2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
günaydın kızlar hasta oluyorum kulaklarım ağrıyor başım ağrıyor burnum akıyor off off daha yeni iyleşmiştim oysa kızım okuldan mikropları getirip bana satıyor kafam kalkmıyor inş hemen atlatırım minoset iç dedi dün dr 6 saatte bir

kızlar günaydın iki çocuklu olmak benide dehşet korkutuyor oğlum 4 yaşında ve 2 yaşından beri tam gün kreşte.ben çok memnunum kreşimizi seviyorum ve güveniyorumda.tabi bazen gitmek istemediği oluyor sabahları kalkmak zor geliyor ama geneld orda olmaktan mutlu.kardeş doğunca kırkı çıkana kadar kreşte olmaya devam eder sonrada zaten yaz tatili için alıyorum ben kreşten 2 aylığına.işin kötüsü ben hemen işe geri döneceğim allah anneme yardım etsin 40 gülük bebek ve 4 .5 yaşında bir abi olacak yanında.nasıl idare edecek bilmiyorum.yaz olur park bahçe havuz oyalarım kuzeyi diyor bebekte arabasında yanımızda durur diyor inşallah bu kadar kolay olur gerçektende.allah hepimize sabır versin güç versin.

cnm benimde 4,5 yaşında kızım var haziranda 5 oluyoruz şimdi sabırsızlıkla bekliyor kardeşi hatta hergün sabah okula giderken öpüyor karnımı kardeşime iyi bak anne diyor seviniyorum öğretmenleri bile artık kardeşi olsada bizde görsek artık diyorlar ne anlatıyorsa okulda elbet kıskançlık olacak ama cok istiyor inş tam tersi olmaz ben tek başıma nasıl yaparım diye korkuyorum çalışmıyorum ama kızımı okula getir bebekle cok zor olacak bu sene sabahçı ama seneye kesin öğlenci düşünüyorum sabah kahvaltısını yapar ortalık toplarım öğlen o gidince bebekle ilgilenmek ev işleri akşam nasıl olur anlamam herhalde 2. bambaşka diyorlar korkutuyorlar beni senin işin daha zor çalışmak zorundasın çalışan annlerin işleri daha zor gerçekten

inşallah gönlünce olur herşey, ben de bebeğime kendim bakıcam bakalım bizi neler bekliyor...

İstenmeyen tuylerin istenmeyen mevzulari acilmis, eldivenle gormeden de alinabiliyor haberiniz olsun. Hem surekli egilmek zorunda olmadiginiz icin beliniz cokta agrimiyor. Yorulunca birakip kalanlara sonra devam edebilirsiniz, jilet kalinlastiriyo sonra agdaya donmesi zor oluyo.

Birde baskasina aldirma konulari gecmis, esimizden baska kimseye mahrem bolgemizi acamayiz unutmayalim kadinin da kadina acmasi ve bakmasi haram olan yerler var, bikac gunluk zorluktan kacmak icin gunaha girmeyelim.

hımmm.son cümleye alınırım ama

Kocalarımızı dinlesek afedersinde evi B...k götürecek. Adam 3 ay temizlik yapma bu evin nesi var temiz zaten der o derece yani

ilk zamanlar eşimde sen çok titizsin çok yoruyorsun kendini derdi.ev temiz.bırak bu haftada böyle kalsın diye.ama ben neyaptım tabiki kocamın sözünü dinledim.bi süre sonra evin kirlendiğini farketmeye başladı.bide biz hep birlikte yaparız işleri.bigün ben işteyim o da nöbet çıkışı.aramış diyoki canım o peteğin önündeki halının hali ne öyle resmen midem bulandı.is kapmış ya halı beyfendi midem bulandı diyo.bende öyle üstten temizleyince haliyle evin sonu bu olur dedim.normalde kendiside temizliği çok sever.o gün bu gündür artık her iş yaptığımızda aa bak buralar daha çok kirleniyor şuraya iyice makina atayım der sizede tavsiyem bişeyleri görmesini sağlayın.her geldiğinde evi temiz bulursa tabiki ev temiz bırak yapma der.ama ben eşimin hakkınıda yemiyim çok merhametlidir.hafif bi ağrım olsun bırakmaz yerimden kıpırdayayım.ALLAH ondan razı olsun merhameti bol olsun

ben gönderebildiğim kadar göndericem kreşe. sormadım yaz napıyorsunuz diye mimarobada yaz da devam ediyordu kreş. yardıma gelen olursa 3 de alırım havuza falan gidlir saat 9-10 yatar. bakalım minik neyapacak.tek başıma korkarım bebekle havuza inmeye sanırım ben.

tebrikler canım:128:

annesi öyle alıştırmış diye sende aynen devam edersen ALLAH yardımcın olsun.valla bazen sağolsun benim içim elvermez.kaçgündür düzgün bi yemek yedirmedim sana ne yapayım istersin dediğimde boşver canım aç kalmıyoruz ya bi kızartma yada menemen hadi kır bi yumurta der birlikte yer kalkarız ve şükr ederiz.ha ama bu şimdiki hali.kayınvalidem anlatır yemek konuszunda başlarına neler getirirmiş.hatta küçükken annesinden yemek istemiş anneside oğlum bi yarım saate hazır olur deyince evin kapısını taşlamış.halara taş izleri duruyor sıkıysa şimdide taşlasınsarmısaklı yemeklere ağzını sürmeyen adam şimdi sarmısaksız yemiyo.ne bilim bazı şeyleri görüp yaşadıktan sonra değişiyo insan.garibim kayınvalidem gider gelir ALLAH senden razı olsun oğlum artık her yemeği yiyor diyor.eskiden öyle işkenceler etmişki şimdi hayırdua almamı sağlıyo halleri

Canım eşinle sinirli bir şekilde konuşma, doğumunu yap hediye gelmezse o zaman sakince söyle erkeklere sinirli bir şekilde bir şey söylediğinde yapacakları varsa da yapmıyorlar zaten. En azından benim eşim öyle yani, umarım en kısa zamanda işleriniz düzene girer.

Mukavva aldım şablon yapacağım Perge falan da aldım sprey boyayla şablon arkasından boyayacağım duvarlari bitince atarım resmini fikirlerinizin ilginiz ve desteğiniz için teşekkürler
Bize de resim at yaptığını merak ettim bak :)

Lilacsofie, dalokaysmom ve oferta kızlar öyle anlattınız ki valla benim ilk çocuğum olmasına rağmen ben bile "Allah'ım ne yapacam ben" dedim. Çocuk büyütmek gerçekten çok zor bir iş dediğiniz gibi hiç birinin arasında kıskançlık olmamalı ve ben daha az seviliyorum duygusuna hiç bir çocuk kapılmamalı. Benim annem ve babam ayrı değil fakat annemler Adıyaman'da görevde iken, beni Gaziantep'e anneannemin yanına getirmişler yaz tatillerinde ve şubat tatilinde gelip görmüşler. 6 sene sonra da gelip almışlar çok iyi hatırlıyorum dayılarım anneme Fatma abla dedikleri için ben de anneme Fatma abla diyordum. Annemi ve babamı asla affedemedim bu olay için. O yüzden annemle aramda hep bir mesafe vardı, abilerim ve ben evli değilken onlarla birlikte bile oturmazdım, hep yalnız başıma oturmaktan daha fazla zevk alır onları cezalandırdığımı düşünürdüm. Annemle birlikte psikoterapi alarak çok şükür aramızdaki buzların bir kısmını eritmeyi başardık ama halen kendimi ara ara ailesiz hissettiğim oluyor bu yüzden ben d eçocuk büyütme konusunda takıntılıyım ve kendim herşeyiyle ilgilenmek istiyorum, inşallah layikiyle bu süreci atlatırım...

Benim eşim artık hiç umut yok denırken, 8 yıldan sonra olmuş, dört gözle beklenen bir çocukmuş ve tek çocuk. Haliyle ustune tıtrenmıs ve bıraz fazla pohpohlanmıs. Cok ıyı bır yuregı vardır, merttır esım ama sınırlıdır. Cok calısıyor, ısyerınde cok buyuk baskı altında ve cok mutsuz. Ben calısmadıgım ıcın ve yardımcı da olursa hep ıcımde ona karsı bır yardımcı olamıyorum hıssıyatı oluyor. Hadı dıyorum elımdn bırsey gelmıyor adam evınde rahat etsın. Mesela yemek olayı cok onemlı onun ıcın. Guzel yemeklerı yıyınce oyle bır ıfade oluyor kı yuzunde onu hıc ırseye degısmem. Yanı sanırım kıyamıyorum ben ona. Calısıyor olsaydım daha duzenlı ve dıkkatlı olmasını ısterdım orası kesın ama calısmayınca dıyorum ya ıcımde hep benım gorevım de bu duygusu oluyor.
Cok arkadasım var, calısmayıp butun gun gnlerını gun edıyorlar. Cocuk bakıcıda, bır kap yemek onu da kımın yaptıgı bellı degıl, kocaları da mutlu mesut gozlerının ıcıne bakıyor. Ben yapamıyorum bır turlu oyle mutlu olamıyorum. Kendımle ılgılı herseyı hep cocuklar buyuyunce dıye ertelıyorum. Dogru degıl bu kadarı bılıyorum ama fazla anaç bır yapım var sanırım. Bunu arkadaslarım da soyluyor. Onlara bıle boyle koruyucu davranıyormusum.
Evlenıp cocugum olunca boyle topac anac ana olacagım hıc aklıma gelmezdi:)))))))

Canım bu kadar hassas dusunmen benı etkıledı gerçekten başaracaksın eminım cocukların mutlulukla buyuyecekler sanslılar bence :)

Kızlar,

Buarada uluşma önümüzdeki haftasonu cumartesi günü, Anadolu yakasında olsun diyorum ne dersınız? Avrupa yakasında oturan cok azınlıkta.
Gun cumartesı mı, pazar mı olsun? Nasıl bırsey yapalım? Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ya da çay saati gibi? Epeyce kalabalık olacagız gıbı gorunuyor, gıdecegımız yerı arayıp konusmak grekebılır yer acısından...

Bır de kadıkoy mu, bagdat cd mi bulusma yeri olarak?

Hadı artık netlestırelım gelenler yazsın fıkırlerını

ne biliyim ev hanımı olsam senin gibi mi olurdum diye sordum kendime ama malesef olmazdım.olamazdım.yapı meselesi sanırım.senin öyle içine siniyo benimde böyle.ama ne yalan söyliyim çok iyi bi eş,anne ve ev hanımısın itiriraf etmek gerek.yüreğin bu kadar iyi niyetle doluyken mutsuzluk seni asla bulmaz eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…