2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Tesekkür ederim Papatya. Umarim sende en yakin zamanda yine daha fit olursun. Ayakta duramamak zor birsey. Bende bazen yataktan kalkiyorum sanki üzerimde bin ton yük tasiyorum bacaklar bir türlü götürmüyor, sükür agrim yok ama arada bir bacak kramplari da artik bu haftadan itibaren basladi, ekten kalsiyum ve magnezyum alacagim. Simdi düsünüyorumda ilk hamileligim gercekten daha rahat gecmis :) bende ikincisi daha rahat gecer diyordum hani daha bilincli oldugum icin ama doktorun dedigi dogru, her gebelik her cocuk bir degil sonucta.

Saglikli günler dilerim.

amannn ben düşündükçe işin içinden çıkamadım zaten boşverelim keşke sormasaydım yaw

Elimizde hafta tahmini kaldı direk :) Sağlıkla atlatalımda hepimiz,zaten bir çoğu süpriz yapacaktır,son zamanda ha bugün ha yarın diye bekleyeceğiz nasılsa

evet benimde kafamı karıştıran bir durum ultrason kağıdında hep tahmini doğum 12-13 mayıs benim sat a göre ise 17 mayıs bebeğim bir hafta önde acaba benim doğumum hangi tarihlerde olacak aramızda nisan annesi olanlarda olacak gibi geliyor bana

evet canım benim de sat a göre 2 mayıs görünüyor ama ultrasonda doktor 23 nisan ve devam eden birkaç gün diyor. insanın kafası karışıyor

Süpriz bekleyecez son zamanlarda galiba :)
Eşimin doğum günü 8 Mayıs,zaten o büyük bir heyecanla bekliyor bi güzellik yapar mı kızım diye
Bende meraktayım :) Sanırım son zamanlarda doktorlarımız bunu da konuşur gb geliyor..

en son ctesi wc ye çıkmıştım.bugünde btti hala tık yok öleceğim ağrıdan bnm sağ taraf çok ağrıyor yaaaa

bende en son cumaydı canım dün akşam ağrılardan duramadım. hatta doğum mu diye de korktum. doktoru mu arayıp sordum o da düzenli mi diye sordu bende takip etmedim dedim. bir saat bi takip et eğer düzenliyse gel düzensizse korkma normaldir dedi.

Galiba hıçkırık tuttu miniği,çok tatlı,uzun sürüyor ama bizim normalde olduğumuz gb zorlanmıyordur herhalde bi süre sonra

Kızzzzlaarrr bana yardımcı olun bebiş için uni baby mi yoksa nivea mı almalıyım bakım setini annelütfende gördüm fiyatlar uygun ama hangisini alsam kararsız kaldım
Ben olsam Nivea alirdim
Canim daha önce de bir iki kez hasta oldum ama diğer çalışanların da mazeretleri oluyor ben hamile olduğum için 37 ye kadar çalışsam bile dönem bitmemiş oluyor 1 son 1 ay derse girecek birini bulmaları lazım nasılsa diye böyle yapıyor Allah bana muhtaç eder inşallah...

Benim 12. Haftaya kadar hep uyumluydu sat ile sonra 1 hafta ilerledi bir sonrakinde 10 gün ilerdeydi sonra yine 1 haftaya düştü falan... bpd ac fl HC değerleri kimi 3 gün kimi 5 gun ilerde şimdi... kafasına göre takılıyor minigim yalnız 15 16. Haftalarda kılo kaybettiği zamanlarda 10 gün önde çıkıyordu iyi beslendiği zamanlarda da daha az önde çıkti ben de biz ne yaparsak yapalım onlar bildiğini okuyor cikarimina vardım

bence değerlerin iyi sayılır benimki tokluk 200 ün üstünde hep.

Allahımmm çok zor anne olmak çokkkk

aynen öyle canım aynen

siz bide doğunca görün annelik nasıl zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…