2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

benimki de 3 -4 günde bir çok harektli oluyor bazı günler hiç ses yok yaşdığını anlayacağım kadar ufak kıpırtı duyuyorum o kadar dün akşam göbeğim bi yukarı bi.aşşağı nasıl hareketliydi bugün sabahtan beri yok yine bişey ve konuşuyorum hiç tepki vermiyor

Canım doktor bakıyor sonuçta usg den ve haftalık gelişimine göre söylüyor. Benim ilk haftalarda satımı 24 diyordum ama doktor bi iki gidişten sonra satımı 29 una çekti. Bebeğin gelişimine göre. He tabiki bu şuanda önde olunca tekrar adet tarihin çekilmiyor sadece başlarda. Şuan mesela bi hafta önden gidiyor deniyor ay karışık mı oldu umarım anlatabilmişimdir

aynen canım benmde hep sağında dr um kafası orda demişti. bi dönseydi benimde tek derdim o

Canım değerlerin iyide tokluğa yanlış bakıyorsun biz gebe olduğumuz için 2 saat sonra tekrar acıkmaya başlıyoruz. Tokluğa yemekten 1 saat sonra bakıyoruz.

beria
sera
rana
erçil
kayra
eva
beria
semin
sude
maya
arya
melisa
derin
alya
fuldem
müren
püren
beren
ceren
su

defne ceren beren sude melisa isimlerini beeniyoruz çoookkkkl kararsızız
hem size de fikir olsun hem ban da fikir verin diye yazıyorum
ne koysak presnseslerin isimlerini acep

eşimin işi çıkmazsa eğer cumartesi bebiş alışverişine çıkıyoruzzzzzz
çok heyecanlıyım
liste yapmam lazım
Canım bence de liste yapıp git, ben de liste yaptım her gün yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum. Hergün eve gidince bakıyorum, çiziyorum üstünü hesaplar yapıyorum :)

Sadece bir gün beni idare edin dedin ve bunu mu yaptı, insaf diyorum yani insanda biraz çalışma ahlakı olur. İnşallah yerinize birini bulamazlar da onlar size muhtaç olurlar.

Oho ben tokluk şekerime. Yemekten 2 saat sonra baksam benim hep 110-120 lerde çıkar :) .1 saat sonra bakmamız lazım oyüzden :)

Annelutfenden esya alan varmi ben aldim 5 gun gecmesine ragmen hala kargoya verilmedi haberde vermiyorlar

Oyumu defne ve sude den yana kullanıyorum. :)

Bendede oluyor o hatta sanki orada bir tas durup itekliyor ve cok acitiyor arada sordugumda bebis oldugunu söylediler karnimida kendisine göre gerip esnetiyormus minigim

e prenses geliyor orası doğru ne tatlı olacak dusunsene hele 2 yas civarı dillenip ayaklanınca... karen ismini sen koymuyormuydun. o guzeldi.

neden ozaman bazı gebelik takvimi hesaplamalarında adet dönemi ortalaması alınıyor?

O hesaplama hamile kalma aşamasında yumurtlama günleri takibinde oluyor benimde bildiğim kadarıyla,gebelikte sadece son adet tarihinin ilk gününü baz alıyor doktor genel bir takip olsun geri mi ileri mi gelişimi diye,en sonda ultrasonda bebeğin gelişimine göre tahmini bir tarih çıkıyor hep ben onu baz alıyorum şuan :) Normal tahmini tarihimden 4 gün önce fln..

son zamanlarda duyduğum bir çok isim hiç bana hitap etmiyo. bunu daha öncede belirtmiştim ..
ama tabii bu zevk meselesi, herkesin beğenisi başka olabiliyor
benimde beğendiğim 1 2 isim var : SAHRA ve ELANUR ...
anlamlarını bilmiyorum ,sadece söylerken kulağa hoş geliyor ...tabii ismi koyan kişi isimden mesul olduğu için anlamını araştırarak koymalı
...
benim 1 oğlum var ve ismini ben koymadım ...ismide çok güzel ayrıca, ama 1 tane daha olursa Hamza koymak istiyorum sanırım Hz. Hamza yı çok sevdiğimden

2 3 kere okudum öyle anladım baya karışık olmuş ama anladım. teşekkürler

canım bende öyle biliyordum bi site var o aklımı karıştırdı ya http://www.gebelikhaftalari.com/kac-haftalik-hamileyim.html bak istersen şu linke hatta 28 yerine 35 falan yaz gebelik haftan değişecek. bizde mi sorun sitede mi anlamadım

bana dr tam duzenlimi diye sordu ilk gittiğimizde sonra bebek boyutunun ilk 3 ay özellikle ultrasonda doğru hesaplandığını duymuştum bizim 21 haftaya kadar 1-2 fark oldu olmadı. ama 21 den sonra kopma başladı, önce 4 gun buyuk dediler sonra 10 gun 27. haftda dr tam 2 hafta buyuk dedi o hesaplara guvenmek çok zor oyuzden.

e prenses geliyor orası doğru ne tatlı olacak dusunsene hele 2 yas civarı dillenip ayaklanınca... karen ismini sen koymuyormuydun. o guzeldi.
Yok canım bizimki şimdilik RENGİN, ama yarın ne olur bilemiyorum. Eşim geçen hafta da Irak'a gitti oradan dönüşte de ilginç isimler bulmuştu ROZARİN mesela ömrümde ilk kez duydum

Ama zaten senin ki sürekli olarak 35 de değilmiş..Yani yine son adetin ilk gününü baz alıp bakıyordur doktor..Benimde kafamı karıştırdın :)))

Benim regl tam 30 du hep..Doktor en başta sordu sat'ı..Dediğin gb küçükken tamamını hesaplıyor boyut olarak ama sonra bize hiç boy bilgisi vermedi zaten doğru olmaz diye pozisyondan..Sadece kafa yapısını ölçüyor şimdilik..Ve bizim ultrasondan çıkan resmin altında tahmini doğum tarihim hep 11-12 Mayıs :26: Ne yapalım hafta olarak mı bekleyecez? :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…