2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Slm canım. Ya bütün büyükler öyle ki bir kaç isime alışmışlar onun haricinde olanı ilk başlarda söyleyemiyorlar ama sonra alışıyorlar. Benim görümcemin oğlunun ismi eymen kayınpederim ilk başlarda unutuyordu çocuğu her sormaya kızım seymen miydi teymen miydi bunun adı diye soruyor du. :) :) bu arada biz karar verdik isme feyza olacak nasipse. :) :)

arkadaşım o kadar kayınvalide hikayesi okudum seninki çok acayip geldi
senin kv tam kafayı bulmuş herhalde ... tmm gelini kötülyeni duydum da o oğluna nasıl kıyamadan öylediyo .insan öyle bile olsa (Allah korusun) diyebilir mi yaa Allah yarmcın olsun

benimde düşük bi komşum var (gelin kaynana beraber oturuyolar)gelin iknciye hamile ilki kızdı buda kızmış ...kaynanası oğlan Allah oğlan diye gelini mahfediyo... kocasıda dangalak bişey diyemiyo ...gelinin yaşadıklarını varın siz düşünün

canım şekerim yüksek bal reçel tatlı yemiyorum ama şimdi azıcık şekerli kahve içtim belki oynar diye .yarım saat sonra işten çıkacağım doktora gideceğim duramam bu endişeyle sanırım.
şekeri unutup bal demişim hareketi sabitleşti mı nazlı bebişin

anlayamadim 7 aydir hatta korunmayi biraktiktan sonra hic ilac kullanmadim....ve simdi 1000 lik antibiotige werdigim tepki mi on yargi antibiotiklerin ne kadar zararpi oldugunu bilioruz hepimiz bu yasima kadarda hamile disciye gitmez uyusturucu wurulamaz cunku die belli basli bilindikler yada urafeler war bilemem...ben pimpirikli tedirgin bi anne adayi olabilirim kaldiki bir kasik agrisina ortaligi kaldiriozburda her birimiz ayri ayri ama on yargili degilim

Arkadaşlar bugün şeker yüklemesinin sonuçlarını gösterdim doktoruma Bende de şeker çıktı
Nasıl iştir bu yaa anlamadım. Doktorum diyetisyene yönlendirdi.. Çıkınca aynı hastanede hemen diyetisyene girdik.
Hayatım boyunca hiç kilo problemi yaşamıştım, 52 ile hamile kaldm şuan 64 kiloyum, kilo almamı da durduramıyorum
O da şeker yüzündenmiş. Diyetisyen diyet hazırladı örnek liste vs, sabah kahvalltısına iki zeytin yazmış yaa, ufacık peynir filan
Şekelrli herşey hamur işi filan yasak. Burda yazıyordunuz da ne yalan söyliyim hiç üzerinde durmuyordum
açlık normal çıkmış 77
1.saat 182
2.saat 152 çıkmış.
Bir de gebeliğimi takip eden doktorum Endokrin'e de mutalaka görünmem gerektiğini söyledi.Siz de bu bölüme gittiniz mi? ben ilk defa duydum üstelik.

Çok sevindim senin adına bende hiç saygısızlık yapmadım bugüne kadar yapmamda zaten öyle bir ailede yetişmedim.Ama olmayınca olmuyor malesef cok zor karşılığını hiç alamadım 2 yıldır sağlık olsun ne yapalım..:)

Çok sağol arkadaşım...

Aminnn canım inşallah hayırlısıyla evet şimdiden cok fena oldum çatır çatırda çatlıyorum Allahım sağlıklı gelsinlerde tek tesellim bu o yüzden gözüm birşey görmüyor...

arkadaşlar merhaba,
ben bişley sormak istiyorum, bebişlere aldığımız kıyafetleri nasıl yıkıyorsunuz? bebek için özel deterjan tabiki alacağız ama elde mi yıkıyorsunuz, makinede mi?

Dalan aldım makinemde baby plus seçeneği var orda yıkadım.Bence hassasta 30 dereceyi geçmeyecek şekilde yıkanabilir...

Bende yemem et doğru dürüst demir hapı b12 ve folik asit birleşimi olan ilaç var gyno ferro onu kallanıyorum..

Çok geçmiş olsun Allah korusun daha kötüsüyle karşılaşmamaışsınız.En kısa zamanda acil şifalar...

allah hepimize bagislasin yawrumuzu cok sanslimissin dr na ulasip gelmeni istemis...cok saol aciklama icin tatlim....

anladim hayatimmmm zaten ictim antibiotigi de 2 tane dr ic dedi artik allah byuk diorum.....yuregim pir pir ama napimmm

kiamam sana yaaaa hala ayni olmalari uzucu kirici ama sen cok guclu bi annesin gorduum kadariyla allah buyukkkk...allah kimseyi ewladiyla sinamasin lakin bu dunyada da gorsek allahin takdirini fenada olmaz insaallah larsimiza cikan sorunlarda senin kadar sansli oluruz....
Iyi geceler kizlar. Herkes kramptan bahsetmis. Bacaklari uyusan var mi aranizda? Benim cok uyusuyor. Yogurt peyniri cok tuketiyorum sut icemiyorum. Dr bi ilac verdi midem rahatsiz oluyor diye arada iciyorum ama gecmiyor. Baska onerisi olan var mi?

canim ben renni emiorum midem icin az az ugusuklugum ve krampin oluo ama hic bisi icmiorum vitamini kesti dr kg almisim die kan ilacinida ben hem disim hem midem azmasin die bu ara icemedim...ama kramplar icin biri soda dio du gunde 1 adet...

Canim benim neden parladın hemen anlatmak istediğim şu vücudunda iltihap var sonuçta iltihap ilaçtan daha zarar verici ki dr iç demiş kendini bu kadar hırpalama bence hamile olsun olmasın herkes için öyle herseye ilaç kullanmak iyi değil tabiki de ama sen parol kadar zararsız bir ağrı kesici ye bile çok tepkilisin o yüzden önyargılı misin dedim

yok parlamak degil o antibiotigi icmeme rahmen 3 saat oldu disim agrisi gecmio onun gerginligide war ustumde ama yanlis yazdisam sen de kusuruma bakma yuz yuze kinusmaya benzemio burda yazmak.....dr ma olan guwenim cok sarsildi ya bu hafta bi de ondan bu kadar soguk baktim heralde.....ama dedigin dogru hamilelik ve ilac soz konusu olunca oyle cok sey okuorum ki sagda solda tepki wermemek elde degil... ama artik migrenim tutarsa minoset gunde 3 defa yada parol icerim heralde

off kızlar ya dün çok kötü oldum sonunda gece biraz kıpırdadı beyfendi.bebek şu an makat gelişli kafası yukarda ayakları aşağıda dimdik duruyor içimde yüzünüde sırtıma dönmüş vaziyette.sanırım duruşu sebebiyle çok hissetmiyorum hareketleri.dün doktor öyle ayrıntılı bilgi vermedi bana zaten nöbetçi doktordu suratsızın tekiydi.şeker için bana değişik bir hap önerdi bugün eşim dahiliyeciye bir soracak vakti olursa gerçektende kullanılabilirmi diye.hastanelerde endokrin arıyorum özellerde yok devlet hastanesinede gitmeyede vaktim yok bakalımm ayarlıyacağım bugün bişeyler.

bu yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm bizde dün akşam eşimle çok fena bir kavga ettik ağla ağla içim çıktı zaten bütün gün bebek oynamadı diye stresten öldüm bide akşamına kavga süper oldu yani.demek bebek strese giriyormuş sakin olmam lazım o zaman.be erkeklere ne oluyor bu hamilelikte şaşırıyorum artık.her dediğim yaptığım kabahat.dün çok ağladım çokkk bugün gözler kurbağa gibi iştekilerde sen şişmişsin tansiyonuna bakalım filan diyorlar ne bilsinler tabi.

şekeri unutup bal demişim hareketi sabitleşti mı nazlı bebişin

bu sabah daha hareketli çok şükür.

günaydın....
2014 güzel mayıs anneleri...
eşimi işe kızımı okula gönderdim evdeyim ama hiç bir iş yapasım yok neden böyleyim hiç halim yok yapsam kaç saat kıvranıyorum bel ve kramplardan halsizlik isteksizlik diz boyu bu arada ben hiç kilo almıyorum 4-5 arasında değişiyor neden ki 30 haftaya girdim normalde hamile olmasam bile fazla çıkarım şimdi az çıkıyorum inşallah bebişime gidiyodur her yediğim kaldı 2 ay 10 kiloyla bitirsem süper olur sağlıkla doğsunlarda

keşke hiç gitmeseydin kvne.var sıkıntılı kayananalar.mesela ablamın kaynanası gibi.ablam kendini öldürse onun için dönüp ne yapmış bana hiçbirşey yapmamış hiçbir iş görmez der.ALLAH ıslah etsin öyle kaynanaları
en mantıklısı hayırlısını istemek.boşver kayınvaliden erkek deyip dursun sen kızınla hayatın tadını çıkarmaya çalış.

cemre veya badeikisinide çok beğeniyorum anlamlarıda çok güzel

Günaydın kızlar-sevimli annecikler, hepinize mutlu bir gün dilerim:)

Git tabi, ben gittim geçmişe dönük şekerini ölçen bir test yaptı, bir de o ve diyabet hemşiresi takip ediyor şeker durumumu artık jinekoloğum değil

Diyetini esnet ama çok dışına çıkma bence, istersen internetteki doktor sitelerinden gebelik şekerini bir araştır derim, ciddiye alınmayacak birşey değil gibi geliyor bana özellikle bebek açısından...tabi yine de sen bilirsin...geçmiş olsun annecik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…