2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
benimle aynı haftalarda olup dr. giden annecikler bebişler kaç cm ve kg+gr cuma dr. randevum varda ortalama kaç olması gerekir gibi bir düşünce olsun aklımda istiyorum.

canım benim 17.05.2014 gözüküyor doğum tarihi bu hafta sonu gittim bebeğim 1280gr boyu da 38cm ama biraz önde gidiyor dr iri bebek diyor biraz biz eşimle yapı olarakta insan irisiyiz ben 1.78 eşim 1.83 o yüzden normalmiş boyunu baz alma yani bizim bebeğin

canım çok teşekkür ederim maşallahhhhh :)

kızlar 8 mart falan dedık ama mıtıng falan olmasın...dunya kadınlar gunuya.. e malum son zamanlarda herseye mıtıng yapılır oldu.. 1 mart mı olsun acaba?

Seni o kadar iyi anliyorumki buna benzer bende cok sey yasadim annem calistigi icin bizi hep baskalari buyuttu. Meseka bakicak kimse bulamayinca dilsiz bir bakiciya vermisler beni uzun süre konusamamisim.... Babaanneme birakmislar haftasonları almislar yanlarina cok uslu bir cocukken cok agresif bir cocuk olmusum... Uzaktan teyze dedigim insanlara birakmislar, ikinci cocuguna hamile kaldığını ogrenince teyzenin karnina tekmeler atmisim.... Hep guvensiz , sevgisiz, ilgisiz hissediyor insan kendini... Biliyorjm bizim icin calismis annem yillarca ama hala benimde icimde cizzz eder...

kızlar e bebekten aldığım çanta dün akşam geldi. çok güzel çok hafif tavsiye ederim hala almamış olanlar varsa.. markası okiedog

tansiyon problemin gebelikten öncede varmıydı cnm
daha önce yoktu hamilelikte çıkıyo bende oğlumdada vardı

evet canım çok önemli takip altındayım ben kendi doktorum, sağlık ocağı ve ben kendim evde sürekli takip ediyorum 12,8 den yüksek olmamalıymış benim genelde 13,9 çıkıyo bi kaç keredir doktorun yanında 12 lerde sağlık ocağında 14 lerde çıkıyo evde bazen yüksek bazen iyi şuan ilaç kullanmıyorum diyet yapıyorum çok az tuz ve hamur işi arada bir yiyorum daha önceki hamileliktede aynı şeyleri yaşadım tek fark onda takip olmamıştı son ay farkedildi her gece acildeydim kapus gibiydi normalde yüksek tansiyonda normal doğum pek yapılmıyomuş ama delette yaptılar daha doğrusu adı normal vakumla oldu çok kötüydü fazla ayrıntıya girmek istemiyorum korkmıyalım hepimiz hamileyiz ben şuana kadar doğum kısmını hiç düşünmedim son ana kadarda düşünmiycem sanırım

benimde tansiyonum dr yanında çıkıyor anlamıyorum heyecan yapıyorum herhalde tuzu kestim ama yine de korkuyorum yüksek tansiyon tehlikeli diye inşallah sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı insan gün geçtikçe daha çok heyecan daha çok panik oluyor.

ben şunu farkettim doktorun söyledikleride çok etkiliyo mesela ilk zamanlar düşük tehlikem vardı o geçti derken suyu azdı bu süre zarfında tansiyonumu ölçtüklerinde 15 hatta 16 ları gördüm ama sıkıntılar geçtii ve doktor iyi haberler verdikçe hem 12 yada enfazla 13,8 çıktı yani en ufak bişey bile etkiliyo
sende sitres yapma sürekli çıkıcakmış gibi düşünme mesela ölçerken bile kesin yüksek çıkıcak diye hissetme relax ol şuan tansiyonum gayet iyi diye düşünüp ölç o bile etkiliyyo en azından bende öyle

selam kızlar,
adet sancısına benzer bir ağrım var, normal midir? ara sıra oluyor, sanki adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarımda.:26:

Yok canım benimki öyle süpriz falan yapmaz. Sonra çok daha geriliriz en iyisi baştan konuşmak. Dün konuştum zaten. İstediğim hediyeyi duyunca şok oldu. Sony xperia z1 istedim. İnşallah alabilirim dedi ümitsizce. Daha bebek odasına 1.500 verecek hastaneye verecek falan dedi. Acıdım aslında ama pek renk vermedim.

selam kızlar,
adet sancısına benzer bir ağrım var, normal midir? ara sıra oluyor, sanki adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarımda.:26:

canım bende de var aynı ağrılar. Cmt doktor randevum var sorucam.

Aynı sancı bende de var, yarım saatten uzun sürdüğü olmadı ama... kendiliğinden geçiyor diye doktoru aramadım...hatta dün sormuştum burada ama cevap alamadım, sizi görmek rahatlattı biraz...8 martta randevum var o zaman sorarım... yalancı sancı olabilir belki... ay şimdi de başladı;(

benim de uzun sürmediği için doktoru aramadım, randevum da haftaya. gelip geçici diye önemsemedim ama aklıma takıldı.

benim de uzun sürmediği için doktoru aramadım, randevum da haftaya. gelip geçici diye önemsemedim ama aklıma takıldı.

cnm bendede oluyordu dün dr sancımı diye nts verdi bişey çıkmadı idrar yolları intihabıda yapıyormuş ağrı bende var büyük ihtimal ondan ağrıyor benim bide yorulunca oluyo genelde dr danış yinde duramıcak olursan git nts gir aklında kalmadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…