2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ahh canım ya çok iyi anlıyorum seni.. benim kocamda saolsun elini pek bişeye sürmez.. anneme, bugün temizlik yaptım öldüm daha bişey yapamıcam artık dayanamıyorum belim çok ağrıyo kadın çağırıcam dediğimde aşkolsun niye söylemiyosun ben yapardım demeyi biliyo ama söylediğim zaman da çok yoruldum yarın yapsak olmaz mı diyo ve o yarınlar hiç gelmiyo.. bana yardım etmesini geçtim benim temizlediğim yerleri batırması üstüne tuz biber oluyo.. bazen isyan ediyorum millet karısının gözünün içine bakar senin karın hamile karnı burnunda ekstra ilgi göstermek yerine ekstra külfet oluyosun diyorum , sinirlerim gerildikçe kullandığım cümlelerin kırıcılığıda artıyo o kırıldıkça ben üzülüyorum dayanamıyorum tamam diyorum kırmıyım bişey demiyim o üzülmesinde banada yardım etmesin napıyım diyorum sonra ben onu bukadar düşünürken o beni hamile olduğum halde hiç düşünmüyo diye daha çok sinirleniyorum :20: :20:

kızlar gerçekten böyle okudukça allah eşlerinize merhamet versin diyorum gerçekten kendini yıpratan herşeyi üstüne alan kadınların erkekler kıymetini bilmiyor ben annemin evinde erkek gibiydim babasız büyüdüğüm için bütün yükü çeker herşeyi halletmeye çalışırdım ama evlendikten sonra baktım çevremde ne kadar nazlı ben yapamam diyen kadın varsa kocaları gözlerinin içine bakıyo bende pek çok şeyi yapmıyorum yalan değil gerçi allah razı olsun markette bile hamileyim diye tek poşet bile taşıtmaz nereye gitmek istersem götürür gelir alır herşeyle ilgilenir bende biraz nazlanıyorum bu çocuğu beraber yaptıysak sefasını da cefasını da beraber çekeceğiz

:5:
aşk olsun arkadaşlar dün paylaştım bunu bir kişi de geçmiş olsun demedi çok kırıldım yaa. ben ne sıkıntım varsa buraya yazıyorum ama hiç cevap yazan olmuyor:5::5::14::14:

Geçmiş olsun tatlım öyle düşünme bazen karışıklık oluyor gözden kaçmıştır yazdığın. Kan hapını düzenli içiyor muydun

Hamişler ;
Kızlar pazar gunu yemek utu temızlık alısverıs herseyı yaptım elım yagım sızladı yorgunluktan ama oh dedım bıttı sukur .

Dun pazartesı oglene kadar kostur kostur çalışıp sonra cıkıp doktora gıttım, malum eşimde yanımdaydı , ordan cıktık eczane + market bır kaç eksık alındı artık aclıktan bıtap belım kopmuş ayaklarım zonklar halde eve gıttım, sadece elbısemı cıkarıp pıjamalrımı gıyecek dermanım kalmıstı , saat 20:00 oldu akşam yemegı saatımde gectı sekerım dusmeye ellerım tıtremeye basladı gozum gormez halde koltuga coktum kaldım , beklıyorum dolapta hazır yemeklerımız var sevgılı kocacım hazırlasın yıyelım eve bırlıkte gırdık ve ben nefes nefeseyım zaten .

Adam gıttı laptopunu aldı elıne oturdu actı telefonu cıkardı ıs yerını aradı , onu oyle yaptınızmı bunu burdan aldınız mı verdınızmı bıdı bıdı bıdı konusmaya başladı , benım yuzumden ısten erken cıktı hastanelerde ısınden gerı kaldıya onu tamamlıcak . Arada naptın dedı bana goz ucuyla , acım cok yoruldum dedım , hı hu dedi cevabı dınlemedı bıle , devam ettı ustalarıyla konusmaya bıtmeyen dertler ısler ama ben onumu goremıyorum artık bekledım kı baktım bekledıkce daha fena oluyorum , yemegımızı ısıst da yıyelım desem tamam dıcek ama en az 2 bılemedım 3 saat sonra yı bulcak bende de onu bekleyecek hal kalmadı .
Kalktım son çare , surunerek gıdıp hazırladımyemegı mıs gıbı elımle yapmısım hadı dedım hazır sofra gel yıyelım saolsun
kırmadı benı geldı hemen yedık , sımdı ben bakıyorum sofraya toplamak bırsey degılde once bulasık makınesındekı temızler cıkarılıp yerleştırılecek sonra kırlıler makıneye konacak , o makıneye egılıp kalkmak yokmu artık ben yapamıyorum hele helede yemekten hemen sonra olunca egıldıkce bebegım agzımdan cıkacakmıs gıbı oluyorum .
Mumkundegıl benım o anda makıneyı bosaltmam , dedımkı canım bak benden buraya kadar , hadı sende makıneyı bosalt toparlayalım ortalıgı . Dedı kı yok ben sımdı elımı suremeem cek mutfagın kapısını gel ıcerı , pekı dedım sonra nolcak tamam ben hallederım dedı pekı dedım. Icerı gectık yarım saat sonra uyudu , ben sınırler ıcerısınde bekledım , sonra ben uyuyakalmısım , gece saatlerınde benı kaldırdı yatak odamıza gıdelım dıye . Ben bır umut belkı gece uyanıp temızlemıstır dıye dusunmustum . sabah uyandıgımda su ıcmeye gıttım . mutfakta akşamkı yemegımızın masası aynen beklıyor . Bu gun akşam eve ben once gıdecegım ve ınadım ınat mutfaga gırmeyecegım...
Ya allahım kocama azcık vıcdan merhamet acızık becerık ver ne olur ben ne yapacagım bu halde bu adamla ..................
Çok şey bekliyorsun canım. Aynen benim kocamda öyle. Artık bende yoruldum bişey demiyorum çünkü onu ikna edene kadar makinayıda boşaltıldım kirlileride koyarım. Dün çok halsizdim bi dün dedim gelince yemek yemişti. Lütfen o tabaklarını suyun altından geçirip kirlisini akıtır mısın bu akşam bulaşık yıkayamayacağım Halim yok dedim Allah'tan tepsisini götürüyor onuda yaptı dün akşam bende bugün gelince boşalttım makineyi işte. Yemeğimi yedim. Şimdi gelince bide eşimin yemek derdi var :) şu saatler pert saatlerim benim 1 saat beklicem şeker ölçmek için nasıl bekleyecem diye düşünüyorum. Uyumam lazım 1-2 saat :9::8: yani senin kocişte anormal bişey yok. Anormal olan hamarat karısına yardım eden kocalar :27::52:

Son düzenleme:
nasılda benzer tablo var bizde her akşam bide üstüne 4 yaşında ordan oraya koşan ve sürekli dağıtan birde velet var.bende yorgunluktan ölüyorum akşamları adamın umrunda değil çok titizmişim ben kim geliyormuşki zaten evimize.haha yani kimse gelmiyor diye çöp evdemi yaşayalım dimi.çok şeymi bekliyoruz bu adamlardan ne yapacağız.

Kocalarımızı dinlesek afedersinde evi B...k götürecek. Adam 3 ay temizlik yapma bu evin nesi var temiz zaten der o derece yani:47:

aşk olsun arkadaşlar dün paylaştım bunu bir kişi de geçmiş olsun demedi çok kırıldım yaa. ben ne sıkıntım varsa buraya yazıyorum ama hiç cevap yazan olmuyor:5::5::14::14:

Ahhh kıyamam canım benim geçmiş olsun allah şifasını versin inşallah benim de kanım hep düşük çıkıyordu ilaçta bir boyut üste atladım yarın kan tahlili yaptırıcam bakalım ne çıkacak ona göre sana da mesaj atarım faydasını görmüşsem ama ne bileyim eskiden daha halsizdim üşüodum şimdi daha iyiyim sanki ya heralde faydalı oldu

Çok şey bekliyorsun canım. Aynen benim kocamda öyle. Artık bende yoruldum bişey demiyorum çünkü onu ikna edene kadar makinayıda boşaltıldım kirlileride koyarım. Dün çok halsizdim bi dün dedim gelince yemek yemişti. Lütfen o tabaklarını suyun altından geçirip kirlisini akıtır mısın bu akşam bulaşık yıkayamayacağım Halim yok dedim Allah'tan tepsisini götürüyor onuda yaptı dün akşam bende bugün gelince boşalttım makineyi işte. Yemeğimi yedim. Şimdi gelince bide eşimin yemek derdi var :) şu saatler pert saatlerim benim 1 saat beklicem şeker ölçmek için nasıl bekleyecem diye düşünüyorum. Uyumam lazım 1-2 saat :9::8: yani senin kocişte anormal bişey yok. Anormal olan hamarat karısına yardım eden kocalar :27::52:

anormal olan hamarat karısına yardım eden kocalar... :46: :46:
doğru söze ne denir :27:

benim eşime de birşeyi yapması için söylemem gerekiyor önceleri söyleyeceğime yaparım diyordum baktım olan gene bana oluyo şimdi aşkım nolur boşaltırmısın bulaşık makinasını çok yoruldum diyorum şahane dizemese de sesimi çıkarmıyorum yapabildiği kadar diyorum şimdi yapmazsa çocuk olunca tek başıma hayatta başa çıkamam yine de allah razı olsun diyorum yapmaya çalışıyo kızlar allah eşlerimize merhamet versin iki canımızla bir de onlarla uğraşmak çok zor benim eşim ben üç canlıyım asıl en zor benim işim diyo :9:

bencede en ıyısini yapıyorsun canım. benim eşim unutkandır ben yapacaklarını yazıyorum.evlendiğimiz ilk ay baktım eğer ben herşeyi kendim yapsam mutsuz bir hayatım olcak. çok dağınıktı toplamadım, dolabının kendi kısmı dağıldı da dağıldı.her yemeği yemezdi ben de ne pişirsem diye düşünürdüm sonra kendi kafama göre sebzeyı pek sevmez sebze yemegıde yaptım. bugun bu var ıster yersın ıster yemezsin.1 gun söylendı ıkı gun soylendı ucuncu gun yedi.söylendı etti ama ben böyle yapmaya dvam ettim.ben pazardan taze sebze meyve almayı severım o da pazarı hıc sevmez ama hep yanımda göturdum alıştı.hıç ona yapamadıgı durumlarda kzmadım ya bırak ben yaparım demedim. ıyı kötü öğrendi.hep çok saol canım ellerıne sağlık dedim.annesi çok şaşkın annesine yemek konusunda yapmadıgı kalmıyor annesı bızım evde brocolı pırasa yedıgını görunce şaşırıyor.ben 8 aydır skıntılarımdan dolayı hıcbır iş yapamıyorum. annem bizde annem bile ne düzenlı kocan var diyor. anneme yardım edıyor sofrayı topluyor. pazara alışverıse tek gıdıyor anneme bıle yorulma anne dıyo. anne dedım sen ılk evlendıgımızde görseydın:) herseyı bız yaparsak kocamız bıle bıze acımaz..hayatta cefalar sadece kadına yuklenmemelı erkegın yasadıgı sefayı sürmekte bız kadınların en doğal hakkı olmalı.dagınık sorumsuz erkekleri yetıştiren de malesef bız kadınlar umarım erkek çocuklarımızı böyle yetiştirmeyiz

Yok tatlim zaten mafazada gormem lazim.ben hicbirseyi netten alamiyorum.dokunmam lazim alicam seye benim.o yuzden arkadasin dedigi markayi gorup karar veririm gracayu gordum zaten.7 kilo geliyirmus toplam araba koltuguyla beraber 700 dedi iste.arkadasin dedigini bulamazsam gracoyu alicam

aynen .. ınternetten alınmaz bu tıp seyler bız gıttık gorduk magaza magaza dolastık! ancak o sekılde alabıldık yoksa neredeyse brıtax romer alıyorduk!! tam bır rezaletmıs ıyıkı almamısız.. kraftlar da asırı agır mesela .. hem ucuz hem de kullananı cok dıye ınsanın aklı kayıyor ınternettekı yorumları okuyunca ama yok kraftla yapamazdım ben.. armadıllo hem en hafıfı hem en cabuk katlananı hem de en seri olanı.. 4 yasına kadar kullanırmıyız bılmıyorum ama kullanılabılıyormus..

canım bı anda cok kısı olunca yazan yazana .. bazen arada kayboluyo yazılar.. cok gecmıs olsun :(

ıyımısın pekı sımdı?

ılaclarını duzgun ıcıyomusun?

nıye ole olmus bıse dedılermı?

tansıyon onemlı o kac cıktı?[/QUOT
sağol canım. ilaçları kullanıyorum bi işe yaramıyor. tansiyon iyi çıkıyor. Allah tan o iyi. yoksa ne yaparım bilmiyorum.

ama ılac kullanılırda ıse yaramazmı baska bıse vardır.. onu bı arastırtsanya doktoruna.. dogumda cok kan kaybedıcez.. kan degerın normal cıksa bıle ıcmen gerekıyor ılacını.. tansıyonun normal mi düşük mü? bır de bebegıne gıden damarlar acık mı daralma varmı?

Hamişler ;
Kızlar pazar gunu yemek utu temızlık alısverıs herseyı yaptım elım yagım sızladı yorgunluktan ama oh dedım bıttı sukur .

Dun pazartesı oglene kadar kostur kostur çalışıp sonra cıkıp doktora gıttım, malum eşimde yanımdaydı , ordan cıktık eczane + market bır kaç eksık alındı artık aclıktan bıtap belım kopmuş ayaklarım zonklar halde eve gıttım, sadece elbısemı cıkarıp pıjamalrımı gıyecek dermanım kalmıstı , saat 20:00 oldu akşam yemegı saatımde gectı sekerım dusmeye ellerım tıtremeye basladı gozum gormez halde koltuga coktum kaldım , beklıyorum dolapta hazır yemeklerımız var sevgılı kocacım hazırlasın yıyelım eve bırlıkte gırdık ve ben nefes nefeseyım zaten .

Adam gıttı laptopunu aldı elıne oturdu actı telefonu cıkardı ıs yerını aradı , onu oyle yaptınızmı bunu burdan aldınız mı verdınızmı bıdı bıdı bıdı konusmaya başladı , benım yuzumden ısten erken cıktı hastanelerde ısınden gerı kaldıya onu tamamlıcak . Arada naptın dedı bana goz ucuyla , acım cok yoruldum dedım , hı hu dedi cevabı dınlemedı bıle , devam ettı ustalarıyla konusmaya bıtmeyen dertler ısler ama ben onumu goremıyorum artık bekledım kı baktım bekledıkce daha fena oluyorum , yemegımızı ısıst da yıyelım desem tamam dıcek ama en az 2 bılemedım 3 saat sonra yı bulcak bende de onu bekleyecek hal kalmadı .
Kalktım son çare , surunerek gıdıp hazırladımyemegı mıs gıbı elımle yapmısım hadı dedım hazır sofra gel yıyelım saolsun
kırmadı benı geldı hemen yedık , sımdı ben bakıyorum sofraya toplamak bırsey degılde once bulasık makınesındekı temızler cıkarılıp yerleştırılecek sonra kırlıler makıneye konacak , o makıneye egılıp kalkmak yokmu artık ben yapamıyorum hele helede yemekten hemen sonra olunca egıldıkce bebegım agzımdan cıkacakmıs gıbı oluyorum .
Mumkundegıl benım o anda makıneyı bosaltmam , dedımkı canım bak benden buraya kadar , hadı sende makıneyı bosalt toparlayalım ortalıgı . Dedı kı yok ben sımdı elımı suremeem cek mutfagın kapısını gel ıcerı , pekı dedım sonra nolcak tamam ben hallederım dedı pekı dedım. Icerı gectık yarım saat sonra uyudu , ben sınırler ıcerısınde bekledım , sonra ben uyuyakalmısım , gece saatlerınde benı kaldırdı yatak odamıza gıdelım dıye . Ben bır umut belkı gece uyanıp temızlemıstır dıye dusunmustum . sabah uyandıgımda su ıcmeye gıttım . mutfakta akşamkı yemegımızın masası aynen beklıyor . Bu gun akşam eve ben once gıdecegım ve ınadım ınat mutfaga gırmeyecegım...
Ya allahım kocama azcık vıcdan merhamet acızık becerık ver ne olur ben ne yapacagım bu halde bu adamla ..................

canım Allah sabır versın.. ben esımle devamlı aynı seylerı yasıyorum.. bazen komık gelıyor hallerı .. cocuk gıbı pısıyor bı koseye" annem ıs vermesede oyun oynasam" dıye dusunen cıngoz cocuklar gıbı..:) bır de sevımlıdırkı kızamazsınız.. ancak bende soyle bı huy vardır sinirlendiğimde ev işine saldırıyorum.. ne olursa olsun hıssedemıyorum o an acım varmı agrım varmı.. yanı vucudum cok ısınıyor sanırım ınanılmaz bır enerjı patlaması yasıyorum sınırlenınce.. ben de kendımı ıse verıyorum.. gecen cts yıne sınırlendım nıye hatırlamıyorum bıle ama esıme sınırlendım.. kalktım bulaşık makınesını yerlestırdım mutfagı temızledım camasırları attım makınaya..elektrık supurgesıne cekmeye basladım evi..benım kleopatram kalktı "ver ver sonra bıse olcak söylenceksın" dedı :D:D:D deli kocam .. ben tabı yıne soylenmeye devam ettım o sırada.. :D sonra butun evı guzelce supurdu sildi nevresımlerı degıstırdı yemeklerı yaptı .. bende buna karsılık ona turk kahvesı yaptım oturduk ıctık bı guzel :) .. ama daha once cok sınır krızı gecırmıslıgım vardır.. ".ötumden soluyorum hala oturuyosun ayıptır, tek basına bu evı nasıl cekıp cevırmemı beklıyosun acaba, ben calısıyosam sen de ev ıslerıne yardım edeceksın yoksa evde oturayım böyle paylaşım olmaz! senmısın hamıle benmıyım, heh yayıl kleopatra aman ıncılerın dökulur belki 1 gram verirsin sakın kıpırdama, bir emriniz var mı paşam" gibi söylemlerle , hıc susmayan cenemle bıktrıdıgım olmustur :D

yıne de o cocuksu hallerını cok sevıyorum.. özur dılemez onun yerıne evı temızler benım kocam :))

bencede en ıyısini yapıyorsun canım. benim eşim unutkandır ben yapacaklarını yazıyorum.evlendiğimiz ilk ay baktım eğer ben herşeyi kendim yapsam mutsuz bir hayatım olcak. çok dağınıktı toplamadım, dolabının kendi kısmı dağıldı da dağıldı.her yemeği yemezdi ben de ne pişirsem diye düşünürdüm sonra kendi kafama göre sebzeyı pek sevmez sebze yemegıde yaptım. bugun bu var ıster yersın ıster yemezsin.1 gun söylendı ıkı gun soylendı ucuncu gun yedi.söylendı etti ama ben böyle yapmaya dvam ettim.ben pazardan taze sebze meyve almayı severım o da pazarı hıc sevmez ama hep yanımda göturdum alıştı.hıç ona yapamadıgı durumlarda kzmadım ya bırak ben yaparım demedim. ıyı kötü öğrendi.hep çok saol canım ellerıne sağlık dedim.annesi çok şaşkın annesine yemek konusunda yapmadıgı kalmıyor annesı bızım evde brocolı pırasa yedıgını görunce şaşırıyor.ben 8 aydır skıntılarımdan dolayı hıcbır iş yapamıyorum. annem bizde annem bile ne düzenlı kocan var diyor. anneme yardım edıyor sofrayı topluyor. pazara alışverıse tek gıdıyor anneme bıle yorulma anne dıyo. anne dedım sen ılk evlendıgımızde görseydın:) herseyı bız yaparsak kocamız bıle bıze acımaz..hayatta cefalar sadece kadına yuklenmemelı erkegın yasadıgı sefayı sürmekte bız kadınların en doğal hakkı olmalı.dagınık sorumsuz erkekleri yetıştiren de malesef bız kadınlar umarım erkek çocuklarımızı böyle yetiştirmeyiz

birçok şeyi çok benzettim benim eşimde sebze sevmez pek o diyorum o zaman sen karar ver ne yiyeceğine onu yap yada yapalım çünkü yemek konusunda çok kıl pazara gelmekten nefret eder ama beni pazara bırakıyor sonra gelip alıyor geçen akşam annemde bizle eve geldi çok geç vakitti çok yorgunum dedim uzandım eşim pis boğazlıdır yemek yediğimiz halde dışarda acıkmış anne ben krep yapıcam sende istermisin dedi annem diyor ki çok ayıp kızım kocana iş yaptırmasana yapsın anne ne var dedim tabii o mutfakteyken :1: bende ilk ay ağlayacaktım nerdeyse dağınıklığından hiç bir iş yapmamasından ama şimdi maşallahı var hamarat kocamın bana her konuda yardım ediyo biz ortak bir hayat sürüyoruz ben sana hizmet etmek zorunda değilim diye dellenip küsmüştüm iyi ki yapmışım diyorum:1:

birçok şeyi çok benzettim benim eşimde sebze sevmez pek o diyorum o zaman sen karar ver ne yiyeceğine onu yap yada yapalım çünkü yemek konusunda çok kıl pazara gelmekten nefret eder ama beni pazara bırakıyor sonra gelip alıyor geçen akşam annemde bizle eve geldi çok geç vakitti çok yorgunum dedim uzandım eşim pis boğazlıdır yemek yediğimiz halde dışarda acıkmış anne ben krep yapıcam sende istermisin dedi annem diyor ki çok ayıp kızım kocana iş yaptırmasana yapsın anne ne var dedim tabii o mutfakteyken :1: bende ilk ay ağlayacaktım nerdeyse dağınıklığından hiç bir iş yapmamasından ama şimdi maşallahı var hamarat kocamın bana her konuda yardım ediyo biz ortak bir hayat sürüyoruz ben sana hizmet etmek zorunda değilim diye dellenip küsmüştüm iyi ki yapmışım diyorum:1:

ya benım annem de aynı yaa.. esım bı tabak kaldırsın "aa evladım sen bırak , kızım sen kalksana ayıp degıl mı?!" nye ayıp olacaksa!!! nasıl bı psıkolojıdır bu eskı topraklarda hıc anlamıyorum... :))

Bizimki asla 2 gunluk yemek yemez. Ama yemek sorun olmaz hiç. Ne koysan yer önüne taze olsun da. Kv bir gun diyorki ben bir haftalık yemek yapr koyarım yeriz biz falan, 1 gun önceki yemeği yemiyor dedim yok falan böyle zıtlaştık akşam eşim geldi sofra kuruldu ilk lafı dun de bu yemek vardı ben çok az alayım. :52:

Eşlerimiz benziyor. Her gün eğer hsonuysa evdeysek her öğünde ayrı yemek bekler. Zeytinyağlısı ve çorbasıyla menü ister.
Ne yapsan yerim, ne olsa yerim der ama öğlen yaptığını akşam önüne koy, bambaşka bir bahane öne sürüp yemez. Adamcağızın resmen yemek yemek hobisi var. Şöyle 3-4 çeşitli kusursuz bir menüyü önüne koy; artık keyfinden uçar. Ben de hergün aynen çorbalı, zyaglısıyla, ana yemegıyle hazırlarım yemegımı, kıyamam. Oyle alısmıs anne evınde dıye...
Bugunlerde zor oluyor ama alıstım normalde.

ya benım annem de aynı yaa.. esım bı tabak kaldırsın "aa evladım sen bırak , kızım sen kalksana ayıp degıl mı?!" nye ayıp olacaksa!!! nasıl bı psıkolojıdır bu eskı topraklarda hıc anlamıyorum... :))

aynen anneme göre çok ayıp yaptığım insan kocasından iş bekler mi ben beklerim :1: ben annemin gelini olsaydım kahrolurdu ama kayınvalidemde sorun etmiyor çünkü ütüleri de onlarda kayınpederim yapıyor :1: gerçi oğluna hiç iş yaptırmamış evlenene kadar ama yapacak birşey yok ikimizin evi ikimizin mutfağı ona da hiç bir zaman karışma yapamazsın demem beğenmesem de beceremiyorsun demem gerekirse bir daha yaparım ama ona çaktırmadan hep şahanesin birtanesin diye gazı veriyorum :1:

Eşleri yazmış herkes... Benim eşim iş için yurtdışında... Normalde dert etmem ama bu sefer buruklaştım, yalnız hissettim, sonra hemen burayı açtım. İyi ki varsınız :)

Canım böyle şeker şeyler yapsan nasıl olur illa ki normal pauntiye mi olmasını istiyorsun
Eki Görüntüle 995460

evet cnm gisbir burçak hanım cok memnunum drda ebelerde çalışanlarda cok ilgiliydiler memnunum sen nereye gidiyordun

Benim bile ağlayasım geldi şuan fasulye meselesine:25:
Çok sabırlı bir insansın canım,Allah daim etsin,zararını görmeden..
Şimdilik bu işler için birini mi çağırsan acaba?günlük?İşini görmez mi ki diye düşündüm:26:

Bende gözlerim dolar ya da ağlamaya başlarsam tekmeyi yiyorum :) Bende inanıyorum çok hissettiğine..
Geçen gece o kötü rüyadan beni kurtaran miniğimdi,kıyamam:16:

Söyleyemem ki ama çok günah olur :) Ağustos-Eylül kadar çok beklenecek birşey..

2 Miniğede maşallah:nazar: Eşinede gülesim geldi,o normal yapsın :9: Allah sağlık versinde gönlünüze göre olsun inşallah..

Canlı bağlanmak gb bi şansımız olsa güzel olurmuş :) Ben Sakaryadayım,haftasonu olsa eşim getirirdi mutlaka ama pazartesi çok zor :31:Aklım kaldı şuan..

Eşin görünce ne yapacak merak ettim :) Bir kadının azmii:46: Tek bi kural gb değil rasgele yaparsan daha şirin duracaktır :34: Bence sticker dene,zaten küçük küçük olacak boya atsada yenileyebilirsin ki:34:

Zaten buara herşeye ağlayasım var,iç çektim resmen okurken :)
:nazar: Miniğinede maşallah..Sevindim iyi haberlerinize..

Burdan kötü durmuyor ama bilemem yakından nasıl

Uste ellerinle bembe kırmızı bulutlar yapsan harık olur hem de hata hissedilmez ve el emeğin olur.

Mukavva aldım şablon yapacağım Perge falan da aldım sprey boyayla şablon arkasından boyayacağım duvarlari bitince atarım resmini fikirlerinizin ilginiz ve desteğiniz için teşekkürler

Ela26yeni bölge hastanesinde oya hanima gidiyorum

aynen anneme göre çok ayıp yaptığım insan kocasından iş bekler mi ben beklerim :1: ben annemin gelini olsaydım kahrolurdu ama kayınvalidemde sorun etmiyor çünkü ütüleri de onlarda kayınpederim yapıyor :1: gerçi oğluna hiç iş yaptırmamış evlenene kadar ama yapacak birşey yok ikimizin evi ikimizin mutfağı ona da hiç bir zaman karışma yapamazsın demem beğenmesem de beceremiyorsun demem gerekirse bir daha yaparım ama ona çaktırmadan hep şahanesin birtanesin diye gazı veriyorum :1:

valla ben annemın gelını olsam accaıp dedıkodum dönerdı orda burda... AYY BIZIM GELIN KILINI KIPIRDATMAZ HER ISI OGLUM YAPIO falan .. alllahtan kayınvaldem muthıs bı ınsandır. cok sanslıyım o konuda. cok ıyı nıyetlı bı ınsandır.. Allah halıme acımısta anneme oyle bır dunur nasıp etmıs valla yoksa annem fenadır :1::1:

Şimdi KIZLAR benim eşim mühendis kendi işini yapıyor birde bayan ortağı var ailecek görüşüyoruz eşimin çok eskiden arkadaşı kendide kocasıda neyse. Bi süre önce doğum yaptı kendisi. Ve doğumdan 3 ay önce eşime başladı bana emzirme koltuğu al doğum hediyesi demeye. Bende eşime kızmıştım saçmalama çeyrek al takalım kocası alsın koltuğu diye. Eşimde olmaz istiyor alacam diye tutturdu tabi şirketten ödendi parası ama nihayetinde çok zor durumdayken biz ona koltuk alındı. Neyse eşim eşit şartlar oda alacak bizim çocuğumuz olduğunda dedede aşırı kızmıştım. Hatta o sinirle eşime ben doğursam bi çeyrek bile takmazsın kendi çocuğuna elaleme 650 liralık koltuk mu alacaksın diye. Eşimde saçmalama falan dedi. Üzerinden zaman geçince unutmuşum ben bunu. Eşimin durumu kötü bu ara gerçekten kötü ve ben bugüne kadar hep doğum hediyesi almasın söylim yazık diyordum. Benim için bi önemi yoktu çiçek alsa yeterdi. Ama bugün aklıma bu 8-9 ay önceolanlar geldi. Ve tepem attı şuan. Kesinlikle bana o koltuğu ortağı alacak zaten şartlar madem eşit. Almazsa bozduracağım bu ortaklığı artık kullandıkları yeter. Onu geçtim şimdi okadar sinirliyimki o koltuktan en az iki kat değerli hediye alacak eşim bana. Konuşacağım bu akşam bi kez söylüyorum bunu diyeceğim. Almazsan yanıma falan gelme diyeceğim. Gitsin ortağının evinde kalsın almazsa :47::47::47: haksız mıyım? Kim kabul eder böyle bişeyi :47::47:

Eşleri yazmış herkes... Benim eşim iş için yurtdışında... Normalde dert etmem ama bu sefer buruklaştım, yalnız hissettim, sonra hemen burayı açtım. İyi ki varsınız :)

yaa bızımkılerı okuyunca "ohh en azından evı dagıtan yok " demıssınızdır :))

şaka bı yana Allah kavustursun :)

Mukavva aldım şablon yapacağım Perge falan da aldım sprey boyayla şablon arkasından boyayacağım duvarlari bitince atarım resmini fikirlerinizin ilginiz ve desteğiniz için teşekkürler

Ela26yeni bölge hastanesinde oya hanima gidiyorum

cnm ben sana bişey soracağım tuzlada yada pendikte şeker hamuru ve malzemelerini bulacağım biryer varmı hiç bilmiyorum buraları
bizde eğer gisbirden memnunkalmasaydık bölgeye gidecektik şimdilik memnunuz bakalım

Şimdi KIZLAR benim eşim mühendis kendi işini yapıyor birde bayan ortağı var ailecek görüşüyoruz eşimin çok eskiden arkadaşı kendide kocasıda neyse. Bi süre önce doğum yaptı kendisi. Ve doğumdan 3 ay önce eşime başladı bana emzirme koltuğu al doğum hediyesi demeye. Bende eşime kızmıştım saçmalama çeyrek al takalım kocası alsın koltuğu diye. Eşimde olmaz istiyor alacam diye tutturdu tabi şirketten ödendi parası ama nihayetinde çok zor durumdayken biz ona koltuk alındı. Neyse eşim eşit şartlar oda alacak bizim çocuğumuz olduğunda dedede aşırı kızmıştım. Hatta o sinirle eşime ben doğursam bi çeyrek bile takmazsın kendi çocuğuna elaleme 650 liralık koltuk mu alacaksın diye. Eşimde saçmalama falan dedi. Üzerinden zaman geçince unutmuşum ben bunu. Eşimin durumu kötü bu ara gerçekten kötü ve ben bugüne kadar hep doğum hediyesi almasın söylim yazık diyordum. Benim için bi önemi yoktu çiçek alsa yeterdi. Ama bugün aklıma bu 8-9 ay önceolanlar geldi. Ve tepem attı şuan. Kesinlikle bana o koltuğu ortağı alacak zaten şartlar madem eşit. Almazsa bozduracağım bu ortaklığı artık kullandıkları yeter. Onu geçtim şimdi okadar sinirliyimki o koltuktan en az iki kat değerli hediye alacak eşim bana. Konuşacağım bu akşam bi kez söylüyorum bunu diyeceğim. Almazsan yanıma falan gelme diyeceğim. Gitsin ortağının evinde kalsın almazsa :47::47::47: haksız mıyım? Kim kabul eder böyle bişeyi :47::47:

aczık sakin ol önce.. benim eşim de el iyisisdr.. bana geldimi kılı kıpırdamaz millete koşar.. sen sakince konus.. hatta dur bakalım belkı surprızı olacaktır sana.. hemen celallenme.. sakn konusma! dogumdan snra baktın bıse almadı.. ben sana demıstım dersın.. cekılırsın kenara susup.. ınan daha cok koyuyo adama. sonra kesın alır zaten .. bana guven.. şimdı ofkeyle bıse deme bence

Back
X