- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
günaydinn.......iyii haftalar diliyorum..............cumartesiii günüüü şeker yüklemem yapıldı.soonucuu birazdan alcam.....kelebegimi gördüm....870 gr olmus masalahh...doktor hareketlerinii cdye cektiii ve tam o sırada oglum güldüü
günaydın kızlar son 1 haftadır ara ara kasık ağrım oluyor kabızlıkta başladı bide basur var bende dayanılmaz oluyor bide parmak ucuma kadar kramp giriyor magnezyumu kesmiştim ama demekki cok önemli hemen başladım kabızlık yasayıp kasık ağrısı olan varmı yoksa sancımı bunlar çünkü ilkindi hiç böyle kasık ağrısı olmamıştı her gece rüyamda doğurur oldum gece 3 kere wcye kalktım idrar torbasıda sıkışmaya başladı ve kızım deli gibi tekmeliyor şiddetli canım bile acıyor 30 haftaya giriyrum yarın aynı seyleri yaşayan varmı dr arasam mı bilemedim
insanlar durmadan konuşuyor ve susturamıyoruz. ben 14 kilo aldım. 50 ile hamile kaldım şimdi 64 oldum ama kafama takmıyorum. hoşuma bile gidiyor. tombalak oldum. boyum da uzun değil. enim boyum bir olacak yakında. hele son iki aya girdim ki 25 kilo ile bitiririm herhalde.
benim de kızım olacak. herkes beni teselli ediyor. ayıpsız kusursuz olsun da kız olsun ne olacak diyorlar. oysa ben hep kız istiyordum. bu erkek çocuk olayını da hiç anlamış değilim. ayrıca ayıp kusur ne demek? allah korusun özürlü olursa bu ayıp mı oluyor kusur mu oluyor? kayınpederim diğer torunu da kız olduğu için üzülmüş. bu da erkek olaydı demiş. allah lütfetmiş bir torun daha verecek inşallah lafı mı edilir?
neyse doğumla hiçbir şey bitmeyecek. daha zor günler bizi bekliyor kızlar. sütün yetmiyor, aç bu çocuk, onu öyle yapma, öyle emzirme, su verelim, emziğini bala batıralım gibi bir sürü şey duyacağız. inek sütü bile vermeye kalkışan olacak, hıçkırıyor diye bir aylık bebeğe mandilina yedirmeye çalışan da olacak. kendimiz mikrop kapmasın diye öpmeye kıyamazken millet ellerini yıkamadan şapur şupur öpecek. üstüne bir de lohusa psikolojisi eklenecek. ooooo işimiz çok zor.
amin canım tekrar sağol.
herkese günaydın,
sağlıklı,mutlu bol tepikli bir hafta diliyorum hepimize
geldi mi eline ürünler.
çok uygun ve güzel gözküyor.eline geçtiyse memnuniyetin nasıl.
aaaaaa inanamıyorum şaka gibi yaa insan nasıl bunu yapar yaa. sen o halinle hastane hastane oğlunla süründün gecelerce uyumadın sonucu bekledin.gerçekten Allahından bulsun helal etmemekle bencede haklısın. ne kötü insanlar var şu dünyada. ailen dışında kimse iyilik haketmiyormuş.Bugün oğlumun odası geliyor, yerleşme, temizlik bir sürü heyecan var evimizde. Kızımın odası boyanmak için gitti, haftasonundan çnce gelmezmiş. Odalarda hersey çekmecelerde, denklerde, ortalarda, savaş alanı gibi. Şubat bitene dek inşallah yola koymuş olacağız herşeyi.
Geçen hafta yatılı bir yardımcı başladı, çok iyi çıktı maaşallah diyeyim şimdilik. Temiz, titiz, kibar, akıllı:) İnşallah Allah bozmasın böyle gider. Eski yardımcımızın, daha hafif ya da daha iyi maaşlı bir iş için, resmen yalan söylediği anlaşıldı. Doğuma üç ay kala ortada bırakmaya çalışmış oldu beni yani. Oysa ben karnı bunumda halimle, karda ayağında bot yok diye, ona bot almaya gitmiştim. Neyse böyle şeyler çok söylenmez ama sürekli helallik istedi telefonda benden. Ben de vermedim, herkes yapma etme Allah'ından bulsun dedi ama oğlumun 5 tüp kan verdiğini, testlerde hata olunca neler yaşadığımı asla unutmayacağım... Sokaklarda ağlama krizleri geçirmiştim, düşüp kalıyordum az daha nasıl unutayım!
Kayınvalidesi, kayınpederi cinsiyete-isme takanlara sözüm; eşiniz sizi ezdirmiyorsa ya da söylenenlerin etkisinde kalmıyorsa, hiç takılmayın. Dedeler, nineler o beğenmedikleri iki kız torunun merhametine kalırlar ilerde torun sevgisi tadabilmek için belki, Allah büyük...
Ağrısı sızısı olanlar, ihmal etmeyin, doktorunuza bir görünün. Bu haftaya kadar herşey normalse büyük olasılıkla önemli birşey değildir; bağların gerilmesi, kabızlık vs gibi şeyler olabilir. İdrar yolu enfeksiyonu da önemli, hiçbir sorun yokken erken doğuma neden olabiliyormuş. Bir arkadaş gitmeseydim bebeğimi kaybedebilirdim yazmış, ben de çok merak ettim ne olduğunu? Allah korusun diyelim düşünmesi bile korkunç!
Eşimi bekliyorum Kafe'de sinemaya gitmei teklif edeceğim. Sizce düğün dernek filmimi eyvah eyvah mı patron mutlu son istiyor mu sağ salim 2 mi hangisi daha komik
günaydın kızlar son 1 haftadır ara ara kasık ağrım oluyor kabızlıkta başladı bide basur var bende dayanılmaz oluyor bide parmak ucuma kadar kramp giriyor magnezyumu kesmiştim ama demekki cok önemli hemen başladım kabızlık yasayıp kasık ağrısı olan varmı yoksa sancımı bunlar çünkü ilkindi hiç böyle kasık ağrısı olmamıştı her gece rüyamda doğurur oldum gece 3 kere wcye kalktım idrar torbasıda sıkışmaya başladı ve kızım deli gibi tekmeliyor şiddetli canım bile acıyor 30 haftaya giriyrum yarın aynı seyleri yaşayan varmı dr arasam mı bilemedim
Bugün oğlumun odası geliyor, yerleşme, temizlik bir sürü heyecan var evimizde. Kızımın odası boyanmak için gitti, haftasonundan çnce gelmezmiş. Odalarda hersey çekmecelerde, denklerde, ortalarda, savaş alanı gibi. Şubat bitene dek inşallah yola koymuş olacağız herşeyi.
Geçen hafta yatılı bir yardımcı başladı, çok iyi çıktı maaşallah diyeyim şimdilik. Temiz, titiz, kibar, akıllı:) İnşallah Allah bozmasın böyle gider. Eski yardımcımızın, daha hafif ya da daha iyi maaşlı bir iş için, resmen yalan söylediği anlaşıldı. Doğuma üç ay kala ortada bırakmaya çalışmış oldu beni yani. Oysa ben karnı bunumda halimle, karda ayağında bot yok diye, ona bot almaya gitmiştim. Neyse böyle şeyler çok söylenmez ama sürekli helallik istedi telefonda benden. Ben de vermedim, herkes yapma etme Allah'ından bulsun dedi ama oğlumun 5 tüp kan verdiğini, testlerde hata olunca neler yaşadığımı asla unutmayacağım... Sokaklarda ağlama krizleri geçirmiştim, düşüp kalıyordum az daha nasıl unutayım!
Kayınvalidesi, kayınpederi cinsiyete-isme takanlara sözüm; eşiniz sizi ezdirmiyorsa ya da söylenenlerin etkisinde kalmıyorsa, hiç takılmayın. Dedeler, nineler o beğenmedikleri iki kız torunun merhametine kalırlar ilerde torun sevgisi tadabilmek için belki, Allah büyük...
Ağrısı sızısı olanlar, ihmal etmeyin, doktorunuza bir görünün. Bu haftaya kadar herşey normalse büyük olasılıkla önemli birşey değildir; bağların gerilmesi, kabızlık vs gibi şeyler olabilir. İdrar yolu enfeksiyonu da önemli, hiçbir sorun yokken erken doğuma neden olabiliyormuş. Bir arkadaş gitmeseydim bebeğimi kaybedebilirdim yazmış, ben de çok merak ettim ne olduğunu? Allah korusun diyelim düşünmesi bile korkunç!
canım bence artık ağrılar normal bende yaşıyorum regl ağrısı gibi oluyo bazen bazende kramp gibi giiyo karnıma taş gibi oluyor sonra geri gevşiyor o daha çok acıtıyo ama. böyle böyle bitecek inşallah. dediğin gibi tekmeler artık okadar yumuşak değil otururken yerimden hoplatabiiliyor beni bazenrazıyım ama ondan gelen herşeye
Bugün oğlumun odası geliyor, yerleşme, temizlik bir sürü heyecan var evimizde. Kızımın odası boyanmak için gitti, haftasonundan çnce gelmezmiş. Odalarda hersey çekmecelerde, denklerde, ortalarda, savaş alanı gibi. Şubat bitene dek inşallah yola koymuş olacağız herşeyi.
Kızlar, sizce Destan nasıl bir kız ismi?
Buarada biz hala kesin isim bulamadık. Bekledikçe bulduğumuz isimlerden de soğuduk, ne olacak böyleVar mı halen isim bulamayan, yoksa herkes artık son kararını verdi mi?
canim ben en cok ipek i begendim.Alya ismini de biz dusunduk bi ara,arya da guzel.Kızlar, sizce Destan nasıl bir kız ismi?
Buarada biz hala kesin isim bulamadık. Bekledikçe bulduğumuz isimlerden de soğuduk, ne olacak böyleVar mı halen isim bulamayan, yoksa herkes artık son kararını verdi mi?
Yorumuna bayildimCanım hepsi de güzel ama hepsini ayrı ayrı yorumlamak gerekirse İpek ismini biz çok beğeniyoruz çok zarif kulağa hoş gelen birisim bence hem de kimsenin yadırgamayacağı herkesin hoşlanacağı bir isim listende benim favorim İpek, Eylül ismi birz hüzünlü gelir bana nedense hele de doğanın canladığı neşenin mutluluğun ayı olan mayıs ayında doğacak bir çocuk için Eylül çok karamsar ama güzel mi güzel , Arya gerçekten orijinal bence hem de içinde a harfi bol miktarda var ve sonu da a harfiyle bitiyor dediklerine göre bu tarz isimler karaktere çok olumlu yansıyormuş ve başarılı çocuklar oluyorlarmış, Rana ismi bence Arya ve İpek yanında sönük kalıyor eğer zarif asil yumuşak huylu bir kız istiyorsanız İpek çok yakışır, eğer atılgan başarılı kendi ayakları üstünde duran bir kız istiyorsanız Arya çok yakışır :)
Cok taktir ettim seni.Kayınvalidene sayfa açacam yakında facebookta o derecede bir antipati duydum yani kendisine, biraz hasta sanırsam idare et bence. Eşin gibi takmamaya çalış ve hamileliğinin tadını çıkar, güzel kızını da üzme
:)))))) iyi fikir aslında. ohoooo daha neleri var da bunlar bebekle ilgili olanlar. bazen evimize dönünce eşimle gülme krizlerine giriyoruz bazen de ben sinir krizlerine giriyorum eşim beni sakinleştiriyor bazen de tam tersi. eşimin annesi işte. idare ediyoruz saygıda kusur etmiyoruz. kimi zaman üzülüyorum bu hallerine. yine de herşeye rağmen eşimin annesi baştacı ediyorum sırf eşimi doğurdu diye:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?