2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

süper gerçekten böyle hikayeler benim gibi sadece tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olabilenlere umut oluyor gerçektende bende şu an aynı iğnelerden oluyorum karnım mosmor oldu benimde ilk çocuğum donmuş embriyolardan olmuştu şimdide karnımda iki tane donmuş bebeğim var.test günüm ayın onikisi zaman geçmiyor bir türlü oğlumun bir kardeşi olmasını çok istiyorum bende.

merhaba, sanırım bende mayıs annesiyim. 2 gün önce kan testim 1408 çıktı. kese gözükmedi henüz.14 ünde bidaha gidicem. bu arada 13 aylık bir oğlum var açıkçası hamile kalmam mucize gibi okadar dikkat etmeme rağmen.Rabbime binlerce kez şükürler olsun ama açıkçası pekde istemiyodum 2.çocuğu henüz çok büyük bir sürpriz oldu bize.

slm kizlar.sat 28 temmuz 5+6 hamileyim.bugun ilk dr kontrolumuz oldu.esimle heyecanla keseyi gormeye gittik.karindan ultrasonda gozukmedi vajinal baktik gozuktu.7.33 mm imis kese.yolk tabakasida gozuktu.dr un yuzu dustu cok kucuk gec dollenme gec yumurtlama olmus olabilir dedi.bizde kan uyusmazligi var.2.5 aylik dusuk yasadim 1 yil once.haftaya tekrar embrioyu gormeye gidicez bakalim.durum degerlendirmesi olumlumu olumsuzmu bilrmedik.bu arada 2 gun once cikan betahcg 2.209.hayirli hamilelikler herkese

Allah bağışlasın inşallah kucağımıza sağlıkla alalım yavrularımızı tebrik ederim.. :)
ben de bgn gittim ultrasonla baktı 8.70mm bizimkisi de kesesi de gözüküyor.. :) ama kist var dedi zamanla kaybolur dedi inşallah kaybolur.. kızlar aranızda kist vb sorun yaşayan var mı ilk hamişliğim bilgim yok

iyi akşamlar hanımlar artık bende aranızdayım 4 yaşında bi oğlum var ALLAH kısmet ederse 7 mayıstada tekrar anne olacağım 5 hafta 3 günlük bebişimiz bugün ultrasonda baktı dr keseyide gördü bebeğide gayet güzel gidiyosunuz dedi 1 ay sonra gelin tekrar dedi ama bulantılarım çok fazla ilk oğlumda çok zorlu geçmişti hamileliğm hastanede filan yattım serumlarla beslendim ama bunda daha erken başladı bulantılarım erken başlarsa kız olur diyorlar sizce doğruluğu nedir?

rabbim gönlüne göre versin,ama sonuç istediğin gibi olmazsa sakın üzülme allah oğluna ömür versin ben bu bebeği 7 yıldır bekliyorum sabır ve dua rabbim neylerse güzel eyler.....Sonucu bildirirsen sevinirim.

Kan testi yaptırdım sonuç 37 çıktı sonuç bana çok düşük geldi sizce nasıl

adetin kaç gün gecikti 48 saatte bir tekrar etmen gerek benim 66 çıkmıştı sata 10 gün kala yakın bir arkadaşımın 10 gün kala 14 çıkmıştı beta hcg si bu kisiye görede değişir ama tebrikler hamilesin,allah kucağına almayıda nasip etsin.....

bugün dayanamadım test yaptım tabi hiç bişey çıkmadı

henüz erken gerçi biliyorum ama yinede meraktan duramıyorum ki

bugün dayanamadım test yaptım tabi hiç bişey çıkmadı

henüz erken gerçi biliyorum ama yinede meraktan duramıyorum ki

bende bir haftanın içinde 4 kez test yapmıştım ama en sonunda sonucu pozitif gördüm şimdi kesenin gözükmesini bekliyorum Allah hepimize bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsin

Sata 2 gün kala yaptım

merhaba bende mayıs annesi olacağım allah nasip kısmet ederse 28 temmuzda hastalandım. gecıktıgımde anlamıstım cok ıstıyordum zaten. tahmınen 5 haftalık dıye dusunurken 2 eylulde kan testı yaptırdım 4 haftalık cıktı degerim 563 cıktı normalmı doktor keseyı goremedı sadece bir daha kan testı istedi ayın 20sınde kalp atısı muhtemelen duyulur dedi bir fikri olan varmı.

selam kızlar bende mayıs annesi olacağım inşallah şuanda 5+1 günlük hamileyim bir tanede 3.5 yaşında oğlum var ilk gebeliğimde çok bulantım olmuştu ama şimdi hala hiç bişey yok umarım kötü bişey yoktur doktora salı gideceğim bakalım sonucu burdan yazarım sizlerin bulantıları başladımı acaba bende de çok kasık ağrıları ve göğüste hassaslık var

İyi geceler kızlar
ßen 2010 mayıs annelerindenim :)
Oğlumu 2010 mayısta kucağıma aldım...
Ve rabbim nasip ederse 2014 mayıs annesi olmak istiorum
henüz hamile değilim ama bu ay korunmadım hemen kalmayadabilirim tabiki henüz bu ay düşünmeye başladım..
oğlumdada hamileliğimi burda qeçirmiştim qerçekten süper birşey aynı duyquyu yaşadığın arkadaşlarla olmak..
2 qün önce dr qittim rutin muayene için.. Hamile kalmayı düşündğümü ve bu ay korunmadığımı,3 yıldır hiç kadın doğum doktoruna qitmedğimi söyledim benden simir testi için sıvı aldılar ve yumurtalığımın ikisininde çatladığını söyledi dr. bu bu ay hamile kalabileceğime mi işaret ediyor? 3 yıldır böyle konulardan çok uzak kaldığım için unuttum biraz

arkadaşlarr bulantıdan çok kötüyüm bulantı ilacı içiyorum ne yapsam yaramıyor ayrıca balgam kusmaya başaldım ıkı gundur bir bilen varmı ne yapabılırım?

arkadaşlarr bulantıdan çok kötüyüm bulantı ilacı içiyorum ne yapsam yaramıyor ayrıca balgam kusmaya başaldım ıkı gundur bir bilen varmı ne yapabılırım?

canım ben de kusma yok ama bulantı ve öğürme oluyor dedim doktora kusmaya başlarsam diye ilaç verdi metpamid diye bi dr a danış istersen :/

canım 7. hafta da kalp atışı duyuluyor kese de 5. haftayı geçtiğinde görülecektir alttan mı muayene etti ultrason mu? ultrasonsa erkense görünmeyebiliyor diye biliyorum..

selam arkadaşlar bende sat 8 ağsts mayıs ortasında ikincimiz doğacak inşlh biz de başka bir topik de toplnamıştık ne güzel mayıs anneleri çok kalabağılız ağustos çok hararetli geçmiş maşallahh henüz dr. gitmedim ilkinde 7 haftalıkken gitmiştim hem keseyi hem kalp atışını duymuştuk 5.haftanın sonunda 2 hafta taile gidicez dönünce giderim diye düşünüyorum ama umarım dış gebelik boş gebelik falan yoktur

canım meraba benim hemen hemen aynı oğlum var tuvalet eğitimini falan tamamladınız mı biz daha tam aşamadık o sorunu ama ikinci doğmadan çözmem gerek değil mi sen ne yaptın

bende bir mayıs annesi olacam Allah nasip ederse dün öğrendim ve hala inanamıyorum çok heycan verici bi duygu ilk bebeğim paylaşımlarınıza ve arkadaşlığınıza bende katılmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…