canım hamileliğin hayırlı uğurlu olsun. mayıs annelerinde daha önce düşük yapmış 9 kişi varız şuanda.
bu nedenle emin bizde de sendeki gibi korkular var çok da rahat değiliz.
ama diyorum ki bize rabbim bu ayda hamileliği nasip etti, herşey de vardır bir hayır.
birbirimize dua edelim. inşallah gebeliğimiz sonuna kadar sıkıntısız geçer ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...
Aaa varmış baya haklısın canım kan tahlili yaptır yükselmişmi bak yada özel has bi doktora git belki beklemekten iyidir
2 kürtajı neden oldun
Sanada iyi hafta sonları iyi haberlerini bekliyoruz canım :)arkadaşlar ben çıkıyorum. mesai bitiyor.
yarın dr a gideceğim, gelişmeleri pazartesi buradan konuşuruz.
iyi hafta sonları...
Bende nefret ediyorum ondan kızımda öyle olmuştu ama çok şükür bugün karnımdan gördü doktor canmbende bir daha ki hafta doktara gitmeyi düşünüyorum...karından bakınca keseyi görebilsin diye vajinal ulturoson olmak istemiyorum çünkü
Hayırlı olsun canımm :)) Aramiza hoşgeldin..heyoooo mayıs annesi oluyorum bende yapıyımmı yapmıyımmı derken günümden 4 gün önce test yaptım vee pozitif biraz silik ama belli oluyor üstelik daha günüm gelmedi ve benim hep düzensiz olur ona rağmen bu kadar çabuk görüneceğini düşünmemiştim çok mutluyum oğluma kardeş geliyooorr
Sağol canım:)) hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah..mayıs benim doğduğum ay...mayıs anneleri hepinize hayırlı olsun.... ben de nisan annesi olucam inş...
Hepimiz sabırsızız doktordan iyi haberi duyana kadar rahat edemiyoruz canım hayırlı haber verirsin inşallahpazartesi kan tahlili yaptırcam cnm,biraz araştırdım 6. haftada görünürmüş genelde kese,sanırım ben acele ediyorum,çok sabırsızım maalesef
Kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız :) okuduklarıma göre güzel haberler var minikler görünmeye başlamış çok şükür hepimiz sırayla göreceğiz inşallah :)
benimde çarşamba randevum var 5+4 olacağız kısmetse görünür diye umuyorum hayırlısıyla rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin
Bende çok fazla akıntı oluyor ve göğüslerim her geçen gün daha fazla acıyor kızlar bebişim büyüyor bunun habercisi sanırım :)
bebeğin sana iyi olduğu sinyalini veriyoooor :))) benimde sabah midem bulandı çokk ve mutlu oldum
bütün belirtileri yaşayıp mutlu ollım canım midemizde bulansın belimizde ağrısın memişler şişsin hiç sorun değil onlar iyi olsun yeterkii :)
merhaba kızlar bende aranıza katılmayı çok istiyorum.ocak 2010 doğumlu bir oğlum var ve şu anda da umarım hamileyimdir.Oğlum tüp bebek tedavisiyle dünyaya geldi.Şu anda ise donmuş embriyo transferi yaptırdım.2 eylülde iki adet embriyom transfer edildi.teorikte hamile sayılırım eğer miniklerim bana tutunmayı başarırsa bende mayıs annesi olacağım daha önce ocak 2010 annelerinde aylarca paylaşımlarımız oldu halada çok iyi dostlarım var çocuklarımız arkadaş olarak büyüdüler.bakalım hayırlısı inşallah bende mayıs annesi olacağım.
cnm daha önce 2 düşük tyaptım hafif düzeyde kan pıhtılaşmam var o yüzden kan sulandırıcı iğne yapıyorum hergün kendime.
benimde 2 kimyasal gebeliğim oldu araştırma yapıldı pıhtılaşma var,üçüncü gebeliğimde kan sulandırıcı iğne kullandım değerim 2000 lere çıktı ama kese oluşmadı kemoterapi yöntemiyle düşük yaptırıldım 1 yıl bekledim gebe kalamadım.tüp bebek denedik olmadı geçen mart ayında tüpümün birini kaybettim.haziran ayında yedi hücreli embiriyomu transfer ettirdim olmdı 27 temmuzda adet gördüm veeeeee kendiliğimden gebe kaldım şuaan 6 haftalık hamileyim hergün göbekten iğne oluyorum ben çok çektim herkez drla bu pıhtılaşma olayını konuşşun bence rabbim bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla almak nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?