2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Hamileliğin sonuna doğru yapmayın diyorlar ağdayı. Bende hiç ağda yapmadım jilet hep. Ama 3 dene önce 5 seans lazere gitmiştim gebelikle birlikte azalanlarda aynen çoğaldı. Benim gebelikle beraber canım çok azaldı. Bacaklarımı epilasyon aleti ile alamıyorum örneğin ancak ağda oda kuaföre. Çok canım acıyor nedense. Tahammülüm yok acıya. Allah yardım etsin.

bende ayı durumdayım ilk bebeğimde çok heveslenmiştimde şimdi sanki hiçbişey almak içimden gelmiyor hala büyük olana bişeyler almak yapmak telaşındayım

kızlar ya ben 35 gün oldu dr gitmeyeli.ha bugün ha yarın deyip deyip erteledim.haftaya gidip doğum izninede ayrılmak için rapor alacam.malum 10 marttan sonra 33 haftalık olacam.yani bi 10 gün daha dr yüzü görmemiş olacam.çok şükür sıkıntım yok.bebeğimin hareketleri gayet iyidiye bende çok stres yapmıyorum.zaten öyle evhamlı biri değilimdir.ama ne bilim arada içime bi korku ddüşmüyo değil:18:.dualarınızda benide unutmayın ne olur.çok merak ediyorum.gelişimi nasıl gidiyo.umarım iyidir

bende ayı durumdayım ilk bebeğimde çok heveslenmiştimde şimdi sanki hiçbişey almak içimden gelmiyor hala büyük olana bişeyler almak yapmak telaşındayım

bende aynı durumdayım bebeğimin hep abisinin arabasıydı yatağıydı derken bitek kıyafet bakım malzemeleri yeni olucak onlarda mecburen ikinci çocuk olmak zor gerçekten

işte benim problemim. hamile kalmadan önce zaten Emla anestezik kullanarak genital bölgeye ağda yaptırırdım. şimdi tenim iyice hassaslaştı. ağda mı ne mümkün? ( ee tamam jilet ama şimdi de karnım büyüdü ulaşamıyorum göremiyorumki. benim de acilen bir çareye ihtiyacım var.

canım bir sorun yoksa bekle o zmaan zaten az kalmış.ben burdaki bütn arkadaşlarıma hep dua ediyorum zaten seni unuturmuyuz hiç.

bende aynı durumdayım bebeğimin hep abisinin arabasıydı yatağıydı derken bitek kıyafet bakım malzemeleri yeni olucak onlarda mecburen ikinci çocuk olmak zor gerçekten

bizdede durum bu işte bide cinsiyette aynı olunca ufalığın hiç yeniş olamayacak bu gidişle

Zaten ilk zamanlarda kucakta olur herhalde. Bi sling alsam yeter :)

Jiletten agdaya gecis biraz agrili olabilir canim. Ben hep agda yaptim. Aci esigim yuksek bu konuda tuy konusunda masallahim var da. Kendimi kasarim dayanamam dersen hic agdaya girisme derim. Agda yaparken suyu gelen birini taniyorum ama onun gunu gecmisti. Varsa ablandan kardesinden yardim istesen.

Valla ben de bebege birseyler alayim diye giriyorum magazaya hoop kendimi kizima kiyafet bakarken buluyorum. Hatta dun ogluma corap almistim baktim pahali geldi onu verip kizima gomlek aldim. Kotu hissettim kendimi ama napim :)

benım cozumum kutu kutu veet sir agda bandı aldım..

anneme yaptırcam.. çok sukur arkadasım gıbı olan bı annem var canımı acıtcak dıye cok korkuyor benı sınırlendırıyor :) ama olsun ALLAH ONDAN RAZI OLSUN .. ANNEM OLMASA HICBISEY YAPAMAZDIM!..
ALLAHIM GUZEL RABBIM ONA ÖMUR VERSIN.. ELİM AYAGIM HERSEYIM...

ben ağdaya gidiyorum bir kere jilet yapmak zorunda kalmıştım sonra ağdaya devam ettim evet acıyor ama doğum ve sonrasını düşünüyorum çok zor olur gibi geliyor jilet çok sert ve çabuk çıkarıyor benim canım çok tatlıdır kaş alırken bile ağlayan bir insanım ama ben anne olucam güçlü olmam lazım diye herşeyde kendimi telkin ediyorum :18: ağda için bir sorun olduğunu sanmıyorum kuzenim 9 ayında bile ağda yaptırdı kasılması yada doğumu erkenleştiren bir etken değil ama yine de doktoruna sor canım istersen

Canlarım ben dun kontrole gıttım; Bizde durumlar bıraz karıstı ;
Bu sefer muayne ıcın her zaman gıttıgım doktoruma degıl başka bir doktorun farkına varacagı durumlar olabılır dusuncesıyle ıkınci bir doktor ile görüşmek istedim, aslında iyi de yapmışım memnun kaldım .Bundan sonra 15 gunde bır muayne olacagımız ıcın
ıkısınede gıtmeyı dusunuyorum .

Müjdeli haber bebişim 1,5 kg olmuş artık gramlardan vs. sonra bole kiloları konusmak :) Bebiş çok büyükmüş gibi geliyor, hele birde insan kendi içinde olduğunu düşününce bambaşka ..............
Neyse gelelim meseleye doktorum bebek amino sıvımızın çok fazla oldugunu söyledi zaten bu şeker yüksek oldugunda meydana gelen durumlardan bir tanesi imiş , bende bize ne gibi zararı olur dedım ? ( suyun fazla eeeeeeeee?? napcaz su mu ıcmıyım oluyor ınsan )
Su fazla olunca rahım bellı bir noktadan sonra tasımada zorluk cekip erken su gelebilirmiş, yanı erken doğum olabilme ihtimali yüksek diyor. Bu nedenle şeker için diyetime çok dikkat etmem gerektiğini üstüne bastıra bastıra soyledı.
Birde detaylı ultrason sırasında bundan 2,5 ay once perinatolog bebişin kabınde bır beyaz nokta gordugunu soylemıstı. Bunu su an ıcın onemsemıyoruz cok fazla gordugumuz bır durum ama ılkerleyen zamanlarda tekrar kalp ıncelenmesı gerekecek demıstı.Kadın dogum doktorum bu raporları ınceledı ve fetaleko cektırmemızı ıstedı. Istanbulda bellı baslı ozel hastanelerde ve marmara unıversıtesı hastanesınde yapılabıldıgını eko cektırıp bebegın kalbını ınceletmemizi istedi.
Bende su anda onu araştırıyorum özel hastanelere para yatırmaktan bıktım artık ama devlet hastanesıne de dırek randevu alamıyorsun . Once kadın hastalıkları ve dogum bolumune randevu alacagım . Sonra onlar da uygun goruruse bu ıslemın yapılmasını ılgılı bolume onlar sevk edecekler .
Bu ıs ıcın ıkı gun ısten ızın alamayacagım sanırım yıne ozel hastaneye mecbur kalacagız.
Benı bu gune kadar muayne eden doktorum cok olumlu , olumsuz seylerı hıc soylemeyen hıcbır sorun gormeyen masallah masallah dıyıp gonderen bır doktordu . Bu doktorsa tam tersıne suphecı, oda olabılır bu da olabılır , tum olumsuzlukları ardı arkasına sıralayan bır doktor.Açıkcası ben ne yapacagıma kımın dogrusu olduguna karar veremedım ıkısıde tam uc noktalarda devam edıyorlar.
Bu arada bır suru ılaç oldu ,
krampları kesmesı ıcın magnorm + mıde yanmaları ıcın pulsed demır ıcın gunluk 2 sıse demır serumu + elevıt vıtamın karısımı + ostereocare calsıyum ve b12 karısımı olmak üzere bır suru ılaç ben bırde bunların yanında GNC balık yagı kullanıyorum. Çantamda sadece ılaç dolu

Bu arada 32, haftamızda çalışmaya devam edeceksek rapor almamız gerekıyor bılıyorsunuz, ben ıkı hafta sonra randevumda raporda yazdıracagım. Tetonoz asımın 2, sını de olmadım dun hastaneden cıktıgımızda saat gec olmustu saglık ocagına gıttık ama 5 dakıka ıle ebe cıkmıs yakalayamadım . onu daha sonraya ertelıyorum artık bu ara işler de çok yogun sadece onun ıcın ızın alıp gıdemeyecegım.
Bırde benim iş yerim evime uzak , gittiğim hastaneler evimin etrafında , sabah doktora gıdıp oglene işe gelmek bundan sonra cok zor gelıyor ıs ıle ev arası taksı ıle dunyanın parası tutuyor , iett kosullarıyla mumkun degıl her doktora gıdecegımde de esımın de ısten ızın alıp gelıp benı araba ıle alması goturmesı getırmesı mumkun olmuyor .
Keske hepsı bırbırıne yakın yerlerde olsaydı ...
Ben su yıllar once aldıgım ama bır turlu cesaret edıp kullanamadıgım ehlıyetımı bır an once halletsem ıyı olacak bebıs olduktan sonra bu ısler ıyıce sarpa saracak yoksa ..

Canlar daldan dala aklıma ne geldıyse yazdım basınızı sısırdım kusuruma bakmayın lutfen
ama simdi ben bunları anneme anlatsam yarısını anlamıcak , panıklıcek , kayınvalıdeme anlatsam panık atak gecırek seker hastası oldugumu ogrendıgınden berıdır gunde 3 kere arayıp sekerın nasıl dıyor suyumda fazlaymıs dersem o telefonlar suyun nasıl olarak devam edecek bende kaldıramayacagım.
Is yerınde bu sekılde cok samımı kımsem yok zaten herkes herseyı anlamıyor bırde gereksız yorum yapyor ben de tahammul edemıyorum . Kocam saf o bu konulara hala alışamadı , dun benımle doktora geldı , bugunde bana ılaçlarını ıhmal etme , randevunu al dedı ve bıttı herşey...
Bense dunden berıdır buraya yazabılmek ıcın fırsat kolluyorum oooooohhhhhhhhhhhhhhhhhh sukur :)
Sevgıyle kalın

ben lazer epilasyon yaptırmıştım ve tamamen bitmişti.. şimdi hormonlara bağlı tekrar çıkmaya başladı az çıkıyo ama yinede huzursuz oluyorum.. ağdayla alıp kökleri kuvvetlendirmek istemiyorum jilete devam etmeye çalışıyorum ama herkes gibi bende şeyimi göremiyorum :) görmeden artık olduğu kadar bişeyler yapıyorum ama doğum vakti yaklaştığında bi çözüm bulmak gerekiyo çünkü yarım yamalak oluyo hastanede rezil olma durumu var tertemiz olmak lazım. benim aklıma gelen ya parasını verip kuaföre jiletle aldırmak yada bu kutsal görevi kocama kakalamak

Gecmis olsun enazından gunluk bırını rica et arkadaslarından-haftada 1gelenleri varsa- su odayı duzenlesinler, yatılı için basa sarmanacok üzüldüm. Bu işte durust insan yok galiba.

biz eşimle ikimizde ailelerimizin olmadığı bir şehirde yaşıyoruz iş nedeni ile.. etrafımda hiç ailemden yakınım yok. ne yapacağım bilmiyorum. kuaförüm parol iç bitane öyle gel dedi küçük küçük yaparız dedi. ama bu kuaförlerin özel bölgeye ağda yapmak gibi bir hobisi var galiba çok kişinin elinden zor kurtuldum. bacak için gidip de alalım burayıda diyen sayısı çok oldu. Off çok sıkıntılı bir süreç ne yapacağım bilmiyorum.

kızlar daha önce eklemiştim ama gözden kaçtı sanırım bizim beşiğimiz resimdeki sizce buna dönence takılırmı yada dönence yerine takılabilicek başka şeyler biliyomusunuz

Bu arabada guzelmis.bende iste hafif olsun tek elle katlansin gibi ozellik ariyorum.

Eşim dün akşam taze fasulyeyi, kesilme biçimini beenmediği için yemeyince ağladım sinirden. Bari bu zor günlerde yapma, ye işte mis gibi fasulye dedim, enlemesine değil boylamasına mı ne kesmişim yemedi......

Offffffff, hep anneleri alıştırıyor. Bune yahuuuuu. Allah kolaylık versin. Yemıyor mu hiç takılma. Peynir ekmek yesin. Gercektem uzulecek zaman değil. Bebişler çocuklar negatif enerjiyi hemen alıyor.

Aynen cnm. bende lazere başlamıştım fakat tamamen bitiremedim. az da olsa çıkıyor. şimdiye kadar jiletle alıyordum ama artık utansamda sıkılsam da kocadan yardım istesem iyi olacak. ya da ayna ile ne kadar yapabilirsek :)

bugün dr sordum hiç bir sakıncısı yok dedi ben jiletle alıyodum göremiyorum eşimde pek ağda konusunda taraftar değil il kızımda son ayımda eşim almıştı görevi zor gerçekten insan kötü hissediyor kendini heran temiz olmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…