Geceden beri bakıyorum henüz birsey bulamadım umarım bulurum...
Canim alıntı yapamamisim az once
Canım boya bu alt tarafta beyaz puantiyeler olsun diyorum belki üste de kırmızı olabilir offf okul boyası gibi oldu ah benim bu kocam öldürecek beni sinirden
Canım, o bana kendi annemden çok yakındır. Şurada birkaç yılda kendi annemden fazla emeği geçmiştir bana.
Ama şeker hastası, tansiyonu var, panik atağı var en ufak şeyde gecelerce uyumaz, tansiyonu fırlar, hastalıklarımızı bile zorda kalmazsak söylemiyoruz. Ona da birşey olsa Allah korusun ne yaparım ben.
Yine de çok çaresiz kalırsam gelir, en azından oğlumu oyalar çünkü oğlum buaralar tam bir minik haydut:)
rica ederim canım, muayene 80 tl, doğum ne kadar bilmiyorum sormadım hiç, benim çalıştığım kurumun anlaşması %5 çalışan katkısı şeklinde olduğundan pek bişey ödemedim şimdiye kadar, o yüzden doğum da çok sarsmaz bizi diye duşunuyorum... SGK anlaşması nasıl bilmiyorum ama genelde maphrenin tamamlayıcı sigortasıyla geliyorlar, o ekonomik sanırım...5/6 muayene ve doğum 2 bin civarı bişey galiba
Kızlar dün eşimin acele etmesi ve hevesi sebebiyle duvar kağıdı alacağımız yerden boya alıp çıktık beni dinlemeden boyadı odayı çok demode oldu hiç hayal ettiğim gibi değil oysa ben puantiye yapmak istiyordum...
alt taraf kırmızı üst taraf beyaza yakın bir renk ben kırmızı tarafta beyaz puantiye ler istoyorum sticker bulamadım puantiyeli rulolar vardı koctas ta tavsiye etmediler boya akıtıyor diye
bana bir akıl verin tüm gece rüyamda boya ile uğraştım
Kızlar dün eşimin acele etmesi ve hevesi sebebiyle duvar kağıdı alacağımız yerden boya alıp çıktık beni dinlemeden boyadı odayı çok demode oldu hiç hayal ettiğim gibi değil oysa ben puantiye yapmak istiyordum...
alt taraf kırmızı üst taraf beyaza yakın bir renk ben kırmızı tarafta beyaz puantiye ler istoyorum sticker bulamadım puantiyeli rulolar vardı koctas ta tavsiye etmediler boya akıtıyor diye
bana bir akıl verin tüm gece rüyamda boya ile uğraştım
ben de bebek odalarını anlamsız pahalı bulduğumdan, ve hayal ettiğimiz gibi bişeyler bulamadığımızdan; beyaz gardrop ve şifonyer alıp, üzerini kendi tasarladığımız resimlerden yaptıracağımız stickerlarla bebek odasına dönüştüreceğiz. bence sizde yakın bir matbaada puantiye şeklinde stickerlar bastırıp kullanabilirsiniz. istersenizz beyaz üzerine kırmızı isterseniz kırmızı üzerine beyaz :) hem ucuz
Canım ya üzme kendini biraz daha araştır olmadı düz beyaz duvar kağıdı alın yuvarlak kesip yapıştırın. Üzme kendini ben odasını boyayamayacağım bile sanırım.
http://www.pratikdekor.com/store/csm015/
canım bak bu tıp bısey buldum.. bulut ama belkı bıraz canlandırır odayı..
http://www.pratikdekor.com/store/kid/page=2/ bu linkten bak bişeyler hepsi duvara yapıştırmak için dekor..
http://www.hepsiburada.com/liste/bi....aspx?productId=dkbr85607&categoryId=60003784
bunu da beyaz kısmın uzerıne dusunebılırsın..
rica ederim canım, muayene 80 tl, doğum ne kadar bilmiyorum sormadım hiç, benim çalıştığım kurumun anlaşması %5 çalışan katkısı şeklinde olduğundan pek bişey ödemedim şimdiye kadar, o yüzden doğum da çok sarsmaz bizi diye duşunuyorum... SGK anlaşması nasıl bilmiyorum ama genelde maphrenin tamamlayıcı sigortasıyla geliyorlar, o ekonomik sanırım...5/6 muayene ve doğum 2 bin civarı bişey galiba
Allah dağına göre kar verirmiş...sen bunun için ağladın bi de kıyamam sana da bebişlerine de...benim eşim böyle yapsa tabağı kafaya yerdi herhalde...bu kadar tahammüllü davranma, azıcık cozut ara sıra gözü korksunbiraz cadı olmakta her zaman fayda var )
işte bu)
Günaydıınn anneleerr :)
Benim hiç kanamadı burnum ama normalden daha fazla olmuş,bence ara için rahatlasınMaşallah miniğede :)
Çok beğendm :) Sade ve şirin olmuş,ellerine sağlık
Canım çok geçmiş olsun, ilaçla bebeğine ve sana zarar gelmeyecekse mecbur bunu da çekeceğiz. Sen clexane i bırakmıştın sanırım değil mi, ben de onu günde ikiye çıkardım plasenta yaşlanmasından sonra...
Bence artık şu yasaklı meyve mevsimi gelemi yetti gayrı
Canımmm yaaaa inan çok üzüldüm Allha gönlüne göre bir yardımcı verir sana inşallah, ben de nisan da anlaşacağım bir yardımcı ile haftada 3 günlüğüne inşallah senin zorlandığın kadar zorlamz beni...
Anaaaaammmm çok fena güzel annesi ellerine sağlık...
Canım ben daha demin iş arkadaşlarıma dedim ki, bu ne yaaaa ellerim şrek'in elleri gibi olmuş ayaklarım da mamut gibi elmimi büküp kalem bile tutamıyorum, tuzlu yemem ve sevmem lakin nedir bu bende ki şişlik anlamadım gitti(((((((((
süper olmuş ellerine sağlık
ayyyy çok güzel olmuş eline sağlık melek
canım çookk güzel olmuş:) ellerine sağlık...
hepinize çok teşekkür ederiz tatlı hamişlerrrBence güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?