- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
iyi sevindim valla saol canım ya.doktora gitcektim nerdeyse
gecmis olsun Insallah gecici bir durumdur cogu hamilelikte cikar dogumdan sonra kaybolur siz dikkat edin yine iyikide benim gibi surekli acikmiyorsunuz keske bende acikmasam ilk 5 aya kadar 4 kilo almistim gören hamile olduguma inanmiyordu geri kalan 4 u bu 2 ayda aldim ve 2 haftadir tartiyi esim sakliyor kilolarima bakmiyim diyealmisimdir yine en azindan 1 kilo mutlaka emin degilim
yemegi rahat yeme yönunden ne mutlu bana ama her yönden öyle diyemiycem
1 haftadir sag bacagima basamiyorum topla yuruyorum ayakta duramiyorm dun doktora gittim gebeliktendir dedi ve ilac veremedi ki versede ilaci sevmiyorum kullanma taraftarida degilimdir...
anneme sordum hastane cikisi kizim bende 6-7. aydan itibaren bacagim öyle olur doguma kadar demezmi
annemin hamilelikleri nasilsa benimkide öyle ilerledi hep daha neler duyucam annemden kimbilir..
korkutmak icin anlatmiyor basima gelmeyene kadar
onun yiyemediklerini bende yiyemedim sevdiklerini bende sevdim
insallah atlatiriz bu gunleri bol bol suyunuzu icin sekeri alamadiginiz gibi tuzluda tuketmeyin insallah bu bize cektiren veledlerimizi bir an önce zaman gecerde hayirlisiyla saglikla aliriz kucagimiza :) ozaman tum dertlerimizi unuturuz
Ama zaten senin ki sürekli olarak 35 de değilmiş..Yani yine son adetin ilk gününü baz alıp bakıyordur doktor..Benimde kafamı karıştırdın :)))
amannn ben düşündükçe işin içinden çıkamadım zaten boşverelimkeşke sormasaydım yaw
Ama zaten senin ki sürekli olarak 35 de değilmiş..Yani yine son adetin ilk gününü baz alıp bakıyordur doktor..Benimde kafamı karıştırdın :)))
Benim regl tam 30 du hep..Doktor en başta sordu sat'ı..Dediğin gb küçükken tamamını hesaplıyor boyut olarak ama sonra bize hiç boy bilgisi vermedi zaten doğru olmaz diye pozisyondan..Sadece kafa yapısını ölçüyor şimdilik..Ve bizim ultrasondan çıkan resmin altında tahmini doğum tarihim hep 11-12 Mayıs :26: Ne yapalım hafta olarak mı bekleyecez? :)
arkadaşlar kabızlık çeken arkadaşlar karnınızda nasıl bi ağrı oluo belli yerindemi yoksa genel mi
evet benimde kafamı karıştıran bir durum ultrason kağıdında hep tahmini doğum 12-13 mayıs benim sat a göre ise 17 mayıs bebeğim bir hafta önde acaba benim doğumum hangi tarihlerde olacak aramızda nisan annesi olanlarda olacak gibi geliyor bana
genel canım genel. hiç sorma o ağrıları bazen sancı diye korkuyorum bile.
evet benimde kafamı karıştıran bir durum ultrason kağıdında hep tahmini doğum 12-13 mayıs benim sat a göre ise 17 mayıs bebeğim bir hafta önde acaba benim doğumum hangi tarihlerde olacak aramızda nisan annesi olanlarda olacak gibi geliyor bana
en son ctesi wc ye çıkmıştım.bugünde btti hala tık yok öleceğim ağrıdan bnm sağ taraf çok ağrıyor yaaaa
bende en son cumaydı canım dün akşam ağrılardan duramadım. hatta doğum mu diye de korktum. doktoru mu arayıp sordum o da düzenli mi diye sordu bende takip etmedim dedim. bir saat bi takip et eğer düzenliyse gel düzensizse korkma normaldir dedi.
Allahımmm çok zor anne olmak çokkkk
www......... ... Park Yatak ve Oyun Parkı Oyuncakları‎ kızıma aldığım oyun parkı. nasıl kızlar
Göremedim :) Açılmıyor link canım..
Ben olsam Nivea alirdimKızzzzlaarrr bana yardımcı olun bebiş için uni baby mi yoksa nivea mı almalıyım bakım setini annelütfende gördüm fiyatlar uygun ama hangisini alsam kararsız kaldım
Canim daha önce de bir iki kez hasta oldum ama diğer çalışanların da mazeretleri oluyor ben hamile olduğum için 37 ye kadar çalışsam bile dönem bitmemiş oluyor 1 son 1 ay derse girecek birini bulmaları lazım nasılsa diye böyle yapıyor Allah bana muhtaç eder inşallah...Canım bence de liste yapıp git, ben de liste yaptım her gün yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum. Hergün eve gidince bakıyorum, çiziyorum üstünü hesaplar yapıyorum :)
Sadece bir gün beni idare edin dedin ve bunu mu yaptı, insaf diyorum yani insanda biraz çalışma ahlakı olur. İnşallah yerinize birini bulamazlar da onlar size muhtaç olurlar.
bana dr tam duzenlimi diye sordu ilk gittiğimizde sonra bebek boyutunun ilk 3 ay özellikle ultrasonda doğru hesaplandığını duymuştum bizim 21 haftaya kadar 1-2 fark oldu olmadı. ama 21 den sonra kopma başladı, önce 4 gun buyuk dediler sonra 10 gun 27. haftda dr tam 2 hafta buyuk dedi o hesaplara guvenmek çok zor oyuzden.
off uzattim ayaklarimi icimden hic bisi gelmior hamileligimizin tam anlamiyla tadini cikaramioz su hale bak yok seker yok diyet yok agri yok hastalik bir daha bu gunler gelmicek ama hep sikintisini yasioz bilemedim hamileligin tadi nasil cikar.....
..tam isimle hatirlayamadim ama bazilariniz habire habire dr a gidi werio kizlar nasil gidionuz nst ye ultrsano girionuz falan yani hastaneye mi muayneye mi bnm tek drm war gidebilcegim ..
birde kizlar aclik genel de 78 ve 101 arasi cikio toklukta 100 le 140 arasi cikio tokluk 2 saat sonra bakiom sizce nasil degerlerim
Allahımmm çok zor anne olmak çokkkk
aynen öyle canım aynen
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/kraft-calipso-oyun-parki-70x120cm-2014-yeni-105720209 kızımın oyun parkı nasıl kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?