2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Ama 2 saat sonra zaten düşüyor şekerimiz. Sen yinede 1 saat sonrakinizde ölçer iki saat sonrakinide. Evet haklısın bazen bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor.

dr dedi mi bir saat sonra die bana nie 2 saat dediki acep

ii olmus paylastigin cok hosuma gitti

bnde okudum canim

hosgeldin seker

Evet canım dedi 1 saat sonra. Ben çok yüksek çıkınca mesela 200 falan ozaman 2. Saat kontrol amaçlı ölçüyorum düşmüş mü diye

Kesinlikle katılıyorum iyi saglikli anne olabilmek için iyi beslenmek şart dikkat ettim de ilaçlarımı aksatmadan zaman daha dinç ve iyi hissediyorum geçen ay 1 hafta çok yoğun calismistim doğru düzgün yemek dahi yiyemedim buna rağmen ilaçlar aksatmadan için dayanabildim o tempoya

Cocuk için dua isteyen arkadaşlar allah sizlerede bu güzel duyguyu yaşatsın. Herkesin gönlünden geceni hayırlı eyleyip kucağına versin inş

Amın arkadaşım 40 tane hamılenın okuması gerekıyormuş...kaldı 35
Canim ben de okudum inşallah kısa zama hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın bebeğini hatta çok isteyenlere allah Çifter Çifter versin :)
Hoşgeldin :)
sorma bizim için mayıs ayı bütün özel günlerin toplandığı ay 11 mayısta evlendik 14 mayıs doğum tarihim 4 mayıs nikah tarihimiz bakalım oğlumuz 1 senemizde hediye olarak aynı gün doğar mı

Unutmayalım ki anneler günü var bir de çok anlamlı mayis ayında doğum yapmak bence

Allah razı olsun

Arkadaşim bende çok çektim allah sonumuzu hayir eylesin.

emzik hiç kullanmadım ben oglumda çok sart mı bilemiyorum.

fırça tarak 6 ay gerekmedi. bebeğim saçlı doğdu ama 3. ay da döktü sonra çıkmaya başladı 6-7 aydan sonra gerçek saçlar belirdi onda da taramadık. taranacak zamanda o yeni doğmuş fırcası anlamsızlaşıyor. bir ara konak oldu o zaman kullandım konağı kabartmak için(chicho şampuan yaptı) kullandım.

makineye ihtiyaç duymazsın inşallah, oğlan ememeğince sağıp kaşıkla verdim ben. 40 gun sonra emmeye başladı. biberon kullanmadım hiç. ama sağma mak. sterilizasyonu için makina kullandık.

Okudum canım, Allah en kısa zamanda evladına kavuştursun inşallah.

Allah razı olsun

sizlerinde ayaklarınız şişiyor mu. ben bu konudan çok çekiyorum ne yazık ki yaa bu ödemden nasıl kurtulacağız.
bir de ara ara idrara şıkıştığımda hafif sancım oluyor tam yanma şeklinde değil ama canım yanıyor. ağırlaşmaya başladım daha 3 ay ne yaparım bilmiyorum

Okudum canım inş en kısa zamanda bebişin olur

Çıtçıtlı badi altına atlet giydirmene gerek yok cnm
Gecelik mutlaka almalısın heleki sezeryan olucakmışsın pijama pek kullanışlı olmaz dikiş açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…