2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

öncelikle çok geçmiş olsun cnm. olsun hiç üzülme bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inş. sağlık söz konusu olunca normal sezeryan farketmz önemli olan sen ve bebeğinin sağlığı..dilerim doğumdan sonra şekerinde kaybolup gider..

hamile karısının doğum gününü unutan kocaya ne yapmalıgerçi burnundan getirdim ama yok içinmeki sinir geçmedi daha.kafası doluymuş beyefendinin.şubat ayını 31 çekiyor sanmış falan

doğumgunun kutlu olsun sağlıkla mutlulukla nice nice yıllara.

ben de doktoruma sormştm canım kesinlikle öyle şeyleri önermiyo.faydasının yanı sıra zararınında olduğunu söylemişti..araştırıp doktoruna danışmanı tavsye ederm.. balık yağı içmek yerine balık ye demişti bana

saol canım şu roxy i bi kaç defa daha duydum heralde bende onu tercih ederim. bencede ne olur ne olmaz erkenden hazırlamakta fayda var. koy bi köşeye hazır dursun ne zararı olcak. bende deterjanlarımı alıyım hemen başlıyorum yıkama ütüleme işine.

çok fazla yıkamamak gerekiyormuş. nette okudur hele hele sampuan duş jeli zararlıymış. bana 1. dr akıntım için sebamedin insitive care diye o yerlerin temizliği için kokusuz bir temisliyici vermişti ama bilmiyoru. bir de rahimden kültür alıp baktırdım ben dr söyle istersen gizli enfeksiyon diye bişeyden bahsettiler ben uyardım tamam alıp yaptıralım demişti. ezbere fitil işi ilginç.

canım ben balık yağını hamileliğin başından beri kullanıyorum.günde bir tane demişti doktorum.aynı zamanda kan ilacı ve vitaminde verdi hepsini ilk zamandan bu yana kullanıyorum.kendime extra kilo yapmadı ama bebeğin gelişimi güzel şukur.bi zararını görmedim bu zamana kadar....

çoookkk geçmiş, seni durum karşısında senin çok pozitif, olumlu düşünen biri olarak gördüm. eminimki herşey yoluna girecek bebişin de beslenecek, vaktinde doğacak inşallah :)

köseden çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen hiç ayaga kalma birşey olmaz inşallah

çok geçmiş olsun Allahın izni ile inş harılısıyla zamanında bebeğini kucağına alırsın, herşey normale döner inş dualarımız seninle

Canim yüreğim agzimda okudum yazdıklarını ... Çok geçmiş olsun Allah inşallah vaktinde zamaninda sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi.

Cok gecmis Olsun canim.insallah zamaninda alirsin bebegini kucagina.dualarim seninle

Maşallah kızçenin cicşlerine :)

KOSEDEN arkadaşım çok geçmiş olsun allah bebeğinle senin yardımcın olsun

Koseden canım geçmiş olsun aman sakın yat iki hafta, beslenmene dikkat et ki bebiş zamanında gelsin, beslensin, bu sıkıntıda geçmiş gitmiş olsun. Dualarım seninle ve hasta olan annişlere.

canım çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle. Bol bol dinlen dikkat et kendine.
Dua okuyan ve bizi telkin eden tüm arkadaşlara teşekkürler, miraclemiracle fark ettiğim tek şey kasık sancısı o da bebek gelmeye çalıştığından baskı yapıyor sanırım. Doktor çok kasılman var karnında dedi, inanın hiç bilmiyorum karında kasılmanın nasıl olduğunu doktor söylemeseydi ben halen habersiz olurdum o kasılmadan. Onun dışında bir de sanırım enfeksiyon kaynaklı mide bulantım var. Sıvıyı normal hamilelikte artan sıvı zannettim, kokusuz ve akıntıdan daha az kıvamlı...

Aslında canım haklısın hamılelıkte ılaç kullanmamak lazım dogru ama omega ılaç degıl besın takvıyesı ben balık sevmıyorum malesef basından berıdır ne kadar zorladıysam yıyemedım ayda 1 kere ancak yıyebıldım oda neye fayda saglar kı , ılk aylarda kullanmaktan bende cekındım o nedenele 6. aya kadar bekledım 6. ay basladıgı gun omega kullanmaya basladım . Tabıkı cok buyuk faydası var ben bu konuda ınternette arastırma yapmanı tavsıye ederım bır kaç yazı okuduktan sonra yanlıs yapmadıgına ıyıce karar vereceksın ?
Gorusmek uzere ...

omega 3 solgar (950) elevit kullanıyorum(gunde 1 er tablet), hamilelikten sonra da devam edicem. bu destekler bebek kadar anneye faydalı. yarın kemiklerim boşaldı, çok kansızım, aklım başımda değil, saçlarım dökülüyor, cildim matlaştı, tırnaklarım kırılıyor dememek ve sağlıkla emzirme dönemi geçirmek için çok iyi beslenmeli ve destekleri kullanmalıyız. ben kendim de farklılıkları görüyorum. ha şişmanım(109 kg31. haftada) ve çoğu insan için çirkinim ama sağlıksız olmaktan daha iyidir. bu işin hep sonrası var. evet belki ilk etepta bebek alamıyor hikayesi yapılıyor ama anneden alıyor bebek herşeyi nasıl tamamlanacak destek almadan iyi beslenmeden.

benimki ne 1. de vermedi dr neden içiyorum hem haftada 1 hatta bazen 2 balık yıyorum dedim, yeterli olmaya bilir omega 3 çok önemli içelim dedi.

teşekkür ederim ya aslında gece 12 ye kadar bekledim yani unutabileceği aklımın ucundan geçmedi bile .neyse yattık baktım uykuya dalmak üzere acı gerçekle ozaman yüzleştim uyandırdım dedim bu günlerden ne.tabi neyse yok bu ay 31 çekio sandım unutmadım aslındada falanda.tabi ben uyuyamadım sabaha kadar onunda burnundan getirdim oda uyumamış.neyse dolmuşum sabh bayağı bi ağladım rahatladımsonra telafi etmeye çalıştı falan ama hiç unutmucam unutturmuycam.önemli olan hatırlamasıydı.hala içimden çıkmıo hamileliktenmidir nedri zaten iyice sulu gözlü oldum

Dün gece karnımın alt kısmında aşırı sertlik, kasıklarda ağrı ve sanki bebek çıkacakmış gibi bir his olunca akşam akşam doğru acilin yolunu tuttuk. Son zamanlarda kendimi aşırı zorlayacak hareketler yapmamış olsaydım, bu kadar endişe etmezdim.
Hemen bebeğe bakıldı, kalp atışları, suyu iyi. Nst de sancı çıkmadı ama kuzucuk doğum kanalına girmiş.
Herhalde benim hissettiğim şiddetli ağrı ondandı. Bol su içip, artık dinleneceksin dedi doktor.

Sabah kendi doktorumu aradım. Resmen bacaklarımın arasındaki iki kemik ayrılacakmış gibi sızlıyor dedim. Bebek doğum kanalına gimiş, gerçekten de birkaç cm açılır o kemıkler ağrı yapar tabii dedi. Erken mi doğum kanalına girmesi için, ben şimdi erken doğum riski mi taşıyorum diye sordum. Yoo hayır, bu zamanlarda girebilir ama bizim için önemli olan kasılmalarının başlamaması dedi. Ostrejen jel verdi, kasılmaları önlermiş.

Oğlumda hatırlıyorum sanki daha geç dönmüştü aşağı kanala. Şimdi kilo alıp buyudukce ağırlaşacak, biliyorum taşımak çok zorlaşacak artık hareketlerim de kısıtlanacak her geçen gün Neyse kuzum 8-9 hafta daha dursun orada, kasılma filan olmasın da aman aman. Daha çok erkenn....

Son düzenleme:
Şimdi canlarım ciğerlerim bu balık haplarını hergün kullanmanın bi sakıncası yok di mi ben de Solgarınkini aldım da allaha emanet içicem valla hergün

Yoktur canım sanırım ben fazla kilolu olduğum için şekerim de var doktorum iştahı iyice açılmasın diye düşünerek gün aşırıya çevirmiş olabilir.

Cok gecmis olsunwc ihtiyaci disinda kalkmayin dusta almayin bir sure islak mendil isinizi görur. Elinizden geldigince hergun muz ceviz sutu bol bol tuketin olurda yaramazlik yapip gelirse minik kilosu iyi olur insallah Allah sifa versin ve hayırlısıyla kucaginiza almayi nasip etsin en az 35 ten sonra

Seven seas pulse kullanıyorum ben. Doktor onu yazmıştı zaten. Doktoruma bu konuda güveniyorum zararı olsa vermezdi. Kendi karısıda hamile çünkü vicdan yapar insan

Sen yine iyisin. Ben ceviz hiç yemiyorum zeytin haftada 1 2-3 tane balığı 2 aydır yemiyorum 7 ayda toplasan 3 kere yemişimdir. OyüDrn benim şarttı balık hapı içmem :)

Kesinlikle katiliyorum sana ilk gebekigimde 30 kilo aldim ama kizimin her donemi cok saglikli ve kolay gecti suanda tombis degil ama saglikli sukurler olsun bende hicc kismiyorum yavrulsrim en az vucudum kadar onemli manken olmicaz anne olucaz dimi ayrica diyetisyene gittim aldigim kilolarin tanamini 6ayda rahat rahat verdim

Bişey olmaz canım inşallah.. Allah'a emanet kuzucuklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…