benimde 2 kimyasal gebeliğim oldu araştırma yapıldı pıhtılaşma var,üçüncü gebeliğimde kan sulandırıcı iğne kullandım değerim 2000 lere çıktı ama kese oluşmadı kemoterapi yöntemiyle düşük yaptırıldım 1 yıl bekledim gebe kalamadım.tüp bebek denedik olmadı geçen mart ayında tüpümün birini kaybettim.haziran ayında yedi hücreli embiriyomu transfer ettirdim olmdı 27 temmuzda adet gördüm veeeeee kendiliğimden gebe kaldım şuaan 6 haftalık hamileyim hergün göbekten iğne oluyorum ben çok çektim herkez drla bu pıhtılaşma olayını konuşşun bence rabbim bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla almak nasip etsin...
slm kizlar.sat 28 temmuz 5+6 hamileyim.bugun ilk dr kontrolumuz oldu.esimle heyecanla keseyi gormeye gittik.karindan ultrasonda gozukmedi vajinal baktik gozuktu.7.33 mm imis kese.yolk tabakasida gozuktu.dr un yuzu dustu cok kucuk gec dollenme gec yumurtlama olmus olabilir dedi.bizde kan uyusmazligi var.2.5 aylik dusuk yasadim 1 yil once.haftaya tekrar embrioyu gormeye gidicez bakalim.durum degerlendirmesi olumlumu olumsuzmu bilrmedik.bu arada 2 gun once cikan betahcg 2.209.hayirli hamilelikler herkese
süper gerçekten böyle hikayeler benim gibi sadece tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olabilenlere umut oluyor gerçektende bende şu an aynı iğnelerden oluyorum karnım mosmor oldu benimde ilk çocuğum donmuş embriyolardan olmuştu şimdide karnımda iki tane donmuş bebeğim var.test günüm ayın onikisi zaman geçmiyor bir türlü oğlumun bir kardeşi olmasını çok istiyorum bende.
Kan testi yaptırdım sonuç 37 çıktı sonuç bana çok düşük geldi sizce nasıl
rabbim gönlüne göre versin,ama sonuç istediğin gibi olmazsa sakın üzülme allah oğluna ömür versin ben bu bebeği 7 yıldır bekliyorum sabır ve dua rabbim neylerse güzel eyler.....Sonucu bildirirsen sevinirim.
bugün dayanamadım test yaptım tabi hiç bişey çıkmadı
henüz erken gerçi biliyorum ama yinede meraktan duramıyorum ki
adetin kaç gün gecikti 48 saatte bir tekrar etmen gerek benim 66 çıkmıştı sata 10 gün kala yakın bir arkadaşımın 10 gün kala 14 çıkmıştı beta hcg si bu kisiye görede değişir ama tebrikler hamilesin,allah kucağına almayıda nasip etsin.....
arkadaşlarr bulantıdan çok kötüyüm bulantı ilacı içiyorum ne yapsam yaramıyor ayrıca balgam kusmaya başaldım ıkı gundur bir bilen varmı ne yapabılırım?
merhaba bende mayıs annesi olacağım allah nasip kısmet ederse 28 temmuzda hastalandım. gecıktıgımde anlamıstım cok ıstıyordum zaten. tahmınen 5 haftalık dıye dusunurken 2 eylulde kan testı yaptırdım 4 haftalık cıktı degerim 563 cıktı normalmı doktor keseyı goremedı sadece bir daha kan testı istedi ayın 20sınde kalp atısı muhtemelen duyulur dedi bir fikri olan varmı.
merhaba güzel mayıs anneleri bende aranıza katıldım sat ım 5 agustostu dün akşam evde test yaptım ve sonuç pozitif...2010 eylül
dogumlu bir oglum var ve şimdi allah nasip ederse mayıs annesi olucam..hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız bebişlerimizi kucagımıza....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?