güzel annişler,
bakıyorum eşlerden konuşulmuş. benim eşimde malesef yardım etmeyenlerden.1-2 kez evi sildi süpürdü, 1-2 kez de beraber temizlik yaptık ama onun haricinde hiç bir yardımı yok bana.illa benim dürtüklemem gerekiyor bazen de onu dürtükleyene kadar kendim yaparım daha iyi diyorum. bende yavaş yavaş parçalara bölerek yapıyorum temizliğimi. marttan itibaren bende artık düzenli olarak temizlik için birini alacağım tabi her gün değil. ilk ay tam gün gelsin, sonra 2 haftada bir yarım gün gelsin diye düşünüyorum. yemek konusunda da eşimle anlaşamıyoruz ama artık onun da yemek konusunda benden beklentisi cok yok. kv de hep soylüyorum çok kötü alıştırmışsın diye. o da hak veriyor bana. şimdi Allah nasip ederse bizimde oğlumuz olacak ve ben inşallah onu böyle yetiştirmeyeceğim.
son olarak bugün yine bayağı bir kişi burdayken sevgili izmirli anne adayları siz nerede ne kadara doğum yapacaksınız?
eşim kent, ben çınarlı istiyordum ama dr. kenti çok önermem dedi fiyatları hem uçuk hem de kadro sürekli değişiyor diyor. çınarlı da bu sene fiyatlarına zam yapmış kentle yarışıyor artık dedi. senin herhangi bir riskin yok şimdilik boşuna o kadar para vermeye gerek yok gazi,karataş, egepolde de yapabiliriz dedi.
ben de önümüzdeki ay 3 hastaneyi araştırıcam. kent, çınarlı ve gazi.
sizin nerde, nasıl ve na kadara olacak?