doktora gittim bebek iyiymiş ama hala oynamıyor deli olacağım neden bugün bööyle yapıyor bana.
olmadi simdi dahiliciye zaten sekeri takip et die yollup dahilici nasil wermez cihaz hergun nasil takip etcen hayatim bunu bir sor bakkkkk
ii guzelde arkadasim biz zaten yetrince pimpirikliyizzz sen bole kestitirp atarsan biz catlariz...ne kadar oynamadi bebegin ne warmista hayati kurtarildi bi acikla su kizanlarina....ben 26 saat falan dinledim baktim tik yokkk gittim hemen acile nst ye bisi yokmus allah sukr simdi diomki 27.saate kadar beklerim uyuyo heralde kuzu ....
Canım ya hatırlıyorum nasıl zorluklar yaşadığını, Allah nasıl biliyorsa o kadını öyle yapsın bari yalan atma hastayım felan diye nasıl da telaşlanmıştın, sen yeni bakıcını bulmuşsun hem de memnunsun boşver gerisini o düşünsün artık Allah'a havale et kendisini
keşke bende bu kadar şanslı olsam bu kayınvalide konusundabenim ilk haftalarımda düşük tehlikem vardı eşimin işi dolayısıyla 1 ay falan onlarda kalmak zorunda kaldım iş yapmıyorum yatıyorum diye beni eşime şikayet etmiş çok kırılmış üzülmüştüm o zman şuan uzaqım cok sükür kafam rahat
32.haftamdaydım o gün iş yerinde çok hareketli ve stresli bir gün geçirdim çocuk hiç oynamadı bende önemsemedim stresliydi vs diye. Eve geldim dinlendim ama tık yok bende doktoru aradım eşime kalsa hiç götürmeyecekti. Oda gel için rahat etsin nöbetci doktor bir görsün dedi. Nstye bağlandı ama doktor gelip gidip bakıyor sonra doktorumu aradı bana gene birşey demiyor. Doktorum istedi telefonu ben şimdi sarıyerde oturuyorum küçükçekmece doğan hastanesyidi oraya gelmem 1 saati bulur seni sezeryana hazırlasınlar dedi. Kaç saat önce yemek yediğimi vs sordu. Ay ben şokkkk bir hastaya öyle dermisin ağla ağla hemen çıktım hastaneden başka bir yere daha detaylı lüks bir hastaneye orasıda aynı şeyi dedi. Çocuk strese girmiş kalp atışları sınıra yaklaşmış o sınırdan sonrasında çocuğu kaybediyormuşuz. O gece 3 kez farklı doktor gezdim ve doplere girdim. Herkes aynı şeyi deyince hemen sezeryan oldum. Çocuk kakasını yapmış sezeyandan sonra çıktı bu. Çocuk strese girince damarlar tıkanıp anneden beslenemiyormuş. O zaman konduramıyorsun kendine herşey güzel giderken 1 saat içinde sana sezeryan olacaksın diyor dangalak doktor pat diye ister istemez korkuyorsun. Benim inadım yüzümden belkide yavrumu kaybedicektik şimdiki aklım olsa hiç o kadar doktor gezmezdim.
32.haftamdaydım o gün iş yerinde çok hareketli ve stresli bir gün geçirdim çocuk hiç oynamadı bende önemsemedim stresliydi vs diye. Eve geldim dinlendim ama tık yok bende doktoru aradım eşime kalsa hiç götürmeyecekti. Oda gel için rahat etsin nöbetci doktor bir görsün dedi. Nstye bağlandı ama doktor gelip gidip bakıyor sonra doktorumu aradı bana gene birşey demiyor. Doktorum istedi telefonu ben şimdi sarıyerde oturuyorum küçükçekmece doğan hastanesyidi oraya gelmem 1 saati bulur seni sezeryana hazırlasınlar dedi. Kaç saat önce yemek yediğimi vs sordu. Ay ben şokkkk bir hastaya öyle dermisin ağla ağla hemen çıktım hastaneden başka bir yere daha detaylı lüks bir hastaneye orasıda aynı şeyi dedi. Çocuk strese girmiş kalp atışları sınıra yaklaşmış o sınırdan sonrasında çocuğu kaybediyormuşuz. O gece 3 kez farklı doktor gezdim ve doplere girdim. Herkes aynı şeyi deyince hemen sezeryan oldum. Çocuk kakasını yapmış sezeyandan sonra çıktı bu. Çocuk strese girince damarlar tıkanıp anneden beslenemiyormuş. O zaman konduramıyorsun kendine herşey güzel giderken 1 saat içinde sana sezeryan olacaksın diyor dangalak doktor pat diye ister istemez korkuyorsun. Benim inadım yüzümden belkide yavrumu kaybedicektik şimdiki aklım olsa hiç o kadar doktor gezmezdim.
doktora gittim bebek iyiymiş ama hala oynamıyor deli olacağım neden bugün bööyle yapıyor bana.
Geçmiş olsun, pekii neden strese girdiği anlasıldı mı sonradan? Ne bıleyım kordon mu dolanmıs, bır damarda bısey mı olmus?
Allah korusun bır daha yasatmasın sıze ve hıcbırımıze...
Bugün komşular toplandık isim muhabbeti yapıldı bana mihrimah koy dediler. Bence hoş isim
kızlar ya isim konusunda hala kararsızım.ben serra, rana isimleri arasında kaldm.ama eşim hiç oralı değil.o mihrimah ismini düşünüyo.evlenmeden önce de hep kızım olursa adını mihrimah koycam derdi.sizce hangisi güzel ya:18:
Düşük riskin varken senden iş beklemek mi? Durumu idrak edememişler sanırım.
bende kızımın ismini mihrimah koydum sendende duyunca içim bi hoş oldu çünkü daha önce kimsede duymamıştım :)
bende bekarken kızım olursa mihrimah koyucam diyodum eşimle tanıştığımdan beri söylediğim için cinsiyetin kız olduğunu öğrenince herkes direk mihrimah demeye başlamıştı kimseden isim fikri bile gelmedi :) benim prensesimin babasının adıda Süleyman .. ismini tam hakkıyla taşımış olucak güzel kızım..
kızlar ya isim konusunda hala kararsızım.ben serra, rana isimleri arasında kaldm.ama eşim hiç oralı değil.o mihrimah ismini düşünüyo.evlenmeden önce de hep kızım olursa adını mihrimah koycam derdi.sizce hangisi güzel ya:18:
Hep öyle olur zaten kızları kiymetlidir ahh ahh suan neler neler soylemek geliyor icimden de terbiyem müsade etmiyor sen hic sıkma canını agliyanin ahi gulene kalmaz canim bende hepsini allaha havale ettimHiç ama hiç bir sorun yoktu çünkü hafta sonu randevum vardı herşey normaldi. Eşimşe o hafta içi kavga ettik sebebi kayınvalideydi her zamanki gibi beni hiç arayıp sormamışlardı eşimi aradılar ablanın morali bozuk size gönderiyorum onungezdirin gönlünü hoş edin diye. O akşam birbirimize girsik eşimle. Ertesi gün zaten yoğun bir gün geçirdim şirkette. Müşterileri dolaş sorunlar vssvsvsv.. Hepsi üst üste gelince bebek strese giriyormuş kalp atışları yükseliyormuş. Ama bizimki tam sınırdaydı tam hatırlamıyorum değeri ama bir tıkı ölüm demişti doktor. O gibi durumlarda da bebek kakasını yapıyormuş işte anneden beslenemiyormuş. O yüzden anne strese girmesin deniliyorya. Eşim farklımı valla hala değil o durumu bildiği halde hala alttan almaz. Kayınvalidem abum subuk konuşur. Koca dev gibi kadın çocuk doğuramıyor diyor bana. Kızım prematüreydi 2 düşük oldu. Kendi kızının 4 senedir çocuğu olmuyor ona gelince damat kusurlu diyor. Artık takmıyorum. Allah yaşatıyor yaptıklarını çıkartıyor
Sorma canım aynı işte bi de benim gözlemlediğim kız anneleri babaları yavrumun yuvası yıkılmasın diye hep alttan alıyor ama milletin oğlu çok kıymetli sanırsın her biri bulunmaz hint kumaşı burda biraz da eşin iyi olması önemli eşin makul olduktan sonra hiç birşey olmaz ama ben benimkinden korkuyorum en ufak kavgada boşanabiliriz
çok güzel birisim ama işte herkes tam telaffuz eder mi diye düşünüyorum.
eşime tamam mihrimah olsun desem havalara uçar.çok istiyo bu ismi ama ben yanaşmıyorum die üstelemiyor garibim.
gerçekten böyle yorumlar aldıkça ısınıyorum sanki bu isme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?