oyyy kkurban olurum ona :))
masallah allah bagıslasın yavrularını canım.
geçmiş olsun. sen dr suratına takılma prfesyonel dr mı var. bişeye sıkılmıştır sana konsantre olamamıştır. sen ara yarın sor bence...Hayırlı aksamlar sağlıklı günler anneler ve minikleriii..
Carsamba günü kontrolümüz vardı. Gecmeyen ve hatta artan kasık agrılarımın oldugunu, gece saat başı uykumdan uyandırdığını, yattıgım zaman yataktan acı ve agrıyla zor kalktığımı söyledim. Önceki kontrolde de bu sıkıntım vardı ama normal oldugunu magnezyumu düzenli kullanmamı söylemisti.. Carsamba günü yapilan Tahlil sonucunu bugün aldım ve gösterdim, KUM DÖKÜYOSUNNN dedi
Bi an ne tepki vercegimi bilemedim. Heyecandan ne sormam gerektigini bile beynimde toparlayamadım. Zaten bugün doktorum her zamanki gibi sıcak degildi hatta suratı asıktı.. Yalnızca Ben sorunca cevapladı kısa kısa ve tek kelimelik cevaplardi onlar da. Bu durumu yasayan yada bilgisi olan var mi.. Eczaciya sordum bebege bi sıkıntısı olmaz dedi. Ama internette erken dogum tehtidi olarak okudum.. Rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin. Bizi ve miniklerimizi korusun insaallah
Canim kan ilaci kabiz yapiyor, magnezyum ishal. İkisini de kullanirsan sorun yok :) her gun olmasa da magvital iciyorum, hem bagirsaklari rahatlatiyo hemde kalca kemiklerimdeki agriya iyi geliyo Allahin izniyle..
Hayırlı aksamlar sağlıklı günler anneler ve minikleriii..
Carsamba günü kontrolümüz vardı. Gecmeyen ve hatta artan kasık agrılarımın oldugunu, gece saat başı uykumdan uyandırdığını, yattıgım zaman yataktan acı ve agrıyla zor kalktığımı söyledim. Önceki kontrolde de bu sıkıntım vardı ama normal oldugunu magnezyumu düzenli kullanmamı söylemisti.. Carsamba günü yapilan Tahlil sonucunu bugün aldım ve gösterdim, KUM DÖKÜYOSUNNN dedi
Bi an ne tepki vercegimi bilemedim. Heyecandan ne sormam gerektigini bile beynimde toparlayamadım. Zaten bugün doktorum her zamanki gibi sıcak degildi hatta suratı asıktı.. Yalnızca Ben sorunca cevapladı kısa kısa ve tek kelimelik cevaplardi onlar da. Bu durumu yasayan yada bilgisi olan var mi.. Eczaciya sordum bebege bi sıkıntısı olmaz dedi. Ama internette erken dogum tehtidi olarak okudum.. Rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin. Bizi ve miniklerimizi korusun insaallah
4 senedir ankara da oturuyorum canım ama benimde eşiminde bütün ailesi ordalar bizde sık sık gidip geliyoruz bende çok sevindim bi hemşehri bulmama sen orda yaşıyosun sanırım ismin melek mi :)
Canım aç karınamı içiyorsun tokmu? bir de yan etkisini gördün mü? (mide bulantısı vb. bişey)
Ben magnezyum basladigimdan beri biraz bulantim oluyor. Birde biraz basim donuyor, böyle şikayeti olan var mi?
Oy oy oy maşallah canim. Benim nerdeyse 1 ay oldu tizimi görmeyeli benim oglumda 2 hafta onden giderdi hep 38. haftada 4 kilo dogdu ama tizim nasil olur bilmem :) Canim sen ne zaman ogrendin iki hafta onden gittigini hep mi boyleydi ?bebeğim iyi anası gibi tombiş. boyu 44 cm civarı kg 2000 kusur çıktı maşallah. 2 hafta ilerde maşallah , sekerli annelerdenim sanırım bebişte sekerli:) iyiyiz bence. çok kg almışsın dedi dr ama14 kilo oldu...
Ya çok geçmiş olsun ben iki sene önce yasadim o kum dokmeyi aman Allahim sen nasil dayaniyorsun o ağrıya. ..Tek tavsiyem bol bol bol su ve yogurt suyu inanilmax iyi geliyor. Birde bulabilirsen kizilcik suyu ic canim.Hayırlı aksamlar sağlıklı günler anneler ve minikleriii..
Kızlar,
Buarada uluşma önümüzdeki haftasonu cumartesi günü, Anadolu yakasında olsun diyorum ne dersınız? Avrupa yakasında oturan cok azınlıkta.
Gun cumartesı mı, pazar mı olsun? Nasıl bırsey yapalım? Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ya da çay saati gibi? Epeyce kalabalık olacagız gıbı gorunuyor, gıdecegımız yerı arayıp konusmak grekebılır yer acısından...
Bır de kadıkoy mu, bagdat cd mi bulusma yeri olarak?
Hadı artık netlestırelım gelenler yazsın fıkırlerını
aslında normal zaten sonrası çabuçak kalkılan bişi ne gerek varmış yatmaya , sırf yatış parası almak için böle demekkki, ben norml yapanın hemn çıktığını sezeryanda da bir gün kalındığını gördüm hep aksi bir durum yoksa eğer ..normal 2 gun (1 gece 2 gun en az)
sezeryan 3 gun dedi benim hastane.
Ev için makbul bbuu dediklerin cnm :) ama bazı arkadaşlar hep hastane diince yani o sürede herkes gelcek mi merak ettim :):)))) ben bu konuda tamamen yanlış anlaşıldım sanırım. bardak çatal süslemek kapı süsü bez pastası kurabiye falan dedim ama hepiniz bunları hastanede bırakıp geliniceni sandınız :)) ben doğumumu devlet hastanesinde yapıcam büyük ihtimallede oraya bişi götürmiycem yada götürücem bilmiyorum ilk doğumum ama eve gelenler olarak değerlendirirseniz doğumdan sonra sizi görmeye gelenler için daha oturmuş olucak sanırım fikrim. yoksa ben kolanya şişesini süsleyip hastaneye götürüp neden orda bırakayım ki :))))
Allah sabır versin sana çok zor durumun. ya tam çıkar hayatından desem saçmalamış olucam. ben erkek kardeşimi çıkardım tabiki anne değil ama bencil ve kendınden başka kimseyi dusunmeyen bir insan aynı zamanda kırıcı ve cin olmadan adam çarpma pratiklerini ustumuz de çok denemişliği var. baktım abi abi peşindeğim her seferinde beni daha uzuyor kırıyor. kucucuk bir iyiliğini görsem sevinçten ne yapacağımı sasırıyorum sonra canıma okuyor. hayarımdan çıkardım sonunda 2 yıldır rahatım görüşmüyorum. hiç aramıyorum desem yalan ama huzurum var en azından.
Selam arkadaşlar, bugun bebek mobilyasi baktik ve hatta siparis ettik. Biz bembeyaz bir takim aldik, buyuyunce de istediği sekilde renklendirsin diye. Simdilik kulplarini pembe yapacağız ve aksesuarlari. Iki onerim olacak. Birisi erol mobilya, pendikte. Digeri evimidiziyorum . Com, yerleri dudullu sancaktepede. fiyatlar uygun, model cok. Hellobaby de baktigim 2250 olan takimi 1850ye aldim. Tavsiye ederim, hem guzel internet siteleri hem buyuk showroomlari var
Oy oy oy maşallah canim. Benim nerdeyse 1 ay oldu tizimi görmeyeli benim oglumda 2 hafta onden giderdi hep 38. haftada 4 kilo dogdu ama tizim nasil olur bilmem :) Canim sen ne zaman ogrendin iki hafta onden gittigini hep mi boyleydi ?
Selam arkadaşlar, bugun bebek mobilyasi baktik ve hatta siparis ettik. Biz bembeyaz bir takim aldik, buyuyunce de istediği sekilde renklendirsin diye. Simdilik kulplarini pembe yapacağız ve aksesuarlari. Iki onerim olacak. Birisi erol mobilya, pendikte. Digeri evimidiziyorum . Com, yerleri dudullu sancaktepede. fiyatlar uygun, model cok. Hellobaby de baktigim 2250 olan takimi 1850ye aldim. Tavsiye ederim, hem guzel internet siteleri hem buyuk showroomlari var
Canım, eşim de bazen aynısını söylüyor; hayatından sil gitsin seni üzüyorlar diyor. Onlara söyleyebileceğim o kadar ağır sözler ve gerçekler var ki; bir Allah kulu da, haksızsın diyemez. Zaman zaman aklımdan geçmiyor değil ama sonra bakıyorum ki onlar için benim olmam ile olmamam arasındaki fark o kadar az ki... Tüm sözlerimin ve sizi sildim diyişimin, onların ruhunda bir minik çizgi kadar iz bile bırakmayacağı da aşikar...Hayatımdaki yerleri, etkileri de yok denecek kadar az
ama onların sana etkisi buyuk(abimin bana etkisi de buyuk ama benim abimin hayatına etkim aynı tarifin gibi) yani ben kendi adıma rahatladım, görüştüğümde hep bir kesi atıyor kalbime, durup dururken ne diye göze alayım en iyisi görüşmemek, napıyor bilmemek, iyi olsun elbet ama ben den uzak olsun.
kızlar ben Eskişehirliyim ama istanbulda oturuyorum eskişehirde olana varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?