2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
zaten ben hep acim da :9: dahileci dedi ki tok lar yemekgen 2 saat sonra ;(( zaten ben tip okumaya karar werdim drlarin hic biri mi birbirinin dedigine he demez hep onun ki yanlis hesabi yapiolar pes yani kac yil ki bu tip okulu :9: dogrudur dedigin hayatim yanlis anlama dr lara ii ce kil olmaya basladim yaaa tam dek geldi icimi doktum sana......

Ama 2 saat sonra zaten düşüyor şekerimiz. Sen yinede 1 saat sonrakinizde ölçer iki saat sonrakinide. Evet haklısın bazen bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor.

dr dedi mi bir saat sonra die bana nie 2 saat dediki acep

ii olmus paylastigin cok hosuma gitti :9:

bnde okudum canim

hosgeldin seker

Evet canım dedi 1 saat sonra. Ben çok yüksek çıkınca mesela 200 falan ozaman 2. Saat kontrol amaçlı ölçüyorum düşmüş mü diye

orası öğle ama anne iyi beslenecek ki sonrasında vucudu çok zarar almasın. ben sık sık yazıyorum, ilaçlarımızı kullanalım, yemeğimize çok dikkat edelim diye. bebek alacağını alıyor annenin rezervlerini kemiklerini bozşaltıyor, sonra doğup bu seferde beni sutunle besle diyor. o yuzden anneler mumkun olduğu kadar bu ciddi durum için vucutlarını hazırlamalı ve desteklemeli.

Kesinlikle katılıyorum iyi saglikli anne olabilmek için iyi beslenmek şart dikkat ettim de ilaçlarımı aksatmadan zaman daha dinç ve iyi hissediyorum geçen ay 1 hafta çok yoğun calismistim doğru düzgün yemek dahi yiyemedim buna rağmen ilaçlar aksatmadan için dayanabildim o tempoya

Cocuk için dua isteyen arkadaşlar allah sizlerede bu güzel duyguyu yaşatsın. Herkesin gönlünden geceni hayırlı eyleyip kucağına versin inş

Amın arkadaşım 40 tane hamılenın okuması gerekıyormuş...kaldı 35:1:
Canim ben de okudum inşallah kısa zama hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın bebeğini hatta çok isteyenlere allah Çifter Çifter versin :)
kızlar bende mayıs annesi olarak aranıza katıldım..aslında öncden de aranızdaydım ama işten fırsat bulduğumda ara yazdıklarınızı takip ediyordum sadece...an be an hissettiklerinize, paylaşımlarınıza daha fazla kayıtsız kalamadım ve üye olup, yazdım hemen...güzel bi paylaşım olmuş, bebeklerimiz, kocalarımız, kayınvalidelerimiz vs... gerçek, sıcak ve samimi bi ortam var burda....heyacınımızı üzüntümüzü stresimizi paylaşmak keza dinlemek çok iyi gelioooo....
bebeğimizi 29 Mayıs gibi bekliyouz inşallah bi aksilik olmazsa.ben de heyecanlı annelerdenim sanırım,
evtipi ana kucağı, odası, hastane çıkışı, uyku seti, nevresim takımı, zıbınları, küveti tamam gibi...ama daha alınacak birsürü şey var...skıştırmadan yavaş yavaş keyfini çıkara yapmak istiyorum ben de..yalnız isim konusunda çok karmaşığız...
benden şimdilik bu kadar...fırsat buldukça ara ara yazıcam mutlaka...
Hoşgeldin :)
sorma bizim için mayıs ayı bütün özel günlerin toplandığı ay 11 mayısta evlendik 14 mayıs doğum tarihim 4 mayıs nikah tarihimiz bakalım oğlumuz 1 senemizde hediye olarak aynı gün doğar mı:16:

Unutmayalım ki anneler günü var bir de çok anlamlı mayis ayında doğum yapmak bence

Canim ben de okudum inşallah kısa zama hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın bebeğini hatta çok isteyenlere allah Çifter Çifter versin :)

Hoşgeldin :)

Unutmayalım ki anneler günü var bir de çok anlamlı mayis ayında doğum yapmak bence

Allah razı olsun

Alıntı berirem kullanıcısından alıntı

merhaba mayıs anneleri...benım 13 yıldır bebegım olmuyor ..sizlerden benım nıyetıme bırer tane fatıha okumanızı rica edıyorum ..hamıle kalmam için ..hamılelerın duaları kabul olurmuş..Allah tamamına erdırsın inş...

canım ben üç tane daha fatiha ve 3 tane daha aytel kürsi okudum.. ve benımkı tup bebek ya cok duygulandım. yasadıgım seyler aklıma geldı. her kontrole gıderken yumurta takıbı yumurta toplama transfer hep arabada sabah gıderken yolda sultan süleyman şarkısı çıkardı ve ben hep aglardım...ınsallah tez zamanda hamile kalırsın allahım düşmanıma bıle aratmasın.. ya rabbım ne olur her bebege aglamaklı bakan anne olamayan kadınların haykırışlarını caresızlıklerını gör rabbim en kısa zamanda anne yap.

Arkadaşim bende çok çektim allah sonumuzu hayir eylesin.

bazı şeyler alındı unuttum yazmayı çorabımız var,banyo havlumuz var
emziğini annanesi almış
biberon almalımıyım ki ?
bi arkadaşım sezeryan oldu sütü geç geldi biberonla mama verdiler sonra bebek biberona alıştı bidaha anneyi emmedi.o yüzden tereddüt ettim ama yinede bulunmalımı?

tarak niye hep alıyolarda fırça-tarak seti ama ne işe yarıcak anlamadım:44: yani ilk zamanlarında gereklimi

atletde haklısın o zaman birde sütyen alayım nolur nolmaz.

cvp için teşekkür ederim canımmm

emzik hiç kullanmadım ben oglumda çok sart mı bilemiyorum.

fırça tarak 6 ay gerekmedi. bebeğim saçlı doğdu ama 3. ay da döktü sonra çıkmaya başladı 6-7 aydan sonra gerçek saçlar belirdi onda da taramadık. taranacak zamanda o yeni doğmuş fırcası anlamsızlaşıyor. bir ara konak oldu o zaman kullandım konağı kabartmak için(chicho şampuan yaptı) kullandım.:ssz:

makineye ihtiyaç duymazsın inşallah, oğlan ememeğince sağıp kaşıkla verdim ben. 40 gun sonra emmeye başladı. biberon kullanmadım hiç. ama sağma mak. sterilizasyonu için makina kullandık.

Alıntı berirem kullanıcısından alıntı

merhaba mayıs anneleri...benım 13 yıldır bebegım olmuyor ..sizlerden benım nıyetıme bırer tane fatıha okumanızı rica edıyorum ..hamıle kalmam için ..hamılelerın duaları kabul olurmuş..Allah tamamına erdırsın inş...

canım ben üç tane daha fatiha ve 3 tane daha aytel kürsi okudum.. ve benımkı tup bebek ya cok duygulandım. yasadıgım seyler aklıma geldı. her kontrole gıderken yumurta takıbı yumurta toplama transfer hep arabada sabah gıderken yolda sultan süleyman şarkısı çıkardı ve ben hep aglardım...ınsallah tez zamanda hamile kalırsın allahım düşmanıma bıle aratmasın.. ya rabbım ne olur her bebege aglamaklı bakan anne olamayan kadınların haykırışlarını caresızlıklerını gör rabbim en kısa zamanda anne yap.

Okudum canım, Allah en kısa zamanda evladına kavuştursun inşallah.

Allah razı olsun

sizlerinde ayaklarınız şişiyor mu. ben bu konudan çok çekiyorum ne yazık ki yaa bu ödemden nasıl kurtulacağız.
bir de ara ara idrara şıkıştığımda hafif sancım oluyor tam yanma şeklinde değil ama canım yanıyor. ağırlaşmaya başladım daha 3 ay ne yaparım bilmiyorum

Okudum canım inş en kısa zamanda bebişin olur

listemi yaptım bakarsınız eksiğim varmı.sorcak kimsede yok çevremde sizden başka :14:
iyiki varsınız

10 lu hastane çıkışı ( 5li almıştım 2 takım yetermi)
çıtçıtlı kısa kol badi 6-7 tane
atlet ( yazın çıtlı badilerin altına giydirmek için) ???
penye hırka 1 tane (3 tane penye yelek aldım)
yazlık şortlu tulum
2 tane uzun kollu tulum biri 0-3 biri 0-6 aylık aldım yeter sanırım ???
2 tane penye battaniye alındı bide hast.çıkışında olcak
önlük
ağız bezi
ayaklı,ayaksız penye pantolanlar alındı

küvet,kova,maşrapa
file,sünger
şampuan (sebamed düşünüyorum) ???*
ilaç kaşığı
termometre
göbek bağı bandı
kulaç çubuğu
tırnak makası alındı törpü yok
pişik kremi ( hangi marka almalıyım)
burun aspiratörü
yan yatma yastığı
emzirme yastığı
çamaşırlarını yıkamak için torba
kirlilerini koymak için sepet
2 tane nevresim takımı

benim için

önden düğmeli pijama 2 tane
(gecelik almayı düşünmüyorum rahat edemem.sezeryan olcak büyük ihtimal sorun olurmu)???
iç çamaşırları
ped
emzirme atleti
atlet olcak sütyene gerek varmı??
göğüs pedi,kremi
terlik
lohusa tacı

tamammıdırr sizce?

Çıtçıtlı badi altına atlet giydirmene gerek yok cnm
Gecelik mutlaka almalısın heleki sezeryan olucakmışsın pijama pek kullanışlı olmaz dikiş açısından

Back
X