- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 103
- 34
keşke direk kabul edemem deseydin valla ben arayanlara doğumdan sonra beklerim diyorum zor bi hamilelik geçiriyorum diyorum saolsun kayınvalidem de iyidir farklı şehirlerdeyiz ama ebru ya gitmeyi düşünüyoz diyenlere gelinim hamile doktor son aya kadar yat dedi falan diyo :) daha ben bişey demeden allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsın inşallah
evet çorumluyum:) sen burdamısn başka bi şehirdemi? başka hiç memleketlim yok zannetmiştim burda çok mutlu oldumböle tam çatı kemiklerinse ağrıyan bende kiyle aynı mağnezyum geçiriyo 4 gündür rahatım ben
canım sen çorumlumusun 19 u görünce ilgimi çekti bi çoorumlu olarak
slm arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli. dün akşamdan beri bi sancım var ne olduğunu çözemedim ara ara gelip gidiyor. belimden geliyor bu sancı. sanki adet olacakmışım gib. bugün doktor kontrolüm vardı eşim işten izin alamadı. gittiğim hastahane de uzak dolmuş da çok gezdiriyor zaten sancım da var bi de dolmuşu çekemem diye gitmedim pazartesiye kaldı. ama sancılar için sağlıkocağına gittim nts ye bağladılar ufak tefek kasılmalar çıktı. bu ayda normal dedi ebe. ama artarsa doktoruna görün dedi. bilmiyorum kendimi çok halsiz hissediyorum. ne olur dua edin bana.
Oğlumu aşıya götürdüm bugun ardından söz vermıstım lunaparka gıttık... Sevdıgı yere goturdum yemek ıcın... Cok aglamıstı asıda, moral oldu ona.
Sonra da e-bebekten bırkac sey alıp eve donduk. Magazada bır adam, benı göstererek; "ben doktorum, su kadını dınlendırın bıraz" demıs... Artık doktor gozuyle dısardan nasıl gorunuyorsam.
Sımdı de annem aramıs; kızın odası geld mı, nasıl oldu dıyor. Kızdım; "yapamadım henuz anne,sıldım supurdum, kapısını cektım oyle duruyor" dedım. Yapacak halım mı var dıyıp, bugun neler yaptıgımı örnek verdım. Sancılandım sımdı uzanıyorum cok zor gunler gecırıyorum dedim, ee dolaplar nasıl oldu resmını gondersene dıyor. "Sen gelıp kendın gör, hep bana yardımcı olursun" dedım. Hı ya ya evet ınsallah dur bakalım" dıyor!!!!!!!!! ınsallah doguma gelır tabı canım!!!!!!!!!!! Neyse ki oğlum uyudu da, ben de dınlenıyorum suan...
kızlar benım acıklamamda
Bebeğinizin ayak tırnakları görülmeye başlamış olabilir. Bugün bittiğinde gebe kalmanız ve bugün arasında tam yedi ay geçmiş olacak. Bebeğinizin büyümesi bu kadar hızlı ve haftalardır devam ederken bundan sonra bebeğinizin büyüme hızı doğum yaklaştıkça yavaşlaşacaktır.
yazıyor.. artık bebegım buyumeyecek mı benım bıldıgım daha cok buyumezmı son aylar ?
Öf ya benim 3 hafta oldu Dr gidelim dahada 1 hafta var çok özledim yavruşumu. 30+4 olduk bugün. Yaa bende iki haftada bi gitmek istiyorum ama benimde şekerim var
sakin ol cnm işi de batsın temızliği de kalsın. yorma yat dinlen. anneni de takma kafana. Annen nasıl bu kadar yorulmana dayanabiliyor. bır gun gelse herseyi halleder aslında...drada helal olsun nasıl fark etmiş:))) sen ve bebegın herseyden çok önemli unutma bunu..benımkınınde odası boyandı yerlestı ama halısı perdesı yok. kıyafetler yıkanmadı. zaten dogunca hemen orda yatmıcaklar ki. rahat ol daha vaktımız var canım. sen böyle yazdıkça kaçan bakıcıları boğasım gelıyor
Allah yardımcın olsun cnm,çoğumuzun sıkıntısı kaynanayla,seninde tam tersi,Allah annenin kalbine vicdan versin...bu arada buluşma işi ne oldu ? sen ilgileniyordun sanırım
herkese merhabalar...
çok fazla giremiyorum ama girdikçe takip etmeye çalışıyorum sizleri. umarım herkes iyidir. hasta olan varsa, acil şifalar dilerim.
kızlar, sizde de mide ekşimesi var mı? bende 1-2 haftadır başladı. zaman zaman mide bulantısı da yapıyor. durup dururken ekşimeye başlıyor.
aslında ben kan ilacı kullanmaya başladım. aynı tarihlerde başladı mide ekşimesi de. bundan kaynaklanmış olabilir mi?
her ekşidiğinde de ilaç kullanmak istemiyorum.. ne yapabilirim sizce?
31.0 da gittim ben dun artık 2 hafta 1 geliceksin dedi dr.
herkese merhabalar...
çok fazla giremiyorum ama girdikçe takip etmeye çalışıyorum sizleri. umarım herkes iyidir. hasta olan varsa, acil şifalar dilerim.
kızlar, sizde de mide ekşimesi var mı? bende 1-2 haftadır başladı. zaman zaman mide bulantısı da yapıyor. durup dururken ekşimeye başlıyor.
aslında ben kan ilacı kullanmaya başladım. aynı tarihlerde başladı mide ekşimesi de. bundan kaynaklanmış olabilir mi?
her ekşidiğinde de ilaç kullanmak istemiyorum.. ne yapabilirim sizce?
Vermez canım o kadar garıptır kı... Ondan bı bardak su bekleyecegıme, 3 yasındakı oglumdan beklerım daha ıyı
Bulusma topic'ine kımseler yazmıyor. Anadolu yakası neresı olsun dedım 2 cvp geldı. Ozel msj gonderdım kımseden cvp gelmedı.
Vermez canım o kadar garıptır kı... Ondan bı bardak su bekleyecegıme, 3 yasındakı oglumdan beklerım daha ıyı
Bulusma topic'ine kımseler yazmıyor. Anadolu yakası neresı olsun dedım 2 cvp geldı. Ozel msj gonderdım kımseden cvp gelmedı.
evet çorumluyum:) sen burdamısn başka bi şehirdemi? başka hiç memleketlim yok zannetmiştim burda çok mutlu oldum
canım demir ılacından olacagını sanmıyorum ben bes aydır günde iki kez kullanıyorum ama her bünye farklı olabilir.ekşime yediklerınle alakalı olabilir mi? tuzu acıyı ekşiyi azalt birde akşam yemeğini vakitli yersen sorun olmuyor.gerçi ben de artık acıkıp birseyler yemeğe başladım gec vakit. gaz yapan şeyler baharatlı şeyler ekşime yapıyor ben de
benimde durup dururken midem ekşiyor agzıma su geliyor midem yanıyor,kafamı yastıktan kaldıramıyorum uykum var sürekli,ayakta hiç kalamıyorum bacaklarım sızlıyor resmen,belim zaten koptu kopcak gibi geliyor,şimdiye kadar çok rahat geçirdim ama bu son aylar gerçekten kötüyüm,haftaya kontrolüm var o zaman sorcam doktoruma...
bende eşime söyledim kızlarla buluşcaz diye,gelsinler bizim evde buluşun diyorpazar günü olursa,eşiminde işi olmazsa eşim beni bırakır buluşma yerine,yoksa tek göndermez,avrupa anadoluda farketmez benim için,takip etcem inş uygun zaman olurda bende gelirim buluşulursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?