merhabalar. ben size bir konuda danışacaktım. şimdiye dek 2 defa özel bölge için ağdaya gittim ikiside trajik biçimde çok acı çekerek sonlandığı için ameaaan yiaaa deyip jilete devam ettim. Ancak şuan artık jilet meselesini kendim halledemez duruma geldim. göremiyorum. görsemde eğilemiyorum nefes nefese kalıyorum. size hamilelik döneminde jiletten ağdaya dönen var mı diye soracaktım. acaba bir sakıncası olurmu? çok acırsa kasılmayı falan tetiklermi? ne yapacağım bilmem .
Kizlar ya sizi okudukca kendimi kotu hissediyorum. Cogunuzun ilk bebegi gerci masallah ne guzel heveslisiniz. Ben ozel bir hastaneye gidiyorum muayene 25 tl normal dogum 500 falan sezeryan da 600 gibi birsey. Doktorumdan memnunum kizimda da ona gitmistim. Kalabalik oluyor bazen ama olsun anneme yakin diye tercih etmistim. Araba olarak da 800 tllerden 1000 liralardan bahsediyosunuz. Ben o kadar para vermem heralde versem esim almaz :) Cok sukur durumumuz da var. Kizimda da 250 liraya kraft alip kullandim sora 150 liraya chicco aldim. Krafti ihtiyaci olan birine verdim. Ogluma da kardesimin oglunun arabasini kullanacagim. Aslinda en iyisini yapiyorsunuz bazen bakiyorum ben de bundan alsaydim diyorum cok guzel gorunuyorlar ama iki sene sonrasini dusununce ne bilim. Pinti de degilim halbuki her hafta alisveris merkezine giderim gezerim tozarim yerim icerim ama ogluma haksizlik yapoyorum galiba :)) Hepsi gule gule saglikla kullansin insallah. Hersey minikler icin tabi.
bende ayı durumdayım ilk bebeğimde çok heveslenmiştimde şimdi sanki hiçbişey almak içimden gelmiyor hala büyük olana bişeyler almak yapmak telaşındayım
merhabalar. ben size bir konuda danışacaktım. şimdiye dek 2 defa özel bölge için ağdaya gittim ikiside trajik biçimde çok acı çekerek sonlandığı için ameaaan yiaaa deyip jilete devam ettim. Ancak şuan artık jilet meselesini kendim halledemez duruma geldim. göremiyorum. görsemde eğilemiyorum nefes nefese kalıyorum. size hamilelik döneminde jiletten ağdaya dönen var mı diye soracaktım. acaba bir sakıncası olurmu? çok acırsa kasılmayı falan tetiklermi? ne yapacağım bilmem .
kızlar ya ben 35 gün oldu dr gitmeyeli.ha bugün ha yarın deyip deyip erteledim.haftaya gidip doğum izninede ayrılmak için rapor alacam.malum 10 marttan sonra 33 haftalık olacam.yani bi 10 gün daha dr yüzü görmemiş olacam.çok şükür sıkıntım yok.bebeğimin hareketleri gayet iyidiye bende çok stres yapmıyorum.zaten öyle evhamlı biri değilimdir.ama ne bilim arada içime bi korku ddüşmüyo değil:18:.dualarınızda benide unutmayın ne olur.çok merak ediyorum.gelişimi nasıl gidiyo.umarım iyidir
bende aynı durumdayım bebeğimin hep abisinin arabasıydı yatağıydı derken bitek kıyafet bakım malzemeleri yeni olucak onlarda mecburenikinci çocuk olmak zor gerçekten
Bende joie travel sistemi 450 liraya aldım 600 den düşmüştü bende çok fazla bebek arabası kullanacağımı düşünmüyorum adettendir diye aldım o arabayı 5. Kattan indirip çıkarmaktansa kucağımızda taşırız sırayla :)
bende ayı durumdayım ilk bebeğimde çok heveslenmiştimde şimdi sanki hiçbişey almak içimden gelmiyor hala büyük olana bişeyler almak yapmak telaşındayım
işte benim problemim. hamile kalmadan önce zaten Emla anestezik kullanarak genital bölgeye ağda yaptırırdım. şimdi tenim iyice hassaslaştı. ağda mı ne mümkün?( ee tamam jilet ama şimdi de karnım büyüdü ulaşamıyorum göremiyorumki. benim de acilen bir çareye ihtiyacım var.
Valla dolaplar geldi şimdi. Halıyı kaldırdım boş bulunup karnıma çok şiddetli bir sancı girdi. Gece de sabaha kadar uyuyamadım, boğazım şiş konuşamıyorum, ateşim çıkacak belli ki...
Yapmıcam hiçbişey, batsın heryer, takıp gitsinler... Bebeğimden canımdan kıymetli değil hiçbirşey...
canım senin ozman şu aşağıdaki bilgin yanlış orda 30 hafta gösteriyor. Bence gayet güzel kilosu
graco ıcın dunya markası falan dıyorlar ama bız epey arastırdık.. eşim cok pımpırıklıdır bu konuda.. en ıyısının en ucuzu olcak diye didikler durur.. biz mamas papasın armadıllosunu aldık ama pahalıya gelıyor.. bız aldıgımızda 700 dü şimdi 800 oldu.. birde aparatıyla bırlıkte ustune maxi cosinin araba koltugunu almak gerekıyor.. cok kolay kapanıp acılıyor ve cok hafıf..Eki Görüntüle 995571 Eki Görüntüle 995572 Eki Görüntüle 995573 Eki Görüntüle 995571 Eki Görüntüle 995572 Eki Görüntüle 995573
(valla resımlerı yukleyebıldımmı bılmıyorum kızlar bıseyler yaptım ama ..)
Eşim dün akşam taze fasulyeyi, kesilme biçimini beenmediği için yemeyince ağladım sinirden. Bari bu zor günlerde yapma, ye işte mis gibi fasulye dedim, enlemesine değil boylamasına mı ne kesmişim yemedi......
Gecmis olsun enazından gunluk bırını rica et arkadaslarından-haftada 1gelenleri varsa- su odayı duzenlesinler, yatılı için basa sarmanacok üzüldüm. Bu işte durust insan yok galiba.
ben lazer epilasyon yaptırmıştım ve tamamen bitmişti.. şimdi hormonlara bağlı tekrar çıkmaya başladı az çıkıyo ama yinede huzursuz oluyorum.. ağdayla alıp kökleri kuvvetlendirmek istemiyorum jilete devam etmeye çalışıyorum ama herkes gibi bende şeyimi göremiyorum :) görmeden artık olduğu kadar bişeyler yapıyorum ama doğum vakti yaklaştığında bi çözüm bulmak gerekiyo çünkü yarım yamalak oluyo hastanede rezil olma durumu var tertemiz olmak lazım. benim aklıma gelen ya parasını verip kuaföre jiletle aldırmak yada bu kutsal görevi kocama kakalamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?