2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canım ya bende öyle diyorum, Ramazan'da düşündük bizde 2. Bebeğe, adetlerim hep düzenlidir ama Ramazan'dan dolayı eşimle pek yan yana gelemedik. Tam yumurtlama günüm geldi bende pembe kahverengi lekeler başladı.. Allahım bunda da vardır bir hayır dedim.. Hayırlı olacaksa ver yoksa verme dedim..

En son 9 Temmuz da adet oldum, 25'de lekelendim 6 gün sürdü, bende adet olmayı bekliyorum. 5 gün geçti test yaptım yok 10. Gün yaptım yok. Bide böyle geçmezdi.. Sonra ayın 24'de yaptım testim silik çıktı bide sancılanıyorum. Acile gittim onlarda normal idrar testi yaptı negatif ama benimki belli belirtizdi.. Alttan baktı bişey göremedi %99 hamile değilsin.

Ama 5-6 gün içinde adet olmazsan tekrar yap dedi çıkarsa hamilesin dedi.. Benimde aklımdan bile geçmedi bide öylesine yaptım hemde kaç tane pozitif kop koyu pozitif çıktı..

Biraz uzun oldu kusura kalmayın, adet olamıyorum diye ne kadar üzüldüm gebelik testi yapıyorum yok .. 25'den 25'ne tam 1 ay oluyor hamile kaldıysam onun için gözükmemiştşr herhalde. Zaten doktor yeni bişey varsada gözükmez demişti..

Bide şu vardı kızlar göğüslerim hiç bu kadar ağrımamıştı.. Hep acaba diyordum lütfen dua edin

Aaa varmış baya haklısın canım kan tahlili yaptır yükselmişmi bak yada özel has bi doktora git belki beklemekten iyidir

pazartesi kan tahlili yaptırcam cnm,biraz araştırdım 6. haftada görünürmüş genelde kese,sanırım ben acele ediyorum,çok sabırsızım maalesef

arkadaşlar ben çıkıyorum. mesai bitiyor.
yarın dr a gideceğim, gelişmeleri pazartesi buradan konuşuruz.
iyi hafta sonları...

bende bir daha ki hafta doktara gitmeyi düşünüyorum...karından bakınca keseyi görebilsin diye vajinal ulturoson olmak istemiyorum çünkü

2 kürtajı neden oldun

2 si de 8 haftalık kalbi durdu. şimdi iğne vuruluyorum umarım gene aynı sorunla karşılaşmam. son kürtajımı mart ayında oldum. sonra rahim yapışıklığı oldu tekrar ameliyat geçirdim umarım bu sefer tutunur bebişim. biraz riskli geçicek ama ((

bu top,k düşük yapan annelerle dolu sanırım. umarım bu son olur sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
kızlar bende de kasık ağrısı oluyor bazen çok şiddetli giriyor bağırıyorum. bazende adet sancısı gibi oluyor. bunlar hep normal çok fazla dinlemeyin kendinizi.

heyoooo mayıs annesi oluyorum bende yapıyımmı yapmıyımmı derken günümden 4 gün önce test yaptım vee pozitif biraz silik ama belli oluyor üstelik daha günüm gelmedi ve benim hep düzensiz olur ona rağmen bu kadar çabuk görüneceğini düşünmemiştim çok mutluyum oğluma kardeş geliyooorr

mayıs benim doğduğum ay...mayıs anneleri hepinize hayırlı olsun.... ben de nisan annesi olucam inş...

arkadaşlar ben çıkıyorum. mesai bitiyor.
yarın dr a gideceğim, gelişmeleri pazartesi buradan konuşuruz.
iyi hafta sonları...
Sanada iyi hafta sonları iyi haberlerini bekliyoruz canım :)
bende bir daha ki hafta doktara gitmeyi düşünüyorum...karından bakınca keseyi görebilsin diye vajinal ulturoson olmak istemiyorum çünkü
Bende nefret ediyorum ondan kızımda öyle olmuştu ama çok şükür bugün karnımdan gördü doktor canm
Hayırlı olsun canımm :)) Aramiza hoşgeldin..
mayıs benim doğduğum ay...mayıs anneleri hepinize hayırlı olsun.... ben de nisan annesi olucam inş...
Sağol canım:)) hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah..

pazartesi kan tahlili yaptırcam cnm,biraz araştırdım 6. haftada görünürmüş genelde kese,sanırım ben acele ediyorum,çok sabırsızım maalesef
Hepimiz sabırsızız doktordan iyi haberi duyana kadar rahat edemiyoruz canım hayırlı haber verirsin inşallah

Kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız :) okuduklarıma göre güzel haberler var minikler görünmeye başlamış çok şükür hepimiz sırayla göreceğiz inşallah :)
benimde çarşamba randevum var 5+4 olacağız kısmetse görünür diye umuyorum hayırlısıyla rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin
Bende çok fazla akıntı oluyor ve göğüslerim her geçen gün daha fazla acıyor kızlar bebişim büyüyor bunun habercisi sanırım :)

Bebeğin sana iyi olduğu sinyalini veriyoooor :))) Benimde sabah midem bulandı çokk ve mutlu oldum

bebeğin sana iyi olduğu sinyalini veriyoooor :))) benimde sabah midem bulandı çokk ve mutlu oldum

bütün belirtileri yaşayıp mutlu ollım canım midemizde bulansın belimizde ağrısın memişler şişsin hiç sorun değil onlar iyi olsun yeterkii :)

merhaba kızlar bende aranıza katılmayı çok istiyorum.ocak 2010 doğumlu bir oğlum var ve şu anda da umarım hamileyimdir.Oğlum tüp bebek tedavisiyle dünyaya geldi.Şu anda ise donmuş embriyo transferi yaptırdım.2 eylülde iki adet embriyom transfer edildi.teorikte hamile sayılırım eğer miniklerim bana tutunmayı başarırsa bende mayıs annesi olacağım daha önce ocak 2010 annelerinde aylarca paylaşımlarımız oldu halada çok iyi dostlarım var çocuklarımız arkadaş olarak büyüdüler.bakalım hayırlısı inşallah bende mayıs annesi olacağım.

İnş hepimizin bebekleri tutunmayı başarırlar ve sagsalim kucağımıza alırız

cnm daha önce 2 düşük tyaptım hafif düzeyde kan pıhtılaşmam var o yüzden kan sulandırıcı iğne yapıyorum hergün kendime.

benimde 2 kimyasal gebeliğim oldu araştırma yapıldı pıhtılaşma var,üçüncü gebeliğimde kan sulandırıcı iğne kullandım değerim 2000 lere çıktı ama kese oluşmadı kemoterapi yöntemiyle düşük yaptırıldım 1 yıl bekledim gebe kalamadım.tüp bebek denedik olmadı geçen mart ayında tüpümün birini kaybettim.haziran ayında yedi hücreli embiriyomu transfer ettirdim olmdı 27 temmuzda adet gördüm veeeeee kendiliğimden gebe kaldım şuaan 6 haftalık hamileyim hergün göbekten iğne oluyorum ben çok çektim herkez drla bu pıhtılaşma olayını konuşşun bence rabbim bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla almak nasip etsin...

igneler acıtıyormu bendede pıhtılaşma var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…