Canım özelden attım ama gelmedi heralde sordum eğer şiddetli değilse sorun yok dedi başka sebeptende olabilir her ağrı hamilelikle ilgili olmayabilir dedi.. Sıkma canını kafanada takma ama insanız işte düşünmeden yapamıyoruz. Benim sat 31 temmuz seninki 29 temmuz dimi bence git doktora Allah'ın izniyle görülür:)nilam karın ağrılarını da sordun mu? ne dedi?
cnm vajinal ultrasondamı gördün keseyi,bende bugün gittim kese görünmedi,daha çok yeni dedi,vajinal ultrasondan bakmak istemedi doktor
Allah Allah niye alttan bakmamış ki ? Halbuki alttan bakınca herşeyi daha net görüyorlar.
Üzme canını herşey yolundadır.
cnm kendi doktorum tatilde,devlet hastanesinden aldım randevu oraya gittim,bence uğraşmak istemiyolar,pazartesi doktorum geliyor,o zamana kadarda bekleyebilirmiyim bilmiyorum
Canım özelden attım ama gelmedi heralde sordum eğer şiddetli değilse sorun yok dedi başka sebeptende olabilir her ağrı hamilelikle ilgili olmayabilir dedi.. Sıkma canını kafanada takma ama insanız işte düşünmeden yapamıyoruz. Benim sat 31 temmuz seninki 29 temmuz dimi bence git doktora Allah'ın izniyle görülür:)
Canım karnımdan baktı ama seninkini görmemeside normal kızımda vajinal ultrasondan görmüştük keseyi hiç bir zararı yok demişti doktorum keşke baktırsaydın için rahatlardı ama hayırlısı böyleymiş de düşünme canım ne zaman gidicen ?
valla pazartesi kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum,şimdi bi arkadaşa sordum 6. haftasında karından görmüş keseyi
Canım her hamilelik bir değil devlet hastaneleri nasıl bilmiyorum ama bir arkadaşım gidiyordu ultrasona yatmamla kalkmam bir oluyor demişti pazartesiye ne kalmış zaten endişe etme görülür.. Benim 5+1 galiba bugün
Herkese merhaba sevgili mayis anneleri:) ben de ins Rabbim izin verirse sizlere katiliyor olucam.sat 27 temmuz. 5+6 hafta hamileyim. Cok sukur 3, 5 yasinda tatli bir oglusum var. 7 ay once ben de maalesef bir dusuk yasadim, bebegim 12 haftalikkenkalbi durmus yavrumun bilinen bir nedeni yok. simdi ise ins yeni bir baslangic Allah'in izniyle.kabul ediyorum ilk hamileligim gibi rahat hissetmiyorum ama aklima da kotu seyleri surekli getirmiyorum.insallah hep birlikte zorlu bu sureci atlatmak dilegiyle...
amin canim. Ins saglikli bir sekilde yavrularimizi kucagimiza aliriz.canım hamileliğin hayırlı uğurlu olsun. mayıs annelerinde daha önce düşük yapmış 9 kişi varız şuanda.
bu nedenle emin bizde de sendeki gibi korkular var çok da rahat değiliz.
ama diyorum ki bize rabbim bu ayda hamileliği nasip etti, herşey de vardır bir hayır.
birbirimize dua edelim. inşallah gebeliğimiz sonuna kadar sıkıntısız geçer ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...
bu pazartesi değil cnm ondan sonraki pazartesi yani ayın 16 sında gitcem,bakalım pazartesi gider kan tahlili yaptırırım yine degerime bakarız,sonra beklerim zaten,erken sanırım
canım hamileliğin hayırlı uğurlu olsun. mayıs annelerinde daha önce düşük yapmış 9 kişi varız şuanda.
bu nedenle emin bizde de sendeki gibi korkular var çok da rahat değiliz.
ama diyorum ki bize rabbim bu ayda hamileliği nasip etti, herşey de vardır bir hayır.
birbirimize dua edelim. inşallah gebeliğimiz sonuna kadar sıkıntısız geçer ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...
cnm genelde ilk düşükte yapmıyorlar bu testleri bence şuan hamileysen çokta kafana takma bunları ben ilk düşüğümde öğrendim sorunu ama doktorlar bana 2.gebelikte iğne vermediler pıhtılaşma bu düşüğe sebep olmaz seninki hafif dediler ikincide böyleolunca artık iğne şart dediler.bende haftaya perşembe gidicem büyük ihtimal kese görünür artık çünkü doktorum vajinal bakmıyor karından bakıyor gelişmleri buradan yazarım..
Kızlar bugün test yaptım yine silık ikinci çizgiyi gördüm ama benim ara ara çok ağrım oluyor ve belim kopacak gibi ağrıyor dünde kahverengi akıntım geldi ama bugün yok çok endişeleniyorum doktorumdan randevu aldım haftaya cuma gününe aranızda benim gibi olan var mı
yani canım şuan hamileysen yazmışım yani hamilesin takma kafana testleri falan...
Kızlar bugün test yaptım yine silık ikinci çizgiyi gördüm ama benim ara ara çok ağrım oluyor ve belim kopacak gibi ağrıyor dünde kahverengi akıntım geldi ama bugün yok çok endişeleniyorum doktorumdan randevu aldım haftaya cuma gününe aranızda benim gibi olan var mı
Kan tahlilin yaptır değerine bak ne çıkıcak ?[/
Yarın gidip yaptırayım en iyisi benim 2 yaşındada birde kızım var onu kucağıma alıyorum oyuzden mi bukadar ağrım oluyor acaba
Kan tahlilin yaptır değerine bak ne çıkıcak ?[/
Yarın gidip yaptırayım en iyisi benim 2 yaşındada birde kızım var onu kucağıma alıyorum oyuzden mi bukadar ağrım oluyor acaba
Olabilir canım benimde 1 yaşında kızım var çok hareketli durmuyor gece yatarken belim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?