kızlar ben artık yürüyemiyorum normalmi bu durum bilmiyorum ama karnım sanki aşağı düşecek üst derim geriliyor görseniz mide falan dümdüz sadece göbek deliğim ve altı kocaman
sanırım yan yatıyo bebeğim ve bütün ağırlık aşağı doğru çekiyo benihalbuki yürümeyi çok istiyorum
ben de ankaradayım ve hala doktor bulamadım. en son cebecide ankara tıpta cem atabekoğluna özel randevu ile gittim. ısınamadım hiçbir doktora. sorun onlarda değil sanırım bende.8. haftadan beri doktor arıyorum. 30. haftam bitti ben hala doktor arıyorum. en son sancım tutacak zekai tahir'de alacağım soluğu.
Günaydın kızlar bu sabah daha iyiyiz sanki ağrım yok şimdilik yatmaya devam tabi..hepinize tek tek teşekkür ederim yazdıklarınızı okudukça güçlendiğimi hissettim inancım arttı sabredecek bebeğim diye..Allah hepimizin evlatlarına sağlıkla doğmayı nasip etsin..
Nasilsiniz arkadaslar ? Uzun suredir yazmiyorum ama takip etmeye calisiyorum . 28+1 olduk biz bebegim 1100 gr 3 gundur lekelenmem var yatisim istendi erken dogum riskinden hastanelerde yer yok.dun aksamdan sabaha kadar hastanedeydim nst ye bagladilar cok sancim cikmadi ama muayenede cook ufak bi aciklik oldugunu gordu dr. Cok zor biseymis o muayenehala lekelenmeler dewam ediyo suan ewdeyim ve cok korkuyorm erken dogumdan dualarinizda beni unutmayin nolur
Bana 21 Nisana gün verdi dr sezeryan için. Devletteki dr da hemen hemen o tarihlerde olur dedi. Bakalim vaktinde sağlıkla gelsin inşallah :) Herşey yolunda geçer yazariz insallaharamızda ilk kim doğuracak acaba.. ilk sayfadaki listeye bakılırsa
psikologanne
Anneyimyinehamileyim
moonserose1607
doadoa
dalokaysmom
bize yazın mutlaka olur mu? nasıl oldu? bız ne yapalım? unutmamamız gereken şey? yada aklınıza gelmedıgı ıcın pişman oldugunuz neler var..?
UNUTMAYIN BIZI YANI :)
çok geçmiş olsun canım..o muaneleri çok iyi bılırım hele makas gıbı aparatla açıyorlar( offf tüm hastaneyi inletirdim ( vajinal ultrason cok kolayda o makas gıbı aparata dayanamıyorum..iki gündür böyle haberleri okuyunca çok üzüluyorum.yat dınlen canım hemen aytel kursını okudum. allah hepımızın bebegını korusun
arkadaşlar benim ki biliyorsunuz tüp bebek. her dr sankı başka doğum sekli yokmuş gibi sezaryan diyor.ben hep epidural normal istiyorum ama hiçbir zaman agzımı acamadım.tamam sıkıntılı bir gebelik yaşıyorum ama herşey kötü olcak değil ya.. Dün eşim yemekte canım sen keşke normal doğurabilsen dedi epidural normal varmış dedi.hem hemen ayağa kalkılıyor hem süt erken geliyor hem de 2. için 2 yıl beklememize gerek olmaz dedi:))))çunku benı takıp eden her dr neden tüp bebek yaptınız ki sizin normal olabılır acele etmıssınız dedı. ama bızım stresten olmadı.. ben gözlerimi kocaman açtım adam oturmuş bunları araştırmış.çünkü eşim birsey olcak diye çok korkuyor. eğer zaten sıkıntı olursa dr zaten sezaryanle alır dedi.hem epidural olunca doğum sancılarını fazla hissetmıyormuşsun dedi.. Bir konuşalım mı dr randevumuzda dedi. ben çok mutlu oldum hemen sarılıverdim.çunku yaş 31.. ikinci için 2 yıl beklemek istemiyorum.zaten hamile yaşamaya alıştım..:)))) hayatımda hiç bu kadar sağlıklı beslenmemiştim:)))
Arkadaşlar, benim başım dönüyor bugünlerde. tansiyonum genelde 10 - 6. normal yani. neden olabilir?
dün az kalsın araba çarpıyordu
Dikkat et canim yat dinlen gerekirse kipirdama ben oglumda aylarca yerimden kalkamamisdim sancimda vardi hemde yalnizdim... Sabret canim Allah yardimcin olsun.Nasilsiniz arkadaslar ? Uzun suredir yazmiyorum ama takip etmeye calisiyorum . 28+1 olduk biz bebegim 1100 gr 3 gundur lekelenmem var yatisim istendi erken dogum riskinden hastanelerde yer yok.dun aksamdan sabaha kadar hastanedeydim nst ye bagladilar cok sancim cikmadi ama muayenede cook ufak bi aciklik oldugunu gordu dr. Cok zor biseymis o muayenehala lekelenmeler dewam ediyo suan ewdeyim ve cok korkuyorm erken dogumdan dualarinizda beni unutmayin nolur
Allah razi olsun canim ben utandim.bagirmamak icin hep.dudaklarimi isirdim dr.dur daha sen nasil dogum yapcaksin dedi cok korkuttular beni en azindan soyle 30 hafta falan olaydik iyiydi daha cok kucuk minigimRabbim.hepimize hayirli dogumlar nasip etsin
Nasilsiniz arkadaslar ? Uzun suredir yazmiyorum ama takip etmeye calisiyorum . 28+1 olduk biz bebegim 1100 gr 3 gundur lekelenmem var yatisim istendi erken dogum riskinden hastanelerde yer yok.dun aksamdan sabaha kadar hastanedeydim nst ye bagladilar cok sancim cikmadi ama muayenede cook ufak bi aciklik oldugunu gordu dr. Cok zor biseymis o muayenehala lekelenmeler dewam ediyo suan ewdeyim ve cok korkuyorm erken dogumdan dualarinizda beni unutmayin nolur
Allah yardım etsin inşallah bebeğin sağlıkla zamanında doğsun inşallah yat dinlen kendini yorma
aminn... Allah'ım herkesin bebeğini korusun. sağlıkla tamamlayalım inşallah...
Dikkat et canim yat dinlen gerekirse kipirdama ben oglumda aylarca yerimden kalkamamisdim sancimda vardi hemde yalnizdim... Sabret canim Allah yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?