Çook geçmiş olsun, lütfen moralini bozma, doktorun dediklerini yap ve dua et...elinden başka bi şey gelmez kendini üzüp, strese sokma daha fazla...
Dualarımız seninle, Allah yardımcın olsun
canım benim çok geçmiş olsun. bak işte herşeye normal diyolar sinirleniyorum bende. bende sağ bacağımı havaya kaldırmaıyorum hiç. iyi bak kendinede bebişinede. bolbol süt yumurta muz yeşillik tüket. onlar büyütcek bebeğini. atlatırsın tabiki dualarımız seninle.bişey verdimi doğumu durdurmak için
Canım çok geçmiş olsun benimde 2 cm açıklığım var ayağa kalkmam yasak tuvalet dışında napayım bebeklerimiz iyi olsun da dua edelim bol bol Allah'ın izniyle bişey olmayacak inşallah
cnm acil sifalar diliyorum bol bol yat dinlen 3 cm açılma olup doğuma kadar yatanlar var inş herşey yolunda gider benimde kasığım ağrıyor nasıl bir ağrıydı hiç gecmeyenmi arada gelenmi bende korktum şimdi en son gittiğimde dr dedim nts de bakalım suyun bebek iyi ama her ihtimale karsı erken doğum felan allah korosun dedi sancı felan çıkmadı şükür dualarımız seninle cnm dikkat et kendinede bebişinede
Çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcın olsun. Lütfen doktorun dediklerini yap istirahat et, iyi beslen sakın kötüsü olacak diye düşünme iyi düşün hep iyi olacak de inşallah bebeğin annesini üzmeyecek. Dualarım seninle.
canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen hiç yerinden bile kalkma.dua edeceğim senin için.inşallah geçecek hiç sorunsuz bekleyecek bebeğin.sen dinlen ve moralini hep yüksek tut.
geçmiş olsun çok dikkat et dinlen Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle...
Allah yardımcınız olsun, bol su, bol protein, bol kuruyemiş. atalatıcaksınız elbette, ama gerçekten dinlen bol bol. dualarımız seninle.
aslında iyi yapmışsın ben işimi maalesef bırakamıyorum hatta doğumdan sonra 40 gün içinde geri geleceğim çok zor olacak biliyorum ama mecburum.allah hepimizin yardımcısı olsun.
Günaydın Kızlar geçmişi okuyamadım baya kötü günler geçirdim malesef. Cuma günü kontrolüm vardı, ultrasona girmeden önce doktora söyledim sağ kasığımda müthiş bir ağrı var tek ayak üstüne basıp çorap bile giyemiyorum diye, önemsemedi hamileiğin normal süreci genelde görünen bir sancı türü dedi. Sonra odaya geçtik beraber, doktor çok panikledi ne zamandır ağrın var? neden aramadın ? neden daha önce gelmedin vb. sorular sormaya başladı. Ben de bilemedim arada ağrıyor zaten her seferinde aramak istemedim dedim. Bebek doğum kanalına girmiş, bebeğimin suyu çok azalmış ve rahimde 3 cm açılma varmış. Suyun geldi mi dedi, ilk hamileliğim bilemiyorum ki dedim ayırt edemem normal akıntıdan dedim. Hemen amnisure diye bir test verdi amniyo sıvısının gelip gelmediğini anlamak için, çeşitli kan ve idrar tahlilleri verdi. Çok panikledim hemen hastaneye gittik testlerimizi verdik, diğer testimiz Gaziantep'te yokmuş Adana'dan gönderdiler bize gece 23.00 gibi elimizde oldu hemen yaptık Allah'a şükürler olsun ki negatif çıktı. Verdiğimiz diğer test sonuçlarına bakarak bağışıklık sistemimin çöktüğünü ve çok fazla idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi. Yine ilaçlara başladım fakat bebeğim çok hareketsiz ve hareket ettiğinde de çok halsiz. Doktor istirahat verdi ve sana 2 hafta veriyorum bebeğine iyi baktın baktın, bakamadın almak durumunda kalacağım beslenemiyor dedi. Bunu da atlatacağımızı biliyorum, lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin .
Günaydın Kızlar geçmişi okuyamadım baya kötü günler geçirdim malesef. Cuma günü kontrolüm vardı, ultrasona girmeden önce doktora söyledim sağ kasığımda müthiş bir ağrı var tek ayak üstüne basıp çorap bile giyemiyorum diye, önemsemedi hamileiğin normal süreci genelde görünen bir sancı türü dedi. Sonra odaya geçtik beraber, doktor çok panikledi ne zamandır ağrın var? neden aramadın ? neden daha önce gelmedin vb. sorular sormaya başladı. Ben de bilemedim arada ağrıyor zaten her seferinde aramak istemedim dedim. Bebek doğum kanalına girmiş, bebeğimin suyu çok azalmış ve rahimde 3 cm açılma varmış. Suyun geldi mi dedi, ilk hamileliğim bilemiyorum ki dedim ayırt edemem normal akıntıdan dedim. Hemen amnisure diye bir test verdi amniyo sıvısının gelip gelmediğini anlamak için, çeşitli kan ve idrar tahlilleri verdi. Çok panikledim hemen hastaneye gittik testlerimizi verdik, diğer testimiz Gaziantep'te yokmuş Adana'dan gönderdiler bize gece 23.00 gibi elimizde oldu hemen yaptık Allah'a şükürler olsun ki negatif çıktı. Verdiğimiz diğer test sonuçlarına bakarak bağışıklık sistemimin çöktüğünü ve çok fazla idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi. Yine ilaçlara başladım fakat bebeğim çok hareketsiz ve hareket ettiğinde de çok halsiz. Doktor istirahat verdi ve sana 2 hafta veriyorum bebeğine iyi baktın baktın, bakamadın almak durumunda kalacağım beslenemiyor dedi. Bunu da atlatacağımızı biliyorum, lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin….
Sertleşmen yer tümsekleşiyorsa o bebeğinin hareketi olabilir ki. Sırtını kafasını dayıyor olabilir.
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, evde dinleniyorum mideme vurdu biraz o yüzden pek yiyemedim bir kaç gün fakat bugün daha iyiyim çok şükür. İlaç verdiler biri bebeğin ciğer gelişimini tamamlaması için, biri de bebeğin içerde kalması için. Ayaklar yukarıda yatmak ve bol protein almak çok önemli dedi doktor. Kronik idrar yolu enfeksiyonu olanlar lütfen ihmal etmeyin, iltihaplar plasentsaya zarar verip aşındırıp bebeğin suyunun gelmesine sebep oluyormuş bu da doğumu başlatıyormuş. Hepinize tekrardan teşekkür ederim inşallah 2 hafta sonra doğurup Mart annesi olmam
hamile karısının doğum gününü unutan kocaya ne yapmalıgerçi burnundan getirdim ama yok içinmeki sinir geçmedi daha.kafası doluymuş beyefendinin.şubat ayını 31 çekiyor sanmış falan
canım çokçok geçmiş olsun.. umaarım daha iyisindir. dikkat et kendine üzme ne olur. benm arkadaşımda 32de doğum sancısı ve açılmayla alındı hastaneye şimdi hap falan derken 35 oldu dr herşey yolunda dedi. 36 yı bekliyo onlarda sonra hapı bırakıcaklar bebiş ne zman isterse ozman gelcek. merak etme korkma sen bişeycik olmaz yeterki canını sıkma dinlen bolbol
Gerçekten işe yarıyor muymuş peki?
Günaydın Kızlar geçmişi okuyamadım baya kötü günler geçirdim malesef. Cuma günü kontrolüm vardı, ultrasona girmeden önce doktora söyledim sağ kasığımda müthiş bir ağrı var tek ayak üstüne basıp çorap bile giyemiyorum diye, önemsemedi hamileiğin normal süreci genelde görünen bir sancı türü dedi. Sonra odaya geçtik beraber, doktor çok panikledi ne zamandır ağrın var? neden aramadın ? neden daha önce gelmedin vb. sorular sormaya başladı. Ben de bilemedim arada ağrıyor zaten her seferinde aramak istemedim dedim. Bebek doğum kanalına girmiş, bebeğimin suyu çok azalmış ve rahimde 3 cm açılma varmış. Suyun geldi mi dedi, ilk hamileliğim bilemiyorum ki dedim ayırt edemem normal akıntıdan dedim. Hemen amnisure diye bir test verdi amniyo sıvısının gelip gelmediğini anlamak için, çeşitli kan ve idrar tahlilleri verdi. Çok panikledim hemen hastaneye gittik testlerimizi verdik, diğer testimiz Gaziantep'te yokmuş Adana'dan gönderdiler bize gece 23.00 gibi elimizde oldu hemen yaptık Allah'a şükürler olsun ki negatif çıktı. Verdiğimiz diğer test sonuçlarına bakarak bağışıklık sistemimin çöktüğünü ve çok fazla idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi. Yine ilaçlara başladım fakat bebeğim çok hareketsiz ve hareket ettiğinde de çok halsiz. Doktor istirahat verdi ve sana 2 hafta veriyorum bebeğine iyi baktın baktın, bakamadın almak durumunda kalacağım beslenemiyor dedi. Bunu da atlatacağımızı biliyorum, lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin .
iyi akşamlar hamişler.. hepiniz iyisinizdir umarım... doğumlarımıza çok az bi zaman kaldı:18: ben çok korkuyorum. siz doğum şeklinize karar verdinizmi
yaa bendeee buu akıntılara ve iltihaplanma durumuna takmıs durumdayimmm.....yeşilll ve kokulu akıntım var...doktorum fitil vermişti gectii gibi oldu ama yeniden başladii korkuyorum erken doguma neden oluymus...bu cumartesiiiiii doktorum var yeniden sorcam.ama inanın bıktım iç çamasairr 3 defa degişiyorum.süreklii banyo yapıyorum..çözemedim niye böylee.....suyumu hiç ihmall etmem çok icerim:26:
Kızlar nefes alamıyorum ben normalde de nefes darlığı çekerim hep hamilelikte iyice arttı ve suan burnum da tikali otrivine kullanabilir miyim??? Hiç kullanan oldu mu aranızda internetten baktim okuduklarımi beğenmedim ama çıkar yol arıyor zira hiç nefes alamıyorum yoksa ölcem nefessizlikten bu gece((
benim de bu şekere aklım ermedi bir türlü. bugün sabah 7 de kahvaltıdan önce ölçtüm 91 çıktı,sonra 1 yumurta,çok az lıght peynir bir dilimden az çavdar ekmeği yarım salatalık ve iki parça küçük marul yedim. iki saat sonra 9 da ölçtügümde sekerim 85 çıktı. normal mi,yoksa benim şekerim mi düşüyor bu sefer de:))
ben umreden getirdim kendime ordaki kadınlar söyledi doğumu kolaylaştırıyo diye ilk defa duymuştum aldım hemen :) internettende araştırdım bayağı olumlu yorumlar var. doktoruma sormaya çekindim açıkcası kocakarı adeti demesinden tırstım.. ama umreye gittiğimi biliyodu geldiğimde bi ot var doğumu kolaylaştırıyo ondan alsaydın filan diyince çok şaşırdım. doğumhanede görüyorum kadınlar kullanıyo işe yarıyo gerçekten filan dedi içim rahatladı :)
Canim kan ilaci kabiz yapiyor, magnezyum ishal. İkisini de kullanirsan sorun yok :) her gun olmasa da magvital iciyorum, hem bagirsaklari rahatlatiyo hemde kalca kemiklerimdeki agriya iyi geliyo Allahin izniyle..
sen kime gidiyorsun canım? ben gittiğim hiçbir bayandan memnun kalmadım.
ya bana ne demeli tahlillerde iltihap yok diyor. ama akıntım beyaz ve kokulu. ilaçta vermiyor. hamilelikte olurmuş iyide kokusuz olması gerekmiyor mu??
aynı dert bendede var baş edemeyince akıntı pedi aldım onlarla idare ediyorum. su aygırına döndüm sürekli duş almaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?