Canım hepsi de güzel ama hepsini ayrı ayrı yorumlamak gerekirse İpek ismini biz çok beğeniyoruz çok zarif kulağa hoş gelen birisim bence hem de kimsenin yadırgamayacağı herkesin hoşlanacağı bir isim listende benim favorim İpek, Eylül ismi birz hüzünlü gelir bana nedense hele de doğanın canladığı neşenin mutluluğun ayı olan mayıs ayında doğacak bir çocuk için Eylül çok karamsar ama güzel mi güzel , Arya gerçekten orijinal bence hem de içinde a harfi bol miktarda var ve sonu da a harfiyle bitiyor dediklerine göre bu tarz isimler karaktere çok olumlu yansıyormuş ve başarılı çocuklar oluyorlarmış, Rana ismi bence Arya ve İpek yanında sönük kalıyor eğer zarif asil yumuşak huylu bir kız istiyorsanız İpek çok yakışır, eğer atılgan başarılı kendi ayakları üstünde duran bir kız istiyorsanız Arya çok yakışır :)
Gonlune gore bir bolume gecmene sevindim canimBugün işe başladım bi hafta raporluydum ve yerim değişti çok şükür. Göğüs Servisi'ndeydim şimdi fiziktedavi hastanesine geçtim burası gayet rahat o çok şükür çok mesudum :)
Kızlar, sizce Destan nasıl bir kız ismi?
Buarada biz hala kesin isim bulamadık. Bekledikçe bulduğumuz isimlerden de soğuduk, ne olacak böyleVar mı halen isim bulamayan, yoksa herkes artık son kararını verdi mi?
günaydın kızlar hafta sonu hep okudum ama yazmaya fırsatım olmadı.oğlumun odasını bitirdik çok mutlu oldu çok sevindi iki gecedir yatıyor içinde eve her gelene gösteriyor.benimde büyük işim böylece bitti şimdi bebek odası hazırlıklarına başlayacağım.zaten oğlumdan kalan park yatağımız var bebeğe bir beşik aldıkmı oğlumun eski bebek odasının dolabı da var herşey hazır olacak şimdilik.bu arada bu isim olayına ben çok kızıyorum niye insanlar karışıyorlarki.benimde kayınpederim sırf bunun için beni özel aradı bak kızım bu güne kadar işinize hiç karışmadım ama biz bebeğin ismini iç beğenmedik annenle dedi.eee dedim ben sana bir kaç alternatif isim yazıp yollayacağım dedi.yok baba dedim gerek yok kararımız kesin değişmiyecek dedim biraz sert oldu ama ne yapayım başka türlü anlamayacaktı.bu arada beğenmedikleri isimde AYAZ.çok mu kötü kızlar.oğlumun adıda KUZEY.onada çok tepki gelmişti ama şimdi oğluma bakınca adı ne çokta yakışmış diyor herkes.
güle güle kullansın oğlunda bebişinde canım odalarını su isim konusuna bende cok kızıyorum kv kp derdi yok görüşmüyoruz karışamazlarda ama bende ada koycam gecen annem arıyo yanına bişey koyun diyor yok tek olcak diyorum annem bile yorum yapıyor Allahın yarattığı bişey sonuçta adada ada ismi ne kadar kötü olabilirki kızımdada öyle oldu ela koyduk dyoruz hastanede yanına nur koyun diye tutturdular Allahtan eşim sert çıktıda kimse bidaha bişey diyemedi kim ne derse desin ada koyacağız eşim o konularda kararlıdır göbek adıda Zeynep istiyorum bakalım
Kayynanana kayinbaba isim konulari konusulmus.ah bu buyukler bizi ne mutsuz ediyorlar.annem benim adim havva senin ki nur cocugun adi havvanur olsun dediginden beri isim dusunmek bile istemiyorum.heyecanim kacti.insanlar isim konusunu acinca kapatin konuyu diyorum daha ne kadar kacabileceksem
Bugün oğlumun odası geliyor, yerleşme, temizlik bir sürü heyecan var evimizde. Kızımın odası boyanmak için gitti, haftasonundan çnce gelmezmiş. Odalarda hersey çekmecelerde, denklerde, ortalarda, savaş alanı gibi. Şubat bitene dek inşallah yola koymuş olacağız herşeyi.
Geçen hafta yatılı bir yardımcı başladı, çok iyi çıktı maaşallah diyeyim şimdilik. Temiz, titiz, kibar, akıllı:) İnşallah Allah bozmasın böyle gider. Eski yardımcımızın, daha hafif ya da daha iyi maaşlı bir iş için, resmen yalan söylediği anlaşıldı. Doğuma üç ay kala ortada bırakmaya çalışmış oldu beni yani. Oysa ben karnı bunumda halimle, karda ayağında bot yok diye, ona bot almaya gitmiştim. Neyse böyle şeyler çok söylenmez ama sürekli helallik istedi telefonda benden. Ben de vermedim, herkes yapma etme Allah'ından bulsun dedi ama oğlumun 5 tüp kan verdiğini, testlerde hata olunca neler yaşadığımı asla unutmayacağım... Sokaklarda ağlama krizleri geçirmiştim, düşüp kalıyordum az daha nasıl unutayım!
Kayınvalidesi, kayınpederi cinsiyete-isme takanlara sözüm; eşiniz sizi ezdirmiyorsa ya da söylenenlerin etkisinde kalmıyorsa, hiç takılmayın. Dedeler, nineler o beğenmedikleri iki kız torunun merhametine kalırlar ilerde torun sevgisi tadabilmek için belki, Allah büyük...
Ağrısı sızısı olanlar, ihmal etmeyin, doktorunuza bir görünün. Bu haftaya kadar herşey normalse büyük olasılıkla önemli birşey değildir; bağların gerilmesi, kabızlık vs gibi şeyler olabilir. İdrar yolu enfeksiyonu da önemli, hiçbir sorun yokken erken doğuma neden olabiliyormuş. Bir arkadaş gitmeseydim bebeğimi kaybedebilirdim yazmış, ben de çok merak ettim ne olduğunu? Allah korusun diyelim düşünmesi bile korkunç!
Bugün işe başladım bi hafta raporluydum ve yerim değişti çok şükür. Göğüs Servisi'ndeydim şimdi fiziktedavi hastanesine geçtim burası gayet rahat o çok şükür çok mesudum :)
Bende biri başka isim söyleyince aa o da güzelmiş diyorum ama biz Sezen'e alıştık..Kafanda bir isim varmış ve karar vermişsiniz gb yaparsan bence daha kolay olur,süpriz de
Bende eylül için farklı bi yorum yaptım hattabizim listeyede eklemiştim. :)) hepimiz eylülde öğrendik bebişlerimizi onlar bize eylülün hediyesi ismide eylül olsa güzel olabilir diye geçirdim içimden ama tabiki karar veremedim
Masallah yavruna ne guzel buyumus saglicakla al kucagina insallah..sanirim buyudukce hareketleri daha keskin oluyo artik beni irkiltiyo hareketleribugün kontrolüm vardı kızım 1280olmuş1 haftadır inanılmaz hareketliydi meğersem yavrum doğum pozisyonunu almış başı aşağıdaydı bugün
Masallah canim yavrunada yavas yavas buyuyoar icimizde ne guzel. Benim annem kiz evlat oz evlattir der o yuzden kiz torunlarini ayri tutar digerlerinden keske herkes ayni zihniyette olsa. Benim oglum olucak ama kv cokta ilgilenmiyo bu durumla aslinda hersey sevmekten geciyo sevmeyi bilen insan kizina erkegine bakmaz sadece sever..Günaydın kızlar,
işgününü başlattık biz karnımdaki yaramazla, sabah 5 buçukta uyanıp 6da yola çıktık, ancak geldik.
cumartesi kontrolümüz vardı, 787 gr olmuş kızım, çok hareketli, doktor yine kız dedi, akşam kayınvalideme gittim yine erkek kıyafetleri almış, çıldırmış olmalı :))))
bebeğimin hareketleri de aşağıdaydı cuma günü, dediğiniz gibi bir aşağıda bir yukarıda olmaya başladı, hareketleri o kadar tatlı geliyor ki hamilelik gerçekten muhteşemmiş onu anlıyorum:))
Canim odaniz hayirli olsun gule gule kullansin oglumun adasigünaydın kızlar hafta sonu hep okudum ama yazmaya fırsatım olmadı.oğlumun odasını bitirdik çok mutlu oldu çok sevindi iki gecedir yatıyor içinde eve her gelene gösteriyor.benimde büyük işim böylece bitti şimdi bebek odası hazırlıklarına başlayacağım.zaten oğlumdan kalan park yatağımız var bebeğe bir beşik aldıkmı oğlumun eski bebek odasının dolabı da var herşey hazır olacak şimdilik.bu arada bu isim olayına ben çok kızıyorum niye insanlar karışıyorlarki.benimde kayınpederim sırf bunun için beni özel aradı bak kızım bu güne kadar işinize hiç karışmadım ama biz bebeğin ismini iç beğenmedik annenle dedi.eee dedim ben sana bir kaç alternatif isim yazıp yollayacağım dedi.yok baba dedim gerek yok kararımız kesin değişmiyecek dedim biraz sert oldu ama ne yapayım başka türlü anlamayacaktı.bu arada beğenmedikleri isimde AYAZ.çok mu kötü kızlar.oğlumun adıda KUZEY.onada çok tepki gelmişti ama şimdi oğluma bakınca adı ne çokta yakışmış diyor herkes.
Merhaba sedos benim kizim olsaydi adi huma olacakti kesin karar vermistim cok begenmistim onu..hatta o ismi nermin bezmenin sir isimli romanindan biiyorum o romanda huma cok guclu bir kadindi o nedenle cok etkilenmistim..insallah icine sinen bir isim koyarsin.ahhhh sorma canım yaaa aynı dert bizde de var insan kendi evladına hiç bi isim yakışştıramıo millete ahkam kesmek kolaydı eskiden ama şimdi kendi çocuğuma güzel bir isim bulamadım. Ama sadece etrafta şunu gözlemledim herkesin onayladığı sevdiği bir isim bulmak çok zor milletin bulduğu ismi ben beğenmiyorum benim bulduklarımı onlar o yüzden fazla da başkalarının fikirlerine takılmamak lazım sanırım ben akasya ya da hüma koyucam, mesela gönlüm akasyadan yana ama kimse de beğenmio amannnn ne bileyim yaaaa çok zor çokkkk
Sezen cok zarif bir isim canim.kiziniza cok yakisacak.simdiye kadar kafamda hic bir isim olmadigini biliyor.bu konu da da annemin kalbini kirdim galiba.cenemi tutamadim.simdiye kadar onu kirmamistim.neyse bu konuyu konusmak beni bunaltiyor.
Hatirliyor musun nefes alakiyorum bazen dedigimde balkona cik demistin.balkona ciktigimda hemen aklima geliyorsun
Slm kızlar,bu ara fazla takip edemiyorum,inş herkes iyidir..İsim konuşulmuş bizde son kararımızı verdik,bu karar gerçekten son amayani inş Selametli,güvenilir,Allah yoluna kendini adayan insan ve cennetteki son nur anlamlarını taşıyan ESLEM ismini prensesimize vermeye karar verdik,bu isimle huzur buldum sanki,o kadar çok içime sindiki umarım herkes içine sinen ismi bulur bebişlerine,çevredekilerin yorumlarınıda dikkate almayın,gün gelir çocuklarına sizin verdiginiz begenmedikleri o ismi verirler
Bende eylül için farklı bi yorum yaptım hattabizim listeyede eklemiştim. :)) hepimiz eylülde öğrendik bebişlerimizi onlar bize eylülün hediyesi ismide eylül olsa güzel olabilir diye geçirdim içimden ama tabiki karar veremedim
Decavitin kilo aldirma etkismi varmis bende kullaniyorum ve cok yemememe ragmen 8 kilo aldim ..doktormu birakmani istedi yoksa kendinmi biraktin.bu arada hayirli olsun aldiklarin gule gule kulanin insallah..Decaviti birakinca bu hafta kilo almadim.istahim da azaldi sukur.
dun esimle kizimiza alisveris yaptik.haftalardir geziyorduk icime sindi.park yatak prego marka baya kaliteli 330 tl.araba quinny tasima kolltugu maxi cosi 1200 tl.battaniye ivir zivir,sifonyer 2000 tl ye mal oldu.ama her seyi piyasaya gore uygun aldigimi dusunuyorum.hastane canta ihtiyaclarimda ic camasiri disinda hazir gibi.bebek deterjani olarak da dalin sivi alacagim
Masallah yavruna ne guzel buyumus saglicakla al kucagina insallah..sanirim buyudukce hareketleri daha keskin oluyo artik beni irkiltiyo hareketleri
Masallah canim yavrunada yavas yavas buyuyoar icimizde ne guzel. Benim annem kiz evlat oz evlattir der o yuzden kiz torunlarini ayri tutar digerlerinden keske herkes ayni zihniyette olsa. Benim oglum olucak ama kv cokta ilgilenmiyo bu durumla aslinda hersey sevmekten geciyo sevmeyi bilen insan kizina erkegine bakmaz sadece sever..
Canim odaniz hayirli olsun gule gule kullansin oglumun adasi
Merhaba sedos benim kizim olsaydi adi huma olacakti kesin karar vermistim cok begenmistim onu..hatta o ismi nermin bezmenin sir isimli romanindan biiyorum o romanda huma cok guclu bir kadindi o nedenle cok etkilenmistim..insallah icine sinen bir isim koyarsin.
herkese mrhaba mayıs anneleri
oğlumun odasını cumartesı gunu anneanne ve dedesi aldı. bugun kuruluma gelecekler. halısı uyku setı perdesıne de karar verıldı.bıze haftaya cumartesı kurulum denmıstı boyacı gelcektı bu hafta neyse esya varken boyasın dedik:))))geceleri ben artık uyuyamıyorum. gece 3 te uyanıyorum ezandan sonra dalıyorum. bunun ıcın daha erken degıl mi..benım gıbı uykusuzluk yasayan var mı
Kizlar migde ekşimeleri varmi sizde egilemiyorum egildigim anda aci su geliyo saclari cikiyo derler gerci benim kizlardada oldu gercektende ikiside sacli dogdu kirpi gibiydiler :)) bakalim bu nasil olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?