2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar ben çok halsizim sizde de var mı, uykuya doyamıyorum ilk üç ay gibi..

Hayatta gündüz uyumam, bir haftadır sızıp kalıyorum iki saat sonra uyanıyorum.
Ama oğlan çok yoruyor beni, okuldan geliyor, yemeği, banyosu, oyunu, parkı derken pilim bitiyor. Gece zaten çişi, suyu filan derken uykum sürekli bölünüyor. Sabah ta 7-7.30 gibi eşime kahvaltı için kalkıyorum. Normaldir belki de ama giderek bu haftalarda ağırlaştığımı hissediyorum artık gücüm azalıyor.

Bugün kayınvalidem gelmişti. Oğlumu uyutucam diye yanına yatmıştım. Oğlum kalkmış gitmiş ben uyuyup kalmışım, iki saat uyumuşum kadıncağız evdeyken:))) o derece yani:))

Son düzenleme:

ben bir de 4 hafta gerideyim canım senden, seni sollarım kesin ben de sağlıklı şeyler yiyorum, tatlıyla çok aram olmadı hiçbir zaman o da kahvaltıda reçel bal vs yani. çok nadiren tatlı canım isteyip yedim, ekmek de akşamları pek yemem ama nasıl oldu anlamadım. dediğin gibi yok ceviz, fındık, meyve, süt, yoğurt derken abarttım herhalde biraz. doğumdan sonra veririz, dimi? veririz verirzzzzz

Sevdikleri belli bir yatış pozisyonunu seçmek, parmak emmek, yüzleriyle oynamak gibi doğunca yaptıkları şeyleri yapmaya başladılar sanırım artık. Yani yüzüstü yatması normaldir diye tahmin ediyorum, arada pozisyon değiştiriyordur, denk gelmiştir. Benim oğluşum da hep plasentaya yastık gibi yüzünü gömerdi:)
Sertleşmeler bende de oluyor. Anlaşılan son iki ay zor geçecek.

Son düzenleme:
Canım bizimkide aynı valla çok alma diyor yahu öyle diyeceğine birazda sen alsana hepsi aynı bunların

Eşimden bilirim. Dünyann en sinirli ama aynı zamanda en vicdanlı en iyi kalpli insanlarından biridir. Sinir başka bişey, iyi olmak başka:)))

İstanbul Mayıs Anneleri buluşmak isteyen var mı? Eğer çoğunluk uygunsa bir plan yapabiliriz iyice aırlaşmadan, ne dersiniz:)

Kesinlikle veriliyor, son düşüneceğiniz şey kilo olsun.

Kesinlikle veriliyor, son düşüneceğiniz şey kilo olsun.

teşekkür ederim canım, içimi rahatlattın : ) emzirme anneye çok kilo verdirir diyorlar hep. umarım öyle olur. daha fazla abartmasam iyi ama yine de,artık doktorum da kızmaya başladı çünkü :44:

Anakara'da yaşayan anne adayları nerede doğum yapacaksınız? Ben hala karar veremedim. Bütün hastanelere gittim neredeyse. Ne olacak benim halim yaa.

teşekkür ederim canım, içimi rahatlattın : ) emzirme anneye çok kilo verdirir diyorlar hep. umarım öyle olur. daha fazla abartmasam iyi ama yine de,artık doktorum da kızmaya başladı çünkü :44:
Ben 23.5 kilo alıp doğumda sadece 6 kilosunu verebilmiştim. Daha sonra tam veriyorken birden emzirme ve lohusalık bunalımı yuzunden feci kilo almaya başladım tekrar. Yani 54 ile 34-36 beden arası hamile kalıp, doğurmuş olmama rağmen 78 kiloyu görmüştüm.
Sonra zamanla rejim spor yapmadan kendiliğinden gitti kilolar.

Demek istediğim bazıları doğumdan sonra hemen veriyor, bazıları zamanla. Her bunye bır değil ama kendımızle barısık olup, yasadıgımız bu surecı kabullenmek en ıyısı. Isteyıp te eskısınden bıle fıt olamayan hıcbır anne gormedım çevremde. Zaten çocuk emeklemeye ve yurumeye basladıgında duzenlı spora ya da rejıme gerek kalmıyor. Kılolar hop hop gıdıyor.

Son düzenleme:

Eğer avrupa yakası ve haftasonu yaparsanız ben gelirim kızlar eşim bırakır martın 7 sine kadar ama :)

selam kızlar, bende bugün karnımın gerildğini sertleştiğini hissettim, dünkü doktor kontrolünden sonra kendimi dinleyip duruyorum, iyice paronayaklaştım. eski miskin halimi özledim, bugünlerde hiç iyi değilim, duygusal gelgitler mahvediyor.

Kizlar kucuk bi tartisma yasanmis.okurken cok hoslandim.hani birbirini cok seven kardesler olur ya birbirine biraz kizmis ama kiyamayan,uzulmesin sakin diye temkinli konusan.kendinde de hata bulan.seviyorum topigimizi ya

ayrica istanbulda bulusma fikri var ama biz kiskaniriz ki neyse bizim yerimize de bulusun :)

ha hay sen bide beni gor topigin en pimpiriklisi olarak tarihe gectim gecen ay simdi beni kimse kale almio ((( :(((( ühuuuu senide bagrima basarim hemen......ben dr ma ayni sei dedim kanaman disinda her sikayetin normal dedi gel de bi daha sori sor bu na simdi ama 12sine baska hastane baska dt buldum yasasin insallah dogum farki ucuk degildir hemen degisicem

kızlar anne karnında bebeğe ne kilo aldırır diye bakıyorumda,
et süt yumurta öncelikte.. ve yemeklerden hemen sonra yarım saatliğine sol tarafa yatmak bebeğe kilo aldırırmış.
yarın balık yağına başlıycam, ama eti nasıl tüketicem bilmiyorum, hiç sevmiyorum.

Olsun arkadaşim saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…