2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

en iyisi eşine emanet etmek bende göremiyorum iki seferdir eşim alıyo aslında onu hiç bulaştırmak istemiyorum ama kuaföre yada anneme göstermeye utanıyorum

tüy dökücü krem kullansan diyeceğim ama oda bazı bünyelerde kaşıntı ve alerji yapabiliyormuş bu aylardan sonra herşeye hazırlıklı olmak gerektiği için allah korusun birden sancı yada çatı muayenesi gerekirse diye ağda en temizi geliyor yine de en rahat hangisi geliyorsa tabii onu seç

Son düzenleme:

Canim sen ne kadara aldin.bende alicam galiba bu arabayi

bugün dr doğuma kocam girebilirmi dedim o gün yoğunlu olmazsa neden olmasın dedi eşim girerim diyor ama bilemiyorum fotorafcı istiyorduk cok yüklü fiyatlar söylediler vazgeçmiştik eşim girerse çekebildiği ceker diyorum cıkıncada kendimi toplayınca çekeriz suan 500 lira gibi Mevla cok geldi gönül istiyor ama maddiyat zorluyor

bu doktorların zaten ayı şeyi söyleme huyu yok hiçbiride birbirini beğenmezler pufff.neyse şekerin kontrol altında olduğu haldemi su artmış peki acaba bende nasıl bak merak ettim şimdi haftaya kontrole gideceğim doktoruma sorarım mutlaka.bebeğin kalbindeki parlaklık bizdede göründü ama doktorum önemli bişeymiş gibi davranmadı geçer dedi sadece.
bende insülün başladım aynen eşimin tek dediği iğnenin ucu büyükmü oldu bi git adam dedim ya ben nelerle savaşıyorum alla alla.
bebişinde kocaman olmuş maşallah canım.

haha bende ilk doğumumda eşime yaptırmıştım.yine ona yaptırıcam.

benimde aldığım araba ondan ben siyahını aldım ama araba koltuğunu almadım kullanışlı görünüyo
güle güle kullan

bende epilasyona gidiyodum ara vermek zorunda kaldım makınayla kısaltıyorum korkuyorum doğum zamanı napıcam zor oluyo almak gerçekten acaba nekadar vakitte bir almamız gerekiyo

Bu arabada guzelmis.bende iste hafif olsun tek elle katlansin gibi ozellik ariyorum.

bak bu vıdeoda anneler hep bırlıkte kapatıp acıyolar.. tek elle.. bir de surusu cok rahat.. amortısorlu falan tekerlekler ınanılmaz yag gıbı akıyor.. eger ımkanın varsa tavsıye ederım :)

http://www.youtube.com/watch?v=zfOSFm9YbdI[video=youtube;zfOSFm9YbdI]http://www.youtube.com/watch?v=zfOSFm9YbdI[/video]

kızlar epilasyon konusunda ben de çok dertliyim. kuaföre ağdaya gidiyorum ama acısı fena. iki gün acıyor resmen. doğumdan önce napıcaz bilmem.

Toplam 32 kullanıcı konuyu okuyor. (24 üye ve 8 ziyaretçi)
ela26yeni,
AhmetYahya,
neren,
echose,
nurgulalper,
lusin34,
mucize_1406,
deniz1006,
niyall,
_nesh,
eylulguzeli,
nurgulbg,
papatya005,
esrasalim,
SweetSeptember,
oferta,
minamustafa,
moonserose1607,
funda071515194,
eydila,
minetuana,
sheflera,
dalokaysmom,
dryoez
MAŞŞALAH MAŞŞALAH HERKES BURDA MI NE

Bende alt kismini makineyle aliyorumda ustu jilet vuruyorum.agdada canim aciyor ve kaniyor korkuyorum.bende senin gibi bu kutsal gorevi esime birakicam sanirim. Birde agdadan sonra sivilce oluyor bende.birden sancim baslarsa jiletmi ariycam ben simdi ya disarda olursam aman kadin olmak zor

ben aynayıda denediim ama bi süre sonra heryerim ağrımaya kaburgalarım batmaya başladı uzun süre eğilemiyorum ne yazıkki :)

en iyisi eşine emanet etmek bende göremiyorum iki seferdir eşim alıyo aslında onu hiç bulaştırmak istemiyorum ama kuaföre yada anneme göstermeye utanıyorum

bende annemden çok utanıyorum niyeyse yaa buzamana kadar hiç görmedi ben doğumdan sonra odada nasıl emziricem onu bile düşünüyorum memişlerimi görmesinler çok sıkılıcam bu konuda ama emzirme önlükleri filan bi şekilde atlatıcaz.. en iyisi kocaya emanet etmek yabancısı değiller nasılsa çocuk yapması kolay zorluğunuda birazcık o çeksin

alt kısmı makıneyle nasıl alıyosunuz kızlar yaaa

bıldıgın epılator aletıylemı alıyosunuz! agda daha az acıtır yahu en azından tek acıda mılyon tane kıldan kurtuluyosunuz.. makınede tek tek tek tek .. işkence değil mi!!!

anaaamm şaştım valla! helal

Kizlar fazla takilmayin arkadasim 8 aylikken erken dogum yapti. Hazirliksizdi tabi tedirgin olduginu soyleyince doktoru biz neler goruyoruz bosver vur jileti gel demisti. Insanin ici elvermiyor tabi ama tek sıkıntı bu olsun :)

Ha ha cok guzelmis.maddiyati sıkınti degil .zaten cok fark yok arabada.ben cok kullanirim muhtemelen cunku disarita cok cikariz.kucakta zor olur kilo alinca.isimiz geregi sehir disinada cok cikiyoruz.araba benim icin cok onemli

Belki ağdacıya bir seans gidip denesemmi? bir de ağda daha uzun süre gidiyor jiletten. o yönden avantaj olabilir. bir de ben normalden fazla kilo aldım ya ondan ayna felan hiç bi şekilde yapamıyorum kendim. çok heyecanlı. bu arada benim doktorum hastanesi ile anlaşıp kendine 4 boyutlu ultrason cihazı aldı. her randevuda bebişi 4 boyutluda görüyoruz. çok güzel bi duygu siyah beyaz görüntüdense böyle olunca duygulandım gerçekten.:) her hafta gidesim var doktora ama tutuyorum kendimi. 2 haftada bir gidiyorum gelse artık bir an önce

Evet epikator.Benim hic acimiyo alisti ondan sanirim.cunku ust kisimda sivilce oluyo diye normaldede orda jilet kullandim ben hep.her pazar 15 dk tum vucutta epilssyon aletini gezdiriyorum boylece daima tertemiz oluyor.

aşk olsun arkadaşlar dün paylaştım bunu bir kişi de geçmiş olsun demedi çok kırıldım yaa. ben ne sıkıntım varsa buraya yazıyorum ama hiç cevap yazan olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…