorsa, hiç takılmayın. Dedeler, nineler o beğenmedikleri iki kız torunun merhametine kalırlar ilerde torun sevgisi tadabilmek için belki, Allah büyük...

Ağrısı sızısı olanlar, ihmal etmeyin, doktorunuza bir görünün. Bu haftaya kadar herşey normalse büyük olasılıkla önemli birşey değildir; bağların gerilmesi, kabızlık vs gibi şeyler olabilir. İdrar yolu enfeksiyonu da önemli, hiçbir sorun yokken erken doğuma neden olabiliyormuş. Bir arkadaş gitmeseydim bebeğimi kaybedebilirdim yazmış, ben de çok merak ettim ne olduğunu? Allah korusun diyelim düşünmesi bile korkunç!

aaaaaa inanamıyorum şaka gibi yaa insan nasıl bunu yapar yaa. sen o halinle hastane hastane oğlunla süründün gecelerce uyumadın sonucu bekledin.gerçekten Allahından bulsun helal etmemekle bencede haklısın. ne kötü insanlar var şu dünyada. ailen dışında kimse iyilik haketmiyormuş.

Eşimi bekliyorum Kafe'de sinemaya gitmei teklif edeceğim. Sizce düğün dernek filmimi eyvah eyvah mı patron mutlu son istiyor mu sağ salim 2 mi hangisi daha komik

Tatlım eyvah eyvah dıcektım :)
Dogum sahnesı ıle baslıyor bayram berkın dogumu cok guldurdı benı eger buna gıtmedıydsenız muhakkak bu hafta gıdın derım ...

aynı şeyleri çoğumuz yaşıyoruz heralde.. benim kasık ağrım nadir oluyo ama bi kaç kere gece uykudan uyandırıcak düzeydeydi adet sancısı gibi.. kabızlık benim kaderim hamilelik öncesinde zaten vardı artık daha fazla olmaya başladı. kızımın tepikleride artık can acıtmaya başladı daha doğrusu tepik değilde daha çok sağa sola dönme ordan oraya geçme gibi.. karnım dalga dalga oluyo özelliklede yan yatarken eşime arkadan sarılırken sırtında hissediyo hareketleri

herşeyin yolunda olmasına ve bakıcı bulmana çok sevindim yazıklar olsun o kadınada hiç düşünmeden bilinçsizce söylediği yalan için. allahından bulsun..

En güzeli benim 94 kilo olunca bebiş beni oynatamıyor yerinden hareketleride gayet yumuşak

Bugün işe başladım bi hafta raporluydum ve yerim değişti çok şükür. Göğüs Servisi'ndeydim şimdi fiziktedavi hastanesine geçtim burası gayet rahat o çok şükür çok mesudum :)

Son düzenleme:

Lıeracsofıe yenı farkettım dogum tarıhlerımz aynı :)

Kızlar, sizce Destan nasıl bir kız ismi?

Buarada biz hala kesin isim bulamadık. Bekledikçe bulduğumuz isimlerden de soğuduk, ne olacak böyle Var mı halen isim bulamayan, yoksa herkes artık son kararını verdi mi?

Ahhh ahh açma yaramı.. Bizde sizin gibiyiz, gerçi biz henüz hiç bi isime yoğunlaşamadık bile. Hç bi isim için tamam şu olabilir diyemedik ne zor işmiş yahu

Kızlar, sizce Destan nasıl bir kız ismi?

Buarada biz hala kesin isim bulamadık. Bekledikçe bulduğumuz isimlerden de soğuduk, ne olacak böyle Var mı halen isim bulamayan, yoksa herkes artık son kararını verdi mi?
canim ben en cok ipek i begendim.Alya ismini de biz dusunduk bi ara,arya da guzel.
Bebegin kan verirken yasadigin zirluklari hatirliyorum.eski bakicinin ne kadar iyi biri oldugunu hatirliyorum.o ayrilmak isterken bi bahane bulmak istemis biyle sonuclanacagini tahmin etmemis bilincsizce soylemis bence.umarim ilerleyen gunlerde kizginligin azalir ve helallik verirsin.yebi bakicinin iyi olmasina sevindim.her seyde vardir bi hayir.

Yorumuna bayildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…