http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/kraft-calipso-oyun-parki-70x120cm-2014-yeni-105720209 kızımın oyun parkı nasıl kızlar
KIZLAR biz annemle doğuma yakın poğaça kurabiye börek falan yapıp buzluğa atmak istiyoruz. Annem doğumdan sonra gelen çok olur gelenlerede bişeyler ikram etmek lazım dedi. Hatta ben şuan gücüm varken yapsam az az süper olur. Var mı böyle yapacak olan falan :)
Ne kadar guzel bi fikir bende sarma sarip buzluga koymak istiyorum misafir gelince hemen at ocaga pissin cok guzel fikir..KIZLAR biz annemle doğuma yakın poğaça kurabiye börek falan yapıp buzluğa atmak istiyoruz. Annem doğumdan sonra gelen çok olur gelenlerede bişeyler ikram etmek lazım dedi. Hatta ben şuan gücüm varken yapsam az az süper olur. Var mı böyle yapacak olan falan :)
Güzelmiş canım güle güle kullansın inş.
Bu sefer oldu :) Güzelmiş,güzel günlerde kullanın inşallah,bol keyifli,bol uykulu :))
listemi yaptım bakarmısınız eksiğim varmı.sorcak kimsede yok çevremde sizden başka
iyiki varsınız
10 lu hastane çıkışı ( 5li almıştım 2 takım yetermi)
çıtçıtlı kısa kol badi 6-7 tane
atlet ( yazın çıtlı badilerin altına giydirmek için) ???
penye hırka 1 tane (3 tane penye yelek aldım)
yazlık şortlu tulum
2 tane uzun kollu tulum biri 0-3 biri 0-6 aylık aldım yeter sanırım ???
2 tane penye battaniye alındı bide hast.çıkışında olcak
önlük
ağız bezi
ayaklı,ayaksız penye pantolanlar alındı
küvet,kova,maşrapa
file,sünger
şampuan (sebamed düşünüyorum) ???*
ilaç kaşığı
termometre
göbek bağı bandı
kulaç çubuğu
tırnak makası alındı törpü yok
pişik kremi ( hangi marka almalıyım)
burun aspiratörü
yan yatma yastığı
emzirme yastığı
çamaşırlarını yıkamak için torba
kirlilerini koymak için sepet
2 tane nevresim takımı
benim için
önden düğmeli pijama 2 tane
(gecelik almayı düşünmüyorum rahat edemem.sezeryan olcak büyük ihtimal sorun olurmu)???
iç çamaşırları
ped
emzirme atleti
atlet olcak sütyene gerek varmı??
göğüs pedi,kremi
terlik
lohusa tacı
tamammıdırr sizce?
Valla çok mantıklı bir hareket hiç aklıma gelmemişti. Gerçi biraz riskli biz de çok açıkacağız emzirirken çok dikkat etmemiz lazım o dönemde
Ne iyi ettin paylaşarak hani derler ya hamile kadın doğururken ne dilerse olurmuş diye zira sancı dan tüm günahları dökülürmus ve gunahsizlarin duaları hiç karşılıksız olmazmış... allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin gönlümüzden geçen hersey gerceklessin cenneti ayaklarımızın altına serdiren anneler olalım insallahEfendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.
KIZLAR biz annemle doğuma yakın poğaça kurabiye börek falan yapıp buzluğa atmak istiyoruz. Annem doğumdan sonra gelen çok olur gelenlerede bişeyler ikram etmek lazım dedi. Hatta ben şuan gücüm varken yapsam az az süper olur. Var mı böyle yapacak olan falan :)
Evet bizimde dikkat etmemiz lazım ama birisi gelecez dediğinde evi mi toparlayacaz bebeğimi bakacağız ikramlık mı yapacağız. O yüzden yapmak lazım. Sen emzirirken buzlukta o olmasın annen falan yanında olursa zaten yapacağın varsa yaptırırsın. Ben üşendiğimde bile en kötü krep yapıyorum insanın fikrinde varsa ne yapar eder zaten yer :)
listemi yaptım bakarmısınız eksiğim varmı.sorcak kimsede yok çevremde sizden başka
iyiki varsınız
10 lu hastane çıkışı ( 5li almıştım 2 takım yetermi)
çıtçıtlı kısa kol badi 6-7 tane
atlet ( yazın çıtlı badilerin altına giydirmek için) ???
penye hırka 1 tane (3 tane penye yelek aldım)
yazlık şortlu tulum
2 tane uzun kollu tulum biri 0-3 biri 0-6 aylık aldım yeter sanırım ???
2 tane penye battaniye alındı bide hast.çıkışında olcak
önlük
ağız bezi
ayaklı,ayaksız penye pantolanlar alındı
küvet,kova,maşrapa
file,sünger
şampuan (sebamed düşünüyorum) ???*
ilaç kaşığı
termometre
göbek bağı bandı
kulaç çubuğu
tırnak makası alındı törpü yok
pişik kremi ( hangi marka almalıyım)
burun aspiratörü
yan yatma yastığı
emzirme yastığı
çamaşırlarını yıkamak için torba
kirlilerini koymak için sepet
2 tane nevresim takımı
benim için
önden düğmeli pijama 2 tane
(gecelik almayı düşünmüyorum rahat edemem.sezeryan olcak büyük ihtimal sorun olurmu)???
iç çamaşırları
ped
emzirme atleti
atlet olcak sütyene gerek varmı??
göğüs pedi,kremi
terlik
lohusa tacı
tamammıdırr sizce?
gecelik almayı ihmal etme en azından ilk gün için gerekiyor alttan kanama kontrolü sık yapılıyor çünkü gevelikte rahat oluyor.diğerlerindede pek bir eksik göremedim ben güle güle kullanın canım
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.
Şimdi benim adım Ceren olduğu için dayanamıyorum ve hakkımı Ceren'den yana kullanıyorum
cemre veya badeikisinide çok beğeniyorum anlamlarıda çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?