120 kilo olsan neysede 80 de falan ilgisi yok canım. O senin çatsınlar ve bebeğin pozisyonuyla ilgili durum. Bende 94 kiloyum şuan ama doktor bana 36. Haftada çatı muayenesi yapacağım uygunsa normal yapabilirsin. Bebeğin pozisyonu uygun demişti. Takma kafanı yapabilirsin normal :)
Gunaydin kizlar.bende uyku problemi cekiyorum.bide sabah 7 de kalkip ise gidiyorum..
Son kontrolumde dr.700 gr.fazla aldigimi soyledi.bu hizla gidersen doguma 20 kg.almis olarak girersin.nefes problemin olir normal dogum sansini azaltirsin dedi.
bunu duyan ben bu hafta cok dikkat ettim.bebek icin faydasiz hicbirseyi agzima surmedim.bu hafta hic kilo almamisim.
ama tedirginim bebek de mi beslenemedi acaba diyebakalim haftaya kontroldede neden kilo almadin diye kalaylar simdi benim doktor.
günaydın arkadaşlar. hasta olan arkadaşlar nasıl oldunuz inşallah iyisinizdir. arkadaşlar size birşey soracam iki gündür istifralarım başladı zaten 6 ay bitene kadar yaşadım bu durumu ama bitmişti. şimdi neden böyle başladı yaa. sizde böyle bi durum var mı?
Kızlar burada 2 çocuğu olup ta, 3. Ye hamile olan anne var mı? Varsa lütfen biraz yardımcı olsun...
İkinci doğunca, birinci nasıl tepki verdi? İlkine göre yardıma daha fazla mı ihtiyaçları oldu?
İkinci daha erken doğum mu oluyor, yorgunluk-zorlanmadan öturu vs... O kadar cok soracagım sey var ki, lütfen varsa bir ses versin...
günaydın arkadaşlar. hasta olan arkadaşlar nasıl oldunuz inşallah iyisinizdir. arkadaşlar size birşey soracam iki gündür istifralarım başladı zaten 6 ay bitene kadar yaşadım bu durumu ama bitmişti. şimdi neden böyle başladı yaa. sizde böyle bi durum var mı?
kızlar bebek bezi markasında hengisinde karar kıldınız?
molfix ve prima benim aklımda.
huggues miydi ne o marka bez kese kağıdı gibi berbat bişey.
evet prima çok güzel ama 2 yıl kullanılacak biraz pahalı gelir gibi geliyor.
hoş molfixin fiyanınada bakmadım, 2-3 lira fark varsa gerek yok zaten.
ama şuda var bebek hangi beze alışırsa değitirdiğin zaman pişik yapıyor.
canım molfix bı arkadasımın bebegıne oyle bır alerjı yapmıskı yavrum gorunce ıcım acıdı.. bole ıltıhaplı ıltıhaplı hem de bırsuru sıvılce gıbı.. o yuzden prımaya donmus.. gecmıs dökuntu.. ben prıma kullanmayı dusunuyorum ..
sanırım bende onu alıcam, peki primium care mi yoksa diğerinden mi alıcaksın?
evet duruyor..
subat ayında bıracık dıkkat ettım 1400 ve ustu cıkması gerekırken 1200 cıktı kuzumcok uzuldum ama bu ay yıyorum valla napım.. dogumdan sonra verırım. kılo derdım degılde daha rahat dogum yapmak ıcın formuller arıyorum kendımce :)
benim canım annem oğluşuma alt açma zımbırtısından yapmııışşşşş
Eki Görüntüle 1003893
çok tatlı değil mi? herseyı baykuslu oluyor.. :) e ne de olsa bır bay-kuş geliyor aramıza
nevresım takımı da yapmış
Eki Görüntüle 1003894 Eki Görüntüle 1003895
bır de tabiki beşiktaşlı olacağı için yavru kartala formaaa :)
Eki Görüntüle 1003898
kızlar bebek bezi markasında hengisinde karar kıldınız?
molfix ve prima benim aklımda.
huggues miydi ne o marka bez kese kağıdı gibi berbat bişey.
evet prima çok güzel ama 2 yıl kullanılacak biraz pahalı gelir gibi geliyor.
hoş molfixin fiyanınada bakmadım, 2-3 lira fark varsa gerek yok zaten.
ama şuda var bebek hangi beze alışırsa değitirdiğin zaman pişik yapıyor.
Gunaydin kizlar.bende uyku problemi cekiyorum.bide sabah 7 de kalkip ise gidiyorum..
Son kontrolumde dr.700 gr.fazla aldigimi soyledi.bu hizla gidersen doguma 20 kg.almis olarak girersin.nefes problemin olir normal dogum sansini azaltirsin dedi.
bunu duyan ben bu hafta cok dikkat ettim.bebek icin faydasiz hicbirseyi agzima surmedim.bu hafta hic kilo almamisim.
ama tedirginim bebek de mi beslenemedi acaba diyebakalim haftaya kontroldede neden kilo almadin diye kalaylar simdi benim doktor.
benim son kontrolde bebek 2 hafta önde çıktı, dr yine buyuk doğuramazsın demedi ama fix lafı 2800 bebeği herkes doğrurur, 3000 gr bile çok fark eder falan diyor. kısmet, 4kg yaklaşırsa korkmaya başlarım bebeğe zarar veririmiyim diye ağrı zaten az çok biliyorum nasıl birşey. kısmet tabi en ideali 3400-3600 bence de muhim olan kg değil kesinlikle sağlıklı olmaları. annem 3400-3500 bebekler doğurdum diyor. ama boyu 163-164 hiç yırtılmadan ve kolayca, kv 3400-4000 gr doğurdum diyor. ama o 175 e yakın boyu. eğer senin de kalçan genişse muhtemelen kolay doğum yaparsın. genelde kalça kemiği geniş kadınlar herzaman doğurganlığın sembolü oluyor. benim pek detay yok vucudumda. arkadaş olduk bakabilirsin resimlerime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?