2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bugün kocişimin doğum günü daha pasta yapmadım kk girince çıkmak ne mümkün daha oyalanmadan kaçıyım ben hepinizi öpüyorum mutlu haftasonlar herkezeee

Bendede eksime nerdeyse ilk gunden beri var bi kere karnima kadar vurdu agrisi acile kaldirilmistim henuz 10-12 haftalardaydim ilac yazdilar ama almaya bile gitmedim. nede olsa gecici ne kadar ilac okadan yan etki zaten baharat yeme dediler özellikle karabiber pulbiber daha beter yapti onlari birakinca duzeldim ama 20 den sonra yine azar azar basladi salcali yemekler yiyince fena oluyo yine elimden geldigince salcali da yemiyorum baharatlida ilac almiyorum gene az kaldi diyorum hep

benimde belimden bacağıma yayılan ağrım var ama karın ağrısı gibi değil dikkat et cnm aman ihmal etme bu arada sağlık ocaklarında nts varmı bizim ebe bi aletle bakıyorda kalp atışlarına

Benim gittiğimdede yok cnm. Arkadaşın ki lüx sağlık ocağı sanırım :)

demekki idare edicez dediğin gibi. hamilelikte herşeyi normal karşılamak gerekiyormuş... ama annelik şimdiden zormuş. Annelerimizin hakkını ödeyemeyiz.

Tabiki butun BAKİCİLAR ve TEMİZLiKCİLER icin geceri dei bence cunku benim eltimde cocuk bakiyo kendi cocuklarindan daha cok one veriyo bebege ayrica bebegin annesi resmen kullaniyo eltimi ama paraya ihtiyaci oldugu icin sesini cikarmiyo kadincagiz. Cocuk baktiripta evtemizligi yaptiripta bir gun bile sigorta primi yatirmayan hakyyenlerde var ..800 tl verip kadinin anasini aglatiyolar yazik diyorum bazen..

arkadaşlar, beni sağlık ocağından 3 mart için tekrar çağırdılar.
ilk haftalarda yaptırdığımız kan vb tahlilleri yeniden yapacaklarmış. sizi de çağırdılar mı?

Bana en son gittiğimde Mart'ta kontrolünüz var son yaptırdığınız tahliller,şeker yüklemeniz vs hepsiyle gelin demişti bayan..

saol cnm,akşam eşim gelince iptal ettirmeye çalışcam bakalım..

Eşin olaya el atsın bence de..Zaten kendimi bitkin hissediyorum diyorsun böyle zamanda sana seni keyiflendirecek insanlar lazım,gerginliğini arrtıracak değil..Bizim kuzucuklar doğunca tırnaklarımızı çıkaracaz kesin ama bence şimdiden alıştırma yapıp hayır demeyi öğrenmek gerek..Kimse kırılmaz boşver,seni seven seni gerçekten görmek isteyen senin isteğine durumuna saygı duyar hatta üzülür arar canını sıkma sen iyi ol yeter ki diye..Kendini yorma boşuna,üzme kızçenide :)

:18: Ben gelecem en sonunda sana yardıma ! Yakın olsam gelmiştim bile izninle..

oyyy kkurban olurum ona :))
masallah allah bagıslasın yavrularını canım.

Benim eşim bütün belirtileri yaşadı diyebilirim :) Mideside bulandı,ben istifra etmedim ama o etti :)
Geçenlerde bel ağrılarımda daha ben anlatmadan o bana bizzat nasıl bir ağrı çektiğimi anlattı,çünkü aynı şekilde ağrıyormuş :)
Şimdi mide yanması var belirtilerden diyoruz artık gülüyoruz :)
Tam yol arkadaşım işte :) Herşeyi bölüştü benimle..İlgiside yardımıda hiç eksik olmaz..Rabbim başımdan eksik etmesin onu,birbirimizden mahrum etmesin bizi..Kızımada hep babasını anlatıyorum çok şanslı bir kız olacaksın diyorum şimdiden,tek isteğim hep beraber bol bol huzurlu sağlıklı vakit geçirmek..

Buarada şeker yüklemen için bilgim olmadığından yorum yapmıyorum canım,benim normal çıkmıştı,normal değerler neydi hatırlamıyorum şuan,umarım iyidir sonuçların:112:

canım ılk kullanmaya basladıgımda yapmıştı baska bır demır hapıydı adını unuttum sonra dr degıştırmıştim demır hapı kabız yapıyor dedım..o bana ferrum fort demir hapı yazdı. bu yapmaz dedi..gercekten yapmadı bir de bol su içiyorum 3 lt bol yeşillik salata ve her gece yatarken kuru kayısıyı bır bardak su ıle yıyorum.sabahta ac karnına alıyorum yedı de.... ıkıncı hapı gece 12 de yatarken yutuyorum..gercı yesıllık yemedıgım gunlerde de olmadım allaha sukur cnm

bu yollardan geçmiş kişiler olarak aslında anlayışlı olmaları gerekirken yaptıkları böle işte.insan üzülüyor. neyse sen yorma kendini yapabildiğin kadar olduğu kadar. bırak eve biri gelmesini ben bi yere gtmeyi bile istemiyorum artık rahat edemiyor ki insan

ay çok teşekkür ederim canım. bende bi arayıp sorayım o zaman doktorumu. belki de değiştirince geçer senin gibi.

allah kolaylık versin canım

tuzu azalttım da hamur işi vazgecemediğim 18 , 19 çok fazla çok şükür canım sağlıklı olmanıza sevindim

Allah sabır versin sana çok zor durumun. ya tam çıkar hayatından desem saçmalamış olucam. ben erkek kardeşimi çıkardım tabiki anne değil ama bencil ve kendınden başka kimseyi dusunmeyen bir insan aynı zamanda kırıcı ve cin olmadan adam çarpma pratiklerini ustumuz de çok denemişliği var. baktım abi abi peşindeğim her seferinde beni daha uzuyor kırıyor. kucucuk bir iyiliğini görsem sevinçten ne yapacağımı sasırıyorum sonra canıma okuyor. hayarımdan çıkardım sonunda 2 yıldır rahatım görüşmüyorum. hiç aramıyorum desem yalan ama huzurum var en azından.

3 yasında,15 kılonun uzerınde maasallah. Cok hareketli, bıran durmuyor evdeyken arı gıbı:) Annem, bır yakınım yok yardımcı olmaya, arada kvalıdem ama o da kendı annesı gelmeyen gelınıne ne kadar kosabılır kadıncagız... Yardımcım da bır haınlık yaptı anlatmıstım. Babamız gec ve aç halde gelıyor. streslı hep yorgun. Banyosunu fılan hayatta yaptıramaz. dun gece ılk kez tuvalete kaldırdı cocugu, cunku ben cok agır grıbım, hala nasıl duydu dıye dusunup duygulanıyorum. Iste boyle canım(((((

Zaten ne hikmetse iyiler kötüleri, kötüler iyileri buluyor. Dua edın de bıze de eltın gıbı ıyı ınsan denk gelsın canım, cunku cok ıhtıyacım var.

erkek çocuk 40 hafta bekler diyorlar bakalım kızlar 1 10 gun önce gwlwbilirmiş. sana dr neden 24 nisan diyor.

Canim kan ilaci kabiz yapiyor, magnezyum ishal. İkisini de kullanirsan sorun yok :) her gun olmasa da magvital iciyorum, hem bagirsaklari rahatlatiyo hemde kalca kemiklerimdeki agriya iyi geliyo Allahin izniyle..

bebeğim iyi anası gibi tombiş. boyu 44 cm civarı kg 2000 kusur çıktı maşallah. 2 hafta ilerde maşallah, sekerli annelerdenim sanırım bebişte sekerli:) iyiyiz bence. çok kg almışsın dedi dr ama14 kilo oldu...

bence super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…