2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar hazır toplanmışken size bişey sorcam. benim gebe kalmadan önce adet düzensizliğim vardı. gebelik haftamı hesaplarken adet dönemi ortalama 28 gün diye hesaplama yapılıyor. ama benim 30 36 32 civarları sürüyordu. e haliyle gebelik haftasını etkiliyor. bazen 24 bazen 27 haftalık oluyorum. BENİM GİBİ ADET DÜZENSİZLİĞİ OLANLAR NASIL HESAPLIYOR ??

canım gebelik haftası hesaplanırken sadece son adet tarihini alıyorsun. yani düzensizliği hesaplamada önemli değil, son adet tarihinden itibaren hesaplayacaksın.

canim saol tesekkur ederim 10 tane war icinde dilerim bu hamileliim bitene kadar baska sikinti yasamam...hic birimiz yasamayiz....cok uzuldum muduru yaptigina hatta gicik oldum sizlerin sozlesmeniz nasil bilmiorum ama bi arastir guvendigi mali musawirden veya sgk dan bilgi al...cunku hamilesin die seni isten cikaramaz sende eger kotu hissedersen kendini saglik ocagindan fala rapor al yada dahiliyeden anladin mi hamislikten sanmasin bogaz enfeksiyonu grip ishal ne bilim o haftan gelene kadar dogumla ilgili aciktan izin alma ..yoksa dogum paran yanar bi tanem yani iste cikarirsa yanar...biraz fikir wrebildisem sevinirim...

Son düzenleme:

müdürüne sinir oldum. hamile kalan çalışanı hemen gözden çıkarıyorlar. buna hakkı yok. seni işten çıkaramaz.

eşimin işi çıkmazsa eğer cumartesi bebiş alışverişine çıkıyoruzzzzzz
çok heyecanlıyım
liste yapmam lazım

Canım hazırladığın listeyi fikir olması açısından paylaşırsan sevinirim çünkü hafta sonu ben de alışverişe çıkmayı planlıyorum eksiğimiz varsa en azından fikir olur

Canim Dersanesi lik çok farklı zaten her yıl ise girdi çıktı yapıyorlar 9 aylık anlasıyorlar normalde haziranda zaten bitecek isim ileriye yönelik düşünmüyorum bu işi günü kurtarmak amacım ama zaten seneye evdeyim diye çalışabildigim kadar çalışayım istedim bir bakıma adam da haklı ben telefonda öyle söylemedin sinir oldum yüzyüze soyleyebilirdi... beni idare eden bir stajyer im var Sayet ona guveniyorlarsa duzde kalacaklar kız işten çıkacak çünkü... neyse hayırlısı olsun 5 haftayı geçireyim başka birşey istemiyorum zaten inşallah tez zamanda formasyon alır da kpss calisabilirim

Burnum kapalı kulaklarım kapalı gözlerimden yaşlar geliyor 4 gündür çok kötü nezleyimm:2: Bana önerebileceginiz birşey varmı ?
bir an önce kurtulmak istiyorumm:2:
canim gecmis olsun ihlamur zencefil bal aywa yapragi falan ic dicem ama nezleye bi etkisi olurmu bilemedim...
insaalh cok zorlomazlar seni tontis...ben bile yataktan cikip koltuga uzanmaya useniorum cok usengec oldum bu aralar

karisik yani biraz hakkinda hayirlisi olsun tatlim

bende geceyi kötü geçirdim çok gerilmişim gerçektende.

ne gıcık br müdürmüş ya.şimdi doğuma kadar idare etmeyecekmi seni.işten çıkaramaz diye düşünme biliyorsun beni 16 haftalıken işten çıkarmışlardı.haklarını sonuna kadar ara derim ben.

Benimde adet düzensizliğim vardı. Doktorum bebeğin ölçümlerine göre haftamı söyledi en baştan beri sende doktorunun ölçümlerine güven derim tatlım

unlu bir mimar var adı han tumertekin. tanışmıştım öğrenci iken istinye parkı falan yapmıştı. ad nerden aşina diyorum(ben buldum havasındaydım da) bakalım bizim kesin değil henuz.
Biliyorum canım Han Tümertekin'i bizim mesleğin duayenlerindendir, isim tek başına güzel fakat Atlas zaten yeterince oturaklı bir isim bi de yanına Han koyunca bay bir heybetli oldu :) Bizim isim de halen belli değil, dün kuzenler felan oturuyorduk herkes bir isim yazma hakkı var yazalım çekelim dedik benim akıllı kocam sen git PRENSES yaz. Güleyim mi sinirleneyim mi bilemedim, deli işte

İyi günler kızlar kiminiz hazırlıkları tamamlafı kiminiz de benim gibi ağırdan alıyor gerçi benim ikinci bu yüzdrn de biraz rahatım ama şimdi doğum çantası haxırlığına baktım yine bu siteden alıntı fena değil krndime kopyaladım size de kopyalayayım alışverişte koşaylık olur
Doğum Çantası: Bir anne adayının hastane çantasında olması gerekenler aşagıda sıralanmıştır. Ancak çantanızı hazırlarken dogum yapacagınız mevsime çok önem vermeli ona göre giysi koymalısınız.

Bir anne adayının hastane çantasında olması gerekenler aşagıda sıralanmıştır. Ancak çantanızı hazırlarken dogum yapacagınız mevsime çok önem vermeli ona göre giysi koymalısınız. Ayrıca doğum yapacagınız hastane ile görüsmeli sizin ve bebeginiz için temin edecekleri seyleri ögrenmelisiniz. Böylece çantanızı gereksiz, kullanmayacağınızz esyalarla doldurmus olmazsınız.

Bebek için
2 tane bady (Mevsime göre kisa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane agiz mendili
2 tane pijama alti
2 tane sapka ve eldiven
2 takim kiyafet (zibin takimi, pijama takimi ,patigi,basligi vs)
Yelek ve hirka
Battaniye
3-4 tane bebek bezi
Araba koltugu/ana kucagi veya portbebe
Havlu
2 tane önlük
2 tane yelek
2 adet Patik
Göbek Bagii
Saç Fırçası
Burun Temizleme Aspiratörü
Biberon

Anne için
2 adet gecelik
1 adet pijama
1 adet sabahlik Alti kaymayan terlik

2 adet çorap
3-4 adet kilot
1-2 adet atlet
2 adet emzirme sütyeni
Hirka ya da sal
Koyu renk havlu
Hijyenik Ped
Gögüs Pedi
Gögüs Kalkani
Gögüs ucu için krem
Gögüs pompasi
Tarak
Dis Macunu-Dis firçasi
Sampuan
Sabun
Toka, Parfüm, makyaj malzemeleri
Kulak Pamugu
Kagit,kalem
(alıntıdır)

off uzattim ayaklarimi icimden hic bisi gelmior hamileligimizin tam anlamiyla tadini cikaramioz su hale bak yok seker yok diyet yok agri yok hastalik bir daha bu gunler gelmicek ama hep sikintisini yasioz bilemedim hamileligin tadi nasil cikar.....

..tam isimle hatirlayamadim ama bazilariniz habire habire dr a gidi werio kizlar nasil gidionuz nst ye ultrsano girionuz falan yani hastaneye mi muayneye mi bnm tek drm war gidebilcegim ..

birde kizlar aclik genel de 78 ve 101 arasi cikio toklukta 100 le 140 arasi cikio tokluk 2 saat sonra bakiom sizce nasil degerlerim

Annemde bana tontısım dıyor :) Tontıs olduk ıyıce gercekten canım ....

kızlar ya gün geçtikçe bende yavaş yavaş tatlıya aşeriyom sanki.ilk zamanlar aşırı turşu yedim.tatlıya ağzımı sürmedim.şimdide turşu yiyemiyorum canım hep tatlı çekiyo.nasıl bişeydir bu anlamadım gitti:44:

müdürüne sinir oldum. hamile kalan çalışanı hemen gözden çıkarıyorlar. buna hakkı yok. seni işten çıkaramaz.

Yarın işbaşı yapacağım gidip konuşayım bakalım 32 ye kadar ne olursa olsun çalışmam gerektiğini söyleyeceğim
dua edin canlarım hersey yolunda gitsin...

Kızzzzlaarrr bana yardımcı olun bebiş için uni baby mi yoksa nivea mı almalıyım bakım setini annelütfende gördüm fiyatlar uygun ama hangisini alsam kararsız kaldım

Annemde bana tontısım dıyor :) Tontıs olduk ıyıce gercekten canım ....
walla bende tom tontis oldugum icin amannn hersey zamaninda ne bilimmmm dimi yaaa
Yarın işbaşı yapacağım gidip konuşayım bakalım 32 ye kadar ne olursa olsun çalışmam gerektiğini söyleyeceğim
dua edin canlarım hersey yolunda gitsin...

eeweet yaaa en ii si ha bi cesaret yapcak yok baska kir seytani bacagini bakalim cok ihtiacim war falan de ayyy bende griip catir catir konusabilcemmi yeni drmla taaa martin 12 sine randewu werdi yahu o zaman kacinci hafta olcam ki ben acep....bildigin cadi hatun bendeniz tutuklu bisi oldum ciktim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…