2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
günaydinn yine bi sabahindandan bianöce 32.haftamıı görmek istiyorum...evde pijamalarimlaa dolaşmakk yayılmak istiyorum.......

günaydinn yine bi sabahindandan bianöce 32.haftamıı görmek istiyorum...evde pijamalarimlaa dolaşmakk yayılmak istiyorum.......

günaydın resmen hislerime tercüman olmuşsun masa takvimimden resmen gün çiziyorum 32. hafta gelsin evimde olayım artık diye:2:

ben 37. haftaya sayıyorum, senin az kalmış ne güzel:)

3 hafta sonra 32. hafta raporumu alıcam, parçalı sayıyorum 3+5 kaldı

aynen bende :) hatta şu kalan günleri de raporla falan geçiştirsem diyorum. her sabah 2 saat yol her akşam 2 saat yol. bünyem kaldırmıyor artık. ama sonra doğum sonrası geliyor aklıma. şimdi ne kadar dayanırsam doğum sonrası kızımla o kadar fazla olacağım.

günaydın resmen hislerime tercüman olmuşsun masa takvimimden resmen gün çiziyorum 32. hafta gelsin evimde olayım artık diye:2:

benimde gözüm hep takvimde.boş kagıt bulsam ona bile hesap yapıyorum

ben 37. haftaya sayıyorum, senin az kalmış ne güzel:)

3 hafta sonra 32. hafta raporumu alıcam, parçalı sayıyorum 3+5 kaldı

senin safak biraz daha uzun gibii ben 37.hiç dayanamıycam sanirim.......sayma sekline bayıldım

bende hergün 40 km gidiş 40 km dönüş yapıyorum..organize sanayi bölgesinde calışıyorum.servis koltuklarii biyerlerime batıyo artık.....benimde oglum aklıma gelşiyo daha fazla vakit gecirem diye amaa bence yavrularımızda calışmaktan sıkıldı

gerçekten çok zor. ankarada koru hastanesine gidiyorum. heyet raporu alabilirmiyim diye araştırıyorum şimdi. yol bitene kadar karnım sertleşiyor. servisten inince yürümem bile zorlaşıyor.

gerçekten çok zor. ankarada koru hastanesine gidiyorum. heyet raporu alabilirmiyim diye araştırıyorum şimdi. yol bitene kadar karnım sertleşiyor. servisten inince yürümem bile zorlaşıyor.

aynii benimde karnım sertleşiyoo.bebek hareket etmiyo.ben yürüyemiyorum.eve gidip üstümü bile cıkaramıyorum..valla esim martıı heyet raporu al diyo ama benim ilk dönemde asırı kusmam oldugu için 45 gün rapor almıstım..yeniden göze batmayayım diyorum

canım sen özelde mi devlette mi çalışıyorsun? ben devletteyim, yalnız çoğu zaman kendimi işe bile veremiyorum. eğer özeldeysen ve doğumdan sonra aynı işyerinde devam edeceksen haklısın. patron milletine laf anlatılmaz. hemen göze batarsın. Allah yardımcımız olsun bu zamanlarda çalışmak çok zor.

yarii özelll yarii devlet..yaNİİ haklarım olarakkkk devlet gibiyim....amaa dısardan özel gibi duruyo..bizde patron yok..bir müdürümüz var....eger zorlarlarsa ayrılırım yapcak bişi yok.rızgıı veren ALLAH

Burnum kapalı kulaklarım kapalı gözlerimden yaşlar geliyor 4 gündür çok kötü nezleyimm:2: Bana önerebileceginiz birşey varmı ?
bir an önce kurtulmak istiyorumm:2:

canım o zaman kurumsal bir yer. o zaman duruma göre hareket edersin. baktın olmuyor alırsın raporu. şimdi doğum izni için 32. haftayı doldurmamız gerekiyor değilmi? yani bu haftayı da sayarsak doğum iznine 7 hafta var daha. 3 hafta daha çalışıp duruma bakacağım ben de. bu arada tayin bekliyorum. belki tayinim olursa o zaman ayrılmam tabi, rapor da almam. tek düşündüğüm günde 4 saatlik yolun bebeğim için tehlikeli ve zor olması.

AYNEN ÖYLE.........KURUMSALL ankaraya falan baglıyız..evet 32.haftamızı doldurmamız lazım.1.5 ayımız var henüz...inşslah tayinin çıkar....senin yolunnn çok uzunmus inan ben 40 dkya dayanamıyorum.....kuyruk sokumumdan bi agrıı geliyooo.memleket nire

işte oğlumun odası
Bayıldım oğluşunuzun odasına Allah sıkıntı vermesin inşallah
Şimdi benim adım Ceren olduğu için dayanamıyorum ve hakkımı Ceren'den yana kullanıyorum

kızlar oğlumun adını acaba ATLAS HAN mı koysak nasıl. hoşuma giti soyadı ile fonetik uyumu.
Canım Atlas çok güzel ama Han'ı beğenmedim ben.

doktora gittim bebek iyiymiş ama hala oynamıyor deli olacağım neden bugün bööyle yapıyor bana.
Çok şükür iyi haber aldık senden, sen çok hareketlisin zaten bebek yoruluyor seninle beraber canım, ben dün eve gidene kadar o kadar yoruldum ki oynamadı hareket etmedi sabahı zor ettim inan.
Iyi geceler kizlar. Herkes kramptan bahsetmis. Bacaklari uyusan var mi aranizda? Benim cok uyusuyor. Yogurt peyniri cok tuketiyorum sut icemiyorum. Dr bi ilac verdi midem rahatsiz oluyor diye arada iciyorum ama gecmiyor. Baska onerisi olan var mi?
Canım ilaçlarını lütfen ihmal etme, bebeğin ve senin için çok önemli süt yoğurt yemiyorsan dişlerinize kemiklerinize yazık her ikinizin de

Alabilirsen al canım, bebeğinin kaslarının gelişmesi daha önemli anne karnında madem devletteymişsin kullan haklarını :)

:)))) ah ahh bir de doğum iznimiz bitince ne yapacağız, o günleri düşünüp duruyorum, rapordu ücretsiz izindi derken gün gelecek pat diye ayrılıcaz yavrumuzdan, işe başlıcaz. gerçekten de anneler için şartlar ne kadar da zor.
canım ben sivaslıyım eşim yozgatlı. ama ankarada doğup büyüdüm. sivası hiç görmedim. yılda bir kez yozgata gideriz. ankaralı sayılırız.

temmuzda bitiyoo dogum iznimiz....ben agostosta heyet raporuyla gecirecegim....eylül gibi başlamayıı düsünüyorum.amaa o bebelerii nasıll birakacaz bilmiyorum...sadecee süt iznine çıkacaz diy seviniyorum.benim mesaim 5 te bitiyoo.....müdürüm 3 te gönderirm senii dedii

Burnum kapalı kulaklarım kapalı gözlerimden yaşlar geliyor 4 gündür çok kötü nezleyimm:2: Bana önerebileceginiz birşey varmı ?
bir an önce kurtulmak istiyorumm:2:
çook geçmiş olsun canım. rabbim şifa versin. bolbol kuşburnu ıhlamur bal limon öneriyorum ve tabide dinlenmek

evet süt iznimiz de var. ben süt iznimi toplu almayı düşünüyorum. böylece bir ay daha kalacağım evde.

değil han ı isim olarak koyucaz(eşim okeylerse) atlas han olacak iki isimli ister atlası ister han ı ister atlas hanı kullanır.

Dalokaysmom Gunaydın atlası bende o kadar cok ıstedım kı ama babamıza begendıremedım artık vaz gectım napalım sen koy bıtanem ben cok begenıyorum atlas ısmını han da yakısmız yanına ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…