2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?


  • Ankete Katılan
    513
Çook geçmiş olsun, lütfen moralini bozma, doktorun dediklerini yap ve dua et...elinden başka bi şey gelmez kendini üzüp, strese sokma daha fazla...

Dualarımız seninle, Allah yardımcın olsun


Canım çok geçmiş olsun benimde 2 cm açıklığım var ayağa kalkmam yasak tuvalet dışında napayım bebeklerimiz iyi olsun da dua edelim bol bol Allah'ın izniyle bişey olmayacak inşallah



canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen hiç yerinden bile kalkma.dua edeceğim senin için.inşallah geçecek hiç sorunsuz bekleyecek bebeğin.sen dinlen ve moralini hep yüksek tut.

geçmiş olsun çok dikkat et dinlen Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle...

Allah yardımcınız olsun, bol su, bol protein, bol kuruyemiş. atalatıcaksınız elbette, ama gerçekten dinlen bol bol. dualarımız seninle.

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, evde dinleniyorum mideme vurdu biraz o yüzden pek yiyemedim bir kaç gün fakat bugün daha iyiyim çok şükür. İlaç verdiler biri bebeğin ciğer gelişimini tamamlaması için, biri de bebeğin içerde kalması için. Ayaklar yukarıda yatmak ve bol protein almak çok önemli dedi doktor. Kronik idrar yolu enfeksiyonu olanlar lütfen ihmal etmeyin, iltihaplar plasentsaya zarar verip aşındırıp bebeğin suyunun gelmesine sebep oluyormuş bu da doğumu başlatıyormuş. Hepinize tekrardan teşekkür ederim inşallah 2 hafta sonra doğurup Mart annesi olmam
 

Çok çok geçmiş olsun canım..Bebişini vaktinde sağlıkla kucağına alırsın inş..dualarmız seninle
 
hamile karısının doğum gününü unutan kocaya ne yapmalıgerçi burnundan getirdim ama yok içinmeki sinir geçmedi daha.kafası doluymuş beyefendinin.şubat ayını 31 çekiyor sanmış falan
 
günaydın kızlar,

koseden geçmiş olsun yat dinlen bol bol bir şey olmayacak inşallah. yarın kontrolüm var ben de merak içindeyim akıntım var. ihmal etmemek lazım.
 
yaa bendeee buu akıntılara ve iltihaplanma durumuna takmıs durumdayimmm.....yeşilll ve kokulu akıntım var...doktorum fitil vermişti gectii gibi oldu ama yeniden başladii korkuyorum erken doguma neden oluymus...bu cumartesiiiiii doktorum var yeniden sorcam.ama inanın bıktım iç çamasairr 3 defa degişiyorum.süreklii banyo yapıyorum..çözemedim niye böylee.....suyumu hiç ihmall etmem çok icerim:26:
 

cok gecmis olsun, umarim cabuk toparlarsin bebegini de erkenden alma geregi duymazlar.
 
Sertleşmen yer tümsekleşiyorsa o bebeğinin hareketi olabilir ki. Sırtını kafasını dayıyor olabilir.

Cnm insallah oyledir ama nette okuduklarim beni cok korkuttu.yok kasilmaymis yok erken dogum tehditiymis allah korusun bu hafta doktora gidiyim.diyorum bakalim ne dixek anca ozaman rahatlarim dua edin kizlar
 

Cok gecmis olsun dualarimiz seninle
 
hamile karısının doğum gününü unutan kocaya ne yapmalıgerçi burnundan getirdim ama yok içinmeki sinir geçmedi daha.kafası doluymuş beyefendinin.şubat ayını 31 çekiyor sanmış falan


eyvah eyvahhh birde hamilelik döneminde ha eşin baya ayıp etmiş.. ağlamadın demi kız wala açıkcası ben olsam ağlardım çünkü hormonlardan dolayı çirkin desede ağlayan biri oldum nisandada benim doğum günüm var bakalım hatırlıcak mı bu arada doğum günün kutlu olsun
 

2 gün önce kontrolde hiç bişey yokken bi anda suyumun gelmesi ve sancımın başaması inan çok korkuttu ne yapıcamı şaşırdım ama doktor beni iyi sakinleştirdi bişey yapmıcaksın bol su içip yatıcaksın dedi.. bakalım bizde bol su içip yatıyoruz Allah tan açılmam filan olmadı çok şükür.. arkadaşında inşallah zamanında sağlıklı evladını kucağına alır..

Gerçekten işe yarıyor muymuş peki?

ben umreden getirdim kendime ordaki kadınlar söyledi doğumu kolaylaştırıyo diye ilk defa duymuştum aldım hemen :) internettende araştırdım bayağı olumlu yorumlar var. doktoruma sormaya çekindim açıkcası kocakarı adeti demesinden tırstım.. ama umreye gittiğimi biliyodu geldiğimde bi ot var doğumu kolaylaştırıyo ondan alsaydın filan diyince çok şaşırdım. doğumhanede görüyorum kadınlar kullanıyo işe yarıyo gerçekten filan dedi içim rahatladı :)


canımm sakın korkma yavrularımız Allah a emnaet inşallah hayırlısıyla sağlıkla alıcak kucaklarımıza merak etme.. benimde cumartesi günü sancım çıktı nst de ve suyum geldi.. doktor boll ıstrahat ve su içiceksin dedi.. sende elinden geldiğince kalkmamaya çalış yanında şişeler olsun bol bol su iç.. geçmiş olsun çok..
 
iyi akşamlar hamişler.. hepiniz iyisinizdir umarım... doğumlarımıza çok az bi zaman kaldı:18: ben çok korkuyorum. siz doğum şeklinize karar verdinizmi

selam. malesef bu seferki gebeligimde gebelik sekeri ciktigi icin ve insülin kullandigimdan dolayi su an bebekte normal gelisiminden iki hafta önde yani bu sekilde giderse daha da kilos olacak ve zaten normal dogum mümkün degilmis. ilk gebeligimde de doktor demisti 3500gr üstü bebekleri doguramazsin catin dar demisti. daha iki ayim var ve gidishat yine sezaryan gösteriyor. cok da üzülmüyorum aslinda gecen sefer cok ugrastim normal dogum icin bu kez planli olacak sanirim 10 gün öncesinden alinmasi icin hastaneye yatmam gerekecek. saglikli olsun da gerisini istemem. insallah su lanet seker de dogum sonrasi kaybolup gider cünkü gercekten cok moralim bozuluyor her ölcümde her yemek yedigimde vs.

herkese hayirli dogumlar dilerim.
 


ya bana ne demeli tahlillerde iltihap yok diyor. ama akıntım beyaz ve kokulu. ilaçta vermiyor. hamilelikte olurmuş iyide kokusuz olması gerekmiyor mu??
aynı dert bendede var baş edemeyince akıntı pedi aldım onlarla idare ediyorum. su aygırına döndüm sürekli duş almaktan
 



bende ocaktan beri sürekli hastaydim, sinüsler dolu bir türlü akmiyordu. mühim olan gün icinde sicak icecekler tüketmen, yeteri kadar su icmen. buhar banyosu yani bir legene kaynar su koy icine nane, ihlamur koy o buhari icine cekmeye calis burnun acilmasina yardimci oluyor. saf deniz suyu cek burnuna. doktorum bana burun damlasi vermisti ama pek ise yaramadi, zaten gebelikte sinirli kullanmak gerekiyor bende pek kullanmak istemedim icime sinmedi.
evin dogal gazli ise yattigin odayi isitiyorsan eger kaloriferin üzerine tamamen islak fakat suyu sikilmis havlu koy, gece boyunca odayi nemlendirir ve sabah fark edeceksin, bogazin kurumuyor o kadar. eger isitici kullaniyorsan bir isiya dayanikli kabin icine yeterince su koy buharlasmasini sagla. birde kirmizi isik, griplerde, romatizmali hastalar veya eklem yerleri sikintisi yasayanlar sIk kullanir bunu, bir nevi normal lamba fakat normal ampüllerden daha yüksek voltaji olan bir kirmizi ampül var icinde o benim cok isime yaradi. bu sekil en son cok sükür kurtuldum 1.5 aydir cektigim sinüzitten. burnumda tikanmiyor artik.

gecmis olsun.
 

çok çok gecmiş olsunn canımm sıkma canını dr dediklerini yapp Allahın ziniyle bişey olmazz olumlu düşün sen hepp dularımızz seninlee inşallahh geçicekk hepsiii
 

benimde sabahlari ac karnina degerlerim 90 üstü ciktigi icin geceden insüline baslatti doktor ki simdi biraz düzeldi diyebilirim. ac karnina 60-90 olmasi gerekiyormus. yemekten 1 saat sonra en fazla 140, iki saat sonra en fazla 120. senin yemek sonrasi degerin gayet iyi cikmis aslinda. belkide yanlis ölctün. ölcüm yaptignda dikkat et parmaklarinda da birseyler olmasin en iyisi ölcüm öncesi elini yika ya da dezenfekte et. ben bazen ogluma meyve dogradigima unutuyorum ve ölctügümde o meyvenin sekeri parmakta kaldigi icin sonuclar cok kötü oluyor meger ondanmis :) simdi her defasinda mutlaka islak mendil, yikama ya da dezenfekte ediyorum parmaklarimi ölcmeden evvel.
 

Hadi ya bende bir araştırayım bakalım teşekkür ederim canım :)
 
Canim kan ilaci kabiz yapiyor, magnezyum ishal. İkisini de kullanirsan sorun yok :) her gun olmasa da magvital iciyorum, hem bagirsaklari rahatlatiyo hemde kalca kemiklerimdeki agriya iyi geliyo Allahin izniyle..

teşekkür ederim canım. bir arkadaş demişti, kan ilacını değiştirdim kabızım geçti diye, bende ondan sonra doktoru aradım. ben de değiştirdim. gerçekten biraz faydasını gördüm. tavsiye ederim.
 

evett kokulu olmasii rahatsiz ediyo işte : pedlerde mantar yapıyomus kaşıntıya sebep oluyomus....allahtan kasıntım yokkk
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…