teşekkürler canım, muayene ücreti normalmiş.doktorun kimdi memnunsan ben de bi randevu almaya çalışayam doğum ücretini de sorarım. bulduğum yerler 5-6 bin lira civarı,hepsini göze almış durumdayım yeter ki iyi bir yer olsun.
Aynen ya Allah'tan benim eşimde bu yemek konusunda hiç üstüme gelmez bi geçen akşam üç gün aynı yemeği yiyince yemekleri az yap üçüncü güne kalmasın dedi bende ya aslında yarın içinde (4. Gün) biraz var dedim gıcık etmek için. Yüreğine iniyordu :) onun dışında çok bişey demiyor sağolsun. Ya bencede tahammülü davranmamak lazım. Sonuçta çoğu bitti azı kaldı biraz alttan alsınlar. Valla benim şuara sinirleneceğim şeyler oluyor ama kendimi çok Umursamaz görüyorum. Hiç kimse hiç birşey umrumda değil. Gamsız mı oldum iyice bilmem
Canım, o bana kendi annemden çok yakındır. Şurada birkaç yılda kendi annemden fazla emeği geçmiştir bana.
Ama şeker hastası, tansiyonu var, panik atağı var en ufak şeyde gecelerce uyumaz, tansiyonu fırlar, hastalıklarımızı bile zorda kalmazsak söylemiyoruz. Ona da birşey olsa Allah korusun ne yaparım ben.
Yine de çok çaresiz kalırsam gelir, en azından oğlumu oyalar çünkü oğlum buaralar tam bir minik haydut:)
sonunda evdeyim ntsye girdim 20 dk o sırada doğum hanedeydim doğum oldu ıkın ıkın diyorlar son anları sanırım sonra bir ses ağlama sesi ay bende ağlamaya başldım allah bizede hayrılısıyla nasip etsin dedim babaya haber verdiler felan insan duygulanıyor benimde sancı çıkmış hemen dr gösterdi felan yanlışmı ne yapmışlar anlamadım tekrar bağlandım sonra normal cıktı ebeler cok ilgiliydi dr çıkmış cepten aradılar felan bu arada nts paralı kızlar 15 lira aldılar dr 1 ay sonra gel sorun gözükmüyor acil bişey dışında normal dedi ama özlerim ben bebişimi yaaaa büyümüş sıpa 2 haftada
sonunda evdeyim ntsye girdim 20 dk o sırada doğum hanedeydim doğum oldu ıkın ıkın diyorlar son anları sanırım sonra bir ses ağlama sesi ay bende ağlamaya başldım allah bizede hayrılısıyla nasip etsin dedim babaya haber verdiler felan insan duygulanıyor benimde sancı çıkmış hemen dr gösterdi felan yanlışmı ne yapmışlar anlamadım tekrar bağlandım sonra normal cıktı ebeler cok ilgiliydi dr çıkmış cepten aradılar felan bu arada nts paralı kızlar 15 lira aldılar dr 1 ay sonra gel sorun gözükmüyor acil bişey dışında normal dedi ama özlerim ben bebişimi yaaaa büyümüş sıpa 2 haftada
Canim gisbire gidiyordun değil mi?
Bu arada canlar 2 gündür yazılanları okuyamadim en kisa zamanda açığı kapatıp dertlere neselere meraklara ortak olacağım inşallah
seviyorum sizi yaa :))
Eşim dün akşam taze fasulyeyi, kesilme biçimini beenmediği için yemeyince ağladım sinirden. Bari bu zor günlerde yapma, ye işte mis gibi fasulye dedim, enlemesine değil boylamasına mı ne kesmişim yemedi......
Bunu bilmem kaçıncı kez söylüyorum bilmem ama "iyi ki varsınız kızlar" ...
Dertlerimi sizle paylaştığımda; yargılamıyorsunuz, "seninki dert mi bak biz neler yaşadık demiyorsunuz", moral veriyorsunuz her zaman.
Allah tek tek herbirinizden razı olsun, evlatlarımıza uzun uzun ömürler versin inşallah.
Sağlıklı olalım, ailemiz bir olsun gerisi hallolur en iyi şekilde hayatta değil mi? Bugun kendımı hiç yormayacağım. Adamlar girdi bebek odasına, kapadım evdeki tüm kapıları, mutfaktayım yemeklerimi yapacagım şimdi. Öyle eğil kalk kaldır, herseyı tek basına yapmaya calısmak fılan yok... Herseyden onemlısı oğlum ve bebeğim... Onlar sağ olsun da , gerisi hallolur. Eşim de yemeğe, odanın dağınıklığın, birşeye laf ederse hiç duymazdan gelicem karar verdim, haklısın diyip geçicem üzmeyeceğim kendimi...
kızlar şunu anladım ki bu aşamada bebeklerimiz herşeyi hissediyor. duygularımız onlara yansıyor. pazar günü eşimle biraz tartıştık ve ben ağladım. bütün gün ve gece hiç durmadı bebeğim. hep döndü tekmeledi. bizim aramız düzelene kadar sakinleşmedi. dün akşam eşim karnımı okşadı konuştu ve kızım bir anda sakinleşti. daha 6 aylık bir bebeğin anne karnında annesinden babasından bu kadar etkileneceği aklıma gelmezdi. belki bana öyle gelmiştir bilmiyorum.
Çok merak ettim:44:
Benim de aklımda aylardır bir şey var ama çoooook beklemem lazım çooook :))))
Ömer'im bayağı büyümüş 1175 gram 37 cm boy tam 28 haftalık olmuşuz herşeyi normal dedi 72 kilo olmuşum hamileliğin başından beri 7 kilo almış oldummayısın 2. haftası gibi doğum olur dedi..eşim hemen atladı ben sezeryan istemiyorm diye uyuz..... doktor da muhtemelen normal olur dedi bende ne diyim en azından epidural olsun dedim dr tmm dedi
doktor oğluma kardeşini gösterdi bol bol tepkiyi görmeniz lazımdı ay ne kadar tatlı kardeşim çok güzel olcak falan tabi ben nerdeyse ağlıycaktım
Kızlar duvarda resim fircalarimla deneme yaptim daireler düzgün değil pek fırça darbesi de belli oluyor görmek için denedim siz ne düşünüyorsunuz
Kizlar grocco diye yaziliyor sanirim bebek arabasi icin nasil bir marka.ben ilk defa duyuyorum.internette hakkinda iyi seyler yazilmis ama sizede sorayim dedim.cok gosterisli ve hafif bir modele baktim travel sistem 7 kilo.tek elle acilip kapaniyo.fiyatida baktigim yer 700 dedi ama internette 500e bile var tabi tam olarak ayni modelmi bilemiyorum.
Kizlar grocco diye yaziliyor sanirim bebek arabasi icin nasil bir marka.ben ilk defa duyuyorum.internette hakkinda iyi seyler yazilmis ama sizede sorayim dedim.cok gosterisli ve hafif bir modele baktim travel sistem 7 kilo.tek elle acilip kapaniyo.fiyatida baktigim yer 700 dedi ama internette 500e bile var tabi tam olarak ayni modelmi bilemiyorum.
kızlar 31+0 haftamdayım 1.750 gram olmuş kızım normal mi sizce
caanım bız graco evo travel sistem aldık. anakucagı takılıp cıkıyor ıkı yonlu kullanılıyor. arabayada baglanıyor. buyuk bebek arabalı kısımda cıkıyo . hem cıkarıp şasesını de katlayabılırsın yada araba kısmı ustundeykende kapatabılıyorsun.arabanın ıcı geniş.tekerleklerı tam dönuyor eşim tum manevra hareketlerını yaptı:)hafif fazla yer kaplamıyor. tek hamlede acılıp kapanıyo.eşim çok arastırdı bıze babaannne hedıye aldı.yoksa ben kendım alsaydım peg prego üçlü set alırdım.ama onu bulundugumz sehırde pek bulamadık.
canım senin ozman şu aşağıdaki bilgin yanlış orda 30 hafta gösteriyor. Bence gakızlar 31+0 haftamdayım 1.750 gram olmuş kızım normal mi sizce
Kızlar duvarda resim fircalarimla deneme yaptim daireler düzgün değil pek fırça darbesi de belli oluyor görmek için denedim siz ne düşünüyorsunuz
Kizlar ya sizi okudukca kendimi kotu hissediyorum. Cogunuzun ilk bebegi gerci masallah ne guzel heveslisiniz. Ben ozel bir hastaneye gidiyorum muayene 25 tl normal dogum 500 falan sezeryan da 600 gibi birsey. Doktorumdan memnunum kizimda da ona gitmistim. Kalabalik oluyor bazen ama olsun anneme yakin diye tercih etmistim. Araba olarak da 800 tllerden 1000 liralardan bahsediyosunuz. Ben o kadar para vermem heralde versem esim almaz :) Cok sukur durumumuz da var. Kizimda da 250 liraya kraft alip kullandim sora 150 liraya chicco aldim. Krafti ihtiyaci olan birine verdim. Ogluma da kardesimin oglunun arabasini kullanacagim. Aslinda en iyisini yapiyorsunuz bazen bakiyorum ben de bundan alsaydim diyorum cok guzel gorunuyorlar ama iki sene sonrasini dusununce ne bilim. Pinti de degilim halbuki her hafta alisveris merkezine giderim gezerim tozarim yerim icerim ama ogluma haksizlik yapoyorum galiba :)) Hepsi gule gule saglikla kullansin insallah. Hersey minikler icin tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?