2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
oyyy kkurban olurum ona :))
masallah allah bagıslasın yavrularını canım.

saol canım, hepimizin bebeklerini, çocuklarını Allah korusun. çok zor 1-2 ay geçirdik sonra toparlandık geride kaldı innşallah sağlıkla doğar 2 numarada kilo en kolayı alınır verilir...

Hayırlı aksamlar sağlıklı günler anneler ve minikleriii..
Carsamba günü kontrolümüz vardı. Gecmeyen ve hatta artan kasık agrılarımın oldugunu, gece saat başı uykumdan uyandırdığını, yattıgım zaman yataktan acı ve agrıyla zor kalktığımı söyledim. Önceki kontrolde de bu sıkıntım vardı ama normal oldugunu magnezyumu düzenli kullanmamı söylemisti.. Carsamba günü yapilan Tahlil sonucunu bugün aldım ve gösterdim, KUM DÖKÜYOSUNNN dedi
Bi an ne tepki vercegimi bilemedim. Heyecandan ne sormam gerektigini bile beynimde toparlayamadım. Zaten bugün doktorum her zamanki gibi sıcak degildi hatta suratı asıktı.. Yalnızca Ben sorunca cevapladı kısa kısa ve tek kelimelik cevaplardi onlar da. Bu durumu yasayan yada bilgisi olan var mi.. Eczaciya sordum bebege bi sıkıntısı olmaz dedi. Ama internette erken dogum tehtidi olarak okudum.. Rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin. Bizi ve miniklerimizi korusun insaallah

geçmiş olsun. sen dr suratına takılma prfesyonel dr mı var. bişeye sıkılmıştır sana konsantre olamamıştır. sen ara yarın sor bence...

Canim kan ilaci kabiz yapiyor, magnezyum ishal. İkisini de kullanirsan sorun yok :) her gun olmasa da magvital iciyorum, hem bagirsaklari rahatlatiyo hemde kalca kemiklerimdeki agriya iyi geliyo Allahin izniyle..

o zaman ben en kısa zamanda magnezyuma başlıyım : )) kabızlık olayı beni mahvetti aylardır. napsam faydası olmuyor. magnezyum eksikliği kramp bacaklarda ağrı falan da yapıyor sanırım, ki ben de onlar da var. haftaya doktora gitcem sorayım bakalım

Kızlar merhaba dr.umuza gittik maşallah boyumuz ve kg haftamizla uyumlu tam tamına. Pozisyonumuxz normal doğum pozisyonunun almış. Herşeyimiz yolunda akşamlari el ve ayaklarimda şişlik oluyordu.onun için tuzu bırakmami söyledi dediği gibi tuz kullanmadim bugün sismedi :) pozisyonunundan dolayı hafif karın içi acim oluyormus onuda öğrendim hareketleri imiş canımi yakan :) çok ayakta durma dedi acımaz dedi. Maşallah çok şükür. Darısı başınıza güzel haberler duyarsınız inşallah sizlerde arkadaşlar.

cnm Allah kolaylık versin en ii ben anlarım seni aylarca 2 cm taşımla uğraştım bağırta bağırta idrar yolumdan stent taktılar hem de iki kez ve sonuç vermeyince uyutarak taşımı kırdılar. hiç korkma bebeğini Allaha emanet et. bol su iç ben hergün 5 lt su içiorum. bununla aştım çoğu şeyi. hayatından suyu eksik etme

4 senedir ankara da oturuyorum canım ama benimde eşiminde bütün ailesi ordalar bizde sık sık gidip geliyoruz bende çok sevindim bi hemşehri bulmama sen orda yaşıyosun sanırım ismin melek mi :)

Yok canim ismim hulya. Melegim diye bebisime dedim ama g kullanilmis oyuzden k yaptim:))) ben burda yaşıyorum evet canim.

Selam arkadaşlar, bugun bebek mobilyasi baktik ve hatta siparis ettik. Biz bembeyaz bir takim aldik, buyuyunce de istediği sekilde renklendirsin diye. Simdilik kulplarini pembe yapacağız ve aksesuarlari. Iki onerim olacak. Birisi erol mobilya, pendikte. Digeri evimidiziyorum . Com, yerleri dudullu sancaktepede. fiyatlar uygun, model cok. Hellobaby de baktigim 2250 olan takimi 1850ye aldim. Tavsiye ederim, hem guzel internet siteleri hem buyuk showroomlari var

Son düzenleme:
Oy oy oy maşallah canim. Benim nerdeyse 1 ay oldu tizimi görmeyeli benim oglumda 2 hafta onden giderdi hep 38. haftada 4 kilo dogdu ama tizim nasil olur bilmem :) Canim sen ne zaman ogrendin iki hafta onden gittigini hep mi boyleydi ?

Ya çok geçmiş olsun ben iki sene önce yasadim o kum dokmeyi aman Allahim sen nasil dayaniyorsun o ağrıya. ..Tek tavsiyem bol bol bol su ve yogurt suyu inanilmax iyi geliyor. Birde bulabilirsen kizilcik suyu ic canim.

Benim fikrim cmt. sabah kahvaltisi ve herkesin herseyle ulasabilecegi kadikoy

normal 2 gun (1 gece 2 gun en az)
sezeryan 3 gun dedi benim hastane.
aslında normal zaten sonrası çabuçak kalkılan bişi ne gerek varmış yatmaya , sırf yatış parası almak için böle demekkki, ben norml yapanın hemn çıktığını sezeryanda da bir gün kalındığını gördüm hep aksi bir durum yoksa eğer ..
Ev için makbul bbuu dediklerin cnm :) ama bazı arkadaşlar hep hastane diince yani o sürede herkes gelcek mi merak ettim :)

Canım, eşim de bazen aynısını söylüyor; hayatından sil gitsin seni üzüyorlar diyor. Onlara söyleyebileceğim o kadar ağır sözler ve gerçekler var ki; bir Allah kulu da, haksızsın diyemez. Zaman zaman aklımdan geçmiyor değil ama sonra bakıyorum ki onlar için benim olmam ile olmamam arasındaki fark o kadar az ki... Tüm sözlerimin ve sizi sildim diyişimin, onların ruhunda bir minik çizgi kadar iz bile bırakmayacağı da aşikar...Hayatımdaki yerleri, etkileri de yok denecek kadar az

Güle güle kullansın ıns, cok ıyı dusunmussunuz model ve renk olayını.

Oy oy oy maşallah canim. Benim nerdeyse 1 ay oldu tizimi görmeyeli benim oglumda 2 hafta onden giderdi hep 38. haftada 4 kilo dogdu ama tizim nasil olur bilmem :) Canim sen ne zaman ogrendin iki hafta onden gittigini hep mi boyleydi ?

21 haftadaya kadar tam gunundeydi. 1-2 gun sapma vardı maximum. 21. haftada ilk defa 4-5 gun buyuk dendi. sonraki ay 10-12 gun dendi. son 6 haftadır 2 hafta önde deniyor. benim bebekte bir anamoli var(kalbine bağlanan besleme kordonunda eksik bi damar var- kalp yetmezliğine yahut yeterince beslenememeye neden olabilir dendi 21. haftada detaylı ultrasonda), buyuk olması değilde istikrarlı olmasına takık haldeyim. inşallah sağlıkla bu son haftaları da atlatır tamamlarız sureci.

Güle güle kullansın bebeğin cnm. Onlar için herşeyin en güzeli. ........

ama onların sana etkisi buyuk(abimin bana etkisi de buyuk ama benim abimin hayatına etkim aynı tarifin gibi) yani ben kendi adıma rahatladım, görüştüğümde hep bir kesi atıyor kalbime, durup dururken ne diye göze alayım en iyisi görüşmemek, napıyor bilmemek, iyi olsun elbet ama ben den uzak olsun.

Haklısın sözlerinde anlıyorum demek istediğini. O kadar çok iyi-kötü-önemli günlerimde yanımda olmadılar ki; ben de artık eksikliklerini çok az hissediyorum. Eşim ve oğlum hayatıma girince yalnızlık hissi de bitti zaten herşeyimi onlara adadım. Çok şanslıyım ki, eşimin ailesi de beni çok seviyor, çok iyi davranıyorlar. Ruhumdaki butun eksıklıkler, onlarla özellkle de çocuklarımla doluyor, resmen tedavi oluyor.
Bazen garip şekilde kendimi onların bana ihtiyacı oldugu bır zamanda dusunuyorum; acaba onlar kadar duyarsız ve duygusuz olabılecek mıyım dıye? Sanırım annemin bana soyledıgı; "haatımı sızın ıcın heba etmemı mı beklıyorsunuz" lafını etmeden gecemeyecegım...
Annelik........Çeşit çeşit...Ben sımdıden kızımın buyuyup anne oldugu zaman yanında oldugumu fılan dusunup mutlu oluyorum.

Buradaki tum annelerın bebıslerı hep anne sevgısıne doysun, Allah onları annesız bırakmasın, mutlu bır aılede yasamayı nasıp etsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…