Kızlar bişi sorucam aranızda balık yağı hapı kullanan var mı doktor önerisiyle benim doktorum hiçbir vitamin önermiyor ama balık yağının faydalı olduğunu duydum kendiliğimden başlasam mı diyorum nasıl kullanılıyor bu haplar bileniniz var mı
maşşallah allah sağlıkla giymeyi nasip etsin ben hiç bişey almadım doğru dürüst 3 tane hastane cıkısı 5li 3 tane tulum bikaç corap kızımdan kalanlar var hediyede gelir dedim ama içim gidiyor anneme buğün bile dedim bişey almadık diye doğurda hayırlısıyla alınır ne dert ediyosun diyo :))
teşekkür ederiz canlar hepinizede. bi akşam biraz rahatsızlanmıştım hatırlarsanız yazmıştım burayada o zman hiç bişeyi hazır değil diye çok üzülmüştüm oyüzdendir ki artık herşeyi hazırdaha güzelleri hemencik sizinde olsun. bebişlerimiz öusmutlu giysin hepsinii
işte bizim cicişlerimizzzzzzzzzzz
Günaydın Kızlar geçmişi okuyamadım baya kötü günler geçirdim malesef. Cuma günü kontrolüm vardı, ultrasona girmeden önce doktora söyledim sağ kasığımda müthiş bir ağrı var tek ayak üstüne basıp çorap bile giyemiyorum diye, önemsemedi hamileiğin normal süreci genelde görünen bir sancı türü dedi. Sonra odaya geçtik beraber, doktor çok panikledi ne zamandır ağrın var? neden aramadın ? neden daha önce gelmedin vb. sorular sormaya başladı. Ben de bilemedim arada ağrıyor zaten her seferinde aramak istemedim dedim. Bebek doğum kanalına girmiş, bebeğimin suyu çok azalmış ve rahimde 3 cm açılma varmış. Suyun geldi mi dedi, ilk hamileliğim bilemiyorum ki dedim ayırt edemem normal akıntıdan dedim. Hemen amnisure diye bir test verdi amniyo sıvısının gelip gelmediğini anlamak için, çeşitli kan ve idrar tahlilleri verdi. Çok panikledim hemen hastaneye gittik testlerimizi verdik, diğer testimiz Gaziantep'te yokmuş Adana'dan gönderdiler bize gece 23.00 gibi elimizde oldu hemen yaptık Allah'a şükürler olsun ki negatif çıktı. Verdiğimiz diğer test sonuçlarına bakarak bağışıklık sistemimin çöktüğünü ve çok fazla idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi. Yine ilaçlara başladım fakat bebeğim çok hareketsiz ve hareket ettiğinde de çok halsiz. Doktor istirahat verdi ve sana 2 hafta veriyorum bebeğine iyi baktın baktın, bakamadın almak durumunda kalacağım beslenemiyor dedi. Bunu da atlatacağımızı biliyorum, lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin .
Canim ben ara ara alıyorum marincap special kendi Dr um vermedi ama haftada 2 3 tane alabilirsin dedi en güzeli balık yemek ama benim eşim geç geliyor balık da tek başına yenmiyor o saatte de canım istemiyor rahatsız oluyorum... Bazı haftalarda balıkların da almıyorum... zeytin ceviz de omega içeriyor eğer dengeli besleniyorum gerek yok benceKızlar bişi sorucam aranızda balık yağı hapı kullanan var mı doktor önerisiyle benim doktorum hiçbir vitamin önermiyor ama balık yağının faydalı olduğunu duydum kendiliğimden başlasam mı diyorum nasıl kullanılıyor bu haplar bileniniz var mı
maşşallah allah sağlıkla giymeyi nasip etsin ben hiç bişey almadım doğru dürüst 3 tane hastane cıkısı 5li 3 tane tulum bikaç corap kızımdan kalanlar var hediyede gelir dedim ama içim gidiyor anneme buğün bile dedim bişey almadık diye doğurda hayırlısıyla alınır ne dert ediyosun diyo :))
Kızlar bişi sorucam aranızda balık yağı hapı kullanan var mı doktor önerisiyle benim doktorum hiçbir vitamin önermiyor ama balık yağının faydalı olduğunu duydum kendiliğimden başlasam mı diyorum nasıl kullanılıyor bu haplar bileniniz var mı
canım benimde karnım 2 haftadır sert geçen hafta kontrlum vardı söledim doktora artık bebek büyüdü karnının sert ve gergin olması çok normal dedi sizinkilerde normal dediğine göre bi sorun yok demektiriçini ferah tut
Bana 24. Haftadan sonra başladı Dr um. 28 e kadar günde bir tane içtim. 28 den beri bi gün elevit bi gün balık hapı içiyorum. :)
Canim ben ara ara alıyorum marincap special kendi Dr um vermedi ama haftada 2 3 tane alabilirsin dedi en güzeli balık yemek ama benim eşim geç geliyor balık da tek başına yenmiyor o saatte de canım istemiyor rahatsız oluyorum... Bazı haftalarda balıkların da almıyorum... zeytin ceviz de omega içeriyor eğer dengeli besleniyorum gerek yok bence
Canim benim ilk olmasına rağmen ilk doğduğunda gideceklerini aldım sadece birden maymun istahlilik yapıp saldırmak istemiyorum doğduktan sonra almak istiyorum...
Canım merhaba benimde doktorum vermemişti ama bende 6. aydan sonra kullanmaya başaladım. Bence kendım emın oldugun bır markanın urununu alıp kulanabılırsın evet faydaları oldukca fazla gercekten .
Günaydın Kızlar geçmişi okuyamadım baya kötü günler geçirdim malesef. Cuma günü kontrolüm vardı, ultrasona girmeden önce doktora söyledim sağ kasığımda müthiş bir ağrı var tek ayak üstüne basıp çorap bile giyemiyorum diye, önemsemedi hamileiğin normal süreci genelde görünen bir sancı türü dedi. Sonra odaya geçtik beraber, doktor çok panikledi ne zamandır ağrın var? neden aramadın ? neden daha önce gelmedin vb. sorular sormaya başladı. Ben de bilemedim arada ağrıyor zaten her seferinde aramak istemedim dedim. Bebek doğum kanalına girmiş, bebeğimin suyu çok azalmış ve rahimde 3 cm açılma varmış. Suyun geldi mi dedi, ilk hamileliğim bilemiyorum ki dedim ayırt edemem normal akıntıdan dedim. Hemen amnisure diye bir test verdi amniyo sıvısının gelip gelmediğini anlamak için, çeşitli kan ve idrar tahlilleri verdi. Çok panikledim hemen hastaneye gittik testlerimizi verdik, diğer testimiz Gaziantep'te yokmuş Adana'dan gönderdiler bize gece 23.00 gibi elimizde oldu hemen yaptık Allah'a şükürler olsun ki negatif çıktı. Verdiğimiz diğer test sonuçlarına bakarak bağışıklık sistemimin çöktüğünü ve çok fazla idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi. Yine ilaçlara başladım fakat bebeğim çok hareketsiz ve hareket ettiğinde de çok halsiz. Doktor istirahat verdi ve sana 2 hafta veriyorum bebeğine iyi baktın baktın, bakamadın almak durumunda kalacağım beslenemiyor dedi. Bunu da atlatacağımızı biliyorum, lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin….
Şimdi canlarım ciğerlerim bu balık haplarını hergün kullanmanın bi sakıncası yok di mi ben de Solgarınkini aldım da allaha emanet içicem valla hergün
Sedoş bende solgar kullanıyorum en kalıtelı ve guvenılır olanı solgar , hıc bır zararı yok ben bu konuda cok makale okudum cok arastırdım kılo yapıyor falan dıye yanlıs seyler soyleyen cok ınsan var tam aksıne kılo aldırmıyor, bebegın ıcınde cok faydalı. Bebegımızın bu saatten sonra beyın gelısımlerı devam edıyor beyın ıcınde en onemlı yapıtaslarından bır tanesı omega yagları :)
çok akıllıca bi davranış.. benimde cumartesi gününde başıma gelen hastane olayından sonra aklım başıma geldi ya her an doğurursak bu çocuk ne giyicek diye düşünmeden edemiyorum dün annemi çağırdım aldığımız 3 -5 kıyafetii değerlendirdik acil ne olur ne olmaz diye ufak ufak yıkamaya başlıcaz ama ben daha çok erken dediğim için deterjan bile almadım şimdi ne alsam acaba diye düşünüyorum.. sen hangi markayı kullanıyosun ve yumuşatıcı kullanıyomusun acaba ?
nefes problemi bendede çok fazla vardı kızlar burnum aşırı tıkanıyodu ve ağlayasım geliyodu yatakta dön dur uyuyamadığım için.. çoğu zaman burnumun kanadığı bile oldu kuruluktan ve çareyi buhar makinası almakta buldum.. zaten bebek için almayı düşünüyodum biraz erken alıp bende faydalanmış oldum.. şimdi okadar rahatımki ne burnum kuruyo ne de tıkanıyo.. peteklerin üzerine koyulan ıslak havlular veya sular buhar makinası kadar işe yaramıyo. e bebekten almıştım indirimde king markasının hemde değişen renkte ışığı var süper gece lambası oluyo.. tavsiye ederim
ne demek rıca ederım :)
otu umreye gıden bı tanıdık varsa ona soyleyın geıtrsın.. ben ole yaptım.. unutmazsa ınsallah.. :) ya da son cozum gıttıgıdıyor...
http://urun.gittigidiyor.com/gida-u...eryem-amp-fatma-ana-eli-otu-gebelik-106822923
azcık pahalı ama kısmet.. :))
Şimdi canlarım ciğerlerim bu balık haplarını hergün kullanmanın bi sakıncası yok di mi ben de Solgarınkini aldım da allaha emanet içicem valla hergün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?